adinca wrote:Sunt mai nou aici, am vazut ca tot se vorbeste despre "rezitests".
Poate cineva sa imi explice ce e cu el? e un site sau ceva de genul?
http://www.rezitests.ro/
adinca wrote:Sunt mai nou aici, am vazut ca tot se vorbeste despre "rezitests".
Poate cineva sa imi explice ce e cu el? e un site sau ceva de genul?
Korss wrote:Poate cineva sa-mi confirme pt tabelul final cu repartitia - compilez din 3 surse (1 proprie, cea a lui Stefan si a Dr.Jol) si pozitia 39 la Stefan e trecuta la cardio, iar eu am pozitia 40 la cardio, iar 39 la gastro. Va rog, cei ce stiti sigur...
Korss wrote:Multumesc.
Acum pt urmatoarele pozitii, care poate confirma sau infirma:
14 - loc gastro Craiova
83 - loc dermato Timisoara
111 - loc legala Bucuresti
115 - loc interne Tg. Mures
172 - post interne (unde?) cu centru de pregatire Cluj ?
758 - loc interne Bucuresti
868 - post urgente (Sibiu cumva?) cu centru de pregatire Cluj ?
zubenelgenubi wrote:Este cineva care a luat pe psihiatrie? M-ar interesa daca s-au luat posturile scoase la concurs...sau daca au mai ramas unele dintre ele neocupate (la final de teleconferinta, in ziua a 2-a). Va multumesc
zubenelgenubi wrote:Este cineva care a luat pe psihiatrie? M-ar interesa daca s-au luat posturile scoase la concurs...sau daca au mai ramas unele dintre ele neocupate (la final de teleconferinta, in ziua a 2-a). Va multumesc
auerbach wrote:LISTELE ASTEA DE CE NU LE CENZUREZI, DRAGA MODERATOR??? NU INCALCI ASA DREPTUL LA "INTIMITATEA" CANDITATULUI???
DE CE COMENTEZI CA VREAU SA VAD LISTELE... UITE DE-AIA, SA NU FAC O "GAFA" intreband colegii daca au prins ce si-au dorit(gine, cardio, pedi, interne si alte specialitai "fantastice" pentru puncatjele lor de cacao, tinand cont ca au dat a 3-a, a 4-a oara acest examen), cand ei de-abia prind loc pe mf... intelegi???
cog1983 wrote:Nici eu nu inteleg ce e de ascuns. Anul trecut au fost puse pe forum listele cu punctajele de la rezi si cu toate numele participantilor (fara anonimi) si nu s-a facut atata scandal. Atata timp cat acele nume sunt publice (la repartitia pe sali) si punctajele sunt publice nu vad care e problema. E doar o chestie de pus la comun 2 tabele.
In plus, eu nu vad cum incalca aceste liste regulile forumului (va rog corectati-ma daca gresesc), iar moderatorii ar trebui sa modereze numai legat de regulile forumului!
moderator: tu ai citit ce am scris mai sus ? Lista asta cu specialitatile alese poate sa apara pe forum. Ce n-am lasat a fost lista CU anonimi si punctajele lor.
cog1983 wrote:cog1983 wrote:Nici eu nu inteleg ce e de ascuns. Anul trecut au fost puse pe forum listele cu punctajele de la rezi si cu toate numele participantilor (fara anonimi) si nu s-a facut atata scandal. Atata timp cat acele nume sunt publice (la repartitia pe sali) si punctajele sunt publice nu vad care e problema. E doar o chestie de pus la comun 2 tabele.
In plus, eu nu vad cum incalca aceste liste regulile forumului (va rog corectati-ma daca gresesc), iar moderatorii ar trebui sa modereze numai legat de regulile forumului!
moderator: tu ai citit ce am scris mai sus ? Lista asta cu specialitatile alese poate sa apara pe forum. Ce n-am lasat a fost lista CU anonimi si punctajele lor.
Iti mai pun o data mesajul sa il CITESTI! Am si subliniat, poate asa intelegi... Si mai zici de mine ca n-am citit ce ai scris
Explica, te rog, si ce regula incalca daca pun aceste liste.
Va obligati ca prin materialele postate pe acest forum sa nu incalcati drepturile oricarei alte terte persoane (inclusiv copyright, marci inregistrate, dreptul la informatii personale, etc).
b3 wrote:cog1983 wrote:cog1983 wrote:Nici eu nu inteleg ce e de ascuns. Anul trecut au fost puse pe forum listele cu punctajele de la rezi si cu toate numele participantilor (fara anonimi) si nu s-a facut atata scandal. Atata timp cat acele nume sunt publice (la repartitia pe sali) si punctajele sunt publice nu vad care e problema. E doar o chestie de pus la comun 2 tabele.
Iti mai pun o data mesajul sa il CITESTI! Am si subliniat, poate asa intelegi... Si mai zici de mine ca n-am citit ce ai scris
Explica, te rog, si ce regula incalca daca pun aceste liste.
Era vorba strict despre anonimi, nu despre punctajele celorlalti, ne-anonimi. Enemy si sandman au pus lista cu TOTI candidatii de anul asta, cu TOATE numele.
Regula este asta:Va obligati ca prin materialele postate pe acest forum sa nu incalcati drepturile oricarei alte terte persoane (inclusiv copyright, marci inregistrate, dreptul la informatii personale, etc).
de aici viewtopic.php?f=26&t=7244
b3 wrote:
Nu inteleg ce vrei. Lista pe care nu am lasat-o pe forum este cea care contine numele tuturor candidatilor, chiar si a celor care au facut cerere la CNDPDS sa fie anonimi. Acolo era vorba de nume si punctaj. Lista asta contine doar pozitia, punctajul si specialitatea aleasa, fara nume, si atata timp cat a fost in sedinta publica si listele se vor publica la sediul CNDPDS si, probabil, si pe siteul perfmed.ro, nu este nici o problema sa apara si aici, ba din contra, sunt chiar utile generatiilor urmatoare.
mar-ira wrote:Informatia de pe edu.ro http://www.edu.ro/index.php/articles/13050
DOMENIUL MEDICINA MEDICINA DE FAMILIE 535
mar-ira wrote:Da, sunt doar punctajele minime de alegere a specialitatii, dar e o informatie oficiala. Credeam ca poate fi utila.
Dr.Jol wrote:ineresant..nu stiam. Atunci...inseamna ca doar 300-400 de persoane dintre cele promovate nu au prins loc...deci nu se justifica 1500 locuri suplimentate...dar asta e o alta discutie.
coffee&tv wrote:Rog pe cineva (pe oricine) sa reataseze tabelele facute de georgescustefan2009.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests