rhodoet wrote:io am onoarea de a ma numara printre SUUB-isti.....da e minunat k facem semio la 13 si e terasa "la paispe"
O sa vezi tu ce misto o sa fie "la paispe" cand o sa vina examenul...BAFTA!

rhodoet wrote:io am onoarea de a ma numara printre SUUB-isti.....da e minunat k facem semio la 13 si e terasa "la paispe"

grasuX wrote:rhodoet wrote:io am onoarea de a ma numara printre SUUB-isti.....da e minunat k facem semio la 13 si e terasa "la paispe"
O sa vezi tu ce misto o sa fie "la paispe" cand o sa vina examenul...BAFTA!
ai grija si sa stai departe de 14... am auzit ca tot etajul 14 e bantuit de fantoma colegului care s-a sinucis si toti care calca pe acolo pica examenul si fac sida...sau cancer. ce sa zic... BAFTA! 

l4z4r0s4 wrote::lol:![]()
nu stiu, dar de ce sa risti ?

rox wrote:Intrebare: care e atmosfera la imuno la marire la conf Serban? subiecte comune cu oamenii de la restanta?

rox wrote:ca sa vezi, nu toata lumea a reusit sa copieze ca lumea in vara si cind n-ai la ce altceva ...![]()
o fo' bine

Keira wrote:cum e semio medicala in SUUB? ce asistenti recomandati?

Medex wrote:Venind dinspre izvor parca e prima cladire dupa facultatea de biologie. Are o cusca la poarta, in stanga. Si e sinistru. Si amfiteatrul nu are ferestre ci doar draperii bleumarin. Si daca esti astmatic n-o sa-ti placa.Dar stai linistit esti la medicina; nu te lasa nimeni sa mori. De afurisiti!

Keira wrote:Stie cineva cum e dr. Olariu Mihaela semio med suub?

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests