dr_dr wrote:dr_agc wrote:cam 80 % dintre rezidenti de mf ,vor veni dn nou,dar mai sunt si alti rezidenti de pe alte specilitati care vor da din nou ( au descoperit ca nu le place ceea ce fac,si vor sa incerce din nou altceva-genul care nu stiu ce vror si cat sunt de capabili-fara suparare)
ai grija sa nu ajungi si tu in aceeasi situatie
orice absolvent de medicina rezident sau nu are dreptul sa dea examenul de cate ori vrea si tu nu ai dreptul sa-l judeci
am 5 fosti colegi pe MF care nu mai dau anul asta pt ca sunt multumiti cu ceea ce fac
eu nu ii judec si nu ii dispretuiesc pe cei ce sunt rezidenti pe MF ,stiu si eu care au luat Mf pentru ca nu au prins ce au vrut si dau din nou.BRAVO LOR pentru ca stiu exact ce specilitate isi doresc sa faca si lupta pentru asta .
INSA sincer nu am o parere buna despre cei care au luat punctaje bune ,au ales o anume specilitate ca le place cum suna si care habar nu au avut despre ce e vorba si acuma dau din nou,sa incerce altceva( si sincer dintre colegii mei ,multi sunt asa,aleg aia ca suna bine,nu au facut garzi si de la stagiile respective au fugit cat au putut, dar acuma se gandesc ca mai bine fac specilitatea x ca suna buna.)
Orice speciliate e destul de grea ,daca vrei sa fi bun ,trebuie sa citesti mult legat de ceea ce faci in specilitatea ta -inclusiv MF.
eu stiu ce vreau ,in timpul liber am fost si am facut garzi si am vazut exact cum e si ma simpt capabil sa fac toata viata asa ceva.