Sincer, n-am idee. Parcă avea numele..ceva cu "escu" la sfârșit. Mâine am iar lp și aflu

Doddy wrote:
La curs cu cine faci? S-a pensionat Ispas cum se auzea?
Oana93 wrote:Legat de Tarța, mă interesasem pentru cineva, mersi mult de tot.
Sincer, n-am idee. Parcă avea numele..ceva cu "escu" la sfârșit. Mâine am iar lp și aflu
Oana93 wrote:Doddy wrote:
La curs cu cine faci? S-a pensionat Ispas cum se auzea?
Nu, nu s-a pensionat, cu el fac:D
Doddy wrote:Rezista vad domnul profesor, era vorba inca de cand eram eu anul 1 ca urmeaza sa se pensioneze.
Alfa_omega wrote:Din ce am inteles, dumnealui chiar s-a retras in vara asta, dar a ramas la catedra ca profesor consultant, asa ca o sa mai predea cativa ani.
tudorel wrote:cum se numeste si ce autori mai are cartea dupa care preda dl. Atanasiu biochima?
ina09 wrote:Vand teste grila de biochimie.Daca e cineva interesat...
Karla2 wrote:imi trebuie cumva vreo carte tip grila la anato? m-ar ajuta cu ceva?
Oana93 wrote:Cum e Gilca Marilena la biochimie?
Oana93 wrote:Cum e Gilca Marilena la biochimie?
Cezar.med wrote:cum e atlasul asta: http://www.litera.ro/enciclopedii-18/ma ... i-uman-908 ?
Karla2 wrote:cum vine ordinea lucrurilor ,intai materia se discuta la lp si apoi predata la cursuri sau invers?
Karla2 wrote:pentru ca la biofizica desi nu am terminat la curs termodinamica la lp vrea sa trecem la bioelectricitate . e normal?
![]()
in felul asta nu pot invata nimic. pentru ca nu stiu ce lectie sa invat mai intai.
plus ca la lp vrea sa ne dea un test in fiecare ora , astfel ne obliga sa citim o lectie noua din care oricum nu intelegem nimic.
Ciprian_90 wrote:Pe cine ai asistent la biofizica?
Karla2 wrote:Ciprian_90 wrote:Pe cine ai asistent la biofizica?
nu ne-a zis cum il cheama. e un domn in varsta.
drlightman wrote:Imi poate spune si mie cineva unde se tin LP-urile de genetica? Am cautat prin toata facultatea si la Sahia si nimic. Nici nu cunosc pe nimeni si e cam confuz. Am lipsit de la el si de la biochimie din cauza cuiva care ne-a spus ca nu se face :/ cum fac sa le recuperez? Merci.
drlightman wrote:Imi poate spune si mie cineva unde se tin LP-urile de genetica? Am cautat prin toata facultatea si la Sahia si nimic. Nici nu cunosc pe nimeni si e cam confuz. Am lipsit de la el si de la biochimie din cauza cuiva care ne-a spus ca nu se face :/ cum fac sa le recuperez? Merci.
Ciprian_90 wrote:Karla2 wrote:Ciprian_90 wrote:Pe cine ai asistent la biofizica?
nu ne-a zis cum il cheama. e un domn in varsta.
La cum l-ai descris ca e un tip mai in varsta si va da test la fiecare LP, e vorba de Jean Vinersan, care e un super om. O sa va dea numai note mari la LP si la nota asistentului.
Karla2 wrote:cum vine ordinea lucrurilor ,intai materia se discuta la lp si apoi predata la cursuri sau invers?
pentru ca la biofizica desi nu am terminat la curs termodinamica la lp vrea sa trecem la bioelectricitate . e normal?
![]()
in felul asta nu pot invata nimic. pentru ca nu stiu ce lectie sa invat mai intai.
plus ca la lp vrea sa ne dea un test in fiecare ora , astfel ne obliga sa citim o lectie noua din care oricum nu intelegem nimic.
Karla2 wrote:La biofizica am observat ca nu se face foaia de prezenta la curs.
sa inteleg ca nu e obligatoriu sa ma duc .din moment ce sunt puse pe net lectile?
iar la biochimie .la atanasiu pe ce trebuie sa pun accent ? pentru o nota de trecere frumusica
6-7( n-am sperante prea mari)
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests