Intrebari anul 3

Free_mind110

Postby Free_mind110 » Tue Oct 03, 2006 7:54 pm

seria 1.Esti interesata de un schimb?sau cunosti pe cineva care ar fi?multumesc

girasol
junior
junior

Postby girasol » Wed Oct 04, 2006 2:41 pm

Am din nou o intrebare pentru cei mai mari.
Cat de mult depindem noi propriu-zis de secretara? sa zicem cea de la caritas.
propriu-zis ce indatoriri are dansa?
am avut o experienta extrem de neplacuta azi si de aceea as vrea sa aflu mai multe despre rolul acestor secretare. in afara de acela de a tine condica.
multumesc.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed Oct 04, 2006 3:07 pm

Secretarele e si ei oameni. Desi adesea tin evidentele catedre, "puteri" nu prea au, ca doar n-o sa se apuce sa-ti modifice nota in catalog. De evitat: sa te iei la cearta cu ele, eventual, mai rau, tinându-ti nasul pe sus ca tu esti Student la Medicina si ea un nimic. Foarte urât din partea studentului care face asta. Sunt destule secretare care se impauneaza si ele cu presupusa lor importanta, eventual se mai si rastesc autoritare la studenti. Daca va coborâti la mintea acestui subtip, n-aveti nici voi minte. Zâmbiti mereu politicos, sa se simta toata lumea bine.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

girasol
junior
junior

Postby girasol » Wed Oct 04, 2006 3:27 pm

vlad stroescu wrote:Secretarele e si ei oameni. Desi adesea tin evidentele catedre, "puteri" nu prea au, ca doar n-o sa se apuce sa-ti modifice nota in catalog. De evitat: sa te iei la cearta cu ele, eventual, mai rau, tinându-ti nasul pe sus ca tu esti Student la Medicina si ea un nimic. Foarte urât din partea studentului care face asta. Sunt destule secretare care se impauneaza si ele cu presupusa lor importanta, eventual se mai si rastesc autoritare la studenti. Daca va coborâti la mintea acestui subtip, n-aveti nici voi minte. Zâmbiti mereu politicos, sa se simta toata lumea bine.

Multumesc.

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Wed Oct 04, 2006 3:47 pm

secretara Prof Bratucu cumva? hohoho...ea e, nu?

girasol
junior
junior

Postby girasol » Wed Oct 04, 2006 3:55 pm

dragamaia wrote:secretara Prof Bratucu cumva? hohoho...ea e, nu?

mai, nu stiu foarte sigur cum o cheama sau ce e cu ea. este roscata, tunsa scurt si mai plinuta.si parea foarte simpatica pana a inceput sa tipe...ca trebuie sa stam pana la 1 desi noi nu faceam curs si ni se spusese ca putem pleca..si in lipsa intelepciunii unui student mai mare, ne-am cam revoltat...si eram curioasa exact cum ne va afecta asta practic, in sensul in care va trebui sa o vedem foarte des.
la lp il avem pe conf straja. cum e? noua ne-a placut la prima impresie.
si inca ceva, voi cum ati procedat cu vestiarul? nu avem loc mai deloc, mai ales la iarna nu stiu ce vom face.
mersi mult, scuze ca iar va innebunesc cu intrebarile.
:oops:

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Wed Oct 04, 2006 4:06 pm

Conf Straja e foarte de treaba. Aveti ce invata de la el. Secretara daca va zice sa va semnati la unu, mergeti si voi la o cafea, in curtea spitalului, la Mall sau oriunde si ve intoarceti la 12:30 stati nitel sa pareti de-ai casei si va semnati. Nu va luati in gura cu ea. ( P.S. se lauda ca sunteti studentii ei :lol: , sau cel putin asa zice despre doctorii mai mari care au trecut pe-acolo: cutare mi-a fost studenta si cutare si cutare :P )

Cu vestiarul e nasol. Cel de la subsol nu mai e deschis? ca intr-o vreme anul 3 se schimba jos si anul 4 la parter. Nu e loc si nu aveti cum sa schimbati asta din pacate. Nici medicii nu au prea mult la vestiarul lor.
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

girasol
junior
junior

Postby girasol » Wed Oct 04, 2006 4:18 pm

Lady-bug wrote:Conf Straja e foarte de treaba. Aveti ce invata de la el. Secretara daca va zice sa va semnati la unu, mergeti si voi la o cafea, in curtea spitalului, la Mall sau oriunde si ve intoarceti la 12:30 stati nitel sa pareti de-ai casei si va semnati. Nu va luati in gura cu ea. ( P.S. se lauda ca sunteti studentii ei :lol: , sau cel putin asa zice despre doctorii mai mari care au trecut pe-acolo: cutare mi-a fost studenta si cutare si cutare :P )

Cu vestiarul e nasol. Cel de la subsol nu mai e deschis? ca intr-o vreme anul 3 se schimba jos si anul 4 la parter. Nu e loc si nu aveti cum sa schimbati asta din pacate. Nici medicii nu au prea mult la vestiarul lor.

E cel de la parter..e foarte mic.
ideea noastra era sa ne lasam costumul de sala si incaltamintea acolo, dar efectiv nu e loc... in plus, dr Straja a ridicat si problema hotilor..ca sunt multi si inclusiv lui i-au furat mobilul din birou..nu stiu ce o sa facem.
:shock:

drabducens
senior
senior

Postby drabducens » Wed Oct 04, 2006 5:40 pm

stie cineva ceva de dr stanciu la medicala in SUUB???

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Oct 04, 2006 5:50 pm

e ok. are si rezidenti. e vorbaret si sharuieste informatia.

studenta
elder
elder

Postby studenta » Wed Oct 04, 2006 5:54 pm

cum e dr bratanescu la semio SUUB?
Today I saw somebody/Who looked just like you/He walked like you do/I thought it was you/As he turned the corner/I called out your name/I felt so ashamed/When it wasn't you

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Oct 04, 2006 5:55 pm

ii iei pe toti la rand? mie nu-mi palce de ea. si as mai da cateva nume.'
sa-nteleg ca vii pe medicala 2, la 13?

studenta
elder
elder

Postby studenta » Wed Oct 04, 2006 6:10 pm

danhia wrote:ii iei pe toti la rand? mie nu-mi palce de ea. si as mai da cateva nume.'
sa-nteleg ca vii pe medicala 2, la 13?

da. fac semio acolo, dar nu stiu cum e tipa

dar de ce zici ca nu-ti place? nu se face carte sau ce
Today I saw somebody/Who looked just like you/He walked like you do/I thought it was you/As he turned the corner/I called out your name/I felt so ashamed/When it wasn't you

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Wed Oct 04, 2006 7:05 pm

girasol wrote:E cel de la parter..e foarte mic.
ideea noastra era sa ne lasam costumul de sala si incaltamintea acolo, dar efectiv nu e loc... in plus, dr Straja a ridicat si problema hotilor..ca sunt multi si inclusiv lui i-au furat mobilul din birou..nu stiu ce o sa facem.
:shock:

Da stiu ca e foarte mic. nu lasati nimic acolo daca vreti sa mai gasiti. E cam nasol daca va ingramaditi si cu anul 4. Va schimbati pe rand fiecare car de repede poate si asta-i situatia. Nu sunteti primii si din pacate nici ultimii. Vb cu ei poate va deschid camera de la subsol pe care o mai foloseau pe post de vestiar. E un pic mai mare dar miroase a spalatorie.
Indiferent unde ar fi nu lasa nimic, niciodata la nici o garderoba daca nu ai dulap cu cheie. (si din alea se fura :()

No More
senior
senior

Postby No More » Wed Oct 04, 2006 9:00 pm

O Powa Puff a intrebat de secretare...

Gen: daca intarzai, te poate lasa sau nu sa te semnezi (si daca nu te lasa, poc absenta). Poate sa treaca cu vederea ca n-ai recuperat sau nu-stiu-ce... Eu in loc de 10 recuperari in vara la respirator am facut 5... si secretara i-a zis profului ca e OK. Nu dadusem "Medicina Muncii", ma tot stressam si mi-a zis sa nu ma mai duc s-o mai dau... si n-a fost problema. Adeverinta de practica tot la dansa m-am dus... si-a facut rost in 5 minute.
Faza e sa te intelegi bine cu ele... unele doar SE CRED importante, altele chiar SUNT importante (depinde de cata libertate si incredere le acorda proful). Pot face multe chestii...

golanulstelist
senior
senior

Postby golanulstelist » Thu Oct 05, 2006 1:56 pm

Ceva informatii despre doctorul Paun la chirurgie Floreasca?

Free_mind110

Postby Free_mind110 » Thu Oct 05, 2006 3:54 pm

salut.am si eu o rugaminte ca tot se aud lucruri despre asta.e o diferenta atat de mare intre semio la Coltea si SF. Ioan?adica chiar Coltea face diferenta atat de mult?SI de exemplu cei ce nu au ales Coltea vor avea mai multe lipsuri?Multumesc pentru raspunsuri

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Thu Oct 05, 2006 5:28 pm

coltea e un fel de permis de libera trecere mai departe. Din auzite, stiu ca si la sf Ioan se face, depinde foarte mult de asistent, iara exigenta nu e asa mare. In Coltea, indiferent de asistent se face, exigenta e destul de mare, examenul practic conteaza, examenul scris contine cazuri clinice. pentru viitorul tau, ramane cea mai buna alegere.

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Thu Oct 05, 2006 5:31 pm

aaa.., nu inseamna ca cei care au ales altceva decat coltea vor avea mai multe lipsuri. Daca vrei, poti face oriunde (relativ), si poti invata semio f bine si in Sf Ioan. Nu stiu de ce, dar in Coltea chit ca vroiai, chit ca nu, tot invatai ceva. Era o chestie de respect fata de asistent si profesor.

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Oct 06, 2006 2:39 pm

da, da, sigur ca da, cu Coltea :roll: nu toti asistentii se ocupa la Coltea si respect nu stiu cat ai pentru profi, poate pt Bruckner si Minerva, ca dupa ce te face Isacoff prima oara proasta sau vita incaltata cred ca-ti dispare orice urma de respect :lol:

Ideea este (si pentru restul anilor clinici) ca daca vrei sa inveti trebuie sa faci studiu individual foarte mult. Asistentul este pe acolo, iti raspunde la intrebari (uneori, unii fug de tine :) ), mai poti intreba rezidentii (si dintre ei unii fug de tine sau te privesc cu ura pentru ca noi practic ne cam batem cu ei pe pacienti, avem cam aceleasi atributii: luat tensiunea, vbit cu pacientul, in unele clinici scris in foaie - in altele doar rezidentul scrie in foaie si mai prescrie si tratament), mai cazi in admiratie cand vine proful la vizita si daca ai noroc vezi ce inseamna un medic adevarat, unele clinici te lasa sa te plimbi peste tot si sa vezi de toate (intrat in sala de operatii, asistat la investigatii, chiar facut punctii si altele)..
Dar uita primii 2 ani cand statea asistentul cu tine la LP 2 ore si iti preda, discutati, statea pe capul tau. "Noi in spital suntem ocupati, avem pacienti de vazut, investigatii de facut, n-avem timp sa stam cu voi..". Ma intreb si eu ca proasta de ce nu sunt chemati studentii dupa-amiaza atunci, ca sa stau cocotzata pe varfuri sa vad printre cei 10 colegi din salon sau strajuind holurile si sa asist la activitatea din spital si sa citesc acasa despre boli m-am cam plictisit.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Fri Oct 06, 2006 2:48 pm

Dar nu te impiedica nimeni sa mergi dupaamiaza sa vb cu pacientii aceia pe care n-ai putut sa-i vezi din spatele cologilor tai. daca ti se pare chiar atat de interesant cazul lor te poti duce. Sau dimineata inainte de a veni asistentul/asistenta.

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Fri Oct 06, 2006 9:21 pm

b3 wrote:da, da, sigur ca da, cu Coltea :roll: nu toti asistentii se ocupa la Coltea si respect nu stiu cat ai pentru profi, poate pt Bruckner si Minerva, ca dupa ce te face Isacoff prima oara proasta sau vita incaltata cred ca-ti dispare orice urma de respect :lol:

parca nu vorbea chiar asa de urat pe vremea mea :evil:
e adevarat ca iti dadea de inteles ca esti cum ai zis tu mai sus, dar nu folosea termenul :twisted:
si pe baieti cum i-a facut?

girasol
junior
junior

Postby girasol » Fri Oct 06, 2006 9:45 pm

Hestia wrote:
b3 wrote:da, da, sigur ca da, cu Coltea :roll: nu toti asistentii se ocupa la Coltea si respect nu stiu cat ai pentru profi, poate pt Bruckner si Minerva, ca dupa ce te face Isacoff prima oara proasta sau vita incaltata cred ca-ti dispare orice urma de respect :lol:

parca nu vorbea chiar asa de urat pe vremea mea :evil:
e adevarat ca iti dadea de inteles ca esti cum ai zis tu mai sus, dar nu folosea termenul :twisted:
si pe baieti cum i-a facut?

mie inca nu imi e clar cam cand i-am putea da ocazia sa ni se adreseze asa..
caci pana acum asistentul nostru ne-a tot pus intrebari la care nu am stiut sa raspundem, dar nu a zis ca suntem vaci incaltate.
o sa faca asa la examen?
sau cand?
si de ce?
m-ati speriat:(

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Fri Oct 06, 2006 9:50 pm

era vorba de isacoff
probabil ca tu nu faci cu el.

girasol
junior
junior

Postby girasol » Fri Oct 06, 2006 10:33 pm

Hestia wrote:era vorba de isacoff
probabil ca tu nu faci cu el.

stiu ca era vorba de isacoff...
intrebam cum as putea ajunge in situatia respectiva si comparam cu asistentul meu, care este foarte ok.

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Fri Oct 06, 2006 11:12 pm

o sa mai vina in vizita prin saloane si o sa va asculte.
e cam misogin........de fapt o sa vezi si singura.

lupele
junior
junior

Postby lupele » Sat Oct 07, 2006 9:39 am

despre isacoff pot sa va spun cu toata sinceritatea ca este asistentul care m-a invatat cel mai mult in toata facultatea(ce-i drept primul semestru a fost un cosmar ,asta pana ne-am obisnuit cu el si el cu noi;transpiram la primele stagii,dar dupa a fost o placere)
sunt convins ca asa o sa fie si cu voi
fericiti cei care fac cu el,insa din semestrul 2 incolo;primul o sa fie f f greu
iar la examen o sa aiba emotii la fel ca voi si o sa va incurajeze
,o sa vedeti!
multa bafta!!!!!!!
Fa-ti timp sa muncesti - acesta este secretul succesului !

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Oct 08, 2006 3:03 am

Lady-bug wrote:Dar nu te impiedica nimeni sa mergi dupaamiaza sa vb cu pacientii aceia pe care n-ai putut sa-i vezi din spatele cologilor tai. daca ti se pare chiar atat de interesant cazul lor te poti duce. Sau dimineata inainte de a veni asistentul/asistenta.

Nu era vorba sa vad pacientul la fata ca il vad eu inainte sa se stranga toti colegii in salon, nu-i problema :) Ziceam de momentele cand se face o anumita manevra sau o punctie sau la eco cand toata lumea se baga in fata sau baga capul in fata monitorului sa vada mai bine si 2 capete au ocupat tot ecranul :D Si nu prea merge sa zici "stati asa, mai tineti pacientul inca 15 minute la eco sa vedem toti.." sau cu urmatoarea ocazie sa ma introduc eu in fata si sa acopar eu cu capul ecranul, it's just not nice :)

Hestia, nu am fost de fata cand a gratulat Isacoff niste colege de serie cu repectivele apelative dar mi s-a relatat :) Si sigur nu spuneau baliverne respectivele. O fi avut si omul o dimineata proasta dar nu cred ca scuza limbajul.

girasol: nu te speria, o sa te obisnuiesti, o sa-l ignori. O sa-l vezi si la curs, acolo nu l-am auzit nici eu zicand chestii d-astea dar, vorba Hestiei, lasa sa se inteleaga ca suntem prosti cu totii si vai de viitorul medicinei cu noi :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

studenta
elder
elder

Postby studenta » Tue Oct 10, 2006 5:32 pm

stie cineva de ceausu si florinel ion la morfopat-la babes

tmt_ro
junior
junior

Postby tmt_ro » Wed Oct 11, 2006 9:56 pm

What about costache- morfopat->cantacuzino?
:peace:

primoladulce
senior
senior

Postby primoladulce » Wed Oct 11, 2006 10:09 pm

tmt_ro wrote:What about costache- morfopat->cantacuzino?

uuuuuuuu..tare profu,nu l-am vazut la fata decat in prima zi de a bagat frica in noi cu niste intrebari din primele cursuri,si apoi sa vezi pe noi constienciozitate! :lol: fiti draguti cu asistenta lui,cu ea o sa va intalniti cel mai des!
give me chocolate and I'll be nicer:)

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Thu Oct 12, 2006 3:40 pm

Despre urmatoarele persoane ce parere aveti?

Morfopat: dr. M. Sajin cu dr. Madalina Marcu
Chirurgie: dr. Marincas (Caritas)
Semio: dr. Caruntu (Coltea)

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Thu Oct 12, 2006 5:01 pm

Bogdan_DD wrote:Despre urmatoarele persoane ce parere aveti?

e super dr.Marcu
cam exigenta cu prezenta dar inveti multe de la ea.
preda f bine si la exam e super ok...numai note mari doar 9 si 10 :D
si la sfarsit, mamotaaa....

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Oct 12, 2006 5:16 pm

Bogdan_DD wrote:Despre urmatoarele persoane ce parere aveti?

Chirurgie: dr. Marincas (Caritas)
Semio: dr. Caruntu (Coltea)

Placute cursurile la Sajin, asezonate cu glumite si povestioare, prezentare in Powerpoint cu multe imagini. Nu are sens sa iei notite, informatiile le gasesti in cartea ei sau in NMS Pathology care de fapt e si utila pentru examen (grilele sunt ca cele din NMS si vrea sa-i raspunzi ca in NMS. De ce e varianta a) si de ce nu sunt variantele b), c) si d), de exemplu..)

Dr. Caruntu la Coltea este exceptionala, poate cea mai buna asistenta de acolo, ai ce invata, chiar ii pasa de studenti.

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Thu Oct 12, 2006 5:25 pm

Multumesc de informatii. Aceeasi parere despre d-na dr. Caruntu mi-am facut-o din prima... e ca bunicutele din reclamele de la knorr :). De examenul de morfopat cu dr Sajin am auzit ca da intrebari din cartea aceea "straineza". NMS Pathology? Cine-s autorii? Un link ceva sa vad cum arata...

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Oct 12, 2006 11:58 pm

studenta
elder
elder

Postby studenta » Wed Oct 18, 2006 7:14 pm

la municipal cu palade cum e la exam?

doareu_mm
senior
senior

semio med

Postby doareu_mm » Fri Oct 20, 2006 5:30 pm

Norocosi cei care fac semiologie medicala cu dna doctor Caruntu, la Coltea. Eu fac cu dra doctor Gurghean. Stie cineva ...? Se poate si mai rau ? Mie mi se pare ca nu...
Domnule prof dr Bruckner... la dvs se aude?
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta

doareu_mm
senior
senior

semio med

Postby doareu_mm » Fri Oct 20, 2006 5:31 pm

De dr Gurghean de la semio med- Coltea, stie cineva ceva?
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta

runik88
newbie
newbie

Postby runik88 » Sat Oct 21, 2006 12:05 am

studenta wrote:la municipal cu palade cum e la exam?

Se da scris in Amf Mare.la faculta .va cheama si va pune in banci cum ii place lui dupa ce v-a strigat la catalog in prealabil...va ia tot ce aveti la voi si va lasa doar 5 coli...se da scris si sunt 10 subiecte...o marja relativ ok de timp...notele au fost asa si asa...
Memento mori

Return to “Anii 1-3”