Am 17 ani, sunt in clasa a 11-a si deja a venit timpul sa ma gandesc pentru o cariera. Mi s-a spus ca mi s-ar potrivi cariere precum actoria, avocatura/judecatorie, cariera in domeniul publicitatii, ceva diferit de ceea ce implica medicina. Insa avand in vedere ca am anumite aptitudini comunicative, compasiune, optimism, ambitie, perseverenta am considerat ca as putea da la medicina. Mama si bunica mea au fost implicate in medicina, prima fiind medic veterinar, cealalta asistenta si practic munca lor mi-a influentat si mie viziunea despre aceasta meserie. M-am mai orientat catre medicina si datorita satisfactiilor la nivel social si material pe care un doctor le obtine, bineinteles dupa aproximativ 10 de ani de studiu, chiar mai multi. Totusi mai am inca timp sa ma razgandesc sau sa-mi continui pregatirea. As dori cateva sfaturi cu privinta la motivele pentru care trebuie sa dai la aceasta facultate, la ce se face in timpul facultatii si daca ai timp liber, deoarece am auzit ca invatatul ocupa foarte mult timp. Cum sunt profesorii?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile la intrebarile mele.