canci wrote:Eu cred ca se refera la toti, adica si cei care nu au promovat si cei care nu au prins loc, de fapt tot acolo se ajunge. Cred ca e bine, adica daca il pic sau nu prind loc macar mai am o alternativa, de mult eram pro pentru stagiatura sau cum se mai numeste acum.
kathalinna wrote:dar stagiatura se face 1 an de zile dupa care trebuie sa dai din nou rezi eu cel putin asa stiam. va rog sa ma contraziceti daca stiti altceva
rosebuds wrote:Cititi mai atent tot proiectul de lege.Dca vrei sa te angajezi in practica medicla asistata ,trebuie sa gasesti o unitate spitaliceasca de stat sau privata care sa te plateasca.Nu te plateste ministerul sanatatii sau statul.Te platesc ei ,daca au nevie de tine,din fondurile ramase.Fonduri care provin de la consiliile locale sau din sponsorizari ,in cazul unitatilor de stat.In privat..e altceva.Dar cine e dispus sa isi cheltuie fondurile pt practica medicala asistata?In afara de unitatile private....?!?http://medlive.hotnews.ro/medicii-tineri-posibilitate-angajare-in-unitati-sanitare-fara-a-promova-concurs-rezidentiat.html
Docky wrote:rosebuds wrote:Cititi mai atent tot proiectul de lege.Dca vrei sa te angajezi in practica medicla asistata ,trebuie sa gasesti o unitate spitaliceasca de stat sau privata care sa te plateasca.Nu te plateste ministerul sanatatii sau statul.Te platesc ei ,daca au nevie de tine,din fondurile ramase.Fonduri care provin de la consiliile locale sau din sponsorizari ,in cazul unitatilor de stat.In privat..e altceva.Dar cine e dispus sa isi cheltuie fondurile pt practica medicala asistata?In afara de unitatile private....?!?http://medlive.hotnews.ro/medicii-tineri-posibilitate-angajare-in-unitati-sanitare-fara-a-promova-concurs-rezidentiat.html
pai fa-ma sa inteleg , te rog. daca acum gasesc un spital/clinica privata care sa ma angajeze ca si "stagiar" la ei, inseamna ca eu ma pot angaja??? si bineinteles, de vreau sa intru pe rezi, in toamna dau din nou rezi... ?! deci deja imi pot cauta vreo clinica privata care sa ma angajeze?
rosebuds wrote:Da ,poti cauta un spital sa te angajeze ,in caz ca nu ai promovat.Daca ai promovat ,mai asteapta.S-ar putea sa ne incadreze pe med de familie.Inca nu ne-au dat un raspuns definitiv.
Docky wrote:rosebuds wrote:Da ,poti cauta un spital sa te angajeze ,in caz ca nu ai promovat.Daca ai promovat ,mai asteapta.S-ar putea sa ne incadreze pe med de familie.Inca nu ne-au dat un raspuns definitiv.
eu ma numar printre cei promovati si absenti de la teledon. culmea prostiei![]()
![]()
![]()
ai idee cand vor da si ei raspunsul definitiv? nu de alta, dar trec zilele... si sa stai acasa si sa vegetezi si sa dai refresh la site-ul ministerului, nu e tocmai cel mai de dorit lucru.
Revenger wrote:rosebuds deci pana la urma s-ar vedea o licarire de speranta in legatura cu suplimentarea?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests