Am cateva intrebari:Facultatea este de 6 ani..?Si care ar fi structura scolara(in mare).De ce studii ai nevoie ca sa poti intra intr-o astfel de facultate.

Va multumesc mult mult de tot si.....va rog Ajutati-ma

Roxanik wrote:Sal'tare tuturor!Ma numesc roxana(probabil ati si vazut).Anul acesta am terminat liceul,am dat bac-ul si acum urmeaza partea cea mai grea.Nu vreau sa ma luati prea tare sunt noua aici dar asta e.Nu stiu daca mai sunt topicuri de acest gen dar ma rog.As vrea sa fac o facultate de medicina pedriatica....Sau cum se spune corect...As vrea daca ma puteti sfatui sunt presate de timp si trebuie sa predau acea fisa de inscriere peste 2 zile.
Am cateva intrebari:Facultatea este de 6 ani..?Si care ar fi structura scolara(in mare).De ce studii ai nevoie ca sa poti intra intr-o astfel de facultate..V-as intreba daca e greu ....dar cred ca nu-mi puteti spuneti(daca imi puteti spune e OK
).Daca voi mai avea intrebari le voi posta aici..Sper sa nu va sacai prea tare dar vreau sa stiti ca sunt foarte stresata ca facultatea acesta va fi de viitor si de aceea vreau sa fac alegerea potrivita.
Va multumesc mult mult de tot si.....va rog Ajutati-ma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Enemy wrote:Da facultatea este de 6 ani.
Enemy wrote:Da facultatea este de 6 ani.
Deci, daca nu ai rude medici cu importanta, daca nu iti place in mod deosebit aceasta meserie, daca vrei sa ramai in romania, singurul lucru bun pe care il poti face in mom de fata este sa uiti ca exista aceasta posibilitate, de a da la medicina.
Daca nu te incadrezi in situatiile mai sus mentionate, poti incerca.
Numai bine si mult succes!
Im wrote: ori te duci la medicina si dupa 10 ani te angajezi cu 300 de euro.
anul 1: materii de tocit: anatomie, biochimie, biofizica, etc (mult si prost) - structura anului pe sesiuni
anul 2: materii de tocit: anatomie, histologie, etc (la fel, mult si prost) - structura anului pe sesiuni
anul 3: spitale: semiologie, chirurgie (daca iti dai interesul poti sa inveti si ceva practic, daca nu la fel de simplu poti sa vii doar la examen) - structura anului pe sesiuni
anul 4: spitale - structura anului pe stagii : chirurgie, radiologie, cardiologie, respirator, igiena, gastroenterologie, oncologie, ortopedie
anul 5: spitale - Diabet, Endocrine, hematologie, nefrologie, neurologie, pediatrie, reumatologie, toxicologie, spm
anul 6: spitale - Ginecologie, Oftalmologie, Infectioase, Medicina Legala, Medicina de familie, Psihiatrie, Dermatologie, ORL, Chirurgie plastica
anul 1: materii de tocit: anatomie, biochimie, biofizica, etc (mult si prost) - structura anului pe sesiuni
anul 2: materii de tocit: anatomie, histologie, etc (la fel, mult si prost) - structura anului pe sesiuni
Pentru a ajunge pediatru trebuie sa studiezi 10 ani.
Deci, daca nu ai rude medici cu importanta
Roxanik wrote:Enemy nu te supara tu la ce esti acum?
Trebuia sa ne dam seama de nivelul ei de joaca cu papusile, din titlu.
roxanik e trident care trolluieste
aleha wrote:io:la medicina dentara.
el:dar ce-i tatal tau?
io:lucreaza in tapiterie.
el:si maica-ta?
io:e menajera.
el:si tu ce **** *** cauti la medicina?nu-ti dai seama ca ai luat locul unuia care chiar merita sa fie acolo?nu stiu ce-i in capul vostru.acum oricine poate sa faca medicina...
io:am inceput sa plang si am plecat de la masa
Im wrote:Sunteti rau pe lânga.
Conteaza f mult ce sunt parintii, din simplul motiv ca trebuie sa aibe bani sa te sponsorizeze pâna la 30+ de ani. Daca au si un cabinet sa-ti lase imediat când termini (dupa 9-13 ani de facultate, asta daca nu ramâi deloc repetent), sunt parinti ideali.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests