Just checking out the competition

obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
kcuf_di wrote:Pe sanatace publica si management se platesc garzile?
trident wrote:...ce s-a mai ales de medicina din pasiune pe criza asta, acuma daca mama/tata are cabinet de medicina muncii alegi m muncii,d aca are MF alegi MF< daca are de interna alegi interna, etc si zici ca iti place.
![]()
nu ma refer la cineva anume, evident, ci doar constatam eu asa, dinc e stiu si eu..
Ioio wrote:trident wrote:...ce s-a mai ales de medicina din pasiune pe criza asta, acuma daca mama/tata are cabinet de medicina muncii alegi m muncii,d aca are MF alegi MF< daca are de interna alegi interna, etc si zici ca iti place.
![]()
nu ma refer la cineva anume, evident, ci doar constatam eu asa, dinc e stiu si eu..
Daca ai nota mare alegi cardio, ca toti cred ca esti dastept, daca-ti place psihiatria alegi ceva de interne, ca sa nu spuna altii ca esti fraer, daca alegi MF pt. ca iti place automat esti prost... exact, ce s-a ales de medicina asta in Romania...
E trist ca in loc sa faca ce isi doresc multi fac altceva, hence medici frustrati.
b3 wrote:la simularea de rezi parca au cerut si 5 optiuni, n-au mai facut public rezultatul ? care au fost cele mai dorite specialitati ?
trident, iar generalizezi. Nu toti aleg specialitatea parintilor, pe acelasi principiu toti ar trebui sa faca medicina si sunt o groaza care au facut ase, drept sau chiar n-au facut facultate. Iar cei care o aleg mi se pare normal sa faca asa, pentru ca daca asta vad in familie, inconstient vor fi atrasi de specialitatea respectiva. Copiii de brutari, invatatori, preoti, afaceristi nu urmeaza tot meseria parintilor ? Discutia e la fel de aiurea ca aia cu ti-au dat mami si tati/bunicii apartament in Bucuresti (pt bucuresteni). Ce ar trebui sa faci, sa pleci la Cluj sa stai cu chirie ?
md_gr wrote:Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa ii dau dreptate lui Trident
Da, cred ca alegem ca asta e la moda, rar o facem ca o vrem.
Sincera sa fiu, as fi un pediatru bun, dar imi e frica de specializarea asta, sunt atat de fragili copiii. De fapt as fi pediatru bun ca am lipici la copii.
Iar as fi un psihiatru bun, pt ca nu sunt cea mai intreaga persoana la cap.
md_gr wrote:Sincera sa fiu, as fi un pediatru bun, dar imi e frica de specializarea asta, sunt atat de fragili copiii. De fapt as fi pediatru bun ca am lipici la copii.
md_gr wrote:Mi-e frica sa nu ranesc copiii, dar as fi un pediatru bun.
Sunt destul de empatica si de intuitiva.
Acum ma laud singura.
ares/tm wrote:majoritatea celor care dau rezi habar n-au cu ce se mananca anumite specialitati
recunosc, eu, de exemplu, am ales gineco pt ca suna bine....a ajuns sa-mi si placa, dar am avut colege care au renuntat dupa 2 luni
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests