Postby kallyllas » Thu Dec 03, 2009 7:26 pm
vreau si eu sa stiu ce anume sa va da acestor 1400 de persoane? eu am luat ce am vrut f bine chiar si nu mai schimb orice ar fi, DAR e aberant sa ma cheme astia la re-repartitie (poate sunt in China, de ce sa vin ? pt cine?) e infect pt toti cei care au luat rezul corect si pt a se incadra in normele ministerului s-au multumit cu posturi la cuca macaii pt ca nu aveau alternativa sa le spuna niste oameni care au obtinut cu miloaga niste locuri acum replici de genul "da' ce mai comentezi? cumva vrei sa schimbi?" Intrebarea mea este : si care e problema ca ar vrea respectivul sa schimbe? bai nesimtitilor , ca altfel nu stiu cum sa spun delicat, dupa ce ca ati picat, ca n-ati reusit sa invatati macar cat au invatat jumatate din competitie, mai aveti si tupeu sa faceti gargara? cei care vor sa schimbe , au dreptul asta pt ca v-au surclasat !!! de ce sa ramana sarmanii pe posturi la cuca macaii ca sa luati voi specialitati? nu va crapa obrazul??? NU aveti aceleasi drepturi si cu siguranta nu aveti mai multe decat cei ce au fost peste linie ! Cei care v-au depasit au participat la un concurs si in aceleasi conditii au facut mai bine! ce e greu de priceput!?!? Nu zic ca nu are toata lumea dreptul sa profeseze, ca e prost sau ca e destept...dar intr-o ordine echitabila colegilor, stiti ce e aceea?! Mai spunea un nesimtit aici ca lui i se pare normal sa primeasca , ca are mai multe drepturi decat aia care au tocit. Bai nesimtitule : daca tu n-ai tocit nimic in 6 ani inseamna ca esti prost de clampani ! Nu se poate sa nu tocesti nimic si crede-ma ca NIMENI n-a tocit 800 de pagini pt rezidentiat. tocesti niste clasificari, niste medicamente etc care, daca aveai un neuron activ, observai ca nici nu se dau la rez. Daca macar citeai materia o data - de doua ori, fara sa te obosesti tu , maretul, sa tocesti, realizai ca daca binevoiai sa iti pui muschiul tau important la treaba, luai rezul si fara luni de toceala. Dar deh.. vreti degeaba voi ! faceti gat aici de zici ca cine stie ce nu vi se da. Daca , cu logica voastra infinita constatati ca locurile si posturile nu ajung(ceea ce este evident), trebuia sa faceti gat inainte de rezidentiat nu dupa (acum nu mai e vb de dreptul e vorba de o milogeala dizgratioasa) dar ati sperat ca veti obtine ceva chiar si cu putinul/nimicul invatat si ca vor ramane alti "fraeri" fara loc, nu voi. Daca ati avea putina decenta v-ati apuca sa invatati pt anul urmator, fara sa sustineti pe-aici ca e dreptul vostru sa primiti din burta locuri. Eu as da acum nimic pt ca nu vreau sa mai respiri iar basinile mamicilor si tataicilor veniti la repartitie sa sustina plodul ce nu e in stare sa bifeze acolo niste locuri ( poate vi se pare incredibil, dar multi au reusit sa faca asta singuri !). Doar pt prietenii mei care stiu ca si-au ales niste specialitati "triste" as merge la o re-repartitie, ca sa nu luati voi mai bine decat ei.