MumaPadurii wrote:
b3 wrote:
Si pana la urma si tu te-ai simtit jignita la faza aia cu vmc, care in opinia ei a fost o generalizare si nu te viza.
In opinia ei putea sa fie si o mancarica de cartofi, nu are relevanta. Era clar o referire la mine si nu o generalizare pentru ca:
1.Discutia se referea la MumaPadurii, aparand numele meu, iar MumaPadurii nu e un nume general.
2.A zis "cat de tampit sa fii sa dai doua examene", ceea ce nu poate fi o generalizare, pentru ca in general nu da nimeni doua examene, eu fiind cea care am facut asta si despre care trident zicea ca a facut asta.
hai ma ca nu suntem coafeze totusi
ia cereti'va si voi scuze in public, ca nu am deschis topicul ala degeaba, si haideti sa facem ceva util impreuna pentru toata lumea.
ok, am inteles, eu nu prea aduc contributii decat pe la diverse, nici macar pe topicul de bancuri, dar totusi, cei care aduc (vezi topicul de germania -care e in spalatorie acum, sau topicul excelent de norvegia, chiar si topicul despre elvetia, desi nu mi'am adus contributii prea mari pt ca totul e deja spus, ca la astia se schimba legile o data la 250 de ani)
dati'mi ban daca e, pe mine nu ma intereseaza asa tare sa stau pe un forum unde toti fac misto sau se iau la corectat gramatica, mai bine stau pe margine...
vreau doar sa fie liniste si pace, ca lumea are nevoie de informatii, nu de circ. (cred eu)