intrebari ANUL I
- damonik
- senior

sunt la stoma
si mai bine. fa-te sefa ca e de bine.
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
- studenta
- elder

monicutza wrote:trident wrote:ii pui pe toti sa semneze si peste un nr de X semnaturi te duci la secretara si gata
jumate+1?
draga mai bine invata si fa ceva bun in viata asta, nu sefa, ce parere buna am eu despre sefi.
Today I saw somebody/Who looked just like you/He walked like you do/I thought it was you/As he turned the corner/I called out your name/I felt so ashamed/When it wasn't you
- rox
- elder

stai ca nu-i asa simplu: in prima zi de facultate mai apar vreo 2-3 indivizi, din care unul panarama facultatii fondator al sistemului PCR, altul copilu' lu x/y/z care le explica frumos celorlalti cat de multe avanataje pot avea cu el sef de serie, avand in vedere ca taticu e "cineva" prin fac, deci o vorba buna prin stanga prin dreapta sau cat de bine s-a dezvoltat mai-sus numitul sistem, astfel incat te vei trezi cu concurenta serioasa si cu multi care semneaza in bascalie pentru toata lumea sau pentru ala care da mai multe beri 
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- little scorpio
- senior

- Chingachgook
- addicted

monicutza wrote: daca ai fi avut pe cineva cuma am fost eu ai fi avut alta parere
fooooooooooooarte jenant
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- little scorpio
- senior

na foarte bine! dar eu m-as mai gandi un pic inainte...si sefa de grupa e bine...plus ca o sa fie multe lucruri de organizat si daca mai ai rabdare poate o sa apara ceva si mai interesant...
acum serios, chiar vrei sa te injure oamenii din seria ta? ca o sa fi injurata si luata la misto de oameni care nu te cunosc si pe care-i cunosti doar asa, din vedere... 
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.
- little scorpio
- senior

monicutza wrote:pai e bine si sfea de grupanu ma supar dar oricum mie mi se pare dragut sa organizez orice de asta si vreau
![]()
anyway macar sa ajung sefa de grupa si i'll be happy:)
ma bucur...important e sa evaluezi lucrurile pozitive/negative si sa te decizi...singura...si neinfluentata de replicile nimanui...
- Chingachgook
- addicted

- little scorpio
- senior

ce dumnezeu...exista oameni care se preocupa de fiecare detaliu...cum exista si oameni (mult prea multi) care nu se preocupa de nimic...
de ce naiba sa nu-i lasam pe aia cu initiativa sa faca ce vor si ce pot face bine?! monicutza...organizeaza tu cati oameni poti ca mai sunt buni si oameni din-astia la curtea omului!
de ce naiba sa nu-i lasam pe aia cu initiativa sa faca ce vor si ce pot face bine?! monicutza...organizeaza tu cati oameni poti ca mai sunt buni si oameni din-astia la curtea omului!
- rox
- elder

kooksee wrote:nu exista sef de grupa.
ce draq sa organizezi la 9 oameni?
care 14
si totusi chiar nu e nimic de organizat. a ba e, stai cu paru' dupa colegi sa dea banii pentru cadouri de ziua fiecaruia. cel putin asa e la noi
si bineinteles ai privilegiul de a strange cate 500 lei de la fiecare si de a sta la coada kilometrica de la xerox.
plictisitor...
cat despre sef de serie, ti-am zis pe ce criterii se voteaza
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- little scorpio
- senior

- little scorpio
- senior

- amnezyca
- senior

- elddar
- senior

,,sefa" imi faci si mie un serviciu mare mare, cand te duci tu luni sa vezi grupele , te rog uita-te si in ce grupa e dumitru vasile adrian pls
, dk vrei beneinteles
si se afisheaza si orarele, ? eu sincer cand am vazut un orar dala la fratimiu am intrat in panik
), mi se par complikte dalea cu saptamani impare pare mama dreaku n-am inteles nimic...
si se afisheaza si orarele, ? eu sincer cand am vazut un orar dala la fratimiu am intrat in panik
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
- elddar
- senior

- elddar
- senior

amnezyca wrote:mai am o nelamurire. am citit ca ar fi bine sa mergi sa vb cu secretara daca vrei sa fii in seria lui ispas.daca luni se vor afisa grupele,se mai poate face ceva?
sigur, cum sa nu, mi-ai fi de folos
,,[..]I walk to the horizon
- rox
- elder

ba da voi parca ati fi de pe marte...ce intrebari..orarul ala e un kk, il vezi tu in prima zi, n-ai cum sa-l ratezi, e o turma maaaare de animale care blocheaza intrarea in curte, in dreptul lui
cartile alea sunt destule pentru toti, depinde de cat de bine te intelegi cu tanti jeni, altfel sta la coada de la 3 dimineata
taxa care "cica" trebuie platita cat mai curand o platesc unii si prin decembrie, deci...notiuna de "curand" e relativa
si grupele...fata de ce e afisat acolo se mai schimba de vreo 5 ori, NORMAL ca se mai poate face ceva, da tre sa te duci cu tupeu si eventual finante, ca daca stai si speri sa te ajute divinitatea e inutil. a , in prima saptamana se mai schimba de 3 ori orarul si inca de 3 ori grupa
si s anu va-mpinga rpacatul s aveniti la engleza in prima sapt de la 8, ca nu se face, e teapa clasica de "bun venit bobocilor" la umf . abia prin a 3 sapt se incepe si engleza, ca zica-se catedra are un program diferit de restul. ah, si say hello to corina. o s-o recunoasteti voi
cartile alea sunt destule pentru toti, depinde de cat de bine te intelegi cu tanti jeni, altfel sta la coada de la 3 dimineata
taxa care "cica" trebuie platita cat mai curand o platesc unii si prin decembrie, deci...notiuna de "curand" e relativa
si grupele...fata de ce e afisat acolo se mai schimba de vreo 5 ori, NORMAL ca se mai poate face ceva, da tre sa te duci cu tupeu si eventual finante, ca daca stai si speri sa te ajute divinitatea e inutil. a , in prima saptamana se mai schimba de 3 ori orarul si inca de 3 ori grupa
si s anu va-mpinga rpacatul s aveniti la engleza in prima sapt de la 8, ca nu se face, e teapa clasica de "bun venit bobocilor" la umf . abia prin a 3 sapt se incepe si engleza, ca zica-se catedra are un program diferit de restul. ah, si say hello to corina. o s-o recunoasteti voi
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.