Intrebari anul 3
- sen
- junior
am auzit diverse vorbe cum ca ar tb sa scrii la toate, ca n-ar tb sa scrii prostii ( ca la toate ex de sinteza de altfel )... insa ma gandesc ca daca ai facut un nr de subiecte bine, cateva acceptabil si alea 2 deloc nu-i nici o problema..
tinand cont ca n-au fost foarte multi absenti ma gandesc ca or corecta si asistentii... sau cel putin asa sper
tinand cont ca n-au fost foarte multi absenti ma gandesc ca or corecta si asistentii... sau cel putin asa sper
adanc scufundat in smarcul realitatii cotidiene
-
- senior
-
- senior
- sen
- junior
-
- senior
-
- senior
- b3
- elite
poate visez dar eu imi amintesc ca fiecare a tras 3 biletele cu subiecte si iti alegeai 2 din cele 3. la fiziopat la serban.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- senior
-
- senior
-
- senior
-
- senior
- drLouis
- elite
- sen
- junior
-
- senior
-
- senior
- anncush
- senior
golanulstelist wrote:1 trombocitemiile centrale
2 efectele stimularii simpatoadrenergice in SRPA
3 efecte nefavorabile ale hipetrofiei ventriculare
de fapt, de dragul corectitudinii, primul subiect suna usor altfel... si anume "trombocitopenii centrale". asta pt ca unii colegi deja s-au panicat ca au tratat un subiect gresit la examen.
Slowly getting less stupid 

-
- senior
-
- junior
-
- junior
Am si o intrebare, eu am facut semio la municipal cu dr. Bratanescu care nu m-a bagat in examen datorita faptului ca aveam absente (cred ca vreo 10). Ideea e ca la secretara am mai multe ca nu m-am semnat si totusi vreau sa intru in examenul de semio de pe 15 sept si nu stiu ce absente trebuie sa recuperez cele de la secretara sau de la dr. Bratanescu.
Si daca e posibil, ca la dr. Bratanescu sa duc un mic cadou si sa nu recuperez nimic.
Si daca e posibil, ca la dr. Bratanescu sa duc un mic cadou si sa nu recuperez nimic.
Prostia este o boala incurabila ale carei cauze nu sunt cunoscute sau determinate genetic. Dar cine ar vrea sa traiasca fara prosti???Doar ei te fac sa te simti bine, sa te crezi destept si mai bun...
-
- junior
-
- junior
Pauly wrote:eu zic sa te duci sa faci practica de vara la dr Bratanescu (3 saptamani=15 zile) si sa te apuci sa citesti cursurile...daca inveti nu o sa fie problema nici la grile care nu pun problema de luat nota 5.
mersi pt sfat, o sa-l urmez.
Prostia este o boala incurabila ale carei cauze nu sunt cunoscute sau determinate genetic. Dar cine ar vrea sa traiasca fara prosti???Doar ei te fac sa te simti bine, sa te crezi destept si mai bun...
- rox
- elder
mama postez pentru prima oara in topicul pt anul 3, ce emotie
asa, deci, ce vreau sa intreb. In primul rind, cit de multi putem sa fim intr-o grupa pt Coltea? ca noi suntem 8....
Si in al doilea rind, se poate alege sport optional in anul 3? ca am inteles ca da. Si banuiesc ca e materie de an, nu de semestru, nu? Si inseamna...ce? tot asa, iti alegi?

asa, deci, ce vreau sa intreb. In primul rind, cit de multi putem sa fim intr-o grupa pt Coltea? ca noi suntem 8....

Si in al doilea rind, se poate alege sport optional in anul 3? ca am inteles ca da. Si banuiesc ca e materie de an, nu de semestru, nu? Si inseamna...ce? tot asa, iti alegi?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Bogdan_DD
- senior
Nu-i nici o problema ca sunteti grupa de 8, nu exista restrictii din partea catedrei de semio Coltea in ceea ce priveste nr. de studenti/grupa. Mai ales ca faceti parte dintr-o generatie cu ~1000 de studenti pe an, era de asteptat. Mai nasol este la stagiu, veti fi inghesuiti si cu alte grupe (probabil tot de 8-9) si se poate sa nu apucati toti sa examinati pacientii mai deosebiti.
Sportul, din cate stiu, nu e optional in anul3 ca materie. Multa bafta in anul3 si sa prinzi asistent bun in Coltea
Sportul, din cate stiu, nu e optional in anul3 ca materie. Multa bafta in anul3 si sa prinzi asistent bun in Coltea

- rox
- elder
multumesc.
Inca o intrebare si gata, promit. chir se face mai bine la Caritas decit la Pantelimon? Ca anul asa asa sunt bagate, coltea cu pantelimon/ caritas, si din cite stiu de la o prietena, ea avea anul trecut coltea/caritas si imi zicea mereu ca la caritas e o frectie si nu se face nimic. Pe de alta parte, mai cunosc pe cineva care avea pantelimon/pantelimon si era super dezamagita, ca zicea ca acolo CHIAR nu se face nimic...
Inca o intrebare si gata, promit. chir se face mai bine la Caritas decit la Pantelimon? Ca anul asa asa sunt bagate, coltea cu pantelimon/ caritas, si din cite stiu de la o prietena, ea avea anul trecut coltea/caritas si imi zicea mereu ca la caritas e o frectie si nu se face nimic. Pe de alta parte, mai cunosc pe cineva care avea pantelimon/pantelimon si era super dezamagita, ca zicea ca acolo CHIAR nu se face nimic...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- groopy
- elder
- rox
- elder
groopy wrote:ce tare ! u stii deja spitalul cand extragerea spitalelor se face pe 17 sept?) super tare ! ne zici si noua unde au celalalte serii spitalele?
asta asa k sa nu murim prosti! incearca si u sa nu fii asa transparenta k poate dauna
de unde ai tras tu inteleapta concluzie ca deja stiu spitalul? stiu cum or sa fie gupate spitalele, asta ar trebui sa stie deja toata lumea care a trecut pe la facultate zilele astea. Si cum vreau semio la coltea, nu prea ma intereseaza ce trage seria mea, ca ma mut intr-una care se duce la coltea. si cum coltea e "combinat" cu pantelimon si cu caritas, ma interesez la care se face mai bine chir ca sa stiu , daca va fi cazul sa ma mut, unde ma mut. E greu de procesat, asa-i?

In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- groopy
- elder