Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
drzuzu
senior
senior

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby drzuzu » Thu Jan 22, 2009 5:58 pm

alina_ok wrote:daca depun la un cabinet de medicina de familie sau medicna scolara, oare se aproba? stie cineva? adca di n aea cre apartin de spital si nu au rezidenti.........ca spitale nu mai sunt

Din cate am inteles eu, se poate si la cabinete de mf.
Intereseaza-te la ASP, dar parca scria in Ordonanta ca se poate face practica asistata la cabinete de mf sau spitale fara rezidenti...
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Jan 22, 2009 6:04 pm

drzuzu wrote:
alina_ok wrote:daca depun la un cabinet de medicina de familie sau medicna scolara, oare se aproba? stie cineva? adca di n aea cre apartin de spital si nu au rezidenti.........ca spitale nu mai sunt

Intereseaza-te la ASP, dar parca scria in Ordonanta ca se poate face practica asistata la cabinete de mf sau spitale fara rezidenti...

o sa intreb .....acu is asa de suparata. ca era sa dau dintr-una intr-alta. cu dosarul meu cu tot. ca doar la noi in romania muritorii de rand nu au nici un drept, daca isi cer drepturile e ilegal. ma scoteau handicapata de acuma si cica nu prea as avea eu voie sa lucrez.....poate vor sa le demonstrez ca sunt mult mai sanatoasa decat majoritatea dintre ei. gura mamiii lor de idioti(ma scuzati) XXbazooka.gif
khabi kushi khabie gham...

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Jan 22, 2009 8:24 pm

Anjin-san wrote:
rezid wrote:eu am inteles ca asigurarea pt malpraxis trebuie incheiata doar daca ai parafa.. voi cum procedati? vi s-a cerut in mod obligatoriu aceasta asigurare?

indrumatoarea mea a spus ca din moment ce nu am drept de libera practica nu trebuie sa-mi fac parafa.

multumesc si succes tuturor!

Mie mi-au cerut asigurarea cand am dus actele de angajare....nici eu nu am inteles de ce, dar se pare ca toata lumea de acolo o are, de la medici la asistente, si doar asistentele ar trebui teoretic sa lucreze sub supravegrea unui medic....dar pe de alta parte ele au drept de libera practica....eu am facut-o oricum, cu toate ca poate am facut-o degeaba. Am platit 8 euro la BCR si in 10 min a fost gata( nu fac reclama, doar dau informatii :peace: )

ti-ai facut parafa? :D

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Jan 22, 2009 8:29 pm

alina_ok wrote:
drzuzu wrote:

o sa intreb .....acu is asa de suparata. ca era sa dau dintr-una intr-alta. cu dosarul meu cu tot. ca doar la noi in romania muritorii de rand nu au nici un drept, daca isi cer drepturile e ilegal. ma scoteau handicapata de acuma si cica nu prea as avea eu voie sa lucrez.....poate vor sa le demonstrez ca sunt mult mai sanatoasa decat majoritatea dintre ei. gura mamiii lor de idioti(ma scuzati) XXbazooka.gif

in respectiva ordonanta referitoare la practica asistata mentionau si care sunt cabinetele care ar putea primi practicanti.. dar imi amintesc ca, din cauza faptului ca nu s-ar fi gasit modalitatea de virare a banilor la aceste cabinete.........suntem sfatuiti sa nu ne indreptam catre acestea!

nu stie nimeni daca se poate face o detasare ? dupa catva timp , sa spunem o luna- doua? :D

ar putea fi si o solutie pt tine Alina, nu?

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Thu Jan 22, 2009 8:32 pm

rezid wrote:
Anjin-san wrote:
rezid wrote:eu am inteles ca asigurarea pt malpraxis trebuie incheiata doar daca ai parafa.. voi cum procedati? vi s-a cerut in mod obligatoriu aceasta asigurare?

indrumatoarea mea a spus ca din moment ce nu am drept de libera practica nu trebuie sa-mi fac parafa.

multumesc si succes tuturor!

Mie mi-au cerut asigurarea cand am dus actele de angajare....nici eu nu am inteles de ce, dar se pare ca toata lumea de acolo o are, de la medici la asistente, si doar asistentele ar trebui teoretic sa lucreze sub supravegrea unui medic....dar pe de alta parte ele au drept de libera practica....eu am facut-o oricum, cu toate ca poate am facut-o degeaba. Am platit 8 euro la BCR si in 10 min a fost gata( nu fac reclama, doar dau informatii :peace: )

ti-ai facut parafa? :D

Pai......trebuie? si ce sa scriu pe ea ? "Smarandache Tanasoiu- practicant supravegheat si membru marcant al comunitatii candidatilor nereusiti la examenul de rezidentiat"? :lol: Glumeam.....nu mi-a zis nimeni nimik de parafa...dar in schimb stiu ca m-a frecat un pic doamna de la personal pentru asigurare.....zicea ca nu poate sa ma angajeze fara ea....
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Jan 22, 2009 9:56 pm

nu stiu ce sa mai spun.. mie mi-au spus la spital ca nu e obligatorie nici parafa si nici asigurarea pt malpraxis pt ca nu am drept de libera practica. Cel putin nu sunt obligatorii pt a ma angaja!

mi s-a cerut doar foaia medicala pt angajare, copia dupa C.I., si dupa adeverinta exam. de licenta.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Jan 22, 2009 9:57 pm

care este programul vostru si cate ore petreceti la spital per zi?

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Thu Jan 22, 2009 11:54 pm

Pai......trebuie? si ce sa scriu pe ea ? "Smarandache Tanasoiu- practicant supravegheat si membru marcant al comunitatii candidatilor nereusiti la examenul de rezidentiat"? :lol: Glumeam.....nu mi-a zis nimeni nimik de parafa...dar in schimb stiu ca m-a frecat un pic doamna de la personal pentru asigurare.....zicea ca nu poate sa ma angajeze fara ea....[/quote]

Medic stagiar,sa nu stea aia sa te identifice dupa scris in cazul in care esti in spital si faci foi

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Fri Jan 23, 2009 1:24 am

Eu fac practica la UPU .....nu prea am tangenta cu inscrisurile oficiale....eventual cate-un bilet de trimitere cand e prea mare nebunia pe-acolo....in rest fac munca de asistenta: EKG-uri injectii si iau la intrebari bolnavii dupa/inainte ce vine medicul sa-i vada si dupa aceea primesc tirul de intrebari:"ce ii dai?","cat ii dai","de ce ii dai?", "ce crezi ca are?", "ce complicatii ar putea sa apara?", "ce faci daca ai cutare lucru?"......oamenii sunt de treaba si daca ma intreaba ceva si nu stiu sau raspund pe langa, imi explica de ce nu e asa cum zic eu, si cum ar trebui sa fac sau ce ar trebui sa-i administrez.....ma simt ca in practica de vara, asa se poarta cu mine, fara urma de sictir sau ranchiuna, am noroc de oameni faini, va doresc la toti sa aveti asa medici ca si indrumatori...O seara senina !

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Fri Jan 23, 2009 2:23 am

La UPU chiar nu ai nevoie de parafa.Bafta multa in continuare! :allright:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Fri Jan 23, 2009 7:13 am

Anjin-san wrote:Eu fac practica la UPU .....nu prea am tangenta cu inscrisurile oficiale....eventual cate-un bilet de trimitere cand e prea mare nebunia pe-acolo....in rest fac munca de asistenta: EKG-uri injectii si iau la intrebari bolnavii dupa/inainte ce vine medicul sa-i vada si dupa aceea primesc tirul de intrebari:"ce ii dai?","cat ii dai","de ce ii dai?", "ce crezi ca are?", "ce complicatii ar putea sa apara?", "ce faci daca ai cutare lucru?"......oamenii sunt de treaba si daca ma intreaba ceva si nu stiu sau raspund pe langa, imi explica de ce nu e asa cum zic eu, si cum ar trebui sa fac sau ce ar trebui sa-i administrez.....ma simt ca in practica de vara, asa se poarta cu mine, fara urma de sictir sau ranchiuna, am noroc de oameni faini, va doresc la toti sa aveti asa medici ca si indrumatori...O seara senina !

cum ai intrat la upu daca nu aveam voie urgente, nici mf ? e in orasul tau?

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Fri Jan 23, 2009 7:28 am

Din cate am citit in lege, avem voie la UPU, la serviciile de ambulanta nu avem voie....si practica supravegheata nu o fac in oras la mine, spitalul de aici avand rezidenti cu timp partial, asa ca dimineata ma trezesc cu jumate de ora mai repede si fac naveta , pana intr-o localitate mai mica ce are de fapt CPU (Compartiment de Primiri Urgente), poate ca apare cam dezolanta imaginea unui orasel in care nu se prea intampla nimic, dar am ce invata si acolo, si mai ales e cine sa ma invete....

rezid
junior
junior

Postby rezid » Fri Jan 23, 2009 7:36 am

Anjin-san wrote:Din cate am citit in lege, avem voie la UPU, la serviciile de ambulanta nu avem voie....si practica supravegheata nu o fac in oras la mine, spitalul de aici avand rezidenti cu timp partial, asa ca dimineata ma trezesc cu jumate de ora mai repede si fac naveta , pana intr-o localitate mai mica ce are de fapt CPU (Compartiment de Primiri Urgente), poate ca apare cam dezolanta imaginea unui orasel in care nu se prea intampla nimic, dar am ce invata si acolo, si mai ales e cine sa ma invete....

bravo, felicitari!
si eu merg cu maxi o distanta de cam 20km in afara orasului!

mult succes :allright:

flavv30
junior
junior

Postby flavv30 » Fri Jan 23, 2009 1:09 pm

Vreau si eu sa ma lamureasca cineva...noi tb sa ne facem parafa??...eu ce sa inteleg ca dc avem parafa..si facem foi in spital...tb sa ne punem parafa...si semnatura??...din logica mea..eu cred ca nu putem..pt ca noi suntem "supravegheati "de medicul indrumator...Dar daca stie cineva mai bine decat mine...sa ne spuna si noua...

Multumim..

silvia_flore
junior
junior

Postby silvia_flore » Fri Jan 23, 2009 7:08 pm

Ciao.Am si eu o mare rugaminte.Se poate sa imi spuneti,cei care ati inceput deja efectiv lucrul ca stagiari,cam care e programul vostru zilnic,adica cate ore pe zi va tine,din cei care lucreaza in spital si nu la UPU?Chiar e program de 8 ore si va cheama zilnic chiar daca faceti naveta de nu stiu unde,ma gandesc ca va fii destul de dificil asa sa ramana timp pt invatat pt viitorul rezi ?Astept raspunsurile voastre si va multumesc de pe acum.PS. ati putut sa optati sa faceti acest an de stagiatura pe ce sectie ati vrut voi sau ati fost trimisi de directiune unde s-a crezut ca e nevoie?Poate ma ajutati cu niste raspunsuri.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 23, 2009 7:29 pm

Intereseaza-te la ASP, dar parca scria in Ordonanta ca se poate face practica asistata la cabinete de mf sau spitale fara rezidenti...[/quote]
o sa intreb .....acu is asa de suparata. ca era sa dau dintr-una intr-alta. cu dosarul meu cu tot. ca doar la noi in romania muritorii de rand nu au nici un drept, daca isi cer drepturile e ilegal. ma scoteau handicapata de acuma si cica nu prea as avea eu voie sa lucrez.....poate vor sa le demonstrez ca sunt mult mai sanatoasa decat majoritatea dintre ei. gura mamiii lor de idioti(ma scuzati) XXbazooka.gif[/quote]

in respectiva ordonanta referitoare la practica asistata mentionau si care sunt cabinetele care ar putea primi practicanti.. dar imi amintesc ca, din cauza faptului ca nu s-ar fi gasit modalitatea de virare a banilor la aceste cabinete.........suntem sfatuiti sa nu ne indreptam catre acestea!

nu stie nimeni daca se poate face o detasare ? dupa catva timp , sa spunem o luna- doua? :D

ar putea fi si o solutie pt tine Alina, nu?[/quote]
singura solutie inac-o revolutie.nu stiu ce solutii mai am astept sa ajunga raspnsul de la minister la asp si dupa aia incep cu intrebarile. eu am aflat direct de la minister ca nu e aprobat dosarul. am sunat pana mi-au spus ce si cum. dar mi-au spus ca nu se mai poate face nici in spitalele care au rezidenti din ianuarie desi erau pe lista cand am depus eu dosarul. de acu sanatate si virtute. imi mai ramane rezidentiatul.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Sun Jan 25, 2009 4:15 pm

flavv30 wrote:Vreau si eu sa ma lamureasca cineva...noi tb sa ne facem parafa??...eu ce sa inteleg ca dc avem parafa..si facem foi in spital...tb sa ne punem parafa...si semnatura??...din logica mea..eu cred ca nu putem..pt ca noi suntem "supravegheati "de medicul indrumator...Dar daca stie cineva mai bine decat mine...sa ne spuna si noua...

Multumim..

In spital fiecare medic,stagiar sau ce o fi e repartizat la un medic ,dar sa nu crezi ca tu vei fi unicul .Medicul ala va trimite la pacienti sa le faceti foile etc. Ca omul ala (medicul ) sa nu stea sa va identifice dupa scris ar fi ok sa aveti o parafa asa din aia fara cod ,normal,o stampila, ca sa nu scrii de mana ca se vede naspa. Medicul daca nu intelege ce ai scris sau e ceva ce nu trebuia sa fie akolo sa stie la cine sa mearga nu sa tipe prin sectie "care dracu a scris aci ?" si sa nu recunoasteti nicunul.
Cand am vorbit de parafa nu m-am referit la din aia cu cod,ci la o stampila,acuma e discutabil,in spitalele mai mici o fi medicul si rezidentul nu stiu,dar zii ca nu e marfa sa scoti asa stampila din buzunar si sa o trantesti pe foaie sa scoli pacientii din somn ,ha? :lol:

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Mon Jan 26, 2009 4:03 am

i am running out of time.....out of resources si tot ce mai vine cu asta
trebuie sa mentionez ca sunt cu nervii la pamant? daca asta se vrea un test al capacitatii noastre de a indura toate bull- beepurile , tre sa recunosc ca il pic cu brio.....

so.....dragii mei colegi de suferinta...avetzi cumva un numar de telefon de la minister sau de undeva de la bucuresti sa pot afla ce se intampla cu dosarul meu, mai exact, pt ca respectabilele noastre doamne de la ASP sibiu ridica din umeri orice le-ai intreba.. si sunt convins ca nu e vina lor....

luati acest post ca un urlet de disperare...:)

cu multumiri profunde....eu, vokuro :D
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

silvia_flore
junior
junior

Postby silvia_flore » Mon Jan 26, 2009 11:19 am

Imi pare rau,nu te pot ajuta cu un nr de tel pt ca nu stiu...dar daca te consoleaza cu ceva sa stii ca mai sunt judete unde inca n-au venit raspunsurile de la minister pt stagiatura.Lumea inca asteapta si cele de la DSP spun in fiecare saptamana ca vor veni aprobarile :mrgreen: .Asa ca mai putina rabdare,nu cred ca au respins dosarele ci ca,caracteristic pt Romania,totul se misca greu,ca doar nu intereseaza pe nimeni...Oricum bafta multa.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 26, 2009 12:07 pm

vokuro wrote:i am running out of time.....out of resources si tot ce mai vine cu asta
trebuie sa mentionez ca sunt cu nervii la pamant? daca asta se vrea un test al capacitatii noastre de a indura toate bull- beepurile , tre sa recunosc ca il pic cu brio.....

so.....dragii mei colegi de suferinta...avetzi cumva un numar de telefon de la minister sau de undeva de la bucuresti sa pot afla ce se intampla cu dosarul meu, mai exact, pt ca respectabilele noastre doamne de la ASP sibiu ridica din umeri orice le-ai intreba.. si sunt convins ca nu e vina lor....

luati acest post ca un urlet de disperare...:)

cu multumiri profunde....eu, vokuro :D

da stiu cum este....mie tot asa nu imi dadeau raspunsul si am sunat la minister timp de multe zile ca in final sa aflu ca nu e aprobat dsarul desi initial nu il gaseau. ia numerele de pe internet la rand ca eu asa am facut.....alea de pe site-ul ministerului.suna si tu la centrala, pana iti raspunde si cere registratura.cam asa am inceput eu. pana am ajuns sa sun la cabinetul ministrului.:d s-au trimis raspunsurile de la minister....sau cel putin asa spun ei...multa bafta

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Jan 28, 2009 12:30 am

am si eu o intrebare. daca am gasit in sfarsit spital si daca in sfarsit mi-a semnat cererea directorul de acolo, si cdaca ajunge la minister dosarul meu risc sa nu se aprobe din cauza ca s-au blocat posturile cu 1 iaunuarie?

vazi
senior
senior

Postby vazi » Wed Jan 28, 2009 1:06 am

te bagi intr-un hatis de legi... adica blocarea posturilor ii data de OUG
postul tau, cu caracter temporar, este asigurat de lege.
dar tot odata fila de buget a spitalului nu prevede banii ptr acest post. bani care trebuie sa vina de la Minister... samd.
tu mai perde vremea cu ce risti - cere-ti dreptul. si invatza ptr rezi.
baftaloc.
si chestia cu bloacare posturilor ... ii coada de peste, la fel ca si cumul pensie cu salariul... si bonurile de masa samd. nimeni nu iti va da un raspuns clar/ bazat pe lege ptr ca legea e confuza si contradictorie. nic macar cei ce le-au facut.
si tot ei zic ca nu se aplica in sanatate si justitie. si ... au sa mai bage ei ceva pe acolo gen SPP samd.
pq pas?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Jan 28, 2009 11:59 am

vazi wrote:te bagi intr-un hatis de legi... adica blocarea posturilor ii data de OUG
postul tau, cu caracter temporar, este asigurat de lege.
dar tot odata fila de buget a spitalului nu prevede banii ptr acest post. bani care trebuie sa vina de la Minister... samd.
tu mai perde vremea cu ce risti - cere-ti dreptul. si invatza ptr rezi.
baftaloc.
si chestia cu bloacare posturilor ... ii coada de peste, la fel ca si cumul pensie cu salariul... si bonurile de masa samd. nimeni nu iti va da un raspuns clar/ bazat pe lege ptr ca legea e confuza si contradictorie. nic macar cei ce le-au facut.
si tot ei zic ca nu se aplica in sanatate si justitie. si ... au sa mai bage ei ceva pe acolo gen SPP samd.

mi-am facut deja cerere.acu astept sa vad ce le ,ai debiteaza mintea. m-am saturat de ei. sunt rezidentii care au terminat anul trecut si care nu pot ocupa posturile din cauza ca sunt blocate si in sanatate. poate e valabil numai pt justitie si spp ca aia sunt tot timpul mai speciali si drepturile lor nu sunt impotriva legii.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 30, 2009 1:10 pm

am o intrebare pentru cei care au depus a doua cerere. v-au venit raspunsurile de la minister sau dureaza la fel de mult ca si la prima cerere?

flavv30
junior
junior

Postby flavv30 » Fri Jan 30, 2009 3:10 pm

eu mi-am depus pe 21 ianuarie iarasi actele...pt alt spital...si nu mi-a venit raspuns inca....sunt in asteptare....

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 30, 2009 3:20 pm

flavv30 wrote:eu mi-am depus pe 21 ianuarie iarasi actele...pt alt spital...si nu mi-a venit raspuns inca....sunt in asteptare....

am inteles. eram curioasa, ca si mie mi-au spus sa ma reorientez la alt spital si am pus cererea marti la spital. dar daca e legea aia cu blocarea posturilor de la 1 ianuarie valabila si pentru stagiatura, cine stie daca ne mai aproba. de aia intrebam.

vazi
senior
senior

Postby vazi » Fri Jan 30, 2009 4:03 pm

alina_ok wrote:
flavv30 wrote:eu mi-am depus pe 21 ianuarie iarasi actele...pt alt spital...si nu mi-a venit raspuns inca....sunt in asteptare....

am inteles. eram curioasa, ....daca e legea aia cu blocarea posturilor de la 1 ianuarie valabila si pentru stagiatura, cine stie daca ne mai aproba. de aia intrebam.

din ce stiu eu aia ordonanta (OUG nr. 223/2008 ) ii neconstitutionala. sap viitoare se va moodifica/ in parlament in sensul ca sanatatea(s ar putea numai urgentele si MF ) justitia si inca ceva gen SPP si cotroceni sa nu fie afectate.
mai mult apropos desalarii,, sporu anulate etc... vezi si OG. nr. 2/22.01.2009 la [url]http://www.gov.ro/nota-de-fundamentare-og-nr-2-22-01-2009__l1a104043.html
[/url]
aaa si incao chestie: inafara de MOfR nimik nu conteaza. Guv nu are purtator de cuvant si nici legislatia vizibila... ce sa mia zic de buget.
asa ca ...
pq pas?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 30, 2009 4:12 pm

vazi wrote:
alina_ok wrote:

am inteles. eram curioasa, ....daca e legea aia cu blocarea posturilor de la 1 ianuarie valabila si pentru stagiatura, cine stie daca ne mai aproba. de aia intrebam.

din ce stiu eu aia ordonanta (OUG nr. 223/2008 ) ii neconstitutionala. sap viitoare se va moodifica/ in parlament in sensul ca sanatatea(s ar putea numai urgentele si MF ) justitia si inca ceva gen SPP si cotroceni sa nu fie afectate.
mai mult apropos desalarii,, sporu anulate etc... vezi si OG. nr. 2/22.01.2009 la [url]http://www.gov.ro/nota-de-fundamentare-og-nr-2-22-01-2009__l1a104043.html
[/url]
aaa si incao chestie: inafara de MOfR nimik nu conteaza. Guv nu are purtator de cuvant si nici legislatia vizibila... ce sa mia zic de buget.
asa ca ...

pe urgente si pe mf nu se poate face stagiatura. dar mai este si chestia ca noi avem dosarele depuse inainte de 1 ianuarie si acum ne-am reorientat la un alt spital. poate intra sub incidenta ordonantei de guvern numai cei care de abia acum s-au trezit sa faca pentru prima data demersurile pentru parctica asistata dupa 1 ianuarie. mai bine avem rabdare sa vedem ce iese pana la urma.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Feb 02, 2009 9:39 pm

a mai primit cineva raspunsuri?

breki
junior
junior

Postby breki » Mon Feb 02, 2009 10:06 pm

alina_ok wrote:a mai primit cineva raspunsuri?

Da, am primit raspuns...doar ca e negativ, pentru ca exista o ordonanta cu nr. 1141 din 2007, care limiteaza spitalele la care putem merge.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Feb 02, 2009 10:09 pm

breki wrote:

Da, am primit raspuns...doar ca e negativ, pentru ca exista o ordonanta cu nr. 1141 din 2007, care limiteaza spitalele la care putem merge.

cum adica? tu ai depus la un spital care era fara rezidenti si nu ti s-a aprobat?

breki
junior
junior

Postby breki » Tue Feb 03, 2009 9:01 pm

alina_ok wrote:
breki wrote:

cum adica? tu ai depus la un spital care era fara rezidenti si nu ti s-a aprobat?

Am depus cerere la un spital municipal care are 2-3 rezidenti de mf. A venit raspunsul cam in doi sapt. ca NU. Doamna de la ASP a sunat la Buc. si de acolo au mentionat de ordonanta 1141/1386/2007.

Bafta pentru ceilalti !

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Wed Feb 04, 2009 7:48 pm

Am primit si eu un raspuns pana la urma :D
A fost unul favorabil asa ca de vreo 2 saptamani sunt pe campul muncii :)
Este destul de interesant, inafara de naveta nu am de ce sa ma plang...si daca stau bine sa ma gandesc nici de naveta nu ar trebui sa ma plang pentru ca pana la urma a fost alegerea mea sa imi depun dosar pentru stagiatura,nu?

Imi pare rau pentru cei carora dosarul nu le-a fost aprobat...orice alta remarca ar fi de prisos, avand in vedere ca unele motive pentru neaprobare sunt chiar stupide.
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Feb 04, 2009 8:28 pm

Aurora boreala wrote:

Am primit si eu un raspuns pana la urma :D
A fost unul favorabil asa ca de vreo 2 saptamani sunt pe campul muncii :)
Este destul de interesant, inafara de naveta nu am de ce sa ma plang...si daca stau bine sa ma gandesc nici de naveta nu ar trebui sa ma plang pentru ca pana la urma a fost alegerea mea sa imi depun dosar pentru stagiatura,nu?

Imi pare rau pentru cei carora dosarul nu le-a fost aprobat...orice alta remarca ar fi de prisos, avand in vedere ca unele motive pentru neaprobare sunt chiar stupide.

tu ai mai mai pus si o a doua cerere la un alt spital, sau de abia acuma ai primit raspunsul pentru dosarul de anul trecut? parca tu ai pus prin noiembrie dosarul. mie mi-au spus de la asp ca ei nu au primit nici un raspuns in ce ma priveste, dar totusi de la minister, dupa ce am sunat de cel putin 100 de ori (nu glumesc), mi-au spus ca nu este aprobat dosarul meu si sa ma reorientez(asta era cam acum 2 saptamani). m-am reorientat intr-un final, si acu astept, din nou, cine stie cat.

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Thu Feb 05, 2009 4:05 pm

alina_ok wrote:tu ai mai mai pus si o a doua cerere la un alt spital, sau de abia acuma ai primit raspunsul pentru dosarul de anul trecut? parca tu ai pus prin noiembrie dosarul. mie mi-au spus de la asp ca ei nu au primit nici un raspuns in ce ma priveste, dar totusi de la minister, dupa ce am sunat de cel putin 100 de ori (nu glumesc), mi-au spus ca nu este aprobat dosarul meu si sa ma reorientez(asta era cam acum 2 saptamani). m-am reorientat intr-un final, si acu astept, din nou, cine stie cat.

Nu ai mai depus niciun alt dosar, inafara de cel din noiembrie! Aprobarea a venit acum 2 saptamani si ceva pentru acel dosar!
Raspunsul pe care l-am primit de la minister atunci cand am sunat a fost unul favorabil de asemenea, adica dosarul era aprobat si ca trebuia sa astept un telefon de la ASP-ul din judetul meu. :roll:

Normal ca eu nu am avut rabdare si m-am dus personal la biroul de Resurse umane din cadrul ASP-ului ca sa vad exact despre ce este vorba :devil: De acolo mi s-a spus sa astept telefon de la ei, ca ma vor anunta indiferent de raspuns atunci cand vor primi unul din partea ministerului :roll: Toate astea se intamplau undeva pe la inceputul lui ianuarie :Fade-color

Si intr-adevar am fost sunata de acolo, abia spre sfarsitul lui ianuarie, dupa cum am zis mai sus :changes:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Feb 05, 2009 5:00 pm

Aurora boreala wrote:
alina_ok wrote:tu ai mai mai pus si o a doua cerere la un alt spital, sau de abia acuma ai primit raspunsul pentru dosarul de anul trecut? parca tu ai pus prin noiembrie dosarul. mie mi-au spus de la asp ca ei nu au primit nici un raspuns in ce ma priveste, dar totusi de la minister, dupa ce am sunat de cel putin 100 de ori (nu glumesc), mi-au spus ca nu este aprobat dosarul meu si sa ma reorientez(asta era cam acum 2 saptamani). m-am reorientat intr-un final, si acu astept, din nou, cine stie cat.

Nu ai mai depus niciun alt dosar, inafara de cel din noiembrie! Aprobarea a venit acum 2 saptamani si ceva pentru acel dosar!
Raspunsul pe care l-am primit de la minister atunci cand am sunat a fost unul favorabil de asemenea, adica dosarul era aprobat si ca trebuia sa astept un telefon de la ASP-ul din judetul meu. :roll:

Normal ca eu nu am avut rabdare si m-am dus personal la biroul de Resurse umane din cadrul ASP-ului ca sa vad exact despre ce este vorba :devil: De acolo mi s-a spus sa astept telefon de la ei, ca ma vor anunta indiferent de raspuns atunci cand vor primi unul din partea ministerului :roll: Toate astea se intamplau undeva pe la inceputul lui ianuarie :Fade-color

Si intr-adevar am fost sunata de acolo, abia spre sfarsitul lui ianuarie, dupa cum am zis mai sus :changes:

groaznic e si sistemul asta. si cand vad ca tot pe doctori ii scot de vina pentru ineficienta din sistem, mi se face rau. am vazut intr-o seara la stiri un baiat care asteapta de cateva luni aprobarea dosarului pentru o operatie de transplant de cord si plamani, culmea ca tot ministerul sanatatii trebuie sa dea acea aprobare, si inca nu a primit-o. mai spun ca doctorii lasa babele si mosii sa le moara pe la usi, dar ei ce fac? eu nu mor daca nu imi dau la timp raspunsul , dar sunt oameni a caror viata depinde de viteza cu care se misca o functionara sictirita din ministerul ala. frumos! eu spun ca ar trebui in primul rand sa inceapa investigarea unui caz, considerat de ei ca fiind de malpraxis, de la nivel de casa de asigurari si asp-uri si o sa descopere sigur verigile slabe ale sistemului.

flavv30
junior
junior

Postby flavv30 » Sat Feb 07, 2009 3:48 pm

Draga Alina_ok...pai verigile slabe ale sistemului sunt chiar ce-i care ne conduc....
Nu vezi...au anuntat programa de rezi pt noiebrie ...si acum vin cu alte idei...sa dam interviu...si toate prostiile astea...
AAAAAA...si sti ce mai cred eu...!!!!...nu contest faftul ca sunt si exista medici care fac anumite greseli...dar ne baga pe toti in aceeasi oala...si binenteles ca oamenilor le place sa faca referate...reclamatii...poate poate mai fac si ei rost de un bani dupa urma medicilor...dar ei habar nu au deste acest sistem gresit...total gresit...
Dar cred ca a devenit o moda....acum !..dc nu le convine ceva...imediat fac reclamatii ....
Iar de raspunsurile de la ASP!!!....nu stiu ce naiba le trebuie atata vreme sa ne aprobe si noua...dosarele...se tzin de reclama...si scandaluri...in timp ce spitalele nu au bani sa cumpere materiale...si de personal...nici nu mai zic...Parca ne-ar plati cu....miliarde...de stau asa pe ganduri...
:oops:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Feb 07, 2009 7:31 pm

flavv30 wrote:Draga Alina_ok...pai verigile slabe ale sistemului sunt chiar ce-i care ne conduc....
Nu vezi...au anuntat programa de rezi pt noiebrie ...si acum vin cu alte idei...sa dam interviu...si toate prostiile astea...
AAAAAA...si sti ce mai cred eu...!!!!...nu contest faftul ca sunt si exista medici care fac anumite greseli...dar ne baga pe toti in aceeasi oala...si binenteles ca oamenilor le place sa faca referate...reclamatii...poate poate mai fac si ei rost de un bani dupa urma medicilor...dar ei habar nu au deste acest sistem gresit...total gresit...
Dar cred ca a devenit o moda....acum !..dc nu le convine ceva...imediat fac reclamatii ....
Iar de raspunsurile de la ASP!!!....nu stiu ce naiba le trebuie atata vreme sa ne aprobe si noua...dosarele...se tzin de reclama...si scandaluri...in timp ce spitalele nu au bani sa cumpere materiale...si de personal...nici nu mai zic...Parca ne-ar plati cu....miliarde...de stau asa pe ganduri...
:oops:

miliarde? nici daca ne aduna pe toti la un loc si inmultesc cu 12 luni nu ies miliardele alea care le lipsesc lor. stiu de interviu, apropo de criteriu de departajare, cred ca o sa fie mediile din timpul anilor de facultate, care se stie cum se scot. deci o sa incurajeze si mai mult "vinderea" examenelor ca la piatza.

BBUBU
junior
junior

Postby BBUBU » Wed Feb 11, 2009 11:56 am

salutare!!

mai este cineva in situatia mea??/ adika sa le vina raspunsul de la minister favorabil si apoi sa trebuiasca sa depuna o alta cerere pt aprobarea bugetului??? mie mi-a venit raspunsul pe 2 feb si de atunci astept sa-mi aprobe si bugetul!! ce bine ca nu mi-am ales un loc pe post sa scap din sistemul asta bolnav!!! puteam sa-mi aleg specialitatea dorita ...dar numai pe post si nu-mi pare rau ca n-am facut-o!!! pai sa stau in asa o tara timp de 10 ani??? e puscarie curata!!

cei care au inceput stagiatura ....au depus asa o cerere pt buget??? :help:
[b][b]" cine are noroc are, cine n-are, n-are!!"[/b][/b]

BBUBU
junior
junior

Postby BBUBU » Thu Feb 12, 2009 1:18 pm

chiar nu mai e nimeni in asteptare pt stagiatura????? :help:
[b][b]" cine are noroc are, cine n-are, n-are!!"[/b][/b]

Return to “Rezidentiat 2009”