NEONAT
- b3
- elite
Re: NEONAT
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- junior
Buna
Unde faci neonatul?
Unde faci neonatul?
dr_mmm wrote:stie cineva care sunt stagiile pe neo-nat??? (dintre cei mai mari)..sau cu ce stagiu incepem??
-
- elder
dr_mmm wrote:stie cineva care sunt stagiile pe neo-nat??? (dintre cei mai mari)..sau cu ce stagiu incepem??
Cu stagiul PEDIATRIE SI GENETICA 4 Luni
-
in timisoara. mai e cineva pe aici cu neonat??? in timisoara sau altundeva?
-
Eu am luat neonat pe cluj, vreau detasare/transfer in iasi.... cine stie care e coordonatorul din cluj si de la cine trebuie sa adun semnaturi???????
-
- newbie
Stagiul de Pediatrie si Genetica este de 1 an si 4 luni, nu ai alta solutie decat sa-l faci pe tot odata. Nu poti sa-l intrerupi.
Conform curriculei urmeaza stagiul de Chirurgie Pediatrica 2 luni si 2 saptamani, Boli Infectioase 2 luni, Neonatologie 3 luni, Bioetica 2 saptamani, Neonatologie 2 ani, Ecografie 3 luni si ultimul stagiu Neonatologie 9 luni.
Conform curriculei urmeaza stagiul de Chirurgie Pediatrica 2 luni si 2 saptamani, Boli Infectioase 2 luni, Neonatologie 3 luni, Bioetica 2 saptamani, Neonatologie 2 ani, Ecografie 3 luni si ultimul stagiu Neonatologie 9 luni.
-
- junior
ClaudiaClaudia wrote:Eu am luat neonat pe cluj, vreau detasare/transfer in iasi.... cine stie care e coordonatorul din cluj si de la cine trebuie sa adun semnaturi???????
Eu sunt pe Cluj ...si vreau sa iau macar o detasare. Sigur ne intalnim miercuri si vorbim .