intrebari ANUL I
- rox
- elder

-
nitro
- junior

-
nitro
- junior

- rox
- elder

exe wrote:n-ai dc sa-ti faci griji cu naicu. va ameninta el k va pica si alte prostii, dar la sf o sa va dea tuturor 5-ul, fie k meritati fie ca nu. mai aiurea e cu lucrarile pt k mai mult d 7 nu va da
asta sa i-o zici lu' mutu.....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
nitro
- junior

- j1mmy
- junior

ce pacat ca naicu nu tine decat cateva cursuri la anul I....
am facut un curs cu el in loc de Ferekide care e proful meu obicei ( asa se scrie?? ) si m-am prapadit de ras, in ciuda ticurilor verbale am inteles aproape tot ce a zis
Ferekide te instiga la somn.... am recuperat un lp cu el si a facut o schema pe tabla,de la sfarsitul lp-ului ziceai ca e un desen facut in scarba cu ochii inchisi, atatea chestii adaugase pe desen...
am facut un curs cu el in loc de Ferekide care e proful meu obicei ( asa se scrie?? ) si m-am prapadit de ras, in ciuda ticurilor verbale am inteles aproape tot ce a zis
Ferekide te instiga la somn.... am recuperat un lp cu el si a facut o schema pe tabla,de la sfarsitul lp-ului ziceai ca e un desen facut in scarba cu ochii inchisi, atatea chestii adaugase pe desen...
- AllBlue
- senior

fere e un om destept, da ca toti doctorii destepti stie sa explice numa pt el. cursurile lui is o varza totala, mai ales ca la un mom dat se enerveaza si incepe sa tipe din te miri ce motive.
ca om in schimb e foarte de treaba, cand are chef stie sa si glumeasca, sa povesteasca din viata lui de doctor, etc etc.
e cam exigent la lucrari, n-am inteles inca dupa ce bareme corecteaza; daca iei 8 la el, sigur la alt asistent luai 10
ca om in schimb e foarte de treaba, cand are chef stie sa si glumeasca, sa povesteasca din viata lui de doctor, etc etc.
e cam exigent la lucrari, n-am inteles inca dupa ce bareme corecteaza; daca iei 8 la el, sigur la alt asistent luai 10
Carpe Diem, Baby!
-
ionut_ionescu86
- junior

biofiz
cum este dr anca popescu la biofizica lp?pare foarte de treaba...dar la note cum este?
- Khaos
- senior

Era un asistent tinar la anatomie, al profesorului Voiculescu, se numea Angi, nu mai stiu daca este dar stie cineva numele lui complet?
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- X-White
- junior

- rox
- elder

- X-White
- junior

- anncush
- senior

cursurile de fizio sunt aceleasi pt seriile. adica aceeasi profesori se perinda cu aceeasi poveste la fiecare serie in parte. nu va veni mereu acelasi prof pt ca fiecare preda un capitol. cat despre coerenta cursurilor... ei bine, nu stiu daca vei gasi asa ceva in anul 1... cu greu poti spune despre cateva cursuri ca sunt tinute ca lumea si in anul 2. daca vrei te duci, daca nu, nu te duci. cartile sunt de baza la fiziologie. vrei nu vrei, tre sa fii autodidact. bafta
Slowly getting less stupid 
- bubico
- newbie

seria 3 face cu Badarau...ea cum e la examen? am inteles ca dam grila si dam cu caiete de examen...la curs se scrie pana innebunesti dar per total pleci cu ceva de acolo...acum ramane sa vedem cum e la examen...
la biocel la examen am inteles ca dam oral, 2 sub? cat de bine tb stiute subiectele, fiindca e ft ft multa materie...thx
la biocel la examen am inteles ca dam oral, 2 sub? cat de bine tb stiute subiectele, fiindca e ft ft multa materie...thx
- anncush
- senior

bubico wrote:seria 3 face cu Badarau...
spun inca o data: toti faceti cu aceeasi profesori cursul de fizio. cu lp-urile este alta treaba, dar in nici un caz o serie intreaga nu face cu un asistent.
la fizio examenul anul trecut a fost grila (iti dadeau ei o foaie cu patratele pe care tu trebuia sa pui "x" in dreptul raspunsului corect), intrebarile erau videoproiectate, corectarea era dupa sistemul "grila negativa". daca luai nota de trecere la grile aveai dreptul sa intri in exam oral unde erau 2 comisii parca. in nicio comisie nu a fost zagrean. oricum, examenul oral era floare la ureche.
la biocel, acu 2 ani, se dadea intr-adevar exam oral (2 subiecte). erau mai multe comisii si in functie de noroc puteai sa pici la profesori mai exigenti sau la profesori mai putin exigenti. eu am dat cu dr. vasilica bausic si imi aduc aminte ca eram ingrozita cand am auzit cu cine dau exam pt ca noua la curs ne facuse destule istericale si lasase impresia ca e cam...hmm...zurli, ca sa zic asa; dar la exam, stupoare! nu a fost asa de exigenta, ba mai mult, nu a picat pe nimeni. a facut cateva ifose si istericale ca sa nu vorbim intre noi si sa ne asezam exact in locul indicat de ea, dar cand a fost vb de examinare a fost ok.
- AllBlue
- senior

eu cand am dat anu trecut in vara fizio, cu zagran am dat. bine, mai erau in sala inca vreo 6 profi, da numa el m-a ascultat. oricum, s-a ras la greu, e ok la oral.
la histo tre sa stii bine ambele sub ca sa iei nota mare. acu depinde si de cine te asculta si de asistentul cu care ai facut la lp.
la histo tre sa stii bine ambele sub ca sa iei nota mare. acu depinde si de cine te asculta si de asistentul cu care ai facut la lp.
Carpe Diem, Baby!
- X-White
- junior

-
durere de cap
- senior

ajutor!!!!!!
Salutare tuturor!
Am aflat ca pe PUBMED gasesti toate articolele din medicina(gresesc?).Cum imi dau seama care e bun si care nu?Ca in fiecare zi apar o gramada si cand vreau sa caut niste articole pe o anumita tema imi dau 2700 de rezultate,de ex (nu glumesc!).
Si.. Paste fericit! la toata lumea.
Am aflat ca pe PUBMED gasesti toate articolele din medicina(gresesc?).Cum imi dau seama care e bun si care nu?Ca in fiecare zi apar o gramada si cand vreau sa caut niste articole pe o anumita tema imi dau 2700 de rezultate,de ex (nu glumesc!).
- 187.92a
- addicted

- anncush
- senior

Re: ajutor!!!!!!
durere de cap wrote:Salutare tuturor!
pai... nu vreau sa fiu rea, dar, parerea mea este ca poti sa alegi la intamplare un articol din cele 2700, nu de altceva, dar toate iti vor fi la fel de utile (sau de inutile) tinand cont de informatiile pe care le detii tu in anul intai. cu alte cuvinte...nu o sa intelegi mare lucru.
aaa, da : Sarbatori fericite tuturor!
- X-White
- junior

- anncush
- senior

n-ai pt ce bubico
intr-adevar zagrean si pe vremea mea tinea cursurile doar la anul 2
ai sa vezi ca la cursurile de anul 1 vor mai veni si ferechide la digestiv si inca o tanti la endocrin (nu am stiut niciodata cum o cheama dar are un mod foarte haios de a vorbi). la noi mai venise la inceput pe langa badarau si d-na dr bubuianu, deci s-ar putea sa vina si la voi... asta daca te intereseaza cam ce profi vin. oricum, cursurile lui ferechide sunt un "fenomenale" (fenomenal in cazul asta cu o conotatie negativa) dar o scoti la capat daca citesti din carti
intr-adevar zagrean si pe vremea mea tinea cursurile doar la anul 2
ai sa vezi ca la cursurile de anul 1 vor mai veni si ferechide la digestiv si inca o tanti la endocrin (nu am stiut niciodata cum o cheama dar are un mod foarte haios de a vorbi). la noi mai venise la inceput pe langa badarau si d-na dr bubuianu, deci s-ar putea sa vina si la voi... asta daca te intereseaza cam ce profi vin. oricum, cursurile lui ferechide sunt un "fenomenale" (fenomenal in cazul asta cu o conotatie negativa) dar o scoti la capat daca citesti din carti
- b3
- elite

rugz wrote:cum e artino la LP la fizio? k am avut unele 'altercatii' grupa vs profa
mai nou are grupa la LP ??!! auzisem ca preda doar la fac de moase si asistente medicale anul trecut
subscriu, "tanti de la endocrin" anul 1 are cursuri foarte bune, din pacate nici eu nu mai tin minte cum o cheama desi mi-a fost si asistenta
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- rox
- elder

- bubico
- newbie

oricum multumesc inca o data pentru ajutor
If there are no stupid questions then what kind of questions do stupid people ask? Do they get smart just in time to ask questions?
-
ionut_ionescu86
- junior

-
Alinuzta17
- newbie

Stiti cumva din ce trebuie sa invatam la bio cel? La primele trei cursuri a venit un prof care ne-a dat tot cursul & slide-urile....dar acum a venit altcineva care nici macar slide-urile nu vrea sa ni le dea!
Am inteles k exista niste subiecte de examen (150 parca)..stiti de unde as putea face rost de ele?
Am inteles k exista niste subiecte de examen (150 parca)..stiti de unde as putea face rost de ele?
- anncush
- senior

din cate stiu io, lista de subiecte se afiseaza la avizierul catedrei (dar mai spre sfarsitul semestrului parca). nu stiu cate subiecte o sa aveti voi... lista de subiecte de acum 2 ani cuprindea 73 de subiecte, deci s-au facut schimbari si nu te pot ajuta in privinta asta.
cat despre cursuri... vor mai veni profi care va vor da cursurile, dar la altii trebe sa va luati notite cu manuta voastra (sau cu a unui coleg binevoitor
). nu stiu sa-ti dau un sfat bun depre carti... stiu ca erau neste carti vechi de la biblioteca (de imprumut) care pot ajuta intr-o foarte mica masura pt ca sunt depasite de muuuuuuult
uita-te totusi la avizier pt k s-ar putea sa fie afisata si bibliografia (si totusi parca-parca era la bibliogarfie "The Cell" a lui Alberts...nu-mi mai aduc aminte
)
cat despre cursuri... vor mai veni profi care va vor da cursurile, dar la altii trebe sa va luati notite cu manuta voastra (sau cu a unui coleg binevoitor