Arinaa wrote:Stie vreo cineva daca au aparut grilele de 2013 la facultate?
am dat azi pe la facultate si a aparut doar fizica 2013, bio si chimie inca nu

Arinaa wrote:Stie vreo cineva daca au aparut grilele de 2013 la facultate?
începătorul wrote:De când urmăresc şi administrez secţiunea pre-med, aştia mai lătrători din fire au bulit-o la greu la admitere...
Alin, în caz că nu-ţi iese cu medicina, care e a treia pasiune?
începătorul wrote:De când urmăresc şi administrez secţiunea pre-med, aştia mai lătrători din fire au bulit-o la greu la admitere...
mada18 wrote:din ce an?
Sag3aTa wrote:mada18 wrote:din ce an?
manualul nu culegerea de grile:)))il ai cumva?:D
Bjorne wrote:începătorul wrote:De când urmăresc şi administrez secţiunea pre-med, aştia mai lătrători din fire au bulit-o la greu la admitere...
Checking in, latrator feroce.
Si totusi am intrat. Ce se intampla ??? Lumea nu mai are sens !
miruna.claudia wrote:Buna! Sunt noua pe forum si as avea o intrebare.
Sa presupunem ca dau admitere la dentara si intru, din anul doi as putea sa ma transfer la medicina generala?
Multumesc!
adrian.s wrote:Din moment ce nu a mai facut pana acum subiecte pentru examen,nu cred ca stie cineva pe ce pune accent.totusi, el tine cursurile de nervos la fiziologie si posibil sa puna accent pe asta.Dar nu asta e important.Din ce zicea el anul asta o sa fie mult mai grea admiterea,tocmai fiindca face el subiectele.Si aici cred ca are dreptate,avand in vedere procentul de 50% picati la fizio cu care se mandreste de ceva timp
miruna.claudia wrote:Era doar asa... o idee. Da, materia e diferita in anul I la MD si MG. Insa stiu pe cineva din Iasi care s-a tranferat de la MD la MG in anul 2.
darksunrise wrote:miruna.claudia wrote:Era doar asa... o idee. Da, materia e diferita in anul I la MD si MG. Insa stiu pe cineva din Iasi care s-a tranferat de la MD la MG in anul 2.
ba da, se poate. dar nu stiu exact cand - parca intre anii 2 si 3.
dai niste diferente, un examen 2 si gata
primii 2 ani se echivaleaza.
sunt unii care le fac p amandoua - ca sa fie rezidenti pe chir bucomaxilofaciala tb sa aiba si med si dentara, asa ca dupa una mai fac 4 ani si o termina si pe a doua
începătorul wrote:
Ai intrat la Timişoara, lumea a treia în medicina românească. Afirmaţia mea chiar a avut sens.
Garfield94 wrote:a aparut tematica pentr Admitere 2013 pe UMF. nici o schimbare pentru MG
Garfield94 wrote:de un an ma pregatesc
anka0609 wrote:Garfield94 wrote:de un an ma pregatesc
Superrr ..succes :*
Garfield94 wrote:anka0609 wrote:Garfield94 wrote:de un an ma pregatesc
Superrr ..succes :*
multumesc . si tie daca dai tot la mg :*
Garfield94 wrote:terbuie sa si iti placa asta , daca nu , nu faci fata
Garfield94 wrote:mie de mic mi-a placut medicina , in general chirurgia , bunicul meu fiind chirurg , ma lua mereu prin spital si mi-a placut.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests