Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
drzuzu
senior
senior

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby drzuzu » Thu Dec 04, 2008 5:46 pm

Am fost mai devreme la ASP Bucuresti. Etapele pt practica sunt:
1. iti trebuie copie xerox diploma/adeverinta
2. copie buletin
3. cererea catre manager aprobata de acesta
Cu cererea in original se merge la ASP. Acolo se completeaza o cerere tip adresata directorului ASP. Depui dosarul si astepti aprobarea Ministerului Sanatatii.

Cred ca asa e in toata tara.

Bafta!
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Thu Dec 04, 2008 5:48 pm

Sper sa nu asteptam muuuullt si biiiineee! :hate:
Pana se face noul guvern,pana se alege ministrul, pana se hotaraste ce si cum sper sa nu treaca sute de ani lumina!!! :devil:[/quote]

Mi s-a spus ca mai devreme de 1 ianuarie nu se va aproba.
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 04, 2008 6:30 pm

drzuzu wrote:Sper sa nu asteptam muuuullt si biiiineee! :hate:
Pana se face noul guvern,pana se alege ministrul, pana se hotaraste ce si cum sper sa nu treaca sute de ani lumina!!! :devil:

Mi s-a spus ca mai devreme de 1 ianuarie nu se va aproba.[/quote]
2 saptamani e termenul de asteptare. defapt intre 15 si 45 de zile asa e regula pentru toate demersurile facute la toate ministerele.am depus deja dosarul si a zis ca in 2 saptamani o sa vina raspuns de la minister. deci nu o sa fie la anul. si in plus guvernul asta mai ramane pana pe 16 ca atunci le expira mandatul. asa ca poate nu o sa trebuiasca sa mai dam inca o data rezul pana ne vin raspunsurile de la ei.
khabi kushi khabie gham...

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 05, 2008 2:59 pm

Scuze, m-am exprimat gresit mai devreme, am vrut sa spun ca mi s-a comunicat ca mai devreme de 1 ian nu vom incepe lucrul.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Dec 05, 2008 10:17 pm

drzuzu wrote:Scuze, m-am exprimat gresit mai devreme, am vrut sa spun ca mi s-a comunicat ca mai devreme de 1 ian nu vom incepe lucrul.

da nici nu avem cum sa incepem mai devreme. daca ne aproba din noiembrie incepeam de pe 1 decembrie nu? asa daca ne aproba acu in decembrie incepem de pe 1 ianuarie. ideea e sa nu se lungeasca cu aprobarile alea si sa nu ne arunce in carca noului guvern, ca nu se stie daca aia noi nu or fii si mai aiurea decat astia vechi.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 09, 2008 4:16 pm

De o saptamana astept sa ma sune de la spital sa ma duc dupa cerere sa o atasez la dosarul ce-l voi duce la DSP...Saptamana trecuta au spus ca de la 1 ian poate vom incepe lucrul, ieri mi-au zis ca "mai devreme de 1 februarie, nu se va incepe lucrul"....ce sa mai inteleg? Si eu sper, in continuare, sa nu o lungeasca prea mult....

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 09, 2008 4:22 pm

2 saptamani e termenul de asteptare. defapt intre 15 si 45 de zile asa e regula pentru toate demersurile facute la toate ministerele.am depus deja dosarul si a zis ca in 2 saptamani o sa vina raspuns de la minister. deci nu o sa fie la anul. si in plus guvernul asta mai ramane pana pe 16 ca atunci le expira mandatul. asa ca poate nu o sa trebuiasca sa mai dam inca o data rezul pana ne vin raspunsurile de la ei.[/quote]

Alina_ok : Ai depus dosarul la ASP? Cererea catre manager a fost semnata si de seful sectiei unde vei face practica supravegheata?
Te intreb asta pt ca de la ASP mi-au zis doar de cererea semnata de manager, iar de la spital mi-au zis ca mai trebuie si semnatura sefului sectiei unde voi face....Mersi.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Wed Dec 10, 2008 7:00 pm

Dr zuzu,nu te-ai mai bagat pe gastro? :guitar:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 1:29 am

salut ! vreau sa intreb si eu 2 chestii , scuze daca s-a mai postat cu si despre.., cine are timp si bunavointa :rightblinky: poate ma lamureste:
1.aceasta practica asistata odata inceputa pe o sectie sub indrumarea unui medic primar, poate fi schimbata pe o alta sectie sub indrumarea unui alt medic si cu acordul managerului spitalului platitor?
2. mai avem dreptul la acea prima de instalare la incadrarea ca medic rezident pt cand vom fi rezidenti daca in ianuarie primim acel salariu minim pe economie la angajare, asa cum mi-au spus la oficiul starii de munca ca am avea dreptul...?
Multumesc celui care stie si vrea sa ma lamureasca :rightblinky: si multa bafta daca mai cautati inca un loc in acest minunat sistem :allright:

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Thu Dec 11, 2008 1:40 am

rezid wrote:salut ! vreau sa intreb si eu 2 chestii , scuze daca s-a mai postat cu si despre.., cine are timp si bunavointa :rightblinky: poate ma lamureste:
1.aceasta practica asistata odata inceputa pe o sectie sub indrumarea unui medic primar, poate fi schimbata pe o alta sectie sub indrumarea unui alt medic si cu acordul managerului spitalului platitor?

In principiu daca te intereseaza sa vezi si altceva si pe alta sectie cred ca nu-i mare bai sa vb cu medicul ce te supravegheaza in acte cat si cu cel pe a carui sectie mai vrei sa mergi sa fie amandoi de acord sa faci o mica rocada. Dar ar trebui sa dai peste 2 oameni cu multa bunavointa. Sper sa ai noroc de asa oameni. Succes!
p.s.:despre chestiunea de la pc. 2 nu stiu nimic
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 10:07 am

rezid wrote:salut ! vreau sa intreb si eu 2 chestii , scuze daca s-a mai postat cu si despre.., cine are timp si bunavointa :rightblinky: poate ma lamureste:
2. mai avem dreptul la acea prima de instalare la incadrarea ca medic rezident pt cand vom fi rezidenti daca in ianuarie primim acel salariu minim pe economie la angajare, asa cum mi-au spus la oficiul starii de munca ca am avea dreptul...?
Multumesc celui care stie si vrea sa ma lamureasca :rightblinky: si multa bafta daca mai cautati inca un loc in acest minunat sistem :allright:

eu stiu ca luam salriu mediu pe economie nu minim. ca serios pentru 540 de roni pe luna si aia impozabili, si daca mai cotizam si la colegiul medicilor, nu se merita. in conditiile astea stau acasa sa invat pt la anul ca nu imi comvine sa mucesc 8 ore pe zi si sa primesc nasturi in loc de bani. eu stiam de 800 si ceva de roni. rezidentii au mai mult plus bonuri de masa.

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Thu Dec 11, 2008 10:19 am

Problema e ca la Bacau,situatia stagiaturii e altfel decat in tara.Deocamdata nu s-a primit nici o cerere,pentru ca ,,nu s-a luat nici o hotarare la nivelul ASP-ului privind practica medicala supravegheata".Adica sa inteleg eu,ca aici la Bacau ASP-ul hotaraste,si nu ministerul??? :help:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 12:12 pm

cosmynutza wrote:Problema e ca la Bacau,situatia stagiaturii e altfel decat in tara.Deocamdata nu s-a primit nici o cerere,pentru ca ,,nu s-a luat nici o hotarare la nivelul ASP-ului privind practica medicala supravegheata".Adica sa inteleg eu,ca aici la Bacau ASP-ul hotaraste,si nu ministerul??? :help:

pai ei stiu ce spitale au disponibile pt stagiatura. cred ca de asta nu iti dau un raspuns ca nu stiu inca.da tu trimite dosarul, daca il ai, ca ar trebui sa il primeasca. daca nu suna la minister si intreaba. sau daca nu asteapta sa isi aleaga rezidentii spitalele platitoare si te duci dupa aia sa vb la asp, poate pana atunci se hotarasc si ei si primesti un raspuns favorabil.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 1:24 pm

Anjin-san wrote:

In principiu daca te intereseaza sa vezi si altceva si pe alta sectie cred ca nu-i mare bai sa vb cu medicul ce te supravegheaza in acte cat si cu cel pe a carui sectie mai vrei sa mergi sa fie amandoi de acord sa faci o mica rocada. Dar ar trebui sa dai peste 2 oameni cu multa bunavointa. Sper sa ai noroc de asa oameni. Succes!
p.s.:despre chestiunea de la pc. 2 nu stiu nimic

:wink: merci cred ca am pe-aici oameni de treaba :mrgreen: avand in vedere ca sunt cam singura cu aceasta cerere intr-un oras destul de maricel...... deci voi incerca!

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 1:30 pm

alina_ok wrote:

eu stiu ca luam salriu mediu pe economie nu minim. ca serios pentru 540 de roni pe luna si aia impozabili, si daca mai cotizam si la colegiul medicilor, nu se merita. in conditiile astea stau acasa sa invat pt la anul ca nu imi comvine sa mucesc 8 ore pe zi si sa primesc nasturi in loc de bani. eu stiam de 800 si ceva de roni. rezidentii au mai mult plus bonuri de masa.

merci Alina_ok dar cred ca nu m-am facut inteleasa, eu am vrut sa stiu daca se mai primeste acea prima de instalare dupa ce in prealabil am fi primit acel salariu minim ..mediu pe economie cat este...la inceputul angajarii :?: conform legii..cred ca am sa mai merg odata la oficiul starii de munca sa aflu :green: Merci din nou!! :allright:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 2:22 pm

rezid wrote:
alina_ok wrote:

merci Alina_ok dar cred ca nu m-am facut inteleasa, eu am vrut sa stiu daca se mai primeste acea prima de instalare dupa ce in prealabil am fi primit acel salariu minim ..mediu pe economie cat este...la inceputul angajarii :?: conform legii..cred ca am sa mai merg odata la oficiul starii de munca sa aflu :green: Merci din nou!! :allright:

nu vad de ce nu ar da si prima de instalare. si ce daca ai un an de zile de salarizare? doar ai muncit nu ai furat. si in plus prima de instalare se da numai la aia pe post cred nu si la restul, ca sa te faca sa ramai acolo. mai intreaba. si intreaba te rog si de salariul stagiarilor, ca aici la noi nu se stie exact. si zi-mi si mie te rog. sa vad daca ma mai chinui cu dosare. ca sincer din 540 de roni nu imi comvine sa mai fac si naveta si sa mai dau si impozite si cotizatii, ca nu imi mai raman nici 50 de roni pe luna pentru mine, dupa toate calculele. mai bine stau si invat tot anul decat asa.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 4:34 pm

okay te anunt maine daca aflu ceva mai concret. intre timp am aflat ca si in orashul meu maretz sa pregatesc rezidenti, asta dupa ce trimisesem dosarul la ASP cu cererea semnata de manager........(...)... :lol: :lol: :lol: :( deja parca imi pierd rabdarea..si speranatza :?: :!: :help:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 4:37 pm

rezid wrote:okay te anunt maine daca aflu ceva mai concret. intre timp am aflat ca si in orashul meu maretz sa pregatesc rezidenti, asta dupa ce trimisesem dosarul la ASP cu cererea semnata de manager........(...)... :lol: :lol: :lol: :( deja parca imi pierd rabdarea..si speranatza :?: :!: :help:

calmeaza-te ca eu stau de o luna in stresul asta
http://www.sfatulmedicului.ro/Legislati ... 4_564.html. am gasit salariul pt stagiari e de la 750-la 788 de roni.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 4:50 pm

oare cat dureaza sa vina un raspuns de la minister? ca stau cu emotii. am cerut pe un spital la care nu se poate face stagiatura. dar totusi mi-au semnat cererea si mi-a acceptat si la asp. si asta dupa multe, multe feluri de hartii.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 4:52 pm

:painting:

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Thu Dec 11, 2008 5:28 pm

drzuzu wrote:
Alina_ok : Ai depus dosarul la ASP? Cererea catre manager a fost semnata si de seful sectiei unde vei face practica supravegheata?
Te intreb asta pt ca de la ASP mi-au zis doar de cererea semnata de manager, iar de la spital mi-au zis ca mai trebuie si semnatura sefului sectiei unde voi face....Mersi.

Daca te uiti bine in legislatie o sa vezi ca managerul de spital trebuie sa desemneze medicul sub supravegherea caruia vei fi, deci nu iti trebuie aprobarea sefului de sectie! E un fel de...managerul taie, managerul spanzura! :hate:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 5:48 pm

Aurora boreala wrote:
drzuzu wrote:

Daca te uiti bine in legislatie o sa vezi ca managerul de spital trebuie sa desemneze medicul sub supravegherea caruia vei fi, deci nu iti trebuie aprobarea sefului de sectie! E un fel de...managerul taie, managerul spanzura! :hate:

aurora boreala tu parca spuneai ca ai depus dosar pentru stagiatura. poti sa imi spui si mie in cat timp iti vine raspunsul de la minister? ca incep sa imi pierd rabdarea deja. de la dsp mi-a zis ca in doua saptamani, dar au trecut alea doua saptamani. si a mai zis doamna aia draguta de la dsp ca ma suna ei cand vine raspunsul de la bucuresti. mi-e frica sa sun eu sa intreb. serios

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Thu Dec 11, 2008 6:34 pm

alina_ok wrote:aurora boreala tu parca spuneai ca ai depus dosar pentru stagiatura. poti sa imi spui si mie in cat timp iti vine raspunsul de la minister? ca incep sa imi pierd rabdarea deja. de la dsp mi-a zis ca in doua saptamani, dar au trecut alea doua saptamani. si a mai zis doamna aia draguta de la dsp ca ma suna ei cand vine raspunsul de la bucuresti. mi-e frica sa sun eu sa intreb. serios

Am depus dosarul de mai bine de 2 saptamani la ASP-ul din judetul meu!
Si mie mi-au zis ca ma suna ei cand vine raspunsul, insa asa si eu ca si tine, parca nu mai am rabdare! Nu mi-au zis nimic despre perioada in care voi primi raspuns :roll: Si eu sunt tot cu nervii intinsi la maxim! Incearca sa suni la minister, eu asa o sa fac, dar inca nu am numerele de telefon!
Oricum, nu putem astepta la nesfarsit...poate au uitat de noi! :hate:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 6:47 pm

Aurora boreala wrote:
alina_ok wrote:aurora boreala tu parca spuneai ca ai depus dosar pentru stagiatura. poti sa imi spui si mie in cat timp iti vine raspunsul de la minister? ca incep sa imi pierd rabdarea deja. de la dsp mi-a zis ca in doua saptamani, dar au trecut alea doua saptamani. si a mai zis doamna aia draguta de la dsp ca ma suna ei cand vine raspunsul de la bucuresti. mi-e frica sa sun eu sa intreb. serios

Am depus dosarul de mai bine de 2 saptamani la ASP-ul din judetul meu!
Si mie mi-au zis ca ma suna ei cand vine raspunsul, insa asa si eu ca si tine, parca nu mai am rabdare! Nu mi-au zis nimic despre perioada in care voi primi raspuns :roll: Si eu sunt tot cu nervii intinsi la maxim! Incearca sa suni la minister, eu asa o sa fac, dar inca nu am numerele de telefon!
Oricum, nu putem astepta la nesfarsit...poate au uitat de noi! :hate:

Asa ma gandeam si eu, sa sun la minister, dar nu am nici un numar nimic, si nenii astia is inca in discutii cu cine sa ocupe posturile de conducere prin ministere. Ne-am nimerit si noi ca nuca in perete. cred ca in ultimile doua saptamani a suflat vantul prin ministere, numai de dosarele noastre nu le-a pasat lor, ca deh ciolanul e mai important. si se mai plang ca nu au doctori in romania...

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Thu Dec 11, 2008 7:53 pm

Am depus azi si eu dosarul la ASP...mi s-a spus de acolo ca in 2 sapt am raspunsul si ca de la 1 ian pot incepe lucrul.....asta in cazul in care cei de la minister isi vad de treaba si proceseaza la timp actele...dar, stiti cum e, guvernul se piaptana si noi..........

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Thu Dec 11, 2008 9:19 pm

Anjin-san wrote:Am depus azi si eu dosarul la ASP...mi s-a spus de acolo ca in 2 sapt am raspunsul si ca de la 1 ian pot incepe lucrul.....asta in cazul in care cei de la minister isi vad de treaba si proceseaza la timp actele...dar, stiti cum e, guvernul se piaptana si noi..........

Si eu am depus ieri dosarul la ASP. Mi s-a spus ca saptamana viitoare ma vor suna sa-mi spuna cand o sa incep lucrul...

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Thu Dec 11, 2008 9:31 pm

aspirina wrote:Dr zuzu,nu te-ai mai bagat pe gastro? :guitar:

Pt Madam docteur Aspirina evil6.gif :
Nu pot face practica supravegheata in spitalul unde as fi vrut, dar eu ma duc acolo ca voluntar, pe gastro... laughing7.gif Iti explic eu de ce. Bafta cu transferul! Vorbim noi. love4.gif

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 9:45 pm

drzuzu wrote:

Nu pot face practica supravegheata in spitalul unde as fi vrut, dar eu ma duc acolo ca voluntar, pe gastro... laughing7.gif Iti explic eu de ce. Bafta cu transferul! Vorbim noi. love4.gif

de ce? noua de ce nu ne spui? e mai bine voluntar decat stagiar?

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Thu Dec 11, 2008 10:21 pm

Stimati colegi viitori practicanti asistati (termenul asta de "asistat" imi sugereaza la simpla lui citire un grup de persoane cu nevoi speciale:)) fara nici o aluzie,dar asta imi vine in minte) voi stiti cumva daca vom avea si noi niscaiva sporuri in functie de sectia pe care suntem "asistati"?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 11, 2008 10:27 pm

Anjin-san wrote:Stimati colegi viitori practicanti asistati (termenul asta de "asistat" imi sugereaza la simpla lui citire un grup de persoane cu nevoi speciale:)) fara nici o aluzie,dar asta imi vine in minte) voi stiti cumva daca vom avea si noi niscaiva sporuri in functie de sectia pe care suntem "asistati"?

cica nu. ce sporuri sa ai pe medicina interna sau pe mf?

elenas

Postby elenas » Thu Dec 11, 2008 11:04 pm

pana cand se pot depune dosarele pt stagiatura?
mersi

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Dec 11, 2008 11:18 pm

elenas wrote:pana cand se pot depune dosarele pt stagiatura?
mersi

eu nu am vazut nicaieri vreun termen limita, dar avand in vedere ca din ianuarie ar tebui sa fim angajati, iar confirmarea de la minister ar trebuie sa vina in termen de 15-45 de zile... faci si tu socoteala... oricum cam zilele astea nu cred ca e tarziu, iar actele propriu-zise nu-s deloc multe :wink: multa bafta tuturor :allright:

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Fri Dec 12, 2008 1:12 am

alina_ok wrote:
drzuzu wrote:

M-am detasat! :crazy: :x-mas:

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Fri Dec 12, 2008 3:14 am

alina_ok wrote:
Anjin-san wrote:Stimati colegi viitori practicanti asistati (termenul asta de "asistat" imi sugereaza la simpla lui citire un grup de persoane cu nevoi speciale:)) fara nici o aluzie,dar asta imi vine in minte) voi stiti cumva daca vom avea si noi niscaiva sporuri in functie de sectia pe care suntem "asistati"?

pai pe med interna sau pe mf nu ai dar la UPU ar fi ceva.....

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Dec 12, 2008 10:50 am

Anjin-san wrote:
alina_ok wrote:

pai pe med interna sau pe mf nu ai dar la UPU ar fi ceva.....

fratilor da nu aiti citit in legislatie ca numai pe interna si pe mf se poate face?la urgente nu ca sunt rezidenti pe post. eu ma multumesc cu ce este, numai sa imi aprobe dosarul, dacxa mai stau mult acasa o iau razna de tot.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 2:37 pm

alina_ok wrote:
drzuzu wrote:

de ce? noua de ce nu ne spui? e mai bine voluntar decat stagiar?

Problema nu se pune ca nu pot sa va explic si voua. Era vorba de a explica de ce nu-mi pot face stagiatura in spitalul care vroiam eu. Ma duc voluntar ca asa vreau si am chef. In spitalul unde ma duc eu ca voluntar pe gastro nimeni nu face diferenta intre mine (voluntar) si rezidenti. Lucrez si invat cot la cot cu rezidentii.
In Bucuresti sunt 4 spitale unde-ti poti face aceasta minunata practica: unu e de geriatrie, unu de psihiatrie, unu de tratament pt toxicomani si unu de reumatologie. Aceste spitale nu sunt clinice. Ne-au limitat posibilitatile. Eu mi-am ales reumato, desi vroiam sa fac pe gastro, intr-un spital clinic. Asta ar fi explicatia.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 2:44 pm

M-am detasat! :crazy: :x-mas:[/quote]

Ma bucur pt tine! Ai fost rapida! :peace: hello2.gif
Sa ma anunti si pe mine cand ne dau aia diplomele ca iti voi face o vizita.... laughing7.gif Te pooop, madam docteur!
Cu drag, sefa! :D

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 2:50 pm

Si mie imi sugereaza acelasi lucru termenul de "practica asistata" 5baby.gif ;))
S-ar putea sa ai ceva sporuri daca vei fi la UPU...Cei care lucreaza la UPU, din cate stiu, au sporuri.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 2:56 pm

fratilor da nu aiti citit in legislatie ca numai pe interna si pe mf se poate face?la urgente nu ca sunt rezidenti pe post. eu ma multumesc cu ce este, numai sa imi aprobe dosarul, dacxa mai stau mult acasa o iau razna de tot.[/quote]

Depinde de oras. Poti face pe mf si in spitale care nu au rezidenti, nu specifica pe ce sectii. In Bucuresti se face in spitale NECLINICE, cum am postat si mai sus: 4 spitale - unul de psihiatrie, unul de geriatrie, unu de toxicomani si unul de reumatologie!

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Fri Dec 12, 2008 3:39 pm

drzuzu wrote:M-am detasat! :crazy: :x-mas:

Ma bucur pt tine! Ai fost rapida! :peace: hello2.gif
Sa ma anunti si pe mine cand ne dau aia diplomele ca iti voi face o vizita.... laughing7.gif Te pooop, madam docteur!
Cu drag, sefa! :D[/quote]

Sefa.s-au daaaaaaaaaat! Deci poti veni :priest: (asta e pt foaia mea matricola)

Return to “Rezidentiat 2009”