intrebari ANUL I

ina09
junior
junior

Re: intrebari ANUL I

Postby ina09 » Fri Oct 01, 2010 7:14 pm

salutare! E cineva de anul I din grupa 41 pe aici?

furcu
junior
junior

Postby furcu » Fri Oct 01, 2010 10:11 pm

ina09 wrote:salutare! E cineva de anul I din grupa 41 pe aici?

eu nu, sunt 48, dar suntem in aceeasi serie :)
Dr. House: Vezi, din cauza bastonului toată lumea presupune că sunt pacient.
Dr. Wilson: Şi atunci de ce nu îţi pui halat alb, ca noi toţi?
Dr. House: Nu vreau să creadă că sunt doctor

Marion

Postby Marion » Sat Oct 02, 2010 11:52 am

eu sunt grupa 39 :D,seria 4. de aici e cineva?

ady0291

Postby ady0291 » Sat Oct 02, 2010 1:15 pm

salut cineva seria 7 grupa 66? apropo eu am luni prima materie educatia fizica de la 12 ce sa fac... sa ma duc? daca da ... UNDE? ne trebuie si trusa de disectie?

Liz

Postby Liz » Sat Oct 02, 2010 3:24 pm

Am si eu o intrebare, cum imi gasesc salile pt fiecare materie? Pe orar sunt trecute destul de vag un "Amfiteatru marketing", "Amfiteatru curte" si "Amfiteatru dermatologie Colentina", dar nu am idee unde e fiecare sau unde se fac celelalte cursuri.

P.S.: Seria 6, anyone? :D
I intend to live forever. So far, so good.

ralwka
newbie
newbie

Postby ralwka » Sat Oct 02, 2010 5:41 pm

eu sunt seria 6, ceva colegi pe aici?

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Oct 02, 2010 10:32 pm

ady0291 wrote:salut cineva seria 7 grupa 66? apropo eu am luni prima materie educatia fizica de la 12 ce sa fac... sa ma duc? daca da ... UNDE? ne trebuie si trusa de disectie?

La educatie fizica??? hell no, la anatomie poate v-o trebui, desi ma indoiesc sincer.
La educatie fizica te duci la sala de sport.... e in curtea facultatii, acolo unde e si bazinul de natatie (langa el e o cladire, nu aia mare care e spitalul, aialalta cu omul vitruvian pe ea.... sunt niste anunturi la intrare, ale catedrei de educatie fizica, nu se poate sa o ratezi!). De acolo urmezi multimea, unde se duc ei trebuie sa ajungi si tu ;) (cel mai probabil in sala de la aerobic...)
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Oct 02, 2010 10:42 pm

Liz wrote:Am si eu o intrebare, cum imi gasesc salile pt fiecare materie? Pe orar sunt trecute destul de vag un "Amfiteatru marketing", "Amfiteatru curte" si "Amfiteatru dermatologie Colentina", dar nu am idee unde e fiecare sau unde se fac celelalte cursuri.

Pai, intai iti localizezi colegii, dupa care mergeti impreuna la cursurile care se fac in alte parti ( Sahia, Colentina, unde o mai fi), o fi vreunu' mai descurcaret sau care sa stie unde si cum (oricum la fata locului acolo intrebati portarii si va indruma ei; nu intrebati " caut cursul de cutare", ca nu stiu, intrebati de cladire, " caut amfiteatrul de la dermatologie" ). Salile de la facultate sunt usor de reperat, Amfiteatrul Mare e pleasca aia din mijloc, amfiteatrele mici au numere, salile de disectie au nume (scris la avizier sau deasupra intrarii), la fel si salile de lectura. Marketing pe vremea mea nu exista deci nush, probabil ca e undeva in curte, cladirea care nu e sala de sport si nu e facultatea :D Amfiteatrul SUUB este cel care are intrarea spre curtea facultatii, imediat cum urci treptele pe langa toneta cu mancare, e o garderoba si langa ea e intr-o parte un Amfiteatru mare, in cealalta unul mic ( ala mare e de interes).
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

anushka92
newbie
newbie

Postby anushka92 » Sun Oct 03, 2010 10:57 am

cum este la Lupu? :D

yral0101

Postby yral0101 » Sun Oct 03, 2010 12:12 pm

Salutare tuturor,eu am intrat anul acesta sunt seria 8.Stie cineva ce prof. de anatomie am?
Mai am o intrebare in legatura cu sportul,pot sa mi aleg sah sau exista ceva care sa nu solicite prea mult efort fizic?
Exista posibilitatea unei scutiri medicale "partiale"?
Multumesc

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Sun Oct 03, 2010 12:38 pm

am ajuns in seria 2 si o sa-l am pe cergan desi am si vorbit cu secretara anului si ma trecuse pe o lista la dl. Filipoiu. Acum mai pot sa fac ceva ca sa ma mut? daca e cineva pe aici care a facut cu cergan poate sa imi mai dea cateva informatii despre el ... macar are asistenti care se ocupa d noi?

daby
senior
senior

Postby daby » Sun Oct 03, 2010 2:01 pm

cergan are si parti bune si parti proste: parti bune: e glumet, nu se înfurie repede,e indulgent la examen cu cei care nu prea stiu
parti proaste: cursuri lungi, greoaie cu multe amanunte, rar da note de 10 chiar daca stii da 9
eu am facut cu el 2 ani dar ma declar multumita
in legatura cu asistentii: doru- nu prea preda, nu prea arata la cadavru trebuie sa-l fortati voi sa va arate, dar in rest este de treaba spune bancuri la lp, povesteste întâmplări din practica lui
angelica- ea preda, mai arata pe la cadavru
staneasca - sunt zile in care nu prea preda, nu prea arata la cadavru, e mai exigenta
cel mai bun asistent este d-na dr. Banu- preda mereu, lp sunt la obiect, sunt exact ce trebuie la examen, explica bine, arata mult la cadavru nota 10 pt dumneaei

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Sun Oct 03, 2010 2:06 pm

Liz wrote:Am si eu o intrebare, cum imi gasesc salile pt fiecare materie? Pe orar sunt trecute destul de vag un "Amfiteatru marketing", "Amfiteatru curte" si "Amfiteatru dermatologie Colentina", dar nu am idee unde e fiecare sau unde se fac celelalte cursuri.

Amfiteatru marketing si cel din curte se afla unul langa altul pe langa editura facultatii( de la sala de sport trebuie sa mergi in fata cat tine drumul, iar apoi faci stanga), iar pentru a ajunge la amfiteatru dermatologie de la colentina treb sa iei metroul pana la stefan cel mare, iesi prin dreapta, mergi vreo 10 min, iar spitalul e undeva pe stanga. Amfiteatrul se gaseste in cladirea din dreapta parca la etajul 2.
Bafta!

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Sun Oct 03, 2010 2:26 pm

daca aveti trecuta psihologie medicala la colentina nu va duceti direct acolo
faceti rost de numarul profului (fie Iamandescu fie Popa Velea) si sunati-l
noi anu trecut o luna de zile tot ne-am frecat pe drumuri pana sa ne stabilim cursu la facultatea de farmacie :x
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

tish
senior
senior

Postby tish » Sun Oct 03, 2010 3:38 pm

stie cineva pe unde e str eforie? am ore pt md
MD anul II
Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain't no passing craze

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sun Oct 03, 2010 3:54 pm

ajungi la Mc Donald's de la Cismigiu, chiar acolo pe sensul de mers Eroilor-Universitatii faci la dreapta pe str Brezoianu si prima la stanga ;) ca sa te lamuresti mai bine: http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Sun Oct 03, 2010 4:16 pm

engleza unde se face? ... am primele ore engleza da in orar nu scrie unde

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Sun Oct 03, 2010 4:26 pm

te duci la catedra de engleza (cum intrii usa mare.faci stanga.chiar inainte de scari in stanga e usa catedrei) si intrebi
o sa faceti unde e liber
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Sun Oct 03, 2010 4:32 pm

si lp-urile la biochim si biofiz? ... nici la astea nu scria :?

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Sun Oct 03, 2010 4:51 pm

lp biochimie.imediat dupa bar la dreapta (Vis-a-vis de toaleta) e un culoar lung...sigur o sa gasiti pe cineva acolo sa va indice sala la care trebuie sa mergeti
biofizica.la subsol.cum intrii prima usa pe stanga. o sa va gasiti sala scrisa pe o tabla

furcu
junior
junior

Postby furcu » Mon Oct 04, 2010 6:05 pm

cum e chirculescu? dar proca?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 04, 2010 6:49 pm

:)) grupa mea acum 6 ani :))
Cum sa fie, o sa fie interesant. Cumpara-ti Ranga si un atlas ca vei fi mai mult autodidact/a. Pregateste-te din timp(planifica-ti materia) astfel incat sa fii la zi cu colegii tai si sa acoperi cat mai multe sub din timpul anului, citeste constant (nu exagerat de mult dar citeste), incearca sa rezisti la cursurile lui Chircu (recomand cu caldura Sudoku-era la moda ;)) si multa rabdare si nervi tari in sesiune! Si atentie la povestioarele cu anatomia comparata a vertebratelor la curs si la canalul inghinal!!
Bafta!!!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

hopeless

Postby hopeless » Mon Oct 04, 2010 6:51 pm

oau, prima zi d medicina:)) ink stau s m gandesc c fac aici si dak o s m descurc:p bafta tuturor! :rightblinky:

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Mon Oct 04, 2010 7:56 pm

aveti grija.nu va apucati de anato mult prea tarziu bazandu-va pe Proca
subscriu la ce a spus Riley. invatati singuri din timp
si eventual fiti cu ochii in patru si mai duceti-va pe la alte grupe in special cand sunt la cadavru ca Proca...nu prea frecventeaza cadavru

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 04, 2010 8:03 pm

Dmndash wrote:si eventual fiti cu ochii in patru si mai duceti-va pe la alte grupe in special cand sunt la cadavru ca Proca...nu prea frecventeaza cadavru

ah da, uitasem de acest "mic" detaliu-eu am vazut toracele prima oara la examen :shock: :shock: :shock: :shocked!: :shocked!:

ericloca

Postby ericloca » Mon Oct 04, 2010 8:16 pm

Si eu am picat laasist. univ. Iulian Proca , avandu-l ca prof la anatomie pe dr. Ciomu . E atat de nasol ? Adica mi s-a parut ca nu ar vrea sa predea/explice nimic , dar nu credeam ca imi sunt intemeiate banuielile. :cry:

ionutz_1185
senior
senior

Postby ionutz_1185 » Mon Oct 04, 2010 8:50 pm

furcu wrote:cum e chirculescu? dar proca?

Proca e praf la capitolul anatomie...nu stie mai nimic,nu face mai nimic..eu am facut conf. Ciomu la curs si ne luau toti la misto incluziv confu..legat de anatomia predata de Proca..
in afara de canal inghinal,mediastin si ceva pe la oase in rest mai nimic nu face...in schimb pune studentii sa invete in avans si ii asculta.poti sa spui si balarii oricum nu se prinde :lol: :lol:
da niste note total aiurea in caietul lui... si e "mare Receptor"

cel mai bine e sa inveti singur si sa dai pe lp uri...mai asculti intr-o doara ce zice si proca.. iar la examen treb sa stii k lumea... alti asistenti fac k lumea. Dr. Bistran Dr Chirculescu-sotia si chiar ii invata pe studenti...
la examen practic la Proca e o mare porcarie...note de kko si oricum nu ramai cu nimic...
singurul + te ajuta la examen si tine cu studentii,chiar daca confu vrea sa te pice el mai trage de tine hai pt un 5 acolo

la cadavru nu arata. treb sa mergi la alti asistenti
@ furcu...citete topicu "Asistenti de nota 4" si te lamuresti

dr.tm
senior
senior

Postby dr.tm » Mon Oct 04, 2010 8:55 pm

"Lucrările practice (seminariile) de psihologie medicală încep după data de 18.10.2010, iar programul lor va fi afişat pe site-ul http://healthpsy.home.ro după data de 15.10.2010
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg

nicu_psi

Postby nicu_psi » Mon Oct 04, 2010 9:15 pm

stie cineva cum este nanea la anatomie sunt seria 8? dar biochimie cu cine facem si cum este? multumesc anticipat!

mihai2011

Postby mihai2011 » Tue Oct 05, 2010 1:44 pm

am si eu o intrebare. in toata fac asta mare chiar nu exista o toaleta pentru barbati ?

furcu
junior
junior

Postby furcu » Tue Oct 05, 2010 5:33 pm

Riley wrote::)) grupa mea acum 6 ani :))
Cum sa fie, o sa fie interesant. Cumpara-ti Ranga si un atlas ca vei fi mai mult autodidact/a. Pregateste-te din timp(planifica-ti materia) astfel incat sa fii la zi cu colegii tai si sa acoperi cat mai multe sub din timpul anului, citeste constant (nu exagerat de mult dar citeste), incearca sa rezisti la cursurile lui Chircu (recomand cu caldura Sudoku-era la moda ;)) si multa rabdare si nervi tari in sesiune! Si atentie la povestioarele cu anatomia comparata a vertebratelor la curs si la canalul inghinal!!
Bafta!!!

se doarme bine la chircu la curs :))

mihai2011

Postby mihai2011 » Tue Oct 05, 2010 7:05 pm

Deci am si eu cateva intrebari:
Ce sporturi poti alege la ed. fizica?
Exista vreo cantina sau restaurant in cadrul universitatii ?
Exista vreo toaleta pentru barbati in universitate ?
multumesc

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed Oct 06, 2010 8:00 am

Dacă reușești să-ți alegi înotul poți să faci pipi direct în pișcină.
Glumesc, să nu faci așa ceva!
Există ditamai taoleta de bărbați la subsol, în capăt, pe dreapta, vizavi de ultima sală de anatomie. Că doar n-or fi desființat-o.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

furcu
junior
junior

Postby furcu » Wed Oct 06, 2010 4:34 pm

Stoica la chimie cum e?

ionutz_1185
senior
senior

Postby ionutz_1185 » Wed Oct 06, 2010 5:15 pm

mihai2011 wrote:Deci am si eu cateva intrebari:
Ce sporturi poti alege la ed. fizica?
Exista vreo cantina sau restaurant in cadrul universitatii ?
Exista vreo toaleta pentru barbati in universitate ?
multumesc

la ed fizica poti alege: baschet,handbal,inot, tenis de masa....
cantina sau restaurant la sediul din bd eroii sanitari nu ai: gasesti in schimb la Izvor, la parterul caminului umf..
toaleta este la subsol cum intri din curte ultima usa pe partea stanga...intri si imediat faci stanga...(P.S are peretii cu faianta verde...cea de la parter cu faianta galbena e pentru fete :peace: )
bafta... e mai greu la inceput... dar si facultatea si mersu la toaleta necesita timp de intelegere si de actiune!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Oct 06, 2010 7:32 pm

furcu wrote:Stoica la chimie cum e?

Nu e vorba de Stoian? esti seria 5 banuiesc :)
Daca e vorba de dna Stoian foooooooarte de treaba. Nu invata decat din cursuri, grielele si subiectele de sinteza sunt de bun simt fara nebunii, formule, lanturi de reactii si altele de care o sa mai auzi de la colegi. Cursuri scurte, concise, la obiect :allright:

furcu
junior
junior

Postby furcu » Wed Oct 06, 2010 8:34 pm

Riley wrote:
furcu wrote:Stoica la chimie cum e?

Nu e vorba de Stoian? esti seria 5 banuiesc :)
Daca e vorba de dna Stoian foooooooarte de treaba. Nu invata decat din cursuri, grielele si subiectele de sinteza sunt de bun simt fara nebunii, formule, lanturi de reactii si altele de care o sa mai auzi de la colegi. Cursuri scurte, concise, la obiect :allright:

right, numai ca eram cu urechile in alta parte. am o astistenta ca mica si prostuta

furcu
junior
junior

Postby furcu » Wed Oct 06, 2010 8:36 pm

ionutz_1185 wrote:
furcu wrote:cum e chirculescu? dar proca?

Proca e praf la capitolul anatomie...nu stie mai nimic,nu face mai nimic..eu am facut conf. Ciomu la curs si ne luau toti la misto incluziv confu..legat de anatomia predata de Proca..
in afara de canal inghinal,mediastin si ceva pe la oase in rest mai nimic nu face...in schimb pune studentii sa invete in avans si ii asculta.poti sa spui si balarii oricum nu se prinde :lol: :lol:
da niste note total aiurea in caietul lui... si e "mare Receptor"

cel mai bine e sa inveti singur si sa dai pe lp uri...mai asculti intr-o doara ce zice si proca.. iar la examen treb sa stii k lumea... alti asistenti fac k lumea. Dr. Bistran Dr Chirculescu-sotia si chiar ii invata pe studenti...
la examen practic la Proca e o mare porcarie...note de kko si oricum nu ramai cu nimic...
singurul + te ajuta la examen si tine cu studentii,chiar daca confu vrea sa te pice el mai trage de tine hai pt un 5 acolo

la cadavru nu arata. treb sa mergi la alti asistenti
@ furcu...citete topicu "Asistenti de nota 4" si te lamuresti

la voi asistentu(proca) avea asistenti?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Oct 06, 2010 9:00 pm

da, noi eram asistentii! ne predam unii altora :D (pe bune) :lol:

furcu
junior
junior

Postby furcu » Wed Oct 06, 2010 9:19 pm

Riley wrote:da, noi eram asistentii! ne predam unii altora :D (pe bune) :lol:

bai, sincer, mi se pare aiurea. vorbeam cu unii de anul doi si ma intrebau chestii de care ei se mirau ca nu ni le-a zis ala la lp pe la atlas, axis...ma mir cum de ne-a zis cum se face punctia toracala

Return to “Anii 1-3”