Admitere 2008

Voi ce intrati lasati orice speranta
Ventriloquist
junior
junior

Re: Admitere 2008

Postby Ventriloquist » Mon Jul 28, 2008 12:51 pm

astia-s praf in ultimul hal .am fost azi sa fac cererea vietii de ocupare a locului la taxa.daca tie ralu ti-au spus ca listele definitivate se vor afisa in toamna mie mi au dat un nr de telefon si cica sa sun miercuri sa vad "daca s-a aprobat".si daca da in 2 zile sa duc jumate de taxa.ca sa nu mai zic ca in fata mea era o tipa pe care o intrebase ce puntaj a avut. facuse 17 puncte si i-au zis acelasi lucru ce mi l-au zis si mie si ca nu-i sigur ca intra.m au intrebat si pe mine cat am facut si le am zis 65. si am intrebat daca la mine e sigur daca intru la taxa...si cica nu inca fiindca nu dupa medii sunt criteriile de intrat la taxa. wtf???????? adica e chiar asa pe fata? daca nu intri la buget ...la taxa intra oricine da banu repede inclusiv aia care au scos 0 puncte la examen?????ca sunt si 13 d'aia. cam abstract... adica daca n-am bani sa le duc saptamana asta "am supt-o" cu tot punctaju meu de om care in mod normal ar trebui sa intre la taxa. eu stiam ca din bani dai la inceputul anului universitar :hate:
Toy-town medicine don't make a change if you want your head rearranged
GET SOME SERIOUS DRUGS

aleha
junior
junior

Postby aleha » Mon Jul 28, 2008 4:50 pm

Uhh.Nasol de tot!
Io astept cu nerabdare sa vad daca intra BigJohn.Ne-a povestit atatea si nu cred ca se poate sa nu ne fi trezit interesul,nu? Bafta!Sau...cum se zice in situatii in care lucrurile nu depind de tine?

meee3
newbie
newbie

Postby meee3 » Mon Jul 28, 2008 11:35 pm

hai mai ventriolquist ca tu intri sigur la taxa,,,anul asta la voi s-a intrat cu 69 :) ...tu ai 65 so taxa e a ta for sure.
din cate stiu, nu trebuie sa dai acum bani, la inceputul anului; acum doar faci cererea aia ca vrei sa ramai

BigJohn
junior
junior

Postby BigJohn » Mon Jul 28, 2008 11:42 pm

aleha wrote:Uhh.Nasol de tot!
Io astept cu nerabdare sa vad daca intra BigJohn.Ne-a povestit atatea si nu cred ca se poate sa nu ne fi trezit interesul,nu? Bafta!Sau...cum se zice in situatii in care lucrurile nu depind de tine?

Mc pentru "bafta" :)

"Ne-a povestit atatea si nu cred ca se poate sa nu ne fi trezit interesul,nu?"
-Ma omoara curiozitatea ... In ce sens am starnit curiozitatea ? *sper ca e de bine :oops: *

Ventriloquist .... nu le duci nici un ban ! De intrat, intri sigur la taxa ba chiar ai sanse sa treci la buget"daca se retrag destui"
Faptul ca tia cerut parte din taxa,la ce punctaj ai" pare a fi o mica smecherie ... Poate ca spera si ei ca treci la buget si sa te frece de colo colo sa iti retragi banii dati, traind cu speranta ca o sa te plictisesti si o sa renunti la bani ...

Banii nu se dau la inmatriculare, ci se dau la inceperea anului sau innainte de prima sesiune(la unele examene nu te primeste fara chitanta care sa ateste faptul ca ai platit taxa/caminul "cel putin asa e in constanta""Ovidius"" "

Eu am 32 de puncte :oops: :oops: :oops: Si tot nu le dau nici un ban pana nu ma vad admis.
Keep on walking ... or talk to the hand !!

aleha
junior
junior

Postby aleha » Tue Jul 29, 2008 9:15 am

BigJohn wrote:"Ne-a povestit atatea si nu cred ca se poate sa nu ne fi trezit interesul,nu?"
-Ma omoara curiozitatea ... In ce sens am starnit curiozitatea ? *sper ca e de bine :oops: *
.

Sper sa am dreptul sa vorbesc in numele tuturo.
Ne-ai facut curiosi sa vedem daca in cele din urma vei fi admis sau respins.

ore_ciudate
junior
junior

Postby ore_ciudate » Tue Jul 29, 2008 10:00 am

va fi admis

BigJohn
junior
junior

Postby BigJohn » Tue Jul 29, 2008 10:05 am

ore_ciudate wrote:va fi admis

Scurt si la obiect :))

ore_ciudate
junior
junior

Postby ore_ciudate » Tue Jul 29, 2008 11:11 am

pai ce atatea intrebari..crezi ca toti de la taxa vor vrea sa platesca suma asta..care nu e deloc mica?

am si eu o rugaminte MARE

explicati-mi si mie cum ajung la serviciul social

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Jul 29, 2008 2:00 pm

Pă vremea mea, serviciul social era in fundu curţii rectoratului, pe Dionisie Lupu.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Ventriloquist
junior
junior

Postby Ventriloquist » Tue Jul 29, 2008 2:17 pm

nu le-as da banii in mod normal dar daca ii cer in timpul asta cred ca fac rost si platesc...nu de alta dar vreau sa fiu sigur 100% ca intru...suna aberant stiu dar chiar vreau sa raman la facultatea asta.
oricum am eu o presimtire ca niciodata la noi astia de la taxa nu se va schimba statutul pe site din respins buget in admis taxa si ca la taxa va intra oricine indiferent de punctaj numai sa plateasca o parte din taxa candva...asa ca big john stai fara grija..trebuie doar sa vrei sa ramai. sper sa ne vedem in toamna
cat despre retrasul din randul celor de la buget nu cred ca se va intampla. n-am auzit pana acum sa se retraga cineva de la buget la medicina. la taxa da dar la buget nu cred.
GET SOME SERIOUS DRUGS

pitic-ela

Postby pitic-ela » Wed Jul 30, 2008 11:09 pm

pana la urma pana cand trebuie confirmat faptul ca accepti locul la taxa? si o data cu confirmarea trebuie platita si jumatate din taxa? eu intelesesem ca toate astea pot fi facute pana la 1 septembrie,este adevarat?

bebitza
senior
senior

Admitere 2008

Postby bebitza » Thu Jul 31, 2008 3:16 pm

Cand aflam care sunt cei care au intrat la cu taxa? Pup
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Cioran
Zambeste astazi, ca maine e mai greu :D

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Jul 31, 2008 4:02 pm

nu stiu, da' azi aflam urmatoarele lucruri de interes national: "ai intrat la taxa" sau "pe locurile cu taxa". "la cu taxa" e analfabetism. raspinditi informatia cit mai departe, sa desteptam populatia.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

bebitza
senior
senior

Admitere 2008

Postby bebitza » Thu Jul 31, 2008 5:34 pm

rox ... am zis si eu... Deci ce aflam?
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Cioran

Raluuuuu
junior
junior

Postby Raluuuuu » Thu Jul 31, 2008 11:38 pm

Strange...eu am 56 de puncte..clar la taxa dar...la fel de clar mi s-a zis sa astept pana in septembrie sa aflu raspunsul.../:) Oricum cei care au peste 5 stau lin..si rabdare...doar cererea sa o bagi taxa se poate plati si la inceput si mai devreme. Cel putin eu asa stiu

bebitza
senior
senior

Admitere 2008

Postby bebitza » Fri Aug 01, 2008 12:42 pm

Am sunat astazi la secretariat si mi-a spus ca cei care au depus cerere incanu au fost aprobate... Dupa 1 septembrie :(
Cioran

un.mimi

Postby un.mimi » Fri Aug 01, 2008 6:47 pm

buna..am intrat si eu la buget..dar ce stiti de camine? daca ne incadram sigur dupa calculele noastre ar trebui si un "ajutor" suplimentar? (ma adresez si celor din anii II,III,s.a.m.d, ca ei poate stiu mai multe)

mia madalina
junior
junior

Postby mia madalina » Sat Aug 02, 2008 7:51 pm

buna..stie cineva daca banii trebuie depusi de persoana in cauza...sau ii poate depune in numele ei altcineva? :D

sabynutza_shuby
newbie
newbie

Postby sabynutza_shuby » Sat Aug 02, 2008 8:31 pm

banii ii poate depune oricine :wink:
Le secret du bonheur est de regarder toutes les merveilles du monde, mais sans jamais oublier les gouttes d'huile qui sont dans la cuillère.

mia madalina
junior
junior

Postby mia madalina » Sun Aug 03, 2008 1:16 pm

ok...multumesc :D

golanulstelist
senior
senior

Postby golanulstelist » Thu Aug 07, 2008 1:18 pm

Pt camin depui cerere. Probabil primesti in p20-E. Ideea e ca daca nu iti dau poti sa te duci pe la 25 sept si vb si tu respectuos cu Pop, ai sanse sa iti dea un loc in caminele de mai sus iar daca esti fata pe splai. Stiu o tipa care a primit asa si cica nu a dat nik doar a vb frumos cu tanti Pop.(prorectora pt necunoscatori)

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Fri Aug 08, 2008 1:07 pm

Hello all. Sunt noua pe aici. Acum am intrat in clasa a 12-a iar anul viitor vreau sa dau la MG Bucuresti. Asa ca m-am gandit ca ar fi cazul sa ma apuc de invatat.Problema e ca nu gasesc manualul de biologie!!! Nu stie careva dintre voi de unde pot sa il cumpar ...sau macar un link sa imi da-ti! V-as fi recunoscatoare. Iar grilele ... le i-au de la poarta facultatii? Eu sunt din Deva... adik la vreo 400 km de buc ...si e cam nasol sa fac un drum pana acolo. si poate secretariatul e in vacanta.Si asa nu am facut nimic. Cei care a-ti dat anul acesta admiterea va rog sa imi spune-ti de unde sa imi iau manualul acela. Va multumesc anticipat.
Have fun si o zi placuta . :*

Ventriloquist
junior
junior

Postby Ventriloquist » Fri Aug 08, 2008 1:16 pm

stai putin...nu da banii degeaba pe manual fiindca nu stii daca treci de bac. si eu sincer cred ca n-o sa treci decat daca dai spaga cu gramatica ta. deci inainte sa te gandesti la medicina invata limba romana.adevarul e ca te-ai integra bine in peisaj la cati analfabeti am vazut la medicina.
cat despre manual se va gasi oriunde in toamna si daca -l vrei de acum exista maretul net. da comanda la editura pe siteul lor. doaah
GET SOME SERIOUS DRUGS

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Fri Aug 08, 2008 1:39 pm

Looool

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Aug 08, 2008 2:26 pm

nu prea e de ras sa stii
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

sabynutza_shuby
newbie
newbie

Postby sabynutza_shuby » Fri Aug 08, 2008 6:06 pm

hai mai, nu mai fiti asa rai :twisted: e incepatoare...nu cunoaste regulile de p'aici fiti si voi mai toleranti...tocmai voi ati spus ca sunt multi analfabeti la medicina (asta nu inseamna ca sustin analfabetismul!)...va legati de ceea ce nu e important-niste greseli facute de tastele unei imprimante apasate de un copil grabit sa sa va intrebe cu frumosul.
:wink:
ambele carti ti le poti comanda de pe net! :)
Le secret du bonheur est de regarder toutes les merveilles du monde, mais sans jamais oublier les gouttes d'huile qui sont dans la cuillère.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Aug 08, 2008 6:36 pm

dang3rgirl wrote:sa imi da-ti!

le i-au de la poarta facultatii?

Cei care a-ti dat anul acesta

va rog sa imi spune-ti

daca astea sunt apasari gresite de taste eu sunt socrul lui iuri gagarin.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

sabynutza_shuby
newbie
newbie

Postby sabynutza_shuby » Fri Aug 08, 2008 6:49 pm

nu e nici de admirat dar nici de criticat, ce-i drept nu de trecut cu vederea dar exista pe lumea asta multi oameni inteligenti care habar nu au sa se semneze :wink:

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Fri Aug 08, 2008 7:41 pm

Deci pana la urma stie cineva de unde pot sa imi cumpar grilele sau manualele? Sau e cineva care a dat admiterea anul acesta si nu mai are nevoie de grilele de la biologie si fizica si de manuale ... sa le cumpar?

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Fri Aug 08, 2008 8:10 pm

Ok ok ok , scuzati-mi greselile gramaticale.

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Fri Aug 08, 2008 8:10 pm

Ok ok ok , scuzati-mi greselile gramaticale.

ryoko

Postby ryoko » Fri Aug 08, 2008 9:28 pm

Buna tuturor! Am fost admisa la FMAM pe locurile bugetate. Daca diploma de bac am depus-o la inscriere, mai era necesara confirmarea locului ? Statutul meu era "admis" si, din cate observ, nu s-a facut nicio reactualizare. Cand se va clarifica situatia? Se pleca automat de la premisa ca toti isi doresc locul la buget, insa, in cazul meu,sunt admise multe tipe casatorite si cateva mai in varsta, care in mod sigur vor dori sa studieze in regim de taxa. Sau poate li se vor echivala studiile si vor trece in ani superiori.. :?

BigJohn
junior
junior

Postby BigJohn » Sun Aug 10, 2008 5:19 pm

1 - Aici nu e vorba de analfabetism .... e vorba de "night terror's" in care monstrii sunt intruchipati in carti.

2 - http://www.librarie.net/ -> preturile sunt ieftine, comenzile sunt onorate prin posta romana, in functie de disponibilitatea manualului respectiv.

3 - vorba ventriloquistului .... sa vedem daca treci de bac. Daca nu reusesti... nu e absolut nici o problema ! Get a "boy friend" + a ticket to Spain and go make some real money ;)

Cica multa bafta.

dang3rgirl
newbie
newbie

Postby dang3rgirl » Sun Aug 10, 2008 7:01 pm

Multumesc draga BigJohn .. nu o sa am nevoie de bafta la examen de bacalaureat si nici la admitere,pentru ca ma ajuta capul si memoria. Iar in legatura cu bac-ul nu imi purtati voi de grija.
Hai ca ne mai auzim cand o sa se afiseze rezultatele de la admitere 2009 . Merg pe conceptia "Punct ochit , punct lovit!"
Pa

aleha
junior
junior

Postby aleha » Sun Aug 10, 2008 8:10 pm

Pa.

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Sun Aug 10, 2008 11:37 pm

dang3rgirl wrote:Multumesc draga BigJohn .. nu o sa am nevoie de bafta la examen de bacalaureat si nici la admitere,pentru ca ma ajuta capul si memoria. Iar in legatura cu bac-ul nu imi purtati voi de grija.
Hai ca ne mai auzim cand o sa se afiseze rezultatele de la admitere 2009 . Merg pe conceptia "Punct ochit , punct lovit!"
Pa

Corect ! O sa ai nevoie de interventie divina ! :peace:

i_love_chipmunks
senior
senior

Postby i_love_chipmunks » Mon Aug 11, 2008 2:14 am

Rai mai sunteti, offf. Eu am una in grupa care nu stia sa faca 14-2 ;) :)) . Dar la toceala nu o intrece nimeni :))
I'm a real bitch sometimes and I have a hard time saying sorry. Should I change myself ?

BigJohn
junior
junior

Postby BigJohn » Mon Aug 11, 2008 6:32 am

Mia spus draga :oops: :oops: sunt ud tot !!!

De unde ai nick-ul ? vreo interventie a dictionarului messexplicativ ? sau ai vazut pe la careva pe manelenger ? *mancatzash*

BigJohn
junior
junior

Postby BigJohn » Mon Aug 11, 2008 6:42 am

Din moment ce mai amuzat cumplit, doresc sa mai irosesc cateva cuvinte la adresa ta...

dang3rgirl wrote : " nu imi purtati voi de grija"

- Parerea mea este ca absolut nimeni de pe imed nu iti poarta tie de grija :) absolut nimeni !

dang3rgirl wrote : principiul "punct ochit, punct lovit"

- Punct ochit, punct lovit...poc gaura in perete ! ...... is curios cum reactionezi cand nu innimeresti punctul ochit si dai pe langa !? ce faci ? iei toti pereti din casa pe rand ?

Ceao Fulga :devil:

P.S. Administratore ... fa ceva cu editul Dom'le!! care esti tu nene care este !

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Mon Aug 11, 2008 8:53 am

Din moment ce mai amuzat cumplit, doresc sa mai irosesc cateva cuvinte la adresa ta...

si pe mine mai amuzat si tu mai cumplit. :peace:

Return to “Pre-med”