MumaPadurii wrote:Cand n-o sa mai fi sef de serie o sa-ti schimbi nick-ul?
nu sunt sef de serie
MumaPadurii wrote:Cand n-o sa mai fi sef de serie o sa-ti schimbi nick-ul?
MumaPadurii wrote:Fare enough, nici eu nu sunt chiar muma padurii.
b3 wrote:subiectul e "rezi 2009", nu cum arata muma padurii, iesiti la un suc daca aveti curiozitati.
sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Rash wrote:sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Nu te cred!e un sef de serie care are emailul ca nick-ul tau.Prea mare coincidenta,sau ironia,dupa caz.Wich is it?
marmotul wrote:Rash wrote:sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Nu te cred!e un sef de serie care are emailul ca nick-ul tau.Prea mare coincidenta,sau ironia,dupa caz.Wich is it?
pam-pam.
sah mat
olguta666 wrote:marmotul wrote:[quote="Rash
pam-pam.
sah mat
asta e topic de nick-uri sau de rezidentiat????????????????
dbc wrote:Ceva imi spune ca in spatele povestii asteia, cu interviul in locul examenului de rezidentiat, sta Raed Arafat.
Am fost acum 2 ani intr-un stagiu SMURD, la Targu Mures, si am avut ocazia sa-l cunosc personal... era un aprig contestatar al actualului sistem de rezidentiat si spunea ca doreste sa implementeze sistemul pe baza de interviu.
Nu-mi pare o idee asa buna in "Romanica" noastra plina de "pile", dar sa vedem ce va iesi...
pc7 wrote:Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, Hotărârea de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2009-2010. În ceea ce priveşte învăţământul superior, vor fi finanţate de la bugetul de stat:
3.000 locuri pentru studii universitare de rezidenţiat,
holliday wrote:pc7 wrote:Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, Hotărârea de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2009-2010. În ceea ce priveşte învăţământul superior, vor fi finanţate de la bugetul de stat:
3.000 locuri pentru studii universitare de rezidenţiat,
dar 2500 pe post. am eu o premonitie.
dr_dr wrote:3000 de locuri![]()
2999 pe post
dr_ wrote:dr_dr wrote:3000 de locuri![]()
2999 pe post
2998 posturi sunt in Bucuresti.![]()
![]()
![]()
holliday wrote:dr_ wrote:dr_dr wrote:3000 de locuri![]()
2999 pe post
2998 posturi sunt in Bucuresti.![]()
![]()
![]()
Da ma le da in Bucuresti mai multe sa nu mai iasa 15 oameni in strada sa faca proteste ca vor mai multe locuri la rezidentiat.
Iti mai amintesti Kooksee?
kooksee wrote:
da, dupa evenimentul ala am fost si amenintat cu bataia
![]()
![]()
revoltataaa wrote:Nu va amagiti, cele 3000 de locuri includ si pregatirea in a doua specialitate si rezi cu timp partial. tare ma tem ca o sa fie mai putin de 2000 pentru rezidentiat (loc plus post)
Posturi vor fi mai putine pt ca conform legii se vor scoate posturi in spitalele cu deficit >75% (anul trecut a fost 50%)
zana_ale wrote:eu sunt inca optimista!!!!!!!!!!!!
rezidante wrote:revoltataaa wrote:Nu va amagiti, cele 3000 de locuri includ si pregatirea in a doua specialitate si rezi cu timp partial. tare ma tem ca o sa fie mai putin de 2000 pentru rezidentiat (loc plus post)
Posturi vor fi mai putine pt ca conform legii se vor scoate posturi in spitalele cu deficit >75% (anul trecut a fost 50%)
a2a specialitate este o chestiune optionala,iar rezi cu timp partial nu intra in calcul,cei cu timp partial nu sunt platiti!( pt ca conform legii ),esti de origine romana,sau provii dintr o casatorie mixta?? Rerevoltata lu'tata!
Dr.Angel wrote:ce-ti m face zana????...ai rezolvat cu stagiatura pe anul in curs??zana_ale wrote:eu sunt inca optimista!!!!!!!!!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests