intrebari ANUL I

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 17, 2007 3:30 pm

nu stiu daca mai ai sanse sa le stergi....daca ai peste 2 zile examen....
am inteles cum ca imediat dupa ultimul lp nu mai ai acces la informatiile de pe "servitor"
si eu as fi vrut la ultimul lp sa sterg cele 2 documente word in care am copiat...dar nu mai tineam vbine minte care erau alea :D

X-White
junior
junior

Postby X-White » Sun Jun 17, 2007 5:19 pm

rox wrote:daca mai ciripiti mult p-aci sub ochiu' vigilent aveti toate sansele
:D
considera ca tocmai ce i-ai marturisit profului, in momentul in care ai postat :lol:

Profu citeste forumul ?!
Over&Out

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Jun 17, 2007 5:39 pm

tot umf=ul e pe forum direct sau indirect...profi/asistenti included

:? hmm faza cu inchisul sesiunii/conturilor servitor n-o stiu...in fine doar n-o sa ma pice pentru doua jpg-uri pe care oricum vroiam sa le streg...ce dumnezeu!!!, sa zicem ca dk faceam copy/paste la fiecare lp era indreptatzit dar asa...
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 17, 2007 6:44 pm

si eu tot in aceeasi situatie sunt....am sapt viit examen...
poate anunti si u pe forum ce ai facut marti :D ...chiar sunt curioasa
si cum se desfasoara examneul...trebuie sa stim cursurile de biostatistica sau ce,,,,in loc sa pun mana pe fizio sau anato stau si citesc la info..e culmea

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Jun 17, 2007 7:02 pm

l4z4r0s4 wrote:si eu tot in aceeasi situatie sunt....am sapt viit examen...
poate anunti si u pe forum ce ai facut marti :D ...chiar sunt curioasa
si cum se desfasoara examneul...trebuie sa stim cursurile de biostatistica sau ce,,,,in loc sa pun mana pe fizio sau anato stau si citesc la info..e culmea

hmm shi eu tre sa ma apuc in seara asta de info.o sa citesc slideurile alea....a! btw mai e shi-o carte cu n pagini dar lol ...totushi e info shi eu martzi mai am shi biochimie ...sambata vine biocelu etc.

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 17, 2007 7:38 pm

sa zica merci daca ma sinchisesc sa deschid slideurile....vrea sa arate el ce mare si tare e in materie de info si noi suntem niste rahatei si face ce vrea din noi...sa fie sanatos !!! eu am venit la facultatea asta pt cu totul si cu totul altceva....sa ma scuteasca !!!!!
aa..si am mai auzit eu povesti cum au reusit unii sa scape de lpuri prin nush ce proiecte si referate ..bineinteles furate.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Jun 17, 2007 7:56 pm

am auzit shi eu faza cu referatele....putea sa ne anuntze shi pe noi ( seria 1 ) cineva din timp , poate faceam shi eu ceva acolo ...
de prof nu pot sa zic nimic pana acuma...nu mi-a facut omu' ( deocamdata) vrun pocinog ...dar cine stie?!

Alinuzta17
newbie
newbie

Postby Alinuzta17 » Sun Jun 17, 2007 9:04 pm

Faza cu referatele e urmatoarea: pe la inceputul semestrului 2 s-a dat un test la info (am fost si eu la el - f greu din mai multe limbaje de programare). Cine lua testul asta (l-au luat vreo 7 oameni din toate seriile) era scutit de primele 4 lp-uri la info in schimbul unui referat facut pe o tema alesa de el (tot ceva cu programare cred). Ultimele 2 lp sunt obligatorii pt toti studentii.

wanda
newbie
newbie

Postby wanda » Sun Jun 17, 2007 9:16 pm

are cineva slideurile la info?....asta in caz ca intru in examen :x ....ce stress de materie!!!!

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Sun Jun 17, 2007 9:18 pm

nu,nu e adevarat.......cunosc vreo 4 persoane care nu au fost prezente la acea testare la info...au fost la primele 4 lp-uri si la ultimele 2 si-au pus picioru' si au facut referat :idea:

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Jun 17, 2007 9:21 pm

,,se taie shi se spanzura in fuckultatea asta, da' ce noi suntem pisici cu 9 vietzi?!" :D

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Jun 17, 2007 10:25 pm

X-White wrote:
rox wrote:daca mai ciripiti mult p-aci sub ochiu' vigilent aveti toate sansele
considera ca tocmai ce i-ai marturisit profului, in momentul in care ai postat :lol:

Profu citeste forumul ?!

nu doar citeste, ci si posteaza. si va ia si ip-urile la aia de ati marturisit frauda intelectuala si va taie. daca pe mine m-a numit "infractoare care vrea sa-i viruseze reteaua cu un program in limba braziliana" numai pentru ca l-am intrebat cum facem sa luam referatul de pe mail, va dat seama ca voi care DEJA ati facut infractiunea sunteti buahahahaha
buna seara dom' profesor, in cazul in care cititi p-aici. multumesc frumos ca nu mi-ati stricat media cu infomedul ala, si imi cer scuze ca nu m-am mai dus si la optional, da' chiar n-aveam chef
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Jun 17, 2007 10:53 pm

crima marturisita cik e pe 1/2 ieratata...
io nu cred ca e omu chiar asa de absurd pe bune, insa o sa va spun mai clar martzi

a, shi sper sa nu fie adevarat chestia aia cu blocatu contului servitor dupa ultimu lp ca vroiam sa=mi sterg shi io chestile alea 2, in fine om trai shi-om vedea

wanda
newbie
newbie

Postby wanda » Mon Jun 18, 2007 9:22 am

o da...este adevarata faza...noi am avut joi si erau unii care vroiau sa-si recupereze niste lp-uri si le-a zis profu ca e ultima zi..ca vineri se inchid conturile....anyway sunt multi in situatia ta elddar....Dumnezeu cu mila :?

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Jun 18, 2007 3:41 pm

ah, ca tot mi-am adus aminte de o faza...in anul 1 am fost chiar la toate lp-urile de info, m-am logat frumos, mi-am storcit creierii si nervii sa fac balariile alea cum puteam eu mai bine si.....nu m-am delogat de fiecare data :D Aveam seara, transferam alea in camin, dadeam "sign out" sau ce mama naibii scria pe botonul de iesire, stingeam compul si pa si pussy. E si in ultima ora cind frecind eu menta m-am hotarit sa dau o verificare d-aia sa vad cite minute am acumulat, mi-a cazut fata cind am vazut ca am doar 3 lp-uri inregistrate
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Mon Jun 18, 2007 5:19 pm

ideea e ca eu faceam fisierele direct in servitor ca sa nu le mai mut de colo colo, era mai bene asa din 2 motive: vezi mai simplu ce-ai salvat in lp-urile anterioare, plus ca nu te mai stresezi sa transferi la sfarshitu orei...sau in cazul in care nu mai poti sa transferi la sfarshitul orei :P

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Mon Jun 18, 2007 6:15 pm

va zis eu ce e nasol....am in grupa vreo 4 persoane care nu au pus mana pe calculator niciodata....si nu au nimic transferat in servitor ...asta am aflat dupa lp6

elddar
senior
senior

Postby elddar » Mon Jun 18, 2007 9:01 pm

l4z4r0s4 wrote:va zis eu ce e nasol....am in grupa vreo 4 persoane care nu au pus mana pe calculator niciodata....si nu au nimic transferat in servitor ...asta am aflat dupa lp6

in concluzie sa nu ma mai plang degeaba ca se poate shi mai rau...dreacu nici macar n-am pikt shi am inceput vaicarelile :)))

durere de cap
senior
senior

info examen

Postby durere de cap » Tue Jun 19, 2007 11:19 pm

Toate intrebarile sunt din cursuri; nu sunt grele.Bafta celor care n-au dat!

wanda
newbie
newbie

Postby wanda » Wed Jun 20, 2007 3:26 pm

multumim pt bafta....a picat cineva din cauza lp-urilor? :lol:

sussigkeit
junior
junior

Postby sussigkeit » Wed Jun 20, 2007 3:36 pm

la mine in serie au fost o gramada de oameni care au picat pt ca au copiat, insa au picat si pt ca nu acumulasera suficiente puncte pe Lp-uri. deci totul e posibil

wanda
newbie
newbie

Postby wanda » Wed Jun 20, 2007 3:41 pm

sper sa fie bine...eu maine am examenul...apropos stiti ca erau niste grile puse de prof pe net...au picat de acolo sau au fost in genul lor? ca m-am uitat pe unele si eram in plop :roll: trebuie sa citesc cursurile neaparat

sussigkeit
junior
junior

Postby sussigkeit » Wed Jun 20, 2007 3:56 pm

mie nu mi-au folosit cursurile la nimic. am nimerit numai din grilele lui, dar vezi ca-s un pic modificate dar f putin :D

wanda
newbie
newbie

Postby wanda » Wed Jun 20, 2007 4:00 pm

mersi pt info :D

lazarosa
senior
senior

Postby lazarosa » Wed Jun 20, 2007 6:51 pm

cat timp e la dispozitie pt grile?

ionut_ionescu86
junior
junior

Postby ionut_ionescu86 » Wed Jun 20, 2007 7:45 pm

18 grile in 12 minute..

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Thu Jun 21, 2007 11:52 am

la info se da doar din grilele care umbla printre studenti. unele care au raspunsuri mai lungi sunt impartite in mai multe raspunsuri. deci vor aparea si raspunsuri multiple, dar tot din aceleasi intrebari. sunt 18 intrebari in 12 minute. apoi se inchide. daca stiti bine grilele alea nu e nevoie sa invatati din cursuri ca e timp pierdut inutil. se iau note destul de mari din cate am vazut la scris, insa la lp-uri au mari probleme cei care au copiat ceva. adica voi aveti probleme cu el, ca el nu are cu voi, doar va spune la revedere si ne vedem la toamna. nici nu sta la discutii.

joaosatan
junior
junior

Postby joaosatan » Thu Jun 21, 2007 1:54 pm

deja mi se pare ca a luat-o pe aratura domnu spircu. din anu 1 acu 3 ani pan acu, cand sunt anu 4.

mi se pare cea mai mare prostie sa faci ce se face acum la infomed.

pe nimeni nu intereseaza si nu o sa intereseze ceea ce face acum la infomed. de ce?? pentru ca toate programele medicale care exista acum pe piata sunt foarte simplificate, ca pentru prosti. completezi niste casute si atat.

cred ca materia asta ar trebui sa ajunga la statutul de optional. cine e interesat sa se duca, cine nu sa fie sanatos, nu isi mai pierde timpul cu acest ***** de materie.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Thu Jun 21, 2007 3:55 pm

nu te pik nea spircu decat daca ai copiat in nestire , dar asa pt 2 -3 chestii iti scade la nota dar nu te pica....stiu din experientza

joaosatan
junior
junior

Postby joaosatan » Thu Jun 21, 2007 8:44 pm

cred ca experienta ta e depasita.

numai azi au picat la anu 1 vrei 4 grupe aproape, doar pentru ca au dat copy paste la niste bucati de text

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Thu Jun 21, 2007 9:09 pm

stie cineva cum e dr. ciontea la examen la bio cel? da note mari, respectiv te tece usor?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Jun 21, 2007 10:45 pm

da, e ok eu am avut-o la lp la histo, te intreaba cate ceva dar notele sunt mari..... bafta si spor la invatat!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Jun 21, 2007 10:49 pm

Iar cu info medul.... un singur cuvat sau un emoticon : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
asta cu testele la sfarsit este de-a dreptul......... :shock:
special k sa te mai incurce un pic, k tot nu aveai nimic de invatat...... :roll: :roll:

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Fri Jun 22, 2007 11:13 am

merci mult de tot :)

ionut_ionescu86
junior
junior

Postby ionut_ionescu86 » Fri Jun 22, 2007 1:31 pm

danaa tu de unde stii deja cu ce prof o sa dai ex la biocel?s a afisat undeva? si cate subiecte sunt pana la urma 2? sunt toate subictele in acelasi plic ..pot sa trag 2 sub din acelasi curs?

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Fri Jun 22, 2007 2:19 pm

nu poti trage din acelasi curs, tragi 2 sub si se presupune ca ar fi nuceul cu membrana si citoplasma cu organitele. nu s-au afisat profii dar este profa noastra de la lp si va fi acolo oricum...

rox
elder
elder

Postby rox » Fri Jun 22, 2007 2:39 pm

nush cum sa va zic dar nici n-or sa se afiseze vreodata. In dimineata examului se aduna zmeii, vad citi sunt si fiecare isi ia ce vrea ( de obicei fiecare asistent e mai pupinc...aaa...prieten cu cite un zmeu, si atunci zmeul respectiv ii asculta grupele lui). Eu de exemplu in anul I am facut la LP cu Alinuta si am dat cu Macrofagu'.
unii dadeau cu Leabu, altii cu Bausic....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

danaaa
junior
junior

Postby danaaa » Fri Jun 22, 2007 3:02 pm

eu fac la lp cu de ciontea si am inteles ca ia si grupe la examen, sa presup ca voi da automat cu dr ciontea?

kindredflow
junior
junior

Postby kindredflow » Fri Jun 22, 2007 4:22 pm

pai si in principiu care ar fi profii cu care ai sanse la note bune?si..sunt doar 2 subiecte?in sensu ca sunt intr-adevar unele luuuuungi si stufoase dar unele mici si naspa...asta ins ca iti pune si intr in plus...si cam cat timp ne pune sa vbim? :ohmamma:

ionut_ionescu86
junior
junior

Postby ionut_ionescu86 » Fri Jun 22, 2007 6:03 pm

din ce stiti voi se pica?ca in 2 zile e imposibil sa inveti 84 de sub:(daca bajbai cv la amandoua asa 2 3 randuri treci?

Return to “Anii 1-3”