intrebari ANUL I

Riley
elder
elder

Postby Riley » Fri Jun 22, 2007 6:27 pm

mai, teoretic nu se prea pica, asta nu inseamna sa nu stii chiar NIMIC......... depinde de profii cu care dai, dar pana si Bausic a fost mai "iertatoare" in anul I. Oricum ceva ceva tot tb sa stii, si sa nu zici prea multe prostioare. De subiecte, acum 2 ani erau membrana si nucleul intr-o gramada si organitele in cealalta. spor si bafta

Riley
elder
elder

Postby Riley » Fri Jun 22, 2007 6:31 pm

iar danaaa, dc faci cu Ciontea nu dai cu Ciontea dar o sa fie si ea la examen..oricum la histo in anu 2 am dat cu Gherghisan ex, ea era langa, m-a intrebat Gherghisan ceva, eu am cam balbait, a sunat telefonul examinatoarei si am ramas doar eu cu Ciontea la masa si nu a suflat un cuvant...so la faze din astea nu prea e de gasca.... dar in schimb vb cu cel care asculta si va pune note mari..totul e sa ai o idee. Iar de vorbit, nu te asculta tot sub dc e mare si dc vede k stii...te poate intreba dar aditional. Eu am dat cu dr Leabu si a fost mai mult decat bine, punea intrebari de logioca nu de toceala...nu a picat nimeni si erau unii mai varza asa..so don't worry, biocel se trece, la histo e mai naspa.

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Jun 22, 2007 10:10 pm

Pauly wrote:iar danaaa, dc faci cu Ciontea nu dai cu Ciontea dar o sa fie si ea la examen..oricum la histo in anu 2 am dat cu Gherghisan ex, ea era langa, m-a intrebat Gherghisan ceva, eu am cam balbait, a sunat telefonul examinatoarei si am ramas doar eu cu Ciontea la masa si nu a suflat un cuvant...so la faze din astea nu prea e de gasca.... dar in schimb vb cu cel care asculta si va pune note mari..totul e sa ai o idee. Iar de vorbit, nu te asculta tot sub dc e mare si dc vede k stii...te poate intreba dar aditional. Eu am dat cu dr Leabu si a fost mai mult decat bine, punea intrebari de logioca nu de toceala...nu a picat nimeni si erau unii mai varza asa..so don't worry, biocel se trece, la histo e mai naspa.

o cheama Gheorghisan, totusi, si e o femeie super de treaba, chiar daca pare mai severa si mai "neprietenoasa", e cea mai tare profa pe care am vazut-o in doi ani in facultatea asta ( am facut histo cu ea). Si daca v-a dat note mari la sfirsit la toti nu e pt ca ar fi vb asistentul cu ea, ci pentru ca asa face....e o scumpa :D

Anyway, am aflat si eu azi ca o sa dam tot cu Macrofagu' , ca si-n anul I, ceea ce nu mi se pare tocmai amuzant....mai bine dadeam cu profa :cry:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

sen
junior
junior

Postby sen » Fri Jun 22, 2007 11:17 pm

in anul intai am facut biocel cu o tipa roscata... Crenguta "cumva".. nu mai stiu cum o chema.. foarte ok pe tot timpul anului.. insa la examen am dat cu Hinescu si cu ea.. si a fost cel mai tampit examen din viata mea.. ca n-am vazut niciodata asistenta care sa se ia la cearta cu confu'(sau ce-o fi ala) ca nu merita un student sa treaca...

asa ca n-am luat atunci si am luat 9 in toamna cu Macrofagu' pentru ca m-a intrebat care e diferenta dintre arghirofilie si argentofilie...

in anul II histo am facut cu Bausic... care a fost a dracu pe tot parcursul anului... dar la examen a fost foarte de treaba... si cam plictisita...

in fine..
adanc scufundat in smarcul realitatii cotidiene

sussigkeit
junior
junior

Postby sussigkeit » Sat Jun 23, 2007 12:25 pm

la biocel e chiar naspa examenul. am dat cu un tip care era intr-o dispozitie destul de pedepsitoare si a vrut un" examen corect" astfel incat a picat cam 10 oameni din 20 :(

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sat Jun 23, 2007 1:00 pm

si pe tip cum il cheama?....sau cum arata :D

sussigkeit
junior
junior

Postby sussigkeit » Sat Jun 23, 2007 1:11 pm

arata bn, am inteles ca eugen. oricum era unu tanar, cel mai tanar dintre toti

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Jun 23, 2007 1:55 pm

aaaa, e proful care a tinut la noi cursurile de nervos , Radu Eugen ?
Mie mi-a placut de el, destept omu', explica bine, intelegi, nu-s chestii de toceala la cursurile lui, si le-a mai si zis alora de la grupele lui de lp ca el nu deosebeste roz-rosu-carmin sau mov-lila-indigo si ca nu le trebuie decit un creion rosu si unul albastru :D
La partial colegele mele au dat cu el si cica a fost super-tare....poate avea si el o zi mai proasta....sau poate nu invatasera oamenii.... :?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Irys
newbie
newbie

Postby Irys » Sat Jun 23, 2007 6:07 pm

Pai...cand am dat eu biocel lp, am dat cu Leabu si a fost chiar foarte bine. Pe el l-am avut si la lp. A spus ca vrea "logica" din noi. A fost de treaba, nu ne-a stresat prea mult si majoritatea au fost multumiti (din cate imi aduc aminte) :)
Examenul mare a fost scris (5 subiecte, din care doar unul a fost mai aiurea, restul au fost acceptabile). Acum, poate s-a mai schimbat metoda, asta nu stiu... :)

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Jun 23, 2007 9:05 pm

rox wrote:aaaa, e proful care a tinut la noi cursurile de nervos , Radu Eugen ?
Mie mi-a placut de el, destept omu', explica bine, intelegi, nu-s chestii de toceala la cursurile lui, si le-a mai si zis alora de la grupele lui de lp ca el nu deosebeste roz-rosu-carmin sau mov-lila-indigo si ca nu le trebuie decit un creion rosu si unul albastru :D
La partial colegele mele au dat cu el si cica a fost super-tare....poate avea si el o zi mai proasta....sau poate nu invatasera oamenii.... :?

a fost asistnetu meu la stoma la cito si histo si super de treaba si fara toceala si alte aberatii
tre sa stii un minim de chestii si e totul ok :)
super prof:)

sussigkeit
junior
junior

Postby sussigkeit » Sat Jun 23, 2007 11:23 pm

o fi fost omul intr-o pasa proasta fiindca de data asta nu a fost asa. :?

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 24, 2007 1:32 pm

aveti idee de vreo carte de teste la fizio in genul grilelor de la examen? ...

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Jun 24, 2007 6:03 pm

http://groups.msn.com/AnatomyPhysiologyTests
faci cont acolo si-i trimiti mail lui nenea ala sa-ti trimita o chestie care se numueste Quizzer. Iti da el si instructiuni de folosire si tot, e un programel cu o baza de date gen ala de biofizica si tu selectezi capitolele din care vrei intrebari si purcezi.
Bafta
PS- Intrebarile sunt usurele si de bun simt dar merg pe post de antrenament
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 24, 2007 6:14 pm

merci
pana la urma n-am inteles care este motivul pt care se pica atat de multi studenti la fizio....sunt grilele ucigatoare sau studentii slab pregatiti?...si la ce sa ma astept la examen?......ce tip de grile.....si alte amanunte daca se poate...:Dms..

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Jun 24, 2007 8:04 pm

nu stiu cum sunt la generala ca si dificultate dar stiu k si la stoma e acelasi sitem cu grile negative ( cine o fi inventat asa ceva)
problema e ca sunt si grele cel putin la noi si e foarte prost/aiurea/om mai putin dotat intelectual sistemu asta cu daca ai gresit iti scade un punct daca ai pus bine iti da un punct

exe
senior
senior

Postby exe » Sun Jun 24, 2007 9:37 pm

nu's chiar asa de pacatoase grilele la fizio. cel putin in anul 1 au fost CATEVA intrebari destul de usoare de genul celor de la admitere. dak vrei sa iei ex la fizio tre sa raspunzi la min d intrebari chiar dak te simti in stare d mai mult :p
examenul cred ca poti sa-l pici daca n-ai habar de nimic sau daca raspunzi la prea multe intrebari.

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 24, 2007 10:25 pm

asistentii mei imi povesteau cum ca ,anii trecuti, 60-70% erau picati :shock: ceea ce mi s-a parut enorm...
si ca cei care au trecut ,au trecut cu 5,maxim 6....mi se pare aberant..

durere de cap
senior
senior

intrebare

Postby durere de cap » Sun Jun 24, 2007 10:44 pm

Stie cineva cand se dau bursele?

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 24, 2007 10:59 pm

luni 13-15
marti 10-15
miercuri 10-13

durere de cap
senior
senior

pentru l4z4r0s4

Postby durere de cap » Mon Jun 25, 2007 10:55 am

multumesc frumos!

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Mon Jun 25, 2007 4:38 pm

exista pe undeva afisate subiectele pentru examenul
de fizio? asa umbla zvonuri..

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Tue Jun 26, 2007 10:11 pm

stie cineva dc la fizio se corecteaza grila pe loc?

Alinuzta17
newbie
newbie

Postby Alinuzta17 » Wed Jun 27, 2007 12:35 pm

Nu se corecteaza pe loc grilele la fizio.
Stiti cumva la examenul de biochimie (cu Atanasiu) cate grile si cate subiecte vor fi? Subiectele vor fi din cele afisate la avizier, nu?

kate-lynn
newbie
newbie

Postby kate-lynn » Wed Jun 27, 2007 7:26 pm

care e nr maxim de restante pe care poti sa le ai in toamna,fara sa pici anul?? :cry:

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Wed Jun 27, 2007 10:11 pm

poti sa ai o restanta sau 3...depinde de nr de credite de la materile respective...maxim 11 credite poti "pierde"

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Jun 28, 2007 10:58 pm

eu stiam k ai voie cu 2 de 4 dupa sesiunea de restante
daca ai 3 gata pa repetent:d

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Jun 28, 2007 11:17 pm

monicutza wrote:eu stiam k ai voie cu 2 de 4 dupa sesiunea de restante
daca ai 3 gata pa repetent:d

ce 2 de 4 ma?
tre' sa faci 48 credite din 60. minimul minimului
de fapt asa a fost anul trecut. s-o fi schimbat, dracu stie
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Jun 28, 2007 11:57 pm

lasa ce tre sa faci
dar nu ai voie sa ai dupa sesiunea de restante mai mult de 2 note de 4 oricum k pici indiferent ca au 2 sau 10 credite examenele alea

Alinuzta17
newbie
newbie

Postby Alinuzta17 » Sat Jun 30, 2007 8:10 pm

Cum este examenul la biocel? Se dau note mari? Am inteles k avem 2 subiecte. Daca le stii, te mai intreaba si din restul materiei?

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Jul 01, 2007 6:46 am

La biocel conteaza foarte mult cu cine dai. Spre exemplu eu dam cu dr. Leabu si a fost super de treaba, mai mult m-a intrebat din cultura mea generala nu din sub alea. Oricum...e un examen care in general se ia daca nu te duci chiar varza. Bafta!

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jul 01, 2007 8:17 am

mda....doctorasul acesta da cu caru' 10 unora care chiar nu stiu mare lucru ... a inceput sa nu ma mai mire nimic...

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Jul 01, 2007 11:31 am

Pai oricum in facultatea asta totul este posibil :D sau cel putin asa am observat eu in 2 ani de zile

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Mon Jul 02, 2007 6:27 pm

se vede cred chestia asta din prima luna :D

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Jul 04, 2007 9:26 pm

sWeetangel wrote:Buna , sunt si io noua pe forum si sunt de la asistenti . :green: ! Am si eu mici nelamuriri ... despre fizio .. am dat de curand examenu' si am dat cu artino .. stie cineva cum e ...? mi se pare , dupa 1 an de curs cu ea ca e nasoala rau , si cursurile ei sunt ff plictisitoare . va pupik !
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Thu Jul 05, 2007 1:40 pm

apropo de fizio. eu am facut si cu artino si cu badarau. la examen o sa faca amandoua subiectele? cine stie exact care e treaba cu grila aia negativa? se scad din rasp bune cele gresite sau si cele incomplete?

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Jul 05, 2007 4:14 pm

uhmm....nu stiu care e treaba la voi cu grila negativa, dar la noi grila negativa inseamna : ai dat raspunsul bun +1, nici un raspuns 0, raspuns gresit ( chiar daca e varianta buna dar incompleta sau e varianta gresita de-a binelea) :-1. La sfirsit se trage linie si se aduna. Adica nu exista raspuns bun incomplet la grile.... :?
La voi e altfel?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Thu Jul 05, 2007 9:05 pm

alice18 wrote:apropo de fizio. eu am facut si cu artino si cu badarau. la examen o sa faca amandoua subiectele? cine stie exact care e treaba cu grila aia negativa? se scad din rasp bune cele gresite sau si cele incomplete?

si eu am facut curs cu artino si lp cu badarau. la examen sunt sub facute de artino
cu grila neg e mai complicat, iti dau un exemplu, sper sa te ajute

ex: la o intrebare ai variantele a,b,c,d,e(1+1+1+1+1=5pct)
corect a,b,d
dc raspunzi a,d iei 1+1=2 pct
dc raspunzi a,b,c iei 1+1-1=1 pct(ai corect a,b(+2)i gresit c (-1))
dc raspunzi c,e iei -1-1=-2 din pacate

bafta la examen

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Thu Jul 05, 2007 11:40 pm

am auzit ca artino da din grilele care sunt la xerox. asa e? s-au luat note f mari la seriile care au dat. cel putin asa am auzit. majoritatea peste 8. ce o fi patit? au fost grilele prea usoare sau studentii prea destepti?

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Fri Jul 06, 2007 11:10 am

:D , da s-au luat note mari. nu stiu de grila de la xerox, stiu de cartea de grile si nu da exact ca acolo, ci combina vreo 2-3 intrebari si face una. (oricum totul este predat in curs)

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Mon Jul 09, 2007 6:19 pm

cam care a fost ,pt cei ce sunt acum anu'2, ultima medie de la buget ?

Return to “Anii 1-3”