aalleezzaa wrote:Eu m-am prins de figura dar simteam nevoia sa o vad scrisa .
adica io mi-am racit gura degeaba?
nu mai bine iti faceai tu un jurnal daca tot simteai nevoia sa o vezi scrisa?
aalleezzaa wrote:Banii ies bine si stii de ce ......asa cum spunea un prof. cand te doare un picior sau ficatul mai inghiti si mai suporti pana te duci la medic, dar cand te doare o masea nu stii cum sa ajungi mai repede la doctor.
superSKy wrote:Dupa parerea mea dak nu ar mai exista doctori(k de nu mai da copilul k nu e sustinut)s-ar duce draq tot pe lumea asta ar murii toti pe capete.Si cei care au o "problema"cu stoma ar trebui sa se gandesca de 2 ori inainte de a vb..pt k stomatologia este chiar o facultate grea si trebuie sa te duca si capu si sa fi inzestrat cu o mare indemanare si rabdare.Oricine pe lumea asta are nevoie de un dentist!Daca rezista cineva cu o durere de masea ..sau poate o infectie f grava sa ridice mana sus..si eu jur k nu mai dau la stoma.Acu la bun.Sa fi stomatolog ..da trebuie sa ai cabinet, trebuie sa -ti faci un nume..trebuie sa fi DOCTOR.
chiquita_zandibell wrote:apropo....va rog tare mult , care aveti niste subiecte de admitere la chimie si biologie mi le trimiteti si mie?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest