2. Nu stiu sa iti raspund, las pe alti colegi mai informati in legatura cu respectivele persoane.
Multa bafta!

Keira wrote:Cum e conf. Serban la imuno?
Keira wrote:Am si eu vreo 2 intrebari:
1. se da examen partial la morfopat?
2. cum sunt dr. cherciu marius fiziopat lp si dr. Gheorghiu fiziopat curs?
Pauly wrote:Bara a dat grile???![]()
nasol moment...
dr.ruxy wrote:si totusi... nu ma pot lauda cu niste cursuri bune... deci... nu exista nicio alta varianta?
durere de cap wrote:La unele optionale,de ex,biochimie clinica s-a incheiat perioada de inscriere,iar celelalte mi se par neinteresante.
deena01 wrote:durere de cap wrote:La unele optionale,de ex,biochimie clinica s-a incheiat perioada de inscriere,iar celelalte mi se par neinteresante.
Eu m-am inscris la Biochimie clinica dupa ce s-a incheiat perioada de inscriere. Probabil ca se mai poate si acum.
m_a_r_i_u_s wrote:sal'tare colegi! e diferenta mare intre clinic si preclinic? unde este materia mai digerabila?
m_a_r_i_u_s wrote:sal'tare colegi! e diferenta mare intre clinic si preclinic? unde este materia mai digerabila?
you_know_what wrote:hello!poate da cine informatii despre ex de morfopat cu dr costache?...si lp vrabie?
iuria wrote:Dacă e vorba de Costache - ea, într'adevăr nu mişcă nimeni. Vă împarte seria în două, fiecare jumătate cu subiectele ei. Are subiecte preferate de genul foliculul tbc(insistă f mult pe subiectul ăsta, îl dă sigur la o parte a seriei şi nu trece dacă dacă nu l'ai rezolvat, indiferent de ce ai scris la celelalte subiecte), sifilis, tromb,o distrofie(eu am avut amiloidoza renală parcă), o tumoră sigur. Subiectele chiar sunt de bun simţ, cam din din fiecare capitol câte unul(sunt 5), doar că trebuie să citeşti cursurile ei. Baftă!
iuria wrote:Dacă e vorba de Costache - ea, într'adevăr nu mişcă nimeni. Vă împarte seria în două, fiecare jumătate cu subiectele ei. Are subiecte preferate de genul foliculul tbc(insistă f mult pe subiectul ăsta, îl dă sigur la o parte a seriei şi nu trece dacă dacă nu l'ai rezolvat, indiferent de ce ai scris la celelalte subiecte), sifilis, tromb,o distrofie(eu am avut amiloidoza renală parcă), o tumoră sigur. Subiectele chiar sunt de bun simţ, cam din din fiecare capitol câte unul(sunt 5), doar că trebuie să citeşti cursurile ei. Baftă!
Bogdan_DD wrote:Depinde pe cine ai ca asistent la grupa... Cum se numeste?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests