intrebari ANUL I

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Sep 14, 2006 4:41 pm

nu stiu, criminale nu par, criminale-s alea de fiziologie, unde chiar pica lume pe capete....mai trist e ca aia-ti trebuie, chimia o inveti si-o uiti 80%...lumea pica fiindca e imposibil fizic si psihic sa rezisti la curs si fugi mancand pamantul, si fiindca nu invata nimeni decat inainte de examen, si fiindca e grila + sinteza si daca faci ori sinteza ori grila nu iei :) si nu in ultimul rand fiindca e MULT( tot metabolismul lipidic, toate reactiile si enzimele, and this is naso; tot glucidicu', asta nu e asa naso, toti hormonii , tot proteicu, tot cu reactii si enzime si balarii, si metabolismul energetic...cine mai are si sem 1 mai are si structuri pe deasupra:| ), combinat cu multul de la anatomie si multul de la fiziologie, care e putin pe langa anul 2
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Thu Sep 14, 2006 7:05 pm

hmmmm sound's tasty :D
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Sep 14, 2006 9:28 pm

hai sa fiu penibila
cand am fost alaltaieri la facultate era un baiat la secretariat care avea restanta la romana
am auzit eu bine sau ce era de fapt? :twisted: :P

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 9:48 pm

monicutza wrote:hai sa fiu penibila
cand am fost alaltaieri la facultate era un baiat la secretariat care avea restanta la romana
am auzit eu bine sau ce era de fapt? :twisted: :P

Era student strain. Astia fac romana la limbi si a picat examenul

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Sep 14, 2006 9:54 pm

am scapat de o grija :P :twisted:

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 9:58 pm

rox wrote:nu stiu, criminale nu par, criminale-s alea de fiziologie, unde chiar pica lume pe capete....mai trist e ca aia-ti trebuie, chimia o inveti si-o uiti 80%...lumea pica fiindca e imposibil fizic si psihic sa rezisti la curs si fugi mancand pamantul, si fiindca nu invata nimeni decat inainte de examen, si fiindca e grila + sinteza si daca faci ori sinteza ori grila nu iei :) si nu in ultimul rand fiindca e MULT( tot metabolismul lipidic, toate reactiile si enzimele, and this is naso; tot glucidicu', asta nu e asa naso, toti hormonii , tot proteicu, tot cu reactii si enzime si balarii, si metabolismul energetic...cine mai are si sem 1 mai are si structuri pe deasupra:| ), combinat cu multul de la anatomie si multul de la fiziologie, care e putin pe langa anul 2

La biochimie nu or fi criminale pentru cei care stiu ceva chimie.
Eu am dat fizica la admitere la MG.Si am dat la fiziokineto acum doi ani ca sa scap de chimie...se dadea fizica numai...
Am restanta acum, pe ambele semestre...La LP nu intelegeam nimic si asistenta tipa la mine ca sunt proasta si nu stiu chimie...iar la curs...nu zic ca nu se preda bine...dar abia punea profa o formula kilometrica pe tabla....din care apucam sa scriu 2 betze si doua litere si o stergea.
Am fost la un singur curs....si am fugit pe usa de sus a amfiteatrului.
Acum astept "nerabdatoare" sa vad...ce fac.
Examenul e pe 26 pentru seria 1 sau pe 18...dar se suprapune peste fizio.
Fiziologia e crunta! Dupa ce la admitere si toate examenele ni s-a zis sa punem si din burta ca doar doar om nimeri...acum iti scade daca gresesti . NO COMMENT WHATSOEVER
Pe langa asta, valorile care se cereau la grile nu sunt nici din guyton, nici din haulica , nici din curs...se iau alea de pe buletinele de analize [sursa sigura]. Ca sa nu mai vb de intrebarile complement simplu cu mai multe raspunsuri...

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 9:58 pm

rox wrote:nu stiu, criminale nu par, criminale-s alea de fiziologie, unde chiar pica lume pe capete....mai trist e ca aia-ti trebuie, chimia o inveti si-o uiti 80%...lumea pica fiindca e imposibil fizic si psihic sa rezisti la curs si fugi mancand pamantul, si fiindca nu invata nimeni decat inainte de examen, si fiindca e grila + sinteza si daca faci ori sinteza ori grila nu iei :) si nu in ultimul rand fiindca e MULT( tot metabolismul lipidic, toate reactiile si enzimele, and this is naso; tot glucidicu', asta nu e asa naso, toti hormonii , tot proteicu, tot cu reactii si enzime si balarii, si metabolismul energetic...cine mai are si sem 1 mai are si structuri pe deasupra:| ), combinat cu multul de la anatomie si multul de la fiziologie, care e putin pe langa anul 2

Eu am dat fizica la admitere la MG.Si am dat la fiziokineto acum doi ani ca sa scap de chimie...se dadea fizica numai...
Am restanta acum, pe ambele semestre...La LP nu intelegeam nimic si asistenta tipa la mine ca sunt proasta si nu stiu chimie...iar la curs...nu zic ca nu se preda bine...dar abia punea profa o formula kilometrica pe tabla....din care apucam sa scriu 2 betze si doua litere si o stergea.
Fiziologia e crunta! Dupa ce la admitere si toate examenele ni s-a zis sa punem si din burta ca doar doar om nimeri...acum iti scade daca gresesti . NO COMMENT WHATSOEVER
Pe langa asta, valorile care se cereau la grile nu sunt nici din guyton, nici din haulica , nici din curs...se iau alea de pe buletinele de analize [sursa sigura]. Ca sa nu mai vb de intrebarile complement simplu cu mai multe raspunsuri...

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Sep 14, 2006 10:00 pm

deci daca sti chimie cat de cat e mai lejer?
iar la fizio e chiar atat de greu?
ah si cati ani faci lb straina si sport?

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 10:00 pm

monicutza wrote:am scapat de o grija :P :twisted:

Ma bucur :D

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 10:01 pm

monicutza wrote:deci daca sti chimie cat de cat e mai lejer?

la prima intrebare, relativ...
sport si limbi faci 2 ani

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 10:02 pm

Iar la fizio parerea mea e ca da. Altora le-o fi mai usor...dar la noi in serie au picat 85 %

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 10:11 pm

Daca are cineva programa la biochimie pentru semestrul I, adica temadica de examen as fi foarte recunoscatoare...la catedra nu e, la xerox nu e... colegii nu o mai au. :D
Atasez tematica pentru semestrul 2 poate ajuta pe cineva
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

emilia_med
junior
junior

Postby emilia_med » Thu Sep 14, 2006 10:35 pm

E mai lejer in sem I cand materia seamana cat de cat cu ce ai invatat in liceu,cel putin primele cursuri.In sem II :shock: ...nu mai seamana cu nimic.Totul e complet nou,foarte mult si foarte greu :P ...ce bine k am scapat

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Sep 14, 2006 10:42 pm

La chimie depinde de prof..eu am facut acum 2 ani cu o tanti f draguta (Stoian parca o chema) nu stiu dc mai este, o DULCEATA, nu ne cerea prea multe formule, examen pe sem 2 MAI MULT DECAT REZONABIL(tin minte k l-am avut intercalat intre fizio si anato si am avut vreo 2 zile de invatat si m-am descurcat fara sa invat mai nimic in timpul anului,in afara de lucrari si lp ex). Deci depinde de prof, dar ceilalti am auzit ca sunt mai naspa, cer multe lucruri, detalii, mai greu. Tin minte, cursurile ei erau de 1 ora juma MAX, nici nu am facut metab proteic si sinteza hemului, dar imi dau seama acum k a fost rau pt k e o intreaga patologie pe care nu o poti intelege fara lucrurile astea, asa k m-am intors frumos la TRATAT. Bafta la examene si stati linistiti, luati si la fizio si la biochimie, atentie insa la fizio pe anu 2, e dur dc se mentine sistemul asta de examinare, 10 zile abia mi-au ajuns si pot sa spun k ma numaram printre cei ce mai citisem ceva in timpul anului. MULT SUCCES!

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Sep 14, 2006 11:02 pm

Deesse wrote:

mai...si eu culmea am dat tot fizica la admitere, cu chimia eram mai mult deca paralela din liceu, eu sunt seria 4 si fac cu stimabilul :shock: la partial nu m-am dus..la lp nu faceam nimic..am dat partialul in vara si tot atunci am picat semestrul 2...acuma planuisem sa dau pe 21 fiziologia si pe 27 chimia, ca erau 2 zile pt chimie, dar tocmai ce-am aflat ieri ca din cauza francofoniei nu se mai desfasoara nici o activitate pe 27 28 29...drept urmare, la fizio s-a reorganizat programul, anul 2 seria 3 are pe 25 acuma ( ATI AUZIT BAAAA, SERIILE 3 si 6 3 ANU 2 NU MAI E PE 27 E PE 25), iar la chimie nu se stie daca se mai mentine data..asa ca ma vad obligata sa ma duc pe 19, si acum pompez chimie in saracul neuron...am terminat cartea de grile o data, acuma ma bat u receptorii hormonalw, proteine G, alte ******** d-astea, sisteme de transductori si de cuplare, si la fiziologie..nu stiu cand mai invat.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Thu Sep 14, 2006 11:27 pm

Pauly wrote:La chimie depinde de prof..eu am facut acum 2 ani cu o tanti f draguta (Stoian parca o chema) nu stiu dc mai este, o DULCEATA, nu ne cerea prea multe formule, examen pe sem 2 MAI MULT DECAT REZONABIL(tin minte k l-am avut intercalat intre fizio si anato si am avut vreo 2 zile de invatat si m-am descurcat fara sa invat mai nimic in timpul anului,in afara de lucrari si lp ex). Deci depinde de prof, dar ceilalti am auzit ca sunt mai naspa, cer multe lucruri, detalii, mai greu. Tin minte, cursurile ei erau de 1 ora juma MAX, nici nu am facut metab proteic si sinteza hemului, dar imi dau seama acum k a fost rau pt k e o intreaga patologie pe care nu o poti intelege fara lucrurile astea, asa k m-am intors frumos la TRATAT. Bafta la examene si stati linistiti, luati si la fizio si la biochimie, atentie insa la fizio pe anu 2, e dur dc se mentine sistemul asta de examinare, 10 zile abia mi-au ajuns si pot sa spun k ma numaram printre cei ce mai citisem ceva in timpul anului. MULT SUCCES!

Eu fac cu Mohora...am auzit ca nu ar lasa repetenti, dar nu vreau nici sa ma plimb in rrrrrrruri :)
Mai ales ca in credit incep sa le si platesc.
Sper sa ai dreptate si sa luam si fizio si biochimia...
:P Mai am anato 1, biofizica...am picat cu 11 din 12, engleza (24 de absente din 25 posibile) si info unde ne-a picat spircu pe toti...pe motiv ca suntem "o shleahta de hotzi" :)
Sunt o loaza :))

Riley
elder
elder

Postby Riley » Fri Sep 15, 2006 5:50 pm

Mai am anato 1, biofizica...am picat cu 11 din 12, engleza (24 de absente din 25 posibile) si info unde ne-a picat spircu pe toti...pe motiv ca suntem "o shleahta de hotzi"
Sunt o loaza )

Nu esti o loaza, doar ca asa e in anu 1, coplesitor....... te obisnuiesti din anu 2, stai linistita. Iti tin pumnii sa scapi, k tre sa recunosc totusi k "mana grebla se facu" :D la restante anu asta. Serios vorbind, daca te concentrezi si nu te intri in panica o sa fie oky. iar Mohora nu lasa repetenti asa e, dar e f "dragalasa" (dupa cum probabil stii :D )
si acuma, gata cu vorba, burta pe carte, spor si o sa intri in anu 2, repetenti la fac asta F F F F rar.......
BAFTA :D

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 6:17 pm

Pauly wrote:
Mai am anato 1, biofizica...am picat cu 11 din 12, engleza (24 de absente din 25 posibile) si info unde ne-a picat spircu pe toti...pe motiv ca suntem "o shleahta de hotzi"
Sunt o loaza )

Nu esti o loaza, doar ca asa e in anu 1, coplesitor....... te obisnuiesti din anu 2, stai linistita. Iti tin pumnii sa scapi, k tre sa recunosc totusi k "mana grebla se facu" :D la restante anu asta. Serios vorbind, daca te concentrezi si nu te intri in panica o sa fie oky. iar Mohora nu lasa repetenti asa e, dar e f "dragalasa" (dupa cum probabil stii :D )
si acuma, gata cu vorba, burta pe carte, spor si o sa intri in anu 2, repetenti la fac asta F F F F rar.......
BAFTA :D

:D hi hi ...sper sa fie ok si merci de incurajari. Chiar aveam nevoie.
La biochimie, daca nu stiu nimic o sa ii scriu pe foaie "Doamna...fie-va mila ca sunt si eu mica si batuta de soarta...trai-v-ar familia :P ".

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 15, 2006 6:24 pm

io la chimie daca nu stiu si nu stiu nimic, ii scriu versurile alea idioate din carte, de la hormoni
indragostitul este intotdeauna beat de iubire
el e nebun
ea e libera
el canta fericit
ea danseaza in extaz
prinsi de propriile noastre ganduri
ne ingrijoram de toate.
dar de indata ce ne-am indragostit...
ce-o fi..o fi
daca el a scris asta in cartea de chimie, atunci ii scriu si eu la exam...macar am citit cartea, da...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Fri Sep 15, 2006 6:25 pm

la engleza si info medicala se tine cont de prezenta?....ca sa stiu daca ma stresez sa ma duc pe la cursuri..macar sa fie cu folos :D

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 15, 2006 6:27 pm

la engleza nu sunt cursuri iar la info sunt 4 pe an..deci..
si btw, cursurile nu sunt obligatorii
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 6:32 pm

rimpili wrote:la engleza si info medicala se tine cont de prezenta?....ca sa stiu daca ma stresez sa ma duc pe la cursuri..macar sa fie cu folos :D

Oh Doamne!! Da
Daca ai "noroc" de Spircu du-te la toate Lp-urile, fa prezenta si UNDER NO CIRCUMSTANCE sa nu te tenteze sa "furi" chestii gata facute din calculator sau de la colegi.
Iar la engleza conteaza...mie mi-a zis profa la inceput ca ma lasa sa lipsesc...pentru ca am Cambridge-ul.Dar la final nu m-a primit in examen pe motiv ca "la Cambridge nu cred ca ai dat termeni medicali ca VERTEBRAE" si ca trebuia sa stau acolo sa repet past tense...

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 6:33 pm

rox wrote:io la chimie daca nu stiu si nu stiu nimic, ii scriu versurile alea idioate din carte, de la hormoni
indragostitul este intotdeauna beat de iubire
el e nebun
ea e libera
el canta fericit
ea danseaza in extaz
prinsi de propriile noastre ganduri
ne ingrijoram de toate.
dar de indata ce ne-am indragostit...
ce-o fi..o fi
daca el a scris asta in cartea de chimie, atunci ii scriu si eu la exam...macar am citit cartea, da...

LOL :))

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Fri Sep 15, 2006 6:57 pm

Deesse wrote:
rimpili wrote:la engleza si info medicala se tine cont de prezenta?....ca sa stiu daca ma stresez sa ma duc pe la cursuri..macar sa fie cu folos :D

Oh Doamne!! Da
Daca ai "noroc" de Spircu du-te la toate Lp-urile, fa prezenta si UNDER NO CIRCUMSTANCE sa nu te tenteze sa "furi" chestii gata facute din calculator sau de la colegi.
Iar la engleza conteaza...mie mi-a zis profa la inceput ca ma lasa sa lipsesc...pentru ca am Cambridge-ul.Dar la final nu m-a primit in examen pe motiv ca "la Cambridge nu cred ca ai dat termeni medicali ca VERTEBRAE" si ca trebuia sa stau acolo sa repet past tense...
chiar o sa facem info?!...n-o sa stam 2 ore pe mess...si dupa aia plecam acasa :(( ?!...pot sa ma mut la avansati cu atestatu ? si sa ma duc numai la examenu final ?...parca asa zicea cineva intr-un post in alt topic....uuhmmm....past tense...sounds great....i can hardly wait....

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Fri Sep 15, 2006 7:00 pm

...nici macar un furt mic cu usb flash-u...de la colegu?!! :cry: asa am facut tot liceu la teza...:))

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Fri Sep 15, 2006 7:04 pm

poti sa te inscrii la avansati, e mult mai usor, note mari
iar engleza nu e de speriat, numai 8, 9 si 10

rimpili
senior
senior

Postby rimpili » Fri Sep 15, 2006 7:09 pm

mai precis care-i diferenta intre avansati si ceilalti?...chiar daca am atestat nu-s cine stie ce as in programare...

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Fri Sep 15, 2006 7:15 pm

mai nu stiu exact ce faceau cei de la avansati...dar in orice caz nu tampeniile de le faceam noi
parca ceva html...oricum a trecut ceva timp de cand am facut eu info

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 7:20 pm

rimpili wrote:...nici macar un furt mic cu usb flash-u...de la colegu?!! :cry: asa am facut tot liceu la teza...:))

Daca reusesti tu sa iei cu USBul pe rasnitele alea eu ma inchin in fata ta!
Si oricum cica are un program gen key logger cu care verifica el caracterele tastate, si tot tot ce il intereseaza.
Deci te sfatuiesc calduros sa nu incerci.
E cumplit ...mai ales pentru aia care mai o au cu calculatoarele...ca mori de draci si te mai intreaba si colegii si te roaga disperati..."fa si mie".
E mult cantitativ...iar obiectele alea pe care lucrezi...nu se pot numi calculatoare.
Un windows NT de doi lei in care nici PAINT nu merge

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 7:22 pm

kyralina wrote:poti sa te inscrii la avansati, e mult mai usor, note mari
iar engleza nu e de speriat, numai 8, 9 si 10

Am incercat mai multi colegi cu atestate sa ne bagam la avansati...si zisese initial ca ne da un site de facut...ceea ce era ideal...
Dar s-a razgandit.

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Fri Sep 15, 2006 7:23 pm

asta era acu ceva timp, s-o fi mai schimbat lucrurile
pe atunci te incrai si gata :twisted:

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 7:25 pm

kyralina wrote:asta era acu ceva timp, s-o fi mai schimbat lucrurile
pe atunci te incrai si gata :twisted:

Of :)

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 7:29 pm

rimpili wrote:
Deesse wrote:

Oh Doamne!! Da
chiar o sa facem info?!...n-o sa stam 2 ore pe mess...si dupa aia plecam acasa :(( ?!...pot sa ma mut la avansati cu atestatu ? si sa ma duc numai la examenu final ?...parca asa zicea cineva intr-un post in alt topic....uuhmmm....past tense...sounds great....i can hardly wait....

Daca tu prin info intelegi sa scrii texte stupide in word unde iti explica ca la prosti, dar mai rau te tampeste, atunci...da...faci info :P
A...si evident ca totul e cu diacritice.

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Sep 15, 2006 7:38 pm

eeee..la infomed e circ. in primul rand, sunt 11 calculatoare. si 14 oameni in grupa. " nu ma intereseaza, n-am timp sa mai fac o grupa sau s avin din timpul meu liber sambata". " de ce nu se mai cumpara calculatoare?" " nu exista prize in lab" :shock:
apoooi..la cursuri te duci DE-GEA-BA. eu n-am fost decat la primul, unde eram 2 serii in amfiteatrul mic de la parter. si spircu ne anunta ca nu e pb lui ca acela e spatiul pe care i l-a pus fac la dispozitie. si vizavi amfiteatrul mare era gooool-golut si batea vantul prin el..iar noi eram 150 oameni in 50 locuri.
mi-am bagat picioarele si mi-am vazut de drum.
la lp..e circ. cica lp1 "bla-bla-bla desenati in paint un calculator" " trasati un dreptunghi de nu stiu ce dimensiuni0" si tre sa tragi usssooor de maus, sa nu pierzi randurile, iar mausul ala e de la 1900 toamna. :arrow:
apoi iti explica ce-i cu mausul si ca are 2 butoane, uneori poate avea si 3.
alta data te pune sa fai ceva, sa urmezi cuvant cu cuvant ce scrie el in caietul ala, dupa care nu-ti iese, dai pagina, si scrie" ati reusit? normal ca nu, era de asteptat".
la inceput te imbolnavesti de nervi cu paintul, apoi te umpli de draci cand ai de scris vreo 40 pagini in word in 2 ore si de facut diverse modificari gen bolduit, italics, alineate, chestii. dupa asta vine hazul: baze de date cu minunatul EpiInfo. adica tot felul de tampenii, nu sunt grele, dar sunt IMPOSIBIL de realizat in 2 ore.
a , si minunatul sistem...ai pornit prezenta, te-ai apucat sa lucrezi, s-a terminat ora, ai iesit de pe cont, dar daca nu ai dat "termina prezenta" inainte sa dai log-out, nu ti-a contorizat nimic. uite-asa m-am trezit eu in penultima saptamana ca aveam doar 3 pl-uri :D si vreo 200 minute...am pandit momentul cand era un calc liber jos, si in ultma sapt de facultate, miercuri, m-am dus, am stat si am facut inca vreo 200 minute, si am si terminat vreo 3 lp-uri. ca la lp normal faceam ceva de genul...3 din 5 sau cam asa:P si am avut 131 pcte...si incepuse sa ma ia cu "la dumneavoastra domnisoara s-a intamplat ceva...s-a strecurat o eroare" de ma gandeam ce-oi fi facut dracu, oi fi salvat in anul 2, nu s-o fi contorizat nimic...cand colo el vroia sa-mi comunice ca am cel mai mare punctaj din grupa, da' nu stia cum...
sau cand mi s-a terminat spatiul din "caminul meu" si nu mai avea cum sa salvez, iar asistentii imi ziceau " nu ne intereseaza, nu-i pb noastra"....eheeee infomed, o sa imi amintesc mereu , toata viata, cand oi zice informatica de afisul de pe geam " NU DESCHIDETI GEAMUL CA PICA SERVERUL" si de colegul arab din dreapta care dadea cu pumnii in tastatura si capul in monitor...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

aesira
senior
senior

Postby aesira » Fri Sep 15, 2006 7:39 pm

si sa nu uitam primul lp de info...desenam in paint un calc (monitor, unitatea, mouse) god.... retards
for true metal

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 7:46 pm

rox wrote:eeee..la infomed e circ. in primul rand, sunt 11 calculatoare. si 14 oameni in grupa. " nu ma intereseaza, n-am timp sa mai fac o grupa sau s avin din timpul meu liber sambata". " de ce nu se mai cumpara calculatoare?" " nu exista prize in lab" :shock:
apoooi..la cursuri te duci DE-GEA-BA. eu n-am fost decat la primul, unde eram 2 serii in amfiteatrul mic de la parter. si spircu ne anunta ca nu e pb lui ca acela e spatiul pe care i l-a pus fac la dispozitie. si vizavi amfiteatrul mare era gooool-golut si batea vantul prin el..iar noi eram 150 oameni in 50 locuri.
mi-am bagat picioarele si mi-am vazut de drum.
la lp..e circ. cica lp1 "bla-bla-bla desenati in paint un calculator" " trasati un dreptunghi de nu stiu ce dimensiuni0" si tre sa tragi usssooor de maus, sa nu pierzi randurile, iar mausul ala e de la 1900 toamna. :arrow:
apoi iti explica ce-i cu mausul si ca are 2 butoane, uneori poate avea si 3.
alta data te pune sa fai ceva, sa urmezi cuvant cu cuvant ce scrie el in caietul ala, dupa care nu-ti iese, dai pagina, si scrie" ati reusit? normal ca nu, era de asteptat".
la inceput te imbolnavesti de nervi cu paintul, apoi te umpli de draci cand ai de scris vreo 40 pagini in word in 2 ore si de facut diverse modificari gen bolduit, italics, alineate, chestii. dupa asta vine hazul: baze de date cu minunatul EpiInfo. adica tot felul de tampenii, nu sunt grele, dar sunt IMPOSIBIL de realizat in 2 ore.
a , si minunatul sistem...ai pornit prezenta, te-ai apucat sa lucrezi, s-a terminat ora, ai iesit de pe cont, dar daca nu ai dat "termina prezenta" inainte sa dai log-out, nu ti-a contorizat nimic. uite-asa m-am trezit eu in penultima saptamana ca aveam doar 3 pl-uri :D si vreo 200 minute...am pandit momentul cand era un calc liber jos, si in ultma sapt de facultate, miercuri, m-am dus, am stat si am facut inca vreo 200 minute, si am si terminat vreo 3 lp-uri. ca la lp normal faceam ceva de genul...3 din 5 sau cam asa:P si am avut 131 pcte...si incepuse sa ma ia cu "la dumneavoastra domnisoara s-a intamplat ceva...s-a strecurat o eroare" de ma gandeam ce-oi fi facut dracu, oi fi salvat in anul 2, nu s-o fi contorizat nimic...cand colo el vroia sa-mi comunice ca am cel mai mare punctaj din grupa, da' nu stia cum...
sau cand mi s-a terminat spatiul din "caminul meu" si nu mai avea cum sa salvez, iar asistentii imi ziceau " nu ne intereseaza, nu-i pb noastra"....eheeee infomed, o sa imi amintesc mereu , toata viata, cand oi zice informatica de afisul de pe geam " NU DESCHIDETI GEAMUL CA PICA SERVERUL" si de colegul arab din dreapta care dadea cu pumnii in tastatura si capul in monitor...

:D Deci...parca ai descris cuvant cu cuvant ce patesc eu de 3 zile la recuperari...unde tre sa te mai si programezi.
Iar la desenat calculatoare in paint...aveai de inclinat un dreptunghi ...cand dupa j'de mii de injuraturi si pumni in unitate...vine asistentul si zice..."nu merge...ca sunt stricate niste setari" Daca nici paint...da-o incolo de treaba.
Tastaturile de la subsol...ramai cu butonul in mana si ti se face scandal ca ai stricat. Azi mi-am adus tastatura de acasa...In 10 ore de draci la maxim si injuraturi ca la usa cortului am recuperat 2 lp-uri juma!

elddar
senior
senior

Postby elddar » Fri Sep 15, 2006 8:13 pm

io fuseshi la infomatrix( 2-nd prize hehe) in ,,copilarie"(anu asta prin primavara)...nu ca le-as avea cu info mare lucru!!! se pune ca ma pricep la desen artistic si la cate ceva de design( photoshop)? in sensul ca o sa ma chilareasca si pe mine proful/profa la info?
,,[..]I walk to the horizon

And there I find another[...]"

emilia_med
junior
junior

Postby emilia_med » Fri Sep 15, 2006 8:42 pm

Intr-adevar la info e mare circ :P ...dar dak mergi la lp-uri si te chinui putin,in alea 2 ore reusesti sa faci cate ceva :wink: Insistati pe primele 3-4 lp-uri k sunt mai usor de facut(dak tastezi repede te descurci fara probleme :wink: si obtii si punctaj destul de bun?).Cat despre avansati...eu n-am auzit nimic de genul asta...doar dak nu vroiai sa vii la lp-uri aveai optiunea de a face un proiect folosind anumite programe(spircu iti dadea subiectul :twisted: ),pe care il prezentai la sfarsit...that's all :P

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Fri Sep 15, 2006 8:53 pm

ah deci nu sunt chestii de programare d eprin pascal sau fox sau alte n cg de gen?

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Fri Sep 15, 2006 8:55 pm

elddar wrote:io fuseshi la infomatrix( 2-nd prize hehe) in ,,copilarie"(anu asta prin primavara)...nu ca le-as avea cu info mare lucru!!! se pune ca ma pricep la desen artistic si la cate ceva de design( photoshop)? in sensul ca o sa ma chilareasca si pe mine proful/profa la info?

Bravo tie...!! :D
Dar nu cred ca se pune...poti sa fii mama hackerului sau a designerului...ca tot "examenul de info va fi mai greu ca cel de anato".
Deh...unii profi au frustrarile lor

Return to “Anii 1-3”