minglee wrote:Simt indiferenta ca ai invatat tu intreband din cand la examene in facultate ,un lucu e clar parerea ta nu are nici o legatura cu realitatea despre situatia actuala .
Parerea lui/ei descrie perfect situatia actuala. Daca chiar si un singur om ar fi preferat loc de MF in loc de ce a trebuit sa aleaga la rezi, repartitia ar trebui repetata.
daniela.55 wrote:de ce dragutza? ce ai ales de te ai razgandit acum si vrei MF?
Exista si transfer,poate nu ai auzit.Si in alta ordine de idei daca nu ti convenea nu alegeai,lasai locul pentru unu care era din Bucuresti si era multumit cu el.
Dar asa cum ziceam exista detasare, transfer etc
minglee wrote:Te poti transfera usor , Bucurestiul da transfer pe motiv de domiciliu fara probleme
Nimeni nu ar trebui sa alerge si sa se streseze cu un transfer, atata timp cat colegii lui care au luat punctaje mai mici primesc locuri pe care el le-ar fi dorit.
Am mai spus o data. Sa vrei sa primesti ceva e una. Dar sa nu recunosti ca situatia actuala e aberanta, ba mai mult, sa-i acuzi pe colegii tai care au luat punctaje mai mari ca sunt egoisti si ipocriti daca vor sa-si schimbe alegerea, e o atitudine tipica de taximetrist smecher si plin de aere, care dupa ce ca intra cu masina in tine, e in stare sa te mai si pocneasca daca zici ceva. Parca va aud "Ce maaaa? Ce nu-ti convine? Faci gura? Ia... ciocu mic!"
A, si daniela.55, nu te mai chinui sa intelegi cum e cu probabilitatea si alte chestii de-astea, poate il rogi pe kooksee sa-ti explice, ca tot ma trimiteai tu la el cand te dadeai mare ca-ti merge mintea mai bine decat mie.
matrix wrote:promovat 50% = clauza anti -”absolvent retard” / ”maimuta ce imbulineaza” -- adica daca la rezi s-ar fi prezentat 1000 de oameni pe 2500 de locuri, aceasta clauza prevedea ca nu orice oligofren sa ocupe un loc doar pentru ca s-a prezentat la examen
in plus rezidentiatul a fost un CONCURS unde aia care au imbulinat mai bine au ocupat un loc mai bun
pana acum aia care imbulinau mai prost stateau acasa un an si apoi veneau din nou la CONCURS unde aveau sansa sa obtina locul mult visat. in acest an ei puteau sa munceasca oriunde le poftea sufletelul - pentru ca in ciuda parerii generale a celor 1500 de anul asta , in romania exista si multe alte joburi decat cele medicale (macar pentru 1 an).
moderator: ai warning pentru jignire !
Pe cine a jignit??!A zis ca pragul de 50% e o clauza anti absolvent retard sau oligofren. Ca sa nu permita unui eventual oligofren sa intre in rezidentiat. Nici macar nu se poate spune ca i-a jignit pe cei cu petitia, deoarece ei au trecut acest prag, deci logic se deduce ca nu se referea la ei. Ba daca stai sa te gandesti putin inainte de a da warning, chiar ii lauda, faptul ca au trecut pragul de 50% demonstreaza ca nu sunt retarzi sau oligofreni.
Iar atata timp cat nu se referea la nici una din persoanele cu care discuta, la nici unul din grupurile de persoane despre care e vorba aici (cei care au promovat dar n-au prins loc, cei care au prins loc), vrei sa spui ca ii dai avertisment pentru ca a jignit niste persoane in general? Tie ti se pare corect asta?
Daca eu zic ca parintii care dau whiskey copiilor ca sa-i linisteasca sunt retarzi, inseamna ca imi dai warning pentru ca am jignit acel grup de persoane? Ca poate e prezent pe forum o mama care isi adoarme copilul cu whiskey si se simte jignita?
Daca cineva zice ca politicienii sunt nesimiti ii dai warning pentru ca a jignit politicienii? Ca poate un politician vede asta pe forum si se simte jignit?
Eu inteleg ca esti intr-un warning-spree, chiar eu ti-am dat niste sugestii. Dar cum mi-ai zis si tu, nu orice report e automat si justificat. Totusi nu crezi ca ar trebui sa respecti si tu niste reguli de bun-simt in a clasifica o afirmatie drept jignire adusa unui user?