DentStudent wrote:MissMcPanicked...esti la medicina? iti doresti? daca vei ajunge intr-o buna zi,nu vei folosi clisee? le vei spune rudelor ce?"oricum moare,nu-i mai facem nimic?"...sau transant:"Il luati de la morga?"
pai nu stiu ce le voi spune, va trebui sa fiu in situatia respectiva. asta e ideea. sa ai deja o replica pregatita: am facut tot ce am putut sa-i salvez viata, nu suna un pic a ipocrizie? de unde stii ca ala nu o sa moara din vina ta, sau pur si simplu nu ai fost indeajuns de detasat la mom. respectiv si ti-ai lasat problemele personale sa-ti afecteze gandirea? o gresala stupida...orice.
chiar ai facut tot ce ai putut, sa-l salvezi? putin cam exagerat, nu crezi?
replica asta s-ar potrivi la autopsisti

aniohetova wrote:MissMcPanicked,eu una nu cred ca ti-am spus nimic aiurea si nu inteleg de ce ai mai raspuns daca raspunzi intr-un misto total .In primul rand intrebarea nu era pentru tine special ,era pentru persoanele care sunt intr-adevar aici pentru a da niste sfaturi din experientele pe care le-au avut.Poti sa-ti dau si eu un sfat :Mai intai invata sa vorbesti si apoi vino aici si mai documenteaza-te .Iti recomand o carte : Puterea cuvintelor de Hal Urban.Si nu o spun doar asa .Chiar e o carte frumoasa si cred ca daca ai citi-o ti-ai mai schimba limbajul fata de persoanele pe care nu le cunosti cel putin.Succes in viitor !
nu am facut misto de tine, credeam doar, ca prin ce ti-am spus iti vei da seama ca poate esti un pic irealista.
se pare ca am nevoie de mai multa putere a cuvintelor.
multumesc de sfat si recomandare. promit sa tin cont.
mult succes si tie !