intrebari ANUL I
-
bebecita
- newbie

Re: intrebari ANUL I
buna...am si eu o intrebare legata de sportul la umf. as dori sa stiu care sunt probele daca iti alegi inotul si unde se face. poate imi raspunde cineva 
Studenta UMF Bucuresti 
- Calico
- addicted

Cand am facut eu (acum 6 ani) se facea la Lia Manoliu si dadeam doua probe: una de inot (iti alegeai doua stiluri si se nota pe de o parte timpul in care ai facut un bazin si pe de alta parte tehnica) si o proba de forta, nimic deosebit. Mai contau si prezentele.
-
bebecita
- newbie

Multumesc foarte mult pentru raspuns.
O intrebare as mai avea: proba aceea de forta in ce consta?:D
Studenta UMF Bucuresti 
- Calico
- addicted

Niste abdomene (de-alea usoare cu extensia mainilor, nu cu mainile la cap), parca peste 25/30secunde pentru 10... cam aceleasi bareme ca in liceu.
Niste flotari, cred ca erau cu mainile pe banca pentru fete.
Niste exercitii de-alea cu saritura-ghemuit-fandare in spate-ghemuit-saritura-ghemuit-fandare... etc. Tot intr-o limita de timp, nu mai stiu exact baremele, dar nu e greu.
Nu mai stiu daca mai e valabil si acuma.
Niste flotari, cred ca erau cu mainile pe banca pentru fete.
Niste exercitii de-alea cu saritura-ghemuit-fandare in spate-ghemuit-saritura-ghemuit-fandare... etc. Tot intr-o limita de timp, nu mai stiu exact baremele, dar nu e greu.
Nu mai stiu daca mai e valabil si acuma.
-
bebecita
- newbie

Da,sunt valabile si acum. Auzisem de ele si la volei,aerobic etc...credeam ca aici se scapa de ele,dar nu suna prea rau oricum. Multumesc mult inca o data.
Studenta UMF Bucuresti 
-
ogaruu
S-a aflat ceva legat de restantele de toamna? Cand incep, de pilda?
- Doddy
- elder

ogaruu wrote:S-a aflat ceva legat de restantele de toamna? Cand incep, de pilda?
Incep de pe 15 septembrie! Altceva nu se stie
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
-
De3a
- senior

Stie careva daca la marire la fiziologie se dau tot grile? sau se da sinteza ?
Si daca se dau tot grile sunt tot grilele din cartea aia ?
Si daca se dau tot grile sunt tot grilele din cartea aia ?
- Doddy
- elder

Data exacta a restantei la biochimie, pt seria 3, o stie cineva?
-
Sz11
- senior

poate voi cei de anul 1 veti fi mai disponibil sa raspundeti...cei de anul 4 nu par atit de constiinciosi 
cind incepe scoala totusi? pe 1 sau pe 5 (luni) ?
- Chingachgook
- addicted

pe 10 cel mai devreme
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Riley
- elder

Sz11 wrote:poate voi cei de anul 1 veti fi mai disponibil sa raspundeti...cei de anul 4 nu par atit de constiinciosi
Anul trecut a fost cam asa: cei din anii mici (1-3) au inceput pe 1 oct. Cei din anii mari (4-6) cu stagii au inceput pe 6 oct (care a fost luni) pentru a prinde o saptamana de stagiu (1 a fost miercuri si nu avea sens sa manane 2 zile din stagiul respectiv asa ca au decis sa inceapa cursurile pe 6, adica luni). Saptamana in plus de vacanta "s-a recuperat" in iulie cand cei din anii mari in loc sa termine pe 3 iulie au terminat pe 10.
Nu stiu cum va fi anul acesta, ramane sa se afiseze la avizier. Oricum 1 oct este joi. Anii mici probabil ca vor incepe pe 1, anii mari pe 1 sau pe 5 sau in cel mai rau caz daca vor sa termine mai repede anul in vara lui 2010 pe 28 septembrie (dar nu cred asa ceva - sa inceapa anul inainte de 1 oct).
Ramane de vazut!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
-
Sz11
- senior

Riley wrote:Sz11 wrote:poate voi cei de anul 1 veti fi mai disponibil sa raspundeti...cei de anul 4 nu par atit de constiinciosi
Anul trecut a fost cam asa: cei din anii mici (1-3) au inceput pe 1 oct. Cei din anii mari (4-6) cu stagii au inceput pe 6 oct (care a fost luni) pentru a prinde o saptamana de stagiu (1 a fost miercuri si nu avea sens sa manane 2 zile din stagiul respectiv asa ca au decis sa inceapa cursurile pe 6, adica luni). Saptamana in plus de vacanta "s-a recuperat" in iulie cand cei din anii mari in loc sa termine pe 3 iulie au terminat pe 10.
Nu stiu cum va fi anul acesta, ramane sa se afiseze la avizier. Oricum 1 oct este joi. Anii mici probabil ca vor incepe pe 1, anii mari pe 1 sau pe 5 sau in cel mai rau caz daca vor sa termine mai repede anul in vara lui 2010 pe 28 septembrie (dar nu cred asa ceva - sa inceapa anul inainte de 1 oct).
Ramane de vazut!
finally...si se facu lumina...multumesc pt explicatie..pina la urma, ramine sa sun la secretariat
- Riley
- elder

Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Dar totusi bucura-te de vacanta, mai e o luna! Enjoy

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
- Calico
- addicted

Sz11 wrote:pina la urma, ramine sa sun la secretariat
Ce-or sa se mai distreze secretarele!
Esti anul 1? De ce nu te duci pur si simplu la facultate pe 1 sa vezi daca se face ceva sau nu?
- Chingachgook
- addicted

in primele 2 saptamani oricum e debandada, se mai muta astia dintr-o serie in alta, asistentii abia vin, etc
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
Sz11
- senior

MumaPadurii wrote:Sz11 wrote:pina la urma, ramine sa sun la secretariat
Ce-or sa se mai distreze secretarele!
Esti anul 1? De ce nu te duci pur si simplu la facultate pe 1 sa vezi daca se face ceva sau nu?
nu stiu cit se vor distra...nu nu sint anul 1, dar m-am mutat de la alta facultate si nu cunosc "regulile" celor de la davila...
-
Sz11
- senior

kooksee wrote:in primele 2 saptamani oricum e debandada, se mai muta astia dintr-o serie in alta, asistentii abia vin, etc
ok, thx...stiu, asa am auzit...
- Calico
- addicted

Sz11 wrote:nu stiu cit se vor distra...nu nu sint anul 1, dar m-am mutat de la alta facultate si nu cunosc "regulile" celor de la davila...
Pai regulile sunt aceleasi peste tot indiferent de facultate, de fapt indiferent ca e facultate, liceu, scoala generala, etc.
Iar la faza cu secretara... doar n-o sa-ti spuna sa nu vii. Si sa presupunem prin absurd ca iti spune sa nu vii si apoi iei o absenta, o sa-i zici asistentului ca n-ai venit ca "asa ti-a zis secretara"?
Eu as veni din prima zi in locul tau, daca nu am o treaba importanta care sa ma retina. Faci o plimbare, vezi care-i treaba, cunosti un coleg, descoperi unde e bufetul, toaleta... ce-ai de pierdut?
- dandanaua
- senior

Da da asa e ....serios eu as veni cu o zi mai devreme numai ca sa stiu din timp unde e bufetul
...si toaleetaaa
si basca sa mai cunosc si un coleg chiar si acum in puterea noptii si a vacantei as da o fuga pana in sala de disectie

...si toaleetaaa
si basca sa mai cunosc si un coleg chiar si acum in puterea noptii si a vacantei as da o fuga pana in sala de disectie

- Calico
- addicted

razi tu, dar cand o sa alergi pe coridoare pisandu-te pe tine o sa-ti doresti sa fi venit cu o zi inainte in recunoastere
-
Sz11
- senior

MumaPadurii wrote:
Eu as veni din prima zi in locul tau, daca nu am o treaba importanta care sa ma retina. Faci o plimbare, vezi care-i treaba, cunosti un coleg, descoperi unde e bufetul, toaleta... ce-ai de pierdut?
n-am spus ca nu ma duc
- dandanaua
- senior

Nici o ironie ia inchipuieti cum ti-ar fi stat tie sa alergi pe coridoare
si cand sa ajungi colea la colace dupa lupte seculare sa dai de ele ocupate , sa cauti o jumatate de ora barul si intre timp sa iti fi suflat cineva si colegul ca deh tu faceai coada la buda
si cand sa ajungi colea la colace dupa lupte seculare sa dai de ele ocupate , sa cauti o jumatate de ora barul si intre timp sa iti fi suflat cineva si colegul ca deh tu faceai coada la buda- Calico
- addicted

dandanaua wrote:sa cauti o jumatate de ora barul si intre timp sa iti fi suflat cineva si colegul ca deh tu faceai coada la buda
oameni limitati, dom'ne... nu inteleg lucrurile cu adevarat importante in viata
- purple
- junior

s-a afisat data restantei de la biochimie? 

- Doddy
- elder

purple wrote:s-a afisat data restantei de la biochimie?
Inca nu, vineri nu era nimic afisat.
Am inteles ca pe 15 s-ar afisa, si ca ar fi cel mai devreme pe 17... ramane de vazut, acuma.
-
madaaa
- senior

salutare. sunt anul I si tocmai am aflat ca am primit camin in belvedere. puteti sa-mi spuneti cum sunt camerele de aici? stiu ca suntem 3 in camera, dar nu stiu nimic de baie. presupun ca la comun, nu? multumesc.
- j1mmy
- junior

dandanaua wrote:Nici o ironie ia inchipuieti cum ti-ar fi stat tie sa alergi pe coridoaresi cand sa ajungi colea la colace dupa lupte seculare sa dai de ele ocupate , sa cauti o jumatate de ora barul si intre timp sa iti fi suflat cineva si colegul ca deh tu faceai coada la buda
ehe e batalie mare pe barul ala de la subsol
-
yoana
- junior

madaaa wrote:salutare. sunt anul I si tocmai am aflat ca am primit camin in belvedere. puteti sa-mi spuneti cum sunt camerele de aici? stiu ca suntem 3 in camera, dar nu stiu nimic de baie. presupun ca la comun, nu? multumesc.
dap, baia e comuna, dar arata bine ca le au renovat, nu stiu daca au terminat o pe cea de la etaju' 2 (cand am intrat in sesiune nu era gata
- Kamy
- junior

cine este din seria I grupa 8? 
-
squeaky_beaver
- newbie

so..daca sunt in seria 6 o sa-l am pe ciomu la anatomie?
- freaky_criss
- junior

cine este in grupa 71 seria 8?? 
-
jess
- junior

squeaky_beaver wrote:so..daca sunt in seria 6 o sa-l am pe ciomu la anatomie?
nu. ciomu ia de obicei s7. filipoiu ia seria ta, deci ai noroc!
-
BeZeDe
- newbie

Kamy wrote:cine este din seria I grupa 8?
Cum ai aflat in ce serie/grupa esti?.......din pacate am ajuns azi in bucuresti si nu am avut timp sa trec pe la facultate....ai aflat pe net sau trebuie sa merg la C.D. ? Multumesc anticipat:D:D
-
squeaky_beaver
- newbie

jess wrote:squeaky_beaver wrote:so..daca sunt in seria 6 o sa-l am pe ciomu la anatomie?
mersi
- freaky_criss
- junior

jess wrote:squeaky_beaver wrote:so..daca sunt in seria 6 o sa-l am pe ciomu la anatomie?
deci asta inseamna k eu o sa-l am pe ciomu??....hmm....invatam cum sa taiem la sigur inseamna
- Kamy
- junior

BeZeDe wrote:Kamy wrote:cine este din seria I grupa 8?
Cum ai aflat in ce serie/grupa esti?.......din pacate am ajuns azi in bucuresti si nu am avut timp sa trec pe la facultate....ai aflat pe net sau trebuie sa merg la C.D. ? Multumesc anticipat:D:D
mie mi'a spus un prieten care e deja in bucuresti .
a mers la facultate si s'a uitat pe liste
daca vreau sa'mi schimb seria? sa fiu la filipoiu? e mai greu decat daca as vrea sa'mi schimb grupa?
-
BeZeDe
- newbie

Kamy wrote:BeZeDe wrote:Kamy wrote:cine este din seria I grupa 8?
mie mi'a spus un prieten care e deja in bucuresti .
a mers la facultate si s'a uitat pe liste
daca vreau sa'mi schimb seria? sa fiu la filipoiu? e mai greu decat daca as vrea sa'mi schimb grupa?
Iti multumesc mult...o sa ma duc si eu azi sa ma uit pe liste......Sper sa ne vedem pe la facultate !
- freaky_criss
- junior

am si eu o intrebare cum e ciomu ca prof?...e bun??...sau trebuie sa-mi schimb grupa?
- Chingachgook
- addicted

da e bun
relativ exigent dar bun
relativ exigent dar bun