intrebari ANUL I
-
nitro
- junior

- anncush
- senior

ptiu drace!
duminink seara! cin' sa afiseze in week-end!? hai nici luni k doar e inceput de saptamana, cine nu detesta ziua de luni? nici marti k sunt trei ceasuri rele, nici miercuri ca e zi de post, joia e deja prea tarziu, dar poate vinerea dimineata, asa k o relaxare de inceput de week-end, cineva, un portarel, o femeie de serviciu se va sinchisi sa lipeasca o afurisita de foaie cu orarul de fapt pregatita de ceva vreme incoace. daca nu, stam aks
duminink seara! cin' sa afiseze in week-end!? hai nici luni k doar e inceput de saptamana, cine nu detesta ziua de luni? nici marti k sunt trei ceasuri rele, nici miercuri ca e zi de post, joia e deja prea tarziu, dar poate vinerea dimineata, asa k o relaxare de inceput de week-end, cineva, un portarel, o femeie de serviciu se va sinchisi sa lipeasca o afurisita de foaie cu orarul de fapt pregatita de ceva vreme incoace. daca nu, stam aks

Slowly getting less stupid 
- girasol
- junior

jess wrote:eu facbioch. cu stimabilul domn atanasiu?? ceva sfaturi pt partial...de la lucrari nu mai stiu nimic si nu vreau sa tocesc 200 pag in astea cateva zile de vacanta
Mie nu mi se pare nici domn, nici stimabil.
Pe vremea mea, dadea grile din cartea aceea a catedrei.
Iar subiectele de sinteza erau de relativ bun simt.
Nota de la partial ti-o da si in vara. este foarte usor coruptibil.
cam asta imi amintesc. plus ca tinea cursuri destul de slabe, parerea mea.
- alice18
- senior

- Riley
- elder

-
Alinuzta17
- newbie

-
ionut_ionescu86
- junior

informatica
am auzit ca daca ai atestat la informatica poti sa nu te duci l lp uri?este adevarat?credeti ca e mai bine asa...dat fiind faptu ca am inteles ca la lp uri se sta degeaba!voi ce ma sfatuiti sa fac?
- anncush
- senior

nope! n-ai inteles corect!
la lp de info MG nu se sta degeaba. este lp-ul care te pregateste in viitoarea posibila cariera de scrib/secretara/dactilografa/grefiera etc. la lp tre sa scrii fff muuuult si ffff repede si evident, fara rost. ca doar asta e "facultatea de informatica, limbi straine si sport" ( cel putin in anii preclinici)
nu stiu care e faza cu atestatul, dar stiu ca cel putin in anul unu se putea face un proiect in locul lp-urilor. asa era acu 3 ani. mai sigur, vorbesti cu asistentul sau cu spircu
multa bafta
la lp de info MG nu se sta degeaba. este lp-ul care te pregateste in viitoarea posibila cariera de scrib/secretara/dactilografa/grefiera etc. la lp tre sa scrii fff muuuult si ffff repede si evident, fara rost. ca doar asta e "facultatea de informatica, limbi straine si sport" ( cel putin in anii preclinici)
nu stiu care e faza cu atestatul, dar stiu ca cel putin in anul unu se putea face un proiect in locul lp-urilor. asa era acu 3 ani. mai sigur, vorbesti cu asistentul sau cu spircu
multa bafta
-
nitro
- junior

- anncush
- senior

pai...
fiecare grupa are un asistent.
cursurile nu sunt tinute de acelasi profesor mereu.se vor perinda mai multi membrii ai catedrei pe la cursuri, fiecare cu cate un capitol. la inceput o sa fie capitolul de apa in organism si cursurile de inceput erau pe vremea mea tinute de dna dr Bubuianu.
probabil o sa aveti si un curs de deschidere tinut de prof zagrean, asta asa k sa va sperie nitzelus.
oricum, pe vreme mea, zagrean nu se baga sa tina nici un curs la anu I. si bine facea
aaa... si nu e ca la anato, fiecare serie cu proful ei. nope, la fizio cursurile si profesorii sunt aceeasi pt toate seriile.
fiecare grupa are un asistent.
cursurile nu sunt tinute de acelasi profesor mereu.se vor perinda mai multi membrii ai catedrei pe la cursuri, fiecare cu cate un capitol. la inceput o sa fie capitolul de apa in organism si cursurile de inceput erau pe vremea mea tinute de dna dr Bubuianu.
probabil o sa aveti si un curs de deschidere tinut de prof zagrean, asta asa k sa va sperie nitzelus.
oricum, pe vreme mea, zagrean nu se baga sa tina nici un curs la anu I. si bine facea
aaa... si nu e ca la anato, fiecare serie cu proful ei. nope, la fizio cursurile si profesorii sunt aceeasi pt toate seriile.
- 187.92a
- addicted

- anncush
- senior

exe wrote:eu nici pana in ziua d azi nu am inteles rostul lp-urilor d fizio, iar cursurile au avut si ele o val nula, pt k ceea c se preda se gaseste si in carte. deci nu prea conteaza cu cine faceti. conteaza sa aveti cele 2 carti
de fapt e de ajuns o singura carte. si buna. pt 2 ani de fizio. catedra recomanda Guyton. dar merg si altele
- rox
- elder

- scarllet
- junior

depinde de studenti. la anul 1 este mult mai lejer ca la anul 2 din punct de vedere al materiei , asa ca daca inveti in timpul semestrului nu ai probleme la examen.pt anul 1 ideale sunt cartile de la catedra, badarau si nicolescu.
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits.
- rox
- elder

scarllet wrote:depinde de studenti. la anul 1 este mult mai lejer ca la anul 2 din punct de vedere al materiei , asa ca daca inveti in timpul semestrului nu ai probleme la examen.
depinde de studenti....mda, probail ca aia 400 care au picat erau cu totii niste panarame.
la anul 1 e mai lejera materia...mai lejera da. dar si mai plictisitoare si neintersanta din punctul meu de vedere, pe linga cea de anul 2.
daca inveti din timpul semestrului n-ar trebui sa ai probleme la examen...
Dar sa nu mai vorbim de lucruri deja trecute...ca vine acusica partialul
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
ionut_ionescu86
- junior

fizio
ce puteti sa mi spuneti despre dr buraga la fizio.lp .cum este?
si artino la curs?
si artino la curs?
-
ionut_ionescu86
- junior

- elddar
- senior

exe wrote:am facut anul trecut cu lazar si cu naicu. naicu stie f multe, dar nu e in stare sa explice. cat despre lazar..... nu are c cauta in catedra d fizio. buraga din cate am inteles dl colegii mai mari da note f mari la lp
in ce sens nu are ce cauta in catedra de fizio? da note mici/lasa la lp sau ce? ....am vazut ca se cam pierde in idei dar in fine poate e doar o impresie , nu judec omu doar pt atat :p
soo ce sa cred/ mai trec la materia asta dk fac cu lazar?
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
- rox
- elder

Adri@n@ wrote:ce stiti de dr artino?fac si cursul si lp
artino mai are cursuri si lp-uri
in alta ordine de idei, mie mi s-a schimbat asistentul la fizio..faceam cu dr ghita si acuma fac cu o dna pe care nici macar n-am inteles cum o cheama, Carmen...(?!?). oricum, chiar imi pare rau...
despre restul nu comentez nimic ( including artino), pentru ca nu merita....exista la fiziologie asistenti buni (braga, ghita, laura popescu, stefanescu,papacocea) dar ei nu se numara printre ei. din cite am vazut cei tineri sunt extraordinari, isi fac treaba asa cum trebuie si asta nu poate fi decit imbucurator
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- elddar
- senior

exe wrote:binenteles k o sa treci la lazar. in cel mai rau caz te mai cheama odata dak pici la lp, desi nu prea se intampla chestia asta. oricum fetelor aveti grija cu c va imbracati...
loooooooool atunci e bine ....sau cel putin asa se preconizeaza
,,[..]I walk to the horizon
- rox
- elder