Postby Arianna_ari » Fri Aug 13, 2010 4:28 pm
Nu stiu ce sa spun despre concureta in timisoara. Stiu insa ca la fel ca mine, care sunt din zona (Resita), multi altii se inghesuie in timisoara pt ca este un complex studentesc mare. Toti cunoscutii mei sunt sau merg in timisoara(exceptand pe cei foarte putini care merg in alte parti din fel de fel de motive), vin si din alte judete, chiar si de la distanta (am colegi veniti de departe). Doar ca fara suparare si fara sa ne ascundem dupa coada, se stie ca in timisoara sunt facultati slabe (cele mai multe), lucru pe care l-am simtit si pe pielea mea, iar eu am luat o anume decizie, efectiv nu pot, nu-mi permit, din orice punct de vedere, sa fac o facultate doar ca sa fie, imi doresc sa merite macar putin mai mult tot efortul pe care-l depun. Eu sunt foarte demoralizata de ceea ce se intampla in timisoara, sunt frustrata pt ca am inversit multe in timpul asta si parca mi-as bate joc de munca mea, de energie, de bani, de sanatate...de multe. Sa nu intelegi gresit ca eu blamez timisoara, pt mine este si va ramane o a doua casa. Dar m-a afectat ceea ce s-a intamplat. Iar despre universitatea de medicina nu vreau sa vb, sa spun parerea mea pt ca nu vreau nici sa-i fac reclama proasta (nu am nici un castig din asta), nici sa ma apuc sa judec, dar... sincer spun ca ar fi ultima universitate la care as merge. Sunt un anumit numar de ani (de cand ma gandeam foarte serios sa merg la medicina) in care am vb cu multi care sunt sau erau acolo, am studiat terenul, am vb si cu multi medici care au terminat acolo sau au copiii acolo...si am aflat suficient de multe ca sa iau decizia sa nu merg acolo. Poate altora le este bine acolo, poate le place(desi multi se plang), dar pt mine personal, deci personal, ar fi rau. Mi-as dori sa merg undeva sa raman aproape, dar...nu prea am unde...
Imi cer toate scuzele de rigoare, nu vreau sa supar pe nimeni cu ceea ce am spus.
Cand o' zbura porcu'...