Sper sa-mi "auda" cineva strigarea

Arianna_ari wrote:Hello everyone! Nu intra pe aici si studenti din alte parti?As dori sa vb niste chestii si cu ceva studenti la mg in tg mures.
Sper sa-mi "auda" cineva strigarea
Arianna_ari wrote:sa mi se povesteasca despre ce inseamna a fi la tgm si nu in alta parte.
holliday wrote:Arianna_ari wrote:sa mi se povesteasca despre ce inseamna a fi la tgm si nu in alta parte.
oral sau scris? adica audiobook sau roman.
mai, nu va inteleg, serios...
cum sa'ti povesteasca cineva cum e intr'o parte si nu in alta parte daca ala nu a fost decat intr'o parte si nu in ambele parti.
sau cauti pe cineva care a terminat medicina si la tg mures si in alte parti?
Arianna_ari wrote:IndeedGresala mea de exprimare
Nu ma intereseaza ce insamna a fi acolo si "nu in alta parte", ci ma intreseaza informatii strict de acolo, nu generalitati (sunt patita si preferam sa specific). Mda...trebuia sa fiu mai atenta
Oana93 wrote:stai linistita, Holliday e mai glumet decat pare
holliday wrote: e mai tare sa termini la tg mures decat la Bucuresti
Oana93 wrote:Esti din Ardeal, nu?
Arianna_ari wrote:Oana93 wrote:Esti din Ardeal, nu?
Nu sunt din ardeal, sunt din banat
Arianna_ari wrote:Ah, da! O treaba destul de importanta pt mine: Cartea de biologie, editura didactica si pedagogica din '95 - foarte greu de gasit. Are cineva vreuna ratacita si ma poate ajuta?
Arianna_ari wrote:Dar, holliday, tu de ce consideri ca e mai tare sa termini acolo? E minunat ca ai si terminat, stii mai multe, esti deja trecut prin toate cele (nu stiu cat de departe ai ajuns acum), ai putea spune atatea...
Dar intrebare: stiu ca datoria mea este una si clara, si anume sa studiez mult, dar profesorii...ei cat sunt de competenti acolo?
Arianna_ari wrote:Dar, holliday, tu de ce consideri ca e mai tare sa termini acolo? E minunat ca ai si terminat, stii mai multe, esti deja trecut prin toate cele (nu stiu cat de departe ai ajuns acum), ai putea spune atatea...
Dar intrebare: stiu ca datoria mea este una si clara, si anume sa studiez mult, dar profesorii...ei cat sunt de competenti acolo?
Arianna_ari wrote:Categoric, dar o mica curiozitate am in sensul asta.
Arianna_ari wrote:Intai vreau sa iti multumesc raul.
doar distanta nu ma prea incanta. timisoara mi-ar fi fost la indemana, dar cred ca nu are rost sa specific de ce nu merg acolo. si oricum sunt studenta in tm
Arianna_ari wrote:Hmm...eu prea m-am hazardat cu tg mures...si mi-am batat in cap ca acolo e cel mai bine
holliday wrote:Arianna_ari wrote:Hmm...eu prea m-am hazardat cu tg mures...si mi-am batat in cap ca acolo e cel mai bine
cel mai bine e la Kolozvvar
raul007 wrote:Din punctul meu de vedere intre cele 2 facultati nu e vreo diferenta, doar amandoua au 4 stele:D
holliday wrote:raul007 wrote:Din punctul meu de vedere intre cele 2 facultati nu e vreo diferenta, doar amandoua au 4 stele:D
asta a fost sub centura, pregateste-te sa-ti iei replici de la aia fara stelute.
Oana93 wrote:holliday wrote:raul007 wrote:Din punctul meu de vedere intre cele 2 facultati nu e vreo diferenta, doar amandoua au 4 stele:D
asta a fost sub centura, pregateste-te sa-ti iei replici de la aia fara stelute.
Holliday, UMF CD are o steluta conform studiilor efectuate in 2010. [if you didn't know]
holliday wrote:bai daca mai faceti ironii la adresa lui gigi becaliiii ma supar![]()
si da, recunosc ca eu am zis aia mai sus.
nu mai rasuciti bisturiul in rana, ca speram sa treaca nevazuta.
Im wrote:
Bucurestiul e ok pentru cei care rateaza admiterea la Brasov, fiind destul de aproape de munte si chiar si de mare.
Im wrote:Dpmdv Cluj si Tg Mures sunt ambele super ok, Tg Mures având un mic dezavantaj cu izolarea geografica, si mai trebuie luat în calcul si biculturalismul pronuntat (nu e un dezavantaj, dar trebuie sa stii despre ce e vorba).
Fazele fixe cu distractia si costurile sunt superficiale. La nivel de package global, si nu ma refer la criteriile celor care fac facultatea din inertie, cu turma, Clujul conduce detasat.
Bucurestiul e ok pentru cei care rateaza admiterea la Brasov, fiind destul de aproape de munte si chiar si de mare.
raul007 wrote:Izolare geografica???Pai ca sa ajungi din Cluj in 75% din tarisoara asta a noastra mica....trebuie sa treci prin Tg-Mures, sau prin apropiere de Tg-Mures...Chiriile sunt mult mai mari in Cluj,distantele de parcurs sunt mult mai mari, totul costa mai mult la Cluj. Da, ca packing global e mai atractiv Clujul, viata de student e mai frumoasa si mai agitata la Cluj.
Si biculturalismul asta se transforma in triculturalism ca e plin de straini(suedezi in special).
raul007 wrote:biculturalismul asta se transforma in triculturalism ca e plin de straini(suedezi in special).
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests