intrebari ANUL I

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 8:56 pm

monicutza wrote:ah deci nu sunt chestii de programare d eprin pascal sau fox sau alte n cg de gen?

o sa fie niste fox in anul 2

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 15, 2006 8:57 pm

elddar wrote:io fuseshi la infomatrix( 2-nd prize hehe) in ,,copilarie"(anu asta prin primavara)...nu ca le-as avea cu info mare lucru!!! se pune ca ma pricep la desen artistic si la cate ceva de design( photoshop)? in sensul ca o sa ma chilareasca si pe mine proful/profa la info?

ce photoshop neneee...tu crezi ca pupi photoshop la rasnitele alea?!? :D tu n-auzi ca primu lp e de desenat calculatoare in PAINT...nu asa nenica, ce vrei tu, iti zice maistrul acolo ce ai de facut, cum, unde si cati biti tre' sa ocupe..a, asta-i alt circ, cica sa stai sa-ti notezi dimensiunea fiecarui fisier de-l creezi, ca s anu patesti cum am patit eu, nu mai ai spatiu sa-ti salvezi "truda"...da\ n-are rost sa ne amintim acu de infomed...e un izvor nesecat de bancuri
v-am zis-o p-aia cu "o sa am eu grija ca informatica sa fie mai importanta ca anatomia in fac asta?"
:arrow:
iete-asa arata un curs de infomed
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 9:00 pm

:D hi hi hi ...mare dreptate ai Rox :P
Degeaba stii Corel, photoshop si alte cele....PAINTUL e baza domle'

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sat Sep 16, 2006 11:17 am

Aveti idee dragi colegi daca Mohora pica in toamna? Ca am ambele semestre de dat si sunt cam in pom sa fiu sincer si dupa cum stiti biochimia are 11 credite si nu vreau sa am vreo surpriza. Adica in toamna e mai indulgenta la corectura ceva?

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Sep 16, 2006 11:22 am

grasuX wrote:Aveti idee dragi colegi daca Mohora pica in toamna? Ca am ambele semestre de dat si sunt cam in pom sa fiu sincer si dupa cum stiti biochimia are 11 credite si nu vreau sa am vreo surpriza. Adica in toamna e mai indulgenta la corectura ceva?

de obicei catedra de biochimie nu lasa repetenti.... cat decat ceva trebuie sa scrii, insa eu nu am auzit sa lase repetenti astia de la biochimie. dar zagrean lasa repetenti chiar daca face rectoratul presiuni.
a very remarkable creature...

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Sep 16, 2006 1:24 pm

dar fiziologia lui zagrean are 5 credite asa ca...who cares?chimia are 11 si e de baza acuma
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sat Sep 16, 2006 2:15 pm

rox wrote:dar fiziologia lui zagrean are 5 credite asa ca...who cares?chimia are 11 si e de baza acuma

Mda...faza e ca incepi sa le mai si platesti...eu sunt si la taxa :(

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Sep 16, 2006 2:19 pm

Deesse wrote:
rox wrote:dar fiziologia lui zagrean are 5 credite asa ca...who cares?chimia are 11 si e de baza acuma

Mda...faza e ca incepi sa le mai si platesti...eu sunt si la taxa :(

da gratis il dai doar de doua ori. a treia si a patra il platesti. anul trecut era o suta de euro examenul care avea sub 10 credite, iar in cazul examenelor peste 10 credite se calcula 16 euro ori nr de credite ( de ex. daca fiziologia era 12 credite il plateai 16x12)
nu numai cei de la taxa il platesc ci si cei de la fara taxa dar la ei sunt alte sume pe care nu le cunosc.
anul asta cica ar fi 50 de euro un examen idiferent de nr de credite. s-a propus ideea asta nimeni nu stie insa pana acuma daca s-a aprobat.

cld
newbie
newbie

Promovare

Postby cld » Sat Sep 16, 2006 4:57 pm

Am inteles ca pt a trece in anul urmator trebuie sa avem minim 48 de credite....intrebarea mea este pana cand trebuie sa luam creditele?pana in toamna sau pana la examenul de credit din iarna? Eu am 35 de credite....si as vrea sa dau anato acum si sa las fizio si biochimia pana in iarna....se poate?daca da cum se procedeaza?cerere la decanat sau ce?ms

grasuX
senior
senior

Re: Promovare

Postby grasuX » Sat Sep 16, 2006 5:13 pm

cld wrote:Am inteles ca pt a trece in anul urmator trebuie sa avem minim 48 de credite....intrebarea mea este pana cand trebuie sa luam creditele?pana in toamna sau pana la examenul de credit din iarna? Eu am 35 de credite....si as vrea sa dau anato acum si sa las fizio si biochimia pana in iarna....se poate?daca da cum se procedeaza?cerere la decanat sau ce?ms

Daca ai decat 35 de credite tre sa dai acuma biochimia si anatomia sau biochimia si fizio da iti recomand anato ca treci mai usor (parerea mea)... deci tre sa iei creditele in toamna ca daca nu...nush exact cate credite are anatomia parca 7 pe sem sau 7.5 ceea ar fi naspa ca ai fi chiar la 47.5...

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sat Sep 16, 2006 5:22 pm

Da chiar ma cine stie cate credite are anatomia ca stiu ca mai luasera parca un credit sa dea la nush ce materie de asta fantoma info med. sau psiho.med. Care stie ?

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sat Sep 16, 2006 6:50 pm

La inceput mi s a spus asa...anato15,fizica5,chimie11,genetica5,biocel5,fizio5,info3,eng4,sport4,practica3.....dar nu se regaseste psihologia ,faci s au luat credite de undeva........Cat despre promovare,astept in continuare informatii...se poate trece cu 35 credite pana in iarna sau trebuie luate acum....?

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Sep 16, 2006 7:15 pm

da de ce nu intrebati la secretariat? :twisted: :P

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sat Sep 16, 2006 7:29 pm

cld wrote:La inceput mi s a spus asa...anato15,fizica5,chimie11,genetica5,biocel5,fizio5,info3,eng4,sport4,practica3.....dar nu se regaseste psihologia ,faci s au luat credite de undeva........Cat despre promovare,astept in continuare informatii...se poate trece cu 35 credite pana in iarna sau trebuie luate acum....?

Ma deci iti pot spune sigur e ca nu poti trece cu 35 de credite. Si pentru psihologie trebuiau sa ia de undeva credite ca sa dea ce crezi ca re 0 credite?

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sat Sep 16, 2006 7:47 pm

Monicutza,pt ca de asta exista forumul,sa punem intrebari.....grasux,asta am zis si eu,ca trebuie sa ia de undeva credite pt psihologie,dar nu stiu de unde....Altfel,....mi a zis cineva ca trebuie sa ai 48 pana la examenul de credit din iarna,abia atunci esti declarat nepromovat....poate cineva sa confirme?

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Sep 16, 2006 8:28 pm

anatomia are 16, fizio 5, chimia 11
astea sunt alea "clare"
probabil s-au mai lut cate 1 credit de la sport, engleza, info, stuff like that si-u scos-o de-o psihomed
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sat Sep 16, 2006 8:36 pm

Anato are 15,clar...referitor la platitul reexaminarilor...am inteles ca platesti daca ai picat de 2 ori....dar daca nu ai fost?

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sat Sep 16, 2006 10:32 pm

cld wrote:Anato are 15,clar...referitor la platitul reexaminarilor...am inteles ca platesti daca ai picat de 2 ori....dar daca nu ai fost?

Eu stiu ca se pot da gratis de 4 ori. Pana pe 15 octombrie...sau asa ceva. Dupa se platesc.

goosey
junior
junior

Postby goosey » Sat Sep 16, 2006 11:09 pm

Eu stiu ca se pot da gratis de 4 ori. Pana pe 15 octombrie...sau asa ceva. Dupa se platesc.[/quote]

mai intereseaza-te.....

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sat Sep 16, 2006 11:48 pm

goosey wrote:Eu stiu ca se pot da gratis de 4 ori. Pana pe 15 octombrie...sau asa ceva. Dupa se platesc.

mai intereseaza-te.....[/quote]

Of :) ...bun....atunci sper sa nu se plateasca decat dupa a 4-a oara :P

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sat Sep 16, 2006 11:56 pm

Ok,asta in cazul in care l pici....dar daca nu te duci,practic il dai prima oara...nu?

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Sep 17, 2006 2:25 pm

si ce invatam mai exact la engleza? daca nu's indiscreta ? :twisted: :P

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sun Sep 17, 2006 2:26 pm

sa citim

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Sep 17, 2006 2:27 pm

cosmina-gabriela wrote:sa citim

:P :P :lol:

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sun Sep 17, 2006 3:02 pm

monicutza wrote:si ce invatam mai exact la engleza? daca nu's indiscreta ? :twisted: :P

"inveti" sa pronunti in engleza termeni medicali scrisi in latina.
"Inveti" sa faci past tense...si sa pui sinonime..la care se isca vesnica disputa engleza britanica/americana :)
"Inveti"istoria medicinei cica pe care oricum o poti lua de pe net.

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sun Sep 17, 2006 3:06 pm

monicutza wrote:
cosmina-gabriela wrote:sa citim

:P :P :lol:

seee..'ceam io k citim

alabalaportocala
junior
junior

Postby alabalaportocala » Sun Sep 17, 2006 3:34 pm

Si dati un test scris de vreo 50 de intrebari, parca, ce nu prea au legatura cu ce ati facut( :roll: :roll: ) tot anu. Noroc ca majoritatea intrebarilor sunt cat de cat logice.

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Sep 17, 2006 4:23 pm

intrebari care de fapt sunt furate din toefl :)
a, si asta faceti tot anul...teste de toefl, care logic ca-s AMERICANE, da' sa le explice cineva asta si profelor de la catedra...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sun Sep 17, 2006 4:35 pm

rox wrote:intrebari care de fapt sunt furate din toefl :)
a, si asta faceti tot anul...teste de toefl, care logic ca-s AMERICANE, da' sa le explice cineva asta si profelor de la catedra...

:)) :P

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Sep 17, 2006 4:38 pm

deci stie cineva?trec anul cu 35 de credite,pana in iarna?iar in iarna la ex de credit sa dau si sa iau si restul examenelor?

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Sep 17, 2006 5:44 pm

deci e lejer macar la eng :D

suna mey la secretariat du-te pana acolo ca nu mori daca faci asta :D

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Sep 17, 2006 5:53 pm

cld wrote:Anato are 15,clar...referitor la platitul reexaminarilor...am inteles ca platesti daca ai picat de 2 ori....dar daca nu ai fost?

daca nu ai fost ti-a trecut sansa, asta e. daca ajungi in sesiune de re-examinare, adica ai sarit peste sesiune si restante, platesti. era un drept al tau sa ai doua sanse gratis. daca nu te-ai dus, a trecut sansa , asta e
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Sep 17, 2006 5:54 pm

cld wrote:deci stie cineva?trec anul cu 35 de credite,pana in iarna?iar in iarna la ex de credit sa dau si sa iau si restul examenelor?

cu 35 ..greu de crezut...auzisem ca -sa modificat treaba de la 10 la 12 credite limita...dar totusi, de la 60 la 35 sunt 25 credite.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

cld
newbie
newbie

Postby cld » Sun Sep 17, 2006 7:25 pm

rox wrote:cu 35 ..greu de crezut...auzisem ca -sa modificat treaba de la 10 la 12 credite limita...dar totusi, de la 60 la 35 sunt 25 credite.
da asa e...merge cu 12 credite....dar vreau sa stiu pana cand trebuie sa ai creditele luate?intelesesem ca pana in sesiunea de iarna,cand avem examenul de credit...asa e?sau daca nu avem 48 dupa sesiunea asta nu promovam?

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Sep 17, 2006 10:25 pm

bai m-ati ametzit de tot cu toata ,,birocratia" asta cu examenele cu .....creditele alea( k m-ati abramburit de tot) sunt, poa' ma lamureste si pe mine cinevan lol ce-s creditele examene , cursuri, lucrari practice sau what? :?:

aaaa si inca ceva la facultatea asta e chiara asa misiune imposibila sa dai examenele la timpul lor( in sesiune --februarie parca?! ) si culmea: sa le mai si iei??? adik sa n-ai restante......ya you will get the point.... :)
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Sep 18, 2006 12:13 am

elddar wrote:
aaaa si inca ceva la facultatea asta e chiara asa misiune imposibila sa dai examenele la timpul lor( in sesiune --februarie parca?! ) si culmea: sa le mai si iei??? adik sa n-ai restante......ya you will get the point.... :)

Nu, nu e imposibil. Cel putin nu era... si probabil nici acum nu este. Tre' sa mai pui si burtica pe carte nitel, da merge :D ( poate cu fiziologia sa fie ceva probleme, dar se pare ca esista totusi oameni care au trecut asa ca... )
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Mon Sep 18, 2006 2:58 pm

in care din semestre se face fizilogia?....si dupa ce ar trebui sa invatam?...ca am manualele pentru anu I (ditamai teancu)...si pt fizilogie am doua carticele firave una cu glandele si alta cu aparatu digestiv.....tre sa invatam cursurie alea de o sa ni le predea?...

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Sep 18, 2006 4:53 pm

in care din semestre se face fizilogia?....si dupa ce ar trebui sa invatam?...ca am manualele pentru anu I (ditamai teancu)...si pt fizilogie am doua carticele firave una cu glandele si alta cu aparatu digestiv.....tre sa invatam cursurie alea de o sa ni le predea?...

Fizio e in sem 2. Aici cu invatatu e mai greu.... ce ai tu e Groza probabil... eu asa am avut.. acu 2 ani,eu am invatat din cursuri (m-am mai bagat la endocrin si la comp hidrice in Guyton, dar am pus acentul pe cursuri). Atunci se dadea ex scris, cu 5 sub in 50 min, barem facut de profii care predau la curs deci figure it out.... acuma insa dupa noul sistem CLAR CURSURILE (atat la anu 1 cat si la anu 2, dau unele intrebari de superdetaliu ale caror info s-ar putea sa nu le gasesti decat in curs). Nu mai zic de grile gresite fara niciun rasp sau de grile cu 2 rasp (de unde pt ca era parca compl simplu??? :shock: :shock: :shock: )
Una peste alta eu zic sa combini cursu cu Badarau (la digestiv) si Guyton (la endocrin), acolo unde nu se intelege mai nimic (sunt si cursuri din astea :cry: ).
Mult succes!

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Sep 18, 2006 5:32 pm

la endocrin Nqicolescu CLAR, sunt intrebari in grile gen " care e cel mai important hormon al reglarii nu stiu cui? si in nicolescu scrie " cel mai imp hormon al reglarii e..."
deci..de acolo. aiurea ca am gasit-o abia dupa examen....
maine am chimia. urati-mi succes si tineti-mi pumnii. daca stiti vreo rugaciune, nu ezitati, ca eu am epuizat sursa...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Mon Sep 18, 2006 7:11 pm

ce am io e artino si tache pentru digestiv si nicolescu pentru endocrin... bafta la chimie :) o lumanarica aprinsa maine in drum spre facultate :wink:

Return to “Anii 1-3”