eu cred ca sunt ontopic, dar daca b3 crezi ca nu, te rog sa stergi mesajul.
Alexei___ wrote:insa, dupa ce am platit facturile la hosting, m-am gandit ca nu are sens sa platesc banii astia din buzunar, daca pot veni din reclame.
si ai ales:
-
5 (cinci) 'linkuri sponsorizate'
-
2 unitati babane (cine s-a mai dat pe net stie ca exista si mai mici, asta apropos de "ma simt iritat de reclame", astea sunt niste unituri cu adevarat imense, daca nu ma insel chiar
cele mai mari cu putinta la AdSense)
-
un ditai bannerul cu afilierea la emag ??
mare factura aia la hosting

sa fim seriosi, un hosting unde ai tu gazduit siteul cu pricina este de la 4 lei pe luna

la ala mediu de 13 lei.
ok, poate nu este cazul sa vbim despre asta, dar nu mi se pare ok cand cineva zice "aveam de platit factura la mobil si ca sa fac fata mi-am luat sapte job-uri".
cand un site este facut pentru profit mi se pare ok sa se spuna "da bai, este pentru profit" sau sa nu se spuna nimic.
eu ce sa inteleg: ca din 7 (sapte) surse diferite nu ies 14 lei/luna? sau hai, 28/luna?
nu reusesc sa percep cum poate adsense sa scoata doar 1 euro/luna.
(sigur ca daca doar e-magul si ar pescui un client emag si ar rezolva problema hostingului pe un an!!!!, dar deja intram in detalii)
hostingul se putea rezolva in mod cert cu adsensul sau 1-2 linkuri sponsorizate, nu era nevoie de 7 chestii. matematic vorbind.
no bine, si acum macaar reusesti sa platesti hostingul profesionist sau ar mai trebui? ma ofer sa te ajut, mai exista o retea interesanta de afiliere
http://www.2parale.ro/si da, daca imi arati ca doar adsensul nu scoate cei 10 E cat este maximum la myhost promit ca platesc eu hostingul de acum pe 5 ani.