Din cate am inteles eu, se poate si la cabinete de mf.
Intereseaza-te la ASP, dar parca scria in Ordonanta ca se poate face practica asistata la cabinete de mf sau spitale fara rezidenti...[/quote]
o sa intreb .....acu is asa de suparata. ca era sa dau dintr-una intr-alta. cu dosarul meu cu tot. ca doar la noi in romania muritorii de rand nu au nici un drept, daca isi cer drepturile e ilegal. ma scoteau handicapata de acuma si cica nu prea as avea eu voie sa lucrez.....poate vor sa le demonstrez ca sunt mult mai sanatoasa decat majoritatea dintre ei. gura mamiii lor de idioti(ma scuzati)

[/quote]
in respectiva ordonanta referitoare la practica asistata mentionau si care sunt cabinetele care ar putea primi practicanti.. dar imi amintesc ca, din cauza faptului ca nu s-ar fi gasit modalitatea de virare a banilor la aceste cabinete.........suntem sfatuiti sa nu ne indreptam catre acestea!
nu stie nimeni daca se poate face o detasare ? dupa catva timp , sa spunem o luna- doua?

ar putea fi si o solutie pt tine Alina, nu?[/quote]
singura solutie inac-o revolutie.nu stiu ce solutii mai am astept sa ajunga raspnsul de la minister la asp si dupa aia incep cu intrebarile. eu am aflat direct de la minister ca nu e aprobat dosarul. am sunat pana mi-au spus ce si cum. dar mi-au spus ca nu se mai poate face nici in spitalele care au rezidenti din ianuarie desi erau pe lista cand am depus eu dosarul. de acu sanatate si virtute. imi mai ramane rezidentiatul.
khabi kushi khabie gham...