intrebari ANUL I

Anisika

Re: intrebari ANUL I

Postby Anisika » Sun Apr 25, 2010 9:51 am

stie cineva cand incepe sesiunea? am auzit diverse variante...si nimic sigur...

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sun Apr 25, 2010 4:55 pm

E afisat la avizier sigur, daca nu intra aici: http://www.ssmb.ro/images/stories/avizier/IMG_9014.jpg

28 iunie ;)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

riotvan
newbie
newbie

Postby riotvan » Sun Apr 25, 2010 9:02 pm

Stiti cumva daca se poate amana lucrarea la biocel? Am avut niste probleme zilele trecute asa ca nu am reusit sa trec peste toate subiectele. Lucrarea as avea-o maine, dar as dori sa o aman pentru joi, atunci cand se fac recuperari, impreuna cu cei din seria II, care au atunci programata lucrarea.

madaaa
senior
senior

Postby madaaa » Mon Apr 26, 2010 7:50 pm

sesiunea incepe pe 21iunie, au mutat-o cu o saptamana inainte ca sa se descurce si cu admiterea. ;)

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Tue May 18, 2010 5:24 pm

Cum e dr. Crenguta Serboiu la practicul de biocel? Cam ce note se iau si cum decurge examenul? A...si care e faza cu acele comisii de la examenul mare de biocel?

me_c
newbie
newbie

Postby me_c » Fri May 21, 2010 2:12 pm

din cei care au facut lp de fiziologie cu doamna dr. despina ciocea, imi poate spune cineva cum decurge examenul practic?

Virgin.Black
junior
junior

Postby Virgin.Black » Wed May 26, 2010 8:24 pm

me_c wrote:din cei care au facut lp de fiziologie cu doamna dr. despina ciocea, imi poate spune cineva cum decurge examenul practic?

Eu am facut. A fost putin ciudat deoarece dupa dumneaei ori stii totul ori nu stii si nu te trece. A picat 3 colege (care a doua oara cand s-au dus sa-l dea n-a venit...), in rest a dat 10, 8 si 7. Trebuie sa stii foarte bine toate valorile alea si sa nu care cumva sa pari nesigur/a. Daca e un experiment prea lung nu ne mai punea sa-l facem, numai ii povesteam cum se face.
Daca vede ca stii iti da 10 :) Bafta!
You know, we're living in a SOCIETY!!!

me_c
newbie
newbie

Postby me_c » Thu May 27, 2010 8:59 pm

multumesc pentru raspuns Virgin.Black :D

madaaa
senior
senior

Postby madaaa » Wed Jun 16, 2010 7:23 pm

hello. a dat cineva examenul practic la biocel cu dna. draghia? si imi poate spune cum a fost, va rog? :D

choux
junior
junior

Postby choux » Thu Jun 17, 2010 3:25 pm

grilele la fizio sunt ca cele din cartea lui artino sau sunt ceva mai omenesti?

dr.tm
senior
senior

Postby dr.tm » Thu Jun 17, 2010 4:32 pm

acum 2 ani, s au dat destul de multe grile care se regaseau in carte. deci..grilele sunt asemanatoare. daca faci cartea aia de grile+ citit ceva cursuri, nu ai probleme .
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg

kop_nxn

Postby kop_nxn » Thu Jun 17, 2010 7:23 pm

Sa ne intelegem. Eu am luat o carte, azi, de la xerox. E de Artino cartea, ce-i drept, dar grilele sunt din 2002. Despre grilele astea vorbiti? Sau mai e alta carte?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Thu Jun 17, 2010 10:45 pm

Cum decurge examenul de anatomie de sem II anul I cu dr.Filipoiu? Si la biofizica, cate numere se dau si daca examenul se da cu asistentul cu care am facut la LP(in speta- cu Jean Vinersan)?

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Fri Jun 18, 2010 12:34 am

Ciprian_90 wrote:Cum decurge examenul de anatomie de sem II anul I cu dr.Filipoiu? Si la biofizica, cate numere se dau si daca examenul se da cu asistentul cu care am facut la LP(in speta- cu Jean Vinersan)?

Presupun ca Filipoiu e la fel ca pe semestrul 1. Am inteles ca se supara daca ii gresesti ceva la torace (sub III), si depuncteaza mai mult greselile mari la partea asta (in sensul ca daca ii spui o prostie imensa la III e posibil sa te depuncteze mai mult decat te-ar depuncta daca i-ai spune o prostie imensa la I sau II). Insa in general pe sem 2 profii de anato sunt ceva mai relaxati si mai "apropiati" de studenti decat sunt pe sem 1. In orice caz e mai de treaba ca Ispas :twisted:

Cu biofizica e sinistru examenul, la mine din doua grupe am luat vreo 8 studenti, si din pacate am avut vreo cativa colegi care au dat de 4-5 ori examenul. Nenorocire mare, nu alta. Va baga pe fiecare in salile alea de LP si da la fiecare cate un biletel cu intrebari (30 parca erau). Sunt practic 10 numere (fiecare student are numarul lui). Intrebarile mie mi s-au parut grele, am luat examenul mai mult din noroc (am luat 6 la el). Nu mai tin minte pe ce a insistat, cert este ca erau mai mult "de gandire". Nu erau foarte multe formule. Si da, se da cu asistentul (sta cu voi), insa tinand cont ca sunt 10 numere si ca e grila si ca nimeni nu prea se descurca, e greu sa vorbesti. In final, trebuiau 12 sau 14 grile corecte! Nu e neaparat un examen imposibil, insa nici usor nu e! Bafta multa!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Fri Jun 18, 2010 2:16 am

Doddy wrote:
Ciprian_90 wrote:Cum decurge examenul de anatomie de sem II anul I cu dr.Filipoiu? Si la biofizica, cate numere se dau si daca examenul se da cu asistentul cu care am facut la LP(in speta- cu Jean Vinersan)?

Presupun ca Filipoiu e la fel ca pe semestrul 1. Am inteles ca se supara daca ii gresesti ceva la torace (sub III), si depuncteaza mai mult greselile mari la partea asta (in sensul ca daca ii spui o prostie imensa la III e posibil sa te depuncteze mai mult decat te-ar depuncta daca i-ai spune o prostie imensa la I sau II). Insa in general pe sem 2 profii de anato sunt ceva mai relaxati si mai "apropiati" de studenti decat sunt pe sem 1. In orice caz e mai de treaba ca Ispas :twisted:

Cu biofizica e sinistru examenul, la mine din doua grupe am luat vreo 8 studenti, si din pacate am avut vreo cativa colegi care au dat de 4-5 ori examenul. Nenorocire mare, nu alta. Va baga pe fiecare in salile alea de LP si da la fiecare cate un biletel cu intrebari (30 parca erau). Sunt practic 10 numere (fiecare student are numarul lui). Intrebarile mie mi s-au parut grele, am luat examenul mai mult din noroc (am luat 6 la el). Nu mai tin minte pe ce a insistat, cert este ca erau mai mult "de gandire". Nu erau foarte multe formule. Si da, se da cu asistentul (sta cu voi), insa tinand cont ca sunt 10 numere si ca e grila si ca nimeni nu prea se descurca, e greu sa vorbesti. In final, trebuiau 12 sau 14 grile corecte! Nu e neaparat un examen imposibil, insa nici usor nu e! Bafta multa!

OK...mc pt informatii...Bafta si tie!

dr.tm
senior
senior

Postby dr.tm » Fri Jun 18, 2010 2:38 pm

kop_nxn wrote:Sa ne intelegem. Eu am luat o carte, azi, de la xerox. E de Artino cartea, ce-i drept, dar grilele sunt din 2002. Despre grilele astea vorbiti? Sau mai e alta carte?

nu mai tin minte exact din ce an era cartea, dar e mai bine sa te duci sa intrebi la catedra de fiziologie I, noi de acolo am luat cartile (tot xeroxate). e un laborant pe acolo si o mai ajuta pe artino, ask him, sigur iti poate spune exact ce si cum.
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Sat Jun 19, 2010 4:35 pm

Dintre cei care ati facut anatomia cu dr.Filipoiu, tine cont de nota de pe primul semestru? Adica, pe primul semestru am luat 8 si am stiut, insa acum nu stiu chiar asa bine. Am inteles ca el cam da aceeasi nota de pe primul semestru, insa daca stiu 2/3 subiecte mi-e frica sa nu ma pice.

kop_nxn

Postby kop_nxn » Sat Jun 19, 2010 6:26 pm

Daca ai o restanta pe care o iei se mai poate da dupa o marire? Sau nu?

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Sat Jun 19, 2010 9:49 pm

Ciprian_90 wrote:Dintre cei care ati facut anatomia cu dr.Filipoiu, tine cont de nota de pe primul semestru? Adica, pe primul semestru am luat 8 si am stiut, insa acum nu stiu chiar asa bine. Am inteles ca el cam da aceeasi nota de pe primul semestru, insa daca stiu 2/3 subiecte mi-e frica sa nu ma pice.

Am auzit si eu ca mai tine cont, insa nu in modul exagerat in care tine Ispas (m-a marcat pe viata omul asta cu "tinutul lui cont" ).

Oricum, tu cu 8 pe primul semestru poti sa stai mai mult decat linistit, va tine cont in sens pozitiv. De obicei pe sem. 1 anul 1 se iau notele cele mai mici la anato, fiindca materia e grea, e multa si aproape nimeni nu stie cum sa invete si cum sa prezinte un subiect cum trebuie. Tu cu 8 ai un mare avantaj. Ti-am spus mai spus eu, ai grija sa-i stii bine III si partea de embrio de la I (care implica dezvoltarea chestiilor de la III) si nu ai probleme!

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Sat Jun 19, 2010 9:55 pm

Doddy wrote:
Ciprian_90 wrote:Dintre cei care ati facut anatomia cu dr.Filipoiu, tine cont de nota de pe primul semestru? Adica, pe primul semestru am luat 8 si am stiut, insa acum nu stiu chiar asa bine. Am inteles ca el cam da aceeasi nota de pe primul semestru, insa daca stiu 2/3 subiecte mi-e frica sa nu ma pice.

Am auzit si eu ca mai tine cont, insa nu in modul exagerat in care tine Ispas (m-a marcat pe viata omul asta cu "tinutul lui cont" ).

Oricum, tu cu 8 pe primul semestru poti sa stai mai mult decat linistit, va tine cont in sens pozitiv. De obicei pe sem. 1 anul 1 se iau notele cele mai mici la anato, fiindca materia e grea, e multa si aproape nimeni nu stie cum sa invete si cum sa prezinte un subiect cum trebuie. Tu cu 8 ai un mare avantaj. Ti-am spus mai spus eu, ai grija sa-i stii bine III si partea de embrio de la I (care implica dezvoltarea chestiilor de la III) si nu ai probleme!

E perfect atunci pt ca la embrio stiu tot, iar la sub III mai am putin si termin si oricum il stiu bine, cu sub II am eu probleme.
Mc frumos de raspuns si bafta si tie!

madaaa
senior
senior

Postby madaaa » Sun Jun 20, 2010 4:33 pm

Doddy wrote:

poti sa detaliezi cat de mult tine ispas cont, te rog? eu am avut 9 semestrul trecut.

kop_nxn

Postby kop_nxn » Sun Jun 20, 2010 7:48 pm

Aviz celor care au facut fizio cu Artino, tine sau nu cont de notele din lucrari + lp?

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jun 20, 2010 10:27 pm

artino preda iar la medicina ? o mutasera la asistente medicale si moase intr-o vreme.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Sun Jun 20, 2010 10:34 pm

madaaa wrote:poti sa detaliezi cat de mult tine ispas cont, te rog? eu am avut 9 semestrul trecut.

He-he, pai tu te-ai scos atunci. O sa ai circumstante atenuante la toate examenele, chiar daca nu o sa stii foarte bine, o sa ai peste 7 pentru ca "i-ai facut o impresie buna profului".

Daca ai absenta sau nota mica la primul examen, s-a cam terminat cu Ispas... Mai mult de 7 nu iei, poa' sa fii stralucit. Au mai fost si cateva cazuri izolate de 8, dar rare de tot. Daca te vede ca nu stii... cu atat mai bine, iti serveste 5-ul fericit, uitandu-se si la celelalte note: "dom' doctor, nu mi-ati raspuns stralucit, si vad ca aveti si nota mica pe primul, ia luati un 5 si-acum". Daca ii stii bine, nu te lasa sa termini subiectul... turui din subiect si la un moment dat te opreste: "dom' doctor, suficient, vad ca stiti, treceti mai incolo"... si iei 7.
Ma rog, si cu turuitul asta e cu dus si intors, au fost multi care l-au copiat cu casca (si au luat note mari) si acuma s-a cam prins, asa ca daca ai note mici la el si la examenul urmator ii turui, incepe sa iti puna intrebari "ca sa se convinga el ca stii si alte subiecte la fel de bine".
Sincer, mai bine si-ar lua un din d'ala de bruiaza castile, decat sa mai vad colegi cu 8 care au copiat tot, sau 100 de intrebari pentru ca "prespune el ca ai casca".

Mie personal nu mi-a placut deloc, mai ales ca sistem de notare, dar nici ca prof (oricum 70% din cursuri le fac nenea Cristea si nenea Tartza). E adevarat ca mi-am cam facut-o cu mana mea ca nu am dat primul examen la timp (si apoi in vara nu am prea invatat), insa mi se pare total anapoda sistemul asta de notare cu tinutul cont de ce-am facut in trecut. Daca nu am putut sa invat din varii motive / nu mi-a placut bucata aia de materie / am invatat dar mi-au picat subiecte urate... de ce sa fiu condamnat la o nota mica la urmatoarele 3 examene?

In fine, mai e un examen si scap de el, fara indoiala asta, insa imi lasa o impesie tare neplacuta. E o discrepanta imensa intre brandul si reclama care i se fac si ce este cu adevarat. Parerea mea :).

Virgin.Black
junior
junior

Postby Virgin.Black » Mon Jun 21, 2010 11:20 am

Doddy wrote:
madaaa wrote:poti sa detaliezi cat de mult tine ispas cont, te rog? eu am avut 9 semestrul trecut.

He-he, pai tu te-ai scos atunci. O sa ai circumstante atenuante la toate examenele, chiar daca nu o sa stii foarte bine, o sa ai peste 7 pentru ca "i-ai facut o impresie buna profului".

Daca ai absenta sau nota mica la primul examen, s-a cam terminat cu Ispas... Mai mult de 7 nu iei, poa' sa fii stralucit. Au mai fost si cateva cazuri izolate de 8, dar rare de tot. Daca te vede ca nu stii... cu atat mai bine, iti serveste 5-ul fericit, uitandu-se si la celelalte note: "dom' doctor, nu mi-ati raspuns stralucit, si vad ca aveti si nota mica pe primul, ia luati un 5 si-acum". Daca ii stii bine, nu te lasa sa termini subiectul... turui din subiect si la un moment dat te opreste: "dom' doctor, suficient, vad ca stiti, treceti mai incolo"... si iei 7.
Ma rog, si cu turuitul asta e cu dus si intors, au fost multi care l-au copiat cu casca (si au luat note mari) si acuma s-a cam prins, asa ca daca ai note mici la el si la examenul urmator ii turui, incepe sa iti puna intrebari "ca sa se convinga el ca stii si alte subiecte la fel de bine".
Sincer, mai bine si-ar lua un din d'ala de bruiaza castile, decat sa mai vad colegi cu 8 care au copiat tot, sau 100 de intrebari pentru ca "prespune el ca ai casca".

Mie personal nu mi-a placut deloc, mai ales ca sistem de notare, dar nici ca prof (oricum 70% din cursuri le fac nenea Cristea si nenea Tartza). E adevarat ca mi-am cam facut-o cu mana mea ca nu am dat primul examen la timp (si apoi in vara nu am prea invatat), insa mi se pare total anapoda sistemul asta de notare cu tinutul cont de ce-am facut in trecut. Daca nu am putut sa invat din varii motive / nu mi-a placut bucata aia de materie / am invatat dar mi-au picat subiecte urate... de ce sa fiu condamnat la o nota mica la urmatoarele 3 examene?

In fine, mai e un examen si scap de el, fara indoiala asta, insa imi lasa o impesie tare neplacuta. E o discrepanta imensa intre brandul si reclama care i se fac si ce este cu adevarat. Parerea mea :).

De acord cu tot ce-ai zis. Cu mai mult de 1 punct de la prima nota nu te sare.

madaaa
senior
senior

Postby madaaa » Mon Jun 21, 2010 11:39 am

multumesc pt raspunsuri >:D<

De3a
senior
senior

Postby De3a » Tue Jun 22, 2010 9:11 am

filipoiu nu tine cont de nota de la examen de pe primu sem...iar anu trecut a fost cam najpa la examen ca era cam nervos si a dat note foarte mici si multi s-au retras si au picat..nu e adev ca pune accent pe sub 3 ..a intrebat din tot si la sub 1 daca nu stii regiunile alea si le schimbi se cam supara...depinde de toanele lui..iar la fizio imi amintesc ca maj grilelor au fost din cartea aia de Artino

De3a
senior
senior

Postby De3a » Tue Jun 22, 2010 9:14 am

si nu sta linistit ca ai 8 pe primu ca eu am avut 9 si colega cu care am dat a avut 10 si la grupa mea a dat numai note sub 7..acu depinde ti-am zis...era si nervos

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jun 22, 2010 2:29 pm

^ era vorba de Ispas, tu zici de Filipoiu. Complet diferit.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

De3a
senior
senior

Postby De3a » Wed Jun 23, 2010 12:53 pm

eu i-am raspuns lui ciprian care a intrebat cum e filipoiu;)

rox
elder
elder

Postby rox » Wed Jun 23, 2010 2:41 pm

Ispas tine cont de prima nota pe care ti-a dat-o, dar nu e adevarat ca nu iti da mai mult de 1 punct in plus... Nu o sa iti dea 10, in schimb, chiar daca tu stii de 10, dar 9 iti da cu draga inima atunci cand ai fi meritat 10 :D
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Virgin.Black
junior
junior

Postby Virgin.Black » Thu Jun 24, 2010 11:30 am

rox wrote:Ispas tine cont de prima nota pe care ti-a dat-o, dar nu e adevarat ca nu iti da mai mult de 1 punct in plus... Nu o sa iti dea 10, in schimb, chiar daca tu stii de 10, dar 9 iti da cu draga inima atunci cand ai fi meritat 10 :D

ce sweet, nu? :?

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Thu Jun 24, 2010 12:55 pm

rox wrote:Ispas tine cont de prima nota pe care ti-a dat-o, dar nu e adevarat ca nu iti da mai mult de 1 punct in plus... Nu o sa iti dea 10, in schimb, chiar daca tu stii de 10, dar 9 iti da cu draga inima atunci cand ai fi meritat 10 :D

Poate in vremurile lui bune...
Cu maxim 2 puncte mai mult da... maxim!
I hate him...

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Jun 24, 2010 2:09 pm

Well, mie mi-a dat. ce-i drept, acum 4-5 ani, daaar....
Stiu, si mie mi s-a parut foarte incorect la faza asta, dar ce poti sa faci, fiecare are piticii lui si de la o varsta cu greu se mai schimba. Cel mai mult m-am ofticat in anul 2 pe sem 2 cand am fost intr-o mare forma si cu toate astea....m-a felicitat, m-a incurajat, m-a intrebat in ce grupa am fost in anul 1, a dat pagina la catalog si.... mi-a dat 9 :(

O sa vedeti ca se poate si mult mai rau, garantez pentru asta in clinic. Cheer up, prof Ispas e un om bun si merita sa-i pastrati o imagine frumoasa, chiar daca mai greseste uneori. Pentru mine a fost de ne-egalat figura lui pana anul asta.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

dea
junior
junior

Postby dea » Thu Jun 24, 2010 2:12 pm

Eu nu sunt de acord in legatura cu Ispas. Asa cum a spus si rox da intr-adevar mai greu nota 10, dar am colege care s-au retras la primul examen si apoi au luat 9 sau chiar 10, am o colega care a luat 7 la primul examen, la urmatorul 9, iar apoi 10, deci......se poate!

alexa_umf
junior
junior

Postby alexa_umf » Mon Jun 28, 2010 8:19 am

Stiti cum e examenul la fiziologie cu grila negativa? De exemplu daca la o intrebare sunt 3 raspunsuri corecte si eu nimeresc 2 sau 1, primesc vreun punct? Sau daca la o intrebare raspund gresit iau -1 sau 0? :?

AllBlue
senior
senior

Postby AllBlue » Mon Jun 28, 2010 9:29 am

e simplu: fiecare varianta gresita inseamna -1, fiecare varianta corecta inseamna +1. daca te abtii, ai 0.
o sa vezi ca de exemplu la 50 de grile o sa aiba pretentia de 10-15 puncte. important e sa pui doar acolo unde esti sigur sigur sigur. cam asta e filosofia profului Zagrean, sa nu te bagi unde nu stii sau sa pui la nimereala, ca asa ajungi sa omori oameni.
nu mai retin exact, da acu 3-4 ani cand am dat eu se dadea in amf mare, cu 4 variante de grile proiectate pe perete in acelasi timp, 50 sec fiecare grila plus inca 10 sec la final cand se reluau pentru verificare.
daca stii cat de cat si nu bifezi la noroc sau dupa ureche n-ai cum sa pici. succes!
LE: acu am vazut ca e topic de anul 1...nu stiam ca acum si anu 1 da grila. poate la voi e altfel, ca stiu ca s-au separat catedrele...
Carpe Diem, Baby!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Jun 28, 2010 9:56 am

Ce frumos, la voi s-au reluat 10 secunde.La noi (cred ca am fost primii care am dat asa, fara partial, fara nimic in vara) nu a facut recapitularea de la final asa ca odata disparuta intrebarea dusa era ...ce vremuri.
Alexa_UMF e prosibil la voi sa fie grila cu corectare britanica in sensul ca intrebarea are mai multe rasp corecte (de obicei intre 2 si 4). Daca la o intrebare cu 5 var de rasp (A-E) corecte sunt ABC si tu ai luat ABD iei doar 1 punct pentru ca din cele 2 variante corecte se scade cea gresita. Asadar, asa cum zicea si AllBlue este mult mai bine sa bifezi NUMAI pe ce esti sigura.
Bafta si spor la invatat ;)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Mon Jun 28, 2010 10:41 am

Nu am inteles cum corecteaza in anul 1 grilele, insa 99% e ca in anul 2.
Nu se puncteaza intrebarea in sine, ci raspunsurile. Pentru un raspuns corect ai +1, pentru unul gresit ai -1. In final se cumuleaza si trebuie sa obtii un numar de x puncte.
Tin minte ca in anul 1 a fost usor examenul de fizio, majoritatea am luat, si notele au fost bune (majoritatea peste 7). Se face o curba lui Gauss, se tine cont si de practic, si de lucrari. Ideea e sa pui numai raspunsurile pe care esti sigura!
Bafta multa!

patentu
newbie
newbie

Postby patentu » Mon Jun 28, 2010 1:24 pm

Jos palaria la fizio I. Note bune, 8,9. Exact curba lui Gauss. Nici 1 repros in afara de grile care au fost cam dificile...se poate :peace:

Acum trecand la chestii mai importante, in legatura cu anato II la Dr Lupu, daca pe primu semestru nota e sub 7 si acuma tu stii de un 7-8 ti se da nota pe merit sau profu trage cu ochiu la "performantele" anterioare care te trag inapoi? Ca mai e si gandirea, "ehh nu esti tu de nota asta, prea mare, ai picat pe subiect"...ca la alti profi :(

Return to “Anii 1-3”