![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Eu sunt curioasa care a fost ultima pozitie care a putut alege ceva
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
dr_bang wrote:care televiziune, sa vad si eu scandalul... sau nu se da pana maine pe post?
MumaPadurii wrote:dr_bang wrote:care televiziune, sa vad si eu scandalul... sau nu se da pana maine pe post?
Ei... nu sunt suficiente scandalurile, aburelile si vorbaria fara rost din campanie?
Lord_Tanathos wrote:mumo te sfatuiesc sa iti pastrezi comentarile ieftine, ca ne am saturat de "desteptii " care au luat MF cu 624 in 2005 si acu sunt "mari" medici de familie someri...
Cristina@ wrote:Mumo, indiferent ce vor lua, sa fii sigura ca isi vor vedea de job-ul lor, nu vor sta aici pe forum (mai ales la asemenea ore) exprimandu-si frustrarile. Vor deveni adevarati medici, nu ca altii (alde matale).
MumaPadurii wrote:Cristina@ wrote:Mumo, indiferent ce vor lua, sa fii sigura ca isi vor vedea de job-ul lor, nu vor sta aici pe forum (mai ales la asemenea ore) exprimandu-si frustrarile. Vor deveni adevarati medici, nu ca altii (alde matale).
O replica inteligenta nu ai? Nu de alta, dar s-a cam fumat placa asta cu "de ce stai atata pe forum?".
Ti-am mai spus ca nu ma cunosti, asa ca nu stii nici ce fel de medic sunt si nici macar daca sunt medic.
Pe de alta parte vad ca esti sigura ca toti dintre acesti oameni care nici macar nu sunt in stare se formuleze o petitie vor deveni "adevarati medici care isi vor vedea de jobul lor". lol
De unde vine aceasta siguranta? Dintr-o naivitate extrema sau din dorinta de a zice orice, chiar si ceva ilogic, pentru a ma contrazice?
Doktorita wrote:M-am gandit sa postez aici si sa nu mai deschid alt topic...este vorba de repartitia pe spitale si coordonatori de rezidentiat.
Am inteles ca se face in ordine descrescatoare a punctajelor..intrebarea este: O sa spunem noi variante de spitale "favorite"? ( 3 spitale auzisem undeva)...raspunsul se da pe loc?..sau se anunta ulterior fiecare unde a ramas?...Cum se procedeaza mai exact in momentul alegerii..
Multumesc.
daniela.55 wrote:O fi avand, dar trebuie sa te cobori la nivelul interlocutorului.
MumaPadurii wrote:daniela.55 wrote:O fi avand, dar trebuie sa te cobori la nivelul interlocutorului.
Inseamna ca tu consideri toti forumistii prosti.
Cand scrii aici toti userii sunt partenerii tai de discutie.
Daca ar fi vrut sa discute doar cu mine, ar fi facut-o pe privat.
MumaPadurii wrote:daniela.55 wrote:O fi avand, dar trebuie sa te cobori la nivelul interlocutorului.
Inseamna ca tu consideri ca toti forumistii sunt prosti.
Cand scrii aici toti userii sunt partenerii tai de discutie.
Daca ar fi vrut sa discute doar cu mine, ar fi facut-o pe privat.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests