si mai exista si refacerea lui pe care multi spera sa o ia

aalleezzaa wrote: Am cam luat-o prost semestrul asta...credeam ca porcul zboara ..si nu a prea zburat dar m-am trezit la realitate inainte sa fac mai multe prostii (legate de facultate bineinteles...ca doar de asta vorbeam).
jolly wrote:hai sa ii lamurim pe cei care sunt de la mg si se intreaba daca noi dam partiale la anatomie...se numeste colocviu oficial si intrarea in examen este conditionata de nota obtinuta. daca asta este echivalentul partialului, atunci da, noi dam partiale la anatomie....
aalleezzaa wrote:Ok am inteles ca partialul e partial si colocviu e colocviu dar atunci de ce la orice materie, la toate lucrarile astea care ne conditioneaza intrarea in examen le zic ba colocviu ba partial care e ideea? Oricum le-ar zice tot ne conditioneaza sa intram in examen ........asa zic ei (profii)!
Pana la urma care e faza poate ma lamureste si pe mine cineva care stie cum sta treaba la noi la stoma ca observ ca ma generala e altfel!![]()
![]()
Pupix
anncush wrote:mai urlu mult la luna aici?
partialu nu inseamna NICAIERI colocviu.
uite, daca vrei,de exemplu, colocviul se da inainte de partial.
alta diferenta: colocviul, dupa cum spuneti voi, este obligatoriu, partialul nu este obligatoriu.
de fapt, si la MG se spune k toate colocviile sunt obligatorii k sa te motiveze sa inveti. ulterior s-au dovedit a nu fii. atat doar k la voi s-au facut mai ai dracu' k sa invatati.
singura diferenta pe care o observ fata de MG este colocviul ala cu degrevare de materie
aalleezzaa wrote:Spune-ti-mi si mie daca a fost cineva la chimie la consultatii ce se intampla pe acolo.
Si daca vreti sa-mi spuneti cum e la biofizica, ca eu deabia semestrul asta am inceput sa fac si nu prea stiu cum sta treaba, oricum am la LP pe proful de la curs, pe dr.Doaga.
aalleezzaa wrote:Daaaar mai e o faza draguta cum ca au fost mai multi care nu si-au luat niciun colocviu sau nu si-au luat unul si tot s-au dus la teoretic si au luat teoreticul cu brio.Totul e cu dus si intors si nimeni nu ne zice ceva concret!
Sper ca nu v-am ametit prea tare. Oricum observ ca la mg e intr-un fel la stoma altul.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests