Cei promovati cu 50% sa dam MS in JUDECATA
-
- junior
Re: Cei promovati cu 50% sa dam MS in JUDECATA
sa inteleg ca eu clasat pe 3177 prind shi eu MF? fine with me! poate sa fie loc shi la Cuca Macaii! 

-
- junior
e uite aici te inseli eu vreau un post la tzara ca acolo se invata meserie...shi lucru asta va poate fi confirmat de orice medic cu experienta...

- dandanaua
- senior
Post tipic de Nostradamus de la tara ! @ dr_h
- dr_h
- senior
Lord Tanathos wrote:serios cum ai muncit stateai acasa shi cand te suna shefu bagai o duda de genu: "sunt la un medic...te sun in 5 min" ...hai las-o jos ca macane...
Daca va roade atat de mult curiozitatea, am avut un job part-time.
-
- junior
cu alte cuvinte : "Munca la facut pe om....neom!"...ai muncit de nu "ai mai avut aer" .... 

- dandanaua
- senior
Job de manipulant?
-
- junior
-
- junior
dr_h wrote:Cei care au punctaje la 600 vor prinde posturi. Nu se vor lua toate, pentru ca sunt in zone dificile. Prin urmare la un asemenea punctaj, asemenea post. Dar normal ca v-ar conveni un loc de MF caldut intr-un centru universitar, doar la prestanta voastra nu o sa va mutati la tara.
Auzi ! ai grija cum vb cu noi!
Vad ca nu ai nici macar bun simt!
Si DA! ne ducem si la tara care-i problema ta!
Mai ! daca nu sti ! iti spun eu.Doctorii care lucreaza la tara sunt curajosi pentru ca nu au aceleasi posibilitati ca cei de la orase.
Ce sa spun! esti tu cel mai jmecher!
HAI LASA COMENTARIILE SI DUTE LA POSTUL TAU DE LA ORAS!
Probabil ca esti unul din cei cu pile!sau ai luat si tu rezi si acum te dai jmecher!
ma lasa RECE atitudinea ta!
si pa! ca m-ai plictisit!
- dr_h
- senior
Nu intru in polemici legate de viata mea.
Locul il meritati pe masura la cat ati invatat.
Locul il meritati pe masura la cat ati invatat.
- dr_dr
- elder
Lord Tanathos wrote:da de unde shtii matalutza ca unii din noi au stat pe degeaba?...sa shtii ca unii dintre noi ashi muncit ca sa se intretina shi nu au stat pe spinarea lu' mamica shi taticu...
si eu am muncit din anul 2 de facultate
am invatat si am luat si rezi

poate cei care au punctaje ar trebui sa faca scandal sa li se dea locuri EI MERITA!
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

- dandanaua
- senior
Nu intereseaza pe nimeni viata ta.
In schimb vad ca tu ai mare interes pentru vietile celorlalti.
In schimb vad ca tu ai mare interes pentru vietile celorlalti.
-
- junior
extraordinar....ma intreb daca ai fi fost in locul nostru ai mai fost asha de "smecher"....Shut it...ca ne muta nasul cu dunful care il emana...
- dandanaua
- senior
dr_dr wrote:Lord Tanathos wrote:da de unde shtii matalutza ca unii din noi au stat pe degeaba?...sa shtii ca unii dintre noi ashi muncit ca sa se intretina shi nu au stat pe spinarea lu' mamica shi taticu...
si eu am muncit din anul 2 de facultate
am invatat si am luat si rezi![]()
![]()
![]()
poate cei care au punctaje ar trebui sa faca scandal sa li se dea locuri EI MERITA!
Pai daca ati judeca nitel ati vedea ca daca s-ar suplimenta locurile ati avea mai multe locuri cu totii la repartitie !
-
- junior
Am plecat la DSP sa-mi iau adeverinta ca am promovat examenul!
Va tin la curent pe cei interesati iar pentru cei care se baga in discutie doar ca sa se afle in treaba le dau DELETE!
Va tin la curent pe cei interesati iar pentru cei care se baga in discutie doar ca sa se afle in treaba le dau DELETE!

-
- junior
Daca ar fi sa aveti dreptate va dau o bere sau un fresh la fiecare dupa repartie, pt ca pe mine doar sotul ma opreste sa iau post la Baia de Arama sau printr-un loc uitat de Dumnezeu, dar din pacate el nu stie cum e sa inveti materia asta, el doar vede. Nu voi muri 5 ani pe acolo, de 3 ani oricum traiesc un calvar ca nu reusesc la examenul asta. Mai ales anul trecut cand am parcurs materia, unele subiecte le-am facut de 4 ori dar am clacat psihic in timpul examenului. Eu am mai spus, sa ne dea MF la cei care ramanem fara sansa de a alege, si nu neaparat loc de mf , ok sa dea post de mf in localitati izolate. Sunt medici care au plecat in Africa si credeti-ma nu e roz pe acolo dar rezista, si asta pentru ca nu au dat la medicina ca e tata/ mama doctor sau ca visau ca vor trai in puf ci pentru ca le place meseria asta ii implineste asa ca nu vad de ce ar fi mai rau aici.
- dr_h
- senior
Nu cred ca se vor suplimenta locurile, cand le-au anuntat se asteptau ca jumatate sa ramana afara.
Anul trecut au ramas posturi pentru ca multi au renuntat la ideea de a face rezidentiat pe post, prin urmare si anul acesta, se vor lua posturile mai accesibile si vor ramane cele mai indepartate si in orase mai mici.
Anul trecut au ramas posturi pentru ca multi au renuntat la ideea de a face rezidentiat pe post, prin urmare si anul acesta, se vor lua posturile mai accesibile si vor ramane cele mai indepartate si in orase mai mici.
- profesorul
- junior
MESAJ IMPORTANT
Mesaj de la DSP Prahova: "Adeverintele in care se vor specifica: promovarea examenului de rezidentiat , se vor ridica dupa repartitii si vor fi obtinute de la minister. Toti cei care au promovat examenul de rezidentiat dar nu ocupa un loc sau post sa se prezinte la repartitie pentru ca locurile se vor suplimenta"
Mesaj de la DSP Prahova: "Adeverintele in care se vor specifica: promovarea examenului de rezidentiat , se vor ridica dupa repartitii si vor fi obtinute de la minister. Toti cei care au promovat examenul de rezidentiat dar nu ocupa un loc sau post sa se prezinte la repartitie pentru ca locurile se vor suplimenta"
-
- junior
E ceva oficial sau a aruncat pastila vreo cucoana plictisita? Si "profesorul" te rog mult da un PM am sa iti trimit un email de la cel ce s-a ocupat cu procesul in 2005.
-
Eu una nu am facut facultatea de medicina si nici rezidentiat nu am dat dar ma lupt alaturi de voi ,pt voi, ca sa se faca dreptate un sfat simplu din partea mea incercati sa nu lasati lucrurile asa cum sunt si sa vb si cu Tiberiu Lovin cel care conduce reportervirtual ca e un om bun si cred ca va poate ajuta puteti incerca si sa vb cu cel care conduce asa numita "televiziunea poporului" cu dan diaconescu ,incercati sa faceti cat mai cunoscuta aceasta problema ca nu e corect ca peste 1700 de Promovati sa ramana fara loc FARA DREPT DE LIBERA PRACTICA ,FARA POSIBILITATEA DE A va PREGATI PE MAI DEPARTE IN NICI FEL ,eu una am incercat sa va fac cunoscuta petitia atat pe siteurile mele cat si pe cele ale prietenilor mei ,voi veti fi medici care ne vor ajuta atunci cand vom avea nevoie de ajutor asa ca si noi va ajutam acum,sa speram ca o sa reusiti sa va face-ti dreptate.
-
- senior
profesorul wrote:MESAJ IMPORTANT
Ce locuri se vor suplimenta? De MF? Sau si alte specialitati???

Solidara cu cei care vor ca MF sa se bage la cerere de anul acesta, nu de la anul -cum a promis deja MS.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p38884059.html
-
- senior
Lord Tanathos wrote:extraordinar....ma intreb daca ai fi fost in locul nostru ai mai fost asha de "smecher"....Shut it...ca ne muta nasul cu dunful care il emana...
In continuare sustin ca un medic ar trebui sa "vorbeste bine Romaneste"...
"Dunf" in limba romana nu prea exista... dar daca ma gandesc bine... stiai tu ceva... ai vrut sa spui "damf" probabil, adica DAMF, damfuri, s.n. (Fam.) Miros dezagreabil, caracteristic (de alcool) pe care îl exală cineva sau ceva. – Din germ. Dampf.
Ma rog... ce sa mai zic de "asha" si "care il emana"...
-
- senior
Cred ca mai bine ar fi sa lasam polemica si sa vorbim DOAR la subiect
Pana una alta s-au strans 489 de semnaturi.Nu uitati sa trimiteti si email cu datele voastre la adresa facuta de profesor: rezidentiat2009@yahoo.com
Pana una alta s-au strans 489 de semnaturi.Nu uitati sa trimiteti si email cu datele voastre la adresa facuta de profesor: rezidentiat2009@yahoo.com
Campanie de sustinere a colegilor care au promovat dar nu mai prind loc
kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.
kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.
- cog1983
- elder
Nu stiu de ce va agitati atata ca vor fi dintre cei care au promovat care nu vor avea posibilitatea sa aleaga. Eu fac pariu ca si la pozitia 3000+ vor fi posturi nealese de nimeni. Aceeasi agitatie a fost si anul trecut ca nu se mai da MF celor promovati si totusi au fost posturi nealese de nimeni (intr-adevar, nu in buricul targului, dar au existat). Acesta e si motivul pentru care au scazut punctajul de promovare si au usurat subiectele. Ai luat nota mica = alegi din ce ramane. Daca nu vrei postul respectiv, renunti si gata. Nu putem fi toti mari medici in centrele universitare.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
- junior
Jol tata lasa atitudinea asta de "politist al limbii romane" nu iti bate tu capul cum "vorbeste eu romaneste" dar oricum multumim ptr explicatiile gen DEX...oricum in alta ordine de ideei acush am venit de DSp si o doamna draguta (chiar a fost draguta...
) m-a lamurit ca deocamdata nu este nevoie de aceea adeverinta si ca vom fii anuntati la repartitie ce vor face cei care au punctaj de promovare.....

-
- senior
- Calico
- addicted
Lord Tanathos wrote:oricum in alta ordine de ideei acush am venit de DSp si o doamna draguta (chiar a fost draguta...) m-a lamurit ca deocamdata nu este nevoie de aceea adeverinta si ca vom fii anuntati la repartitie ce vor face cei care au punctaj de promovare.....
Te-a lamurit. Da.

N-a vrut sa-ti dea ce ai cerut si nici nu ti-a zis nimic concret.
Last edited by Calico on Fri Nov 20, 2009 2:21 pm, edited 1 time in total.
-
- senior
Lord Tanathos wrote:Jol tata lasa atitudinea asta de "politist al limbii romane" nu iti bate tu capul cum "vorbeste eu romaneste" dar oricum multumim ptr explicatiile gen DEX...oricum in alta ordine de ideei acush am venit de DSp si o doamna draguta (chiar a fost draguta...) m-a lamurit ca deocamdata nu este nevoie de aceea adeverinta si ca vom fii anuntati la repartitie ce vor face cei care au punctaj de promovare.....
Ne vor anunta ca putem incerca la anul.Astea sunt vorbe goala.Demersul trebuie dus pana la capat
- nektarul
- newbie
Pt MUMA PADURII (pseudonimul e un apropo la propria infatisare,oare?)
Cred ca e cazul sa nu mai mori de grija altora...In cazul in care se vor suplimenta locurile nu cred ca vor lua si cei cu 400 de puncte, totusi asta nu iti da tie dreptul sa faci pe atotstiutoarea (chit ca esti de fapt tare frustrata). Cei care se lupta acum sa ia macar MF (intree care sunt si eu, cu 600 puncte cum am mai spus) nu o fac toti numai de dragul de a "chiuli" de la stagii (ca sa lase munca pe spinarea rezidentilor capabili si altruisti ca dumneata). Poate unii mai au si familie, sau copii sau poate nu-si permit sa le spuna acestora "Stii, nu are mami bani sa cumpere mancare , dar am pregatit pe masa in bucatarie niste motivatie personala "
Asa ca vezi-ti de treaba ta ca si-asa nu pare sa te ajute dovleacul de pe umeri prea mult, in loc sa te preocupe "patetici" ca noi....
La cat de smart vrei sa pari ar trebui sa ai preocupari mai inalte....
Cred ca e cazul sa nu mai mori de grija altora...In cazul in care se vor suplimenta locurile nu cred ca vor lua si cei cu 400 de puncte, totusi asta nu iti da tie dreptul sa faci pe atotstiutoarea (chit ca esti de fapt tare frustrata). Cei care se lupta acum sa ia macar MF (intree care sunt si eu, cu 600 puncte cum am mai spus) nu o fac toti numai de dragul de a "chiuli" de la stagii (ca sa lase munca pe spinarea rezidentilor capabili si altruisti ca dumneata). Poate unii mai au si familie, sau copii sau poate nu-si permit sa le spuna acestora "Stii, nu are mami bani sa cumpere mancare , dar am pregatit pe masa in bucatarie niste motivatie personala "
Asa ca vezi-ti de treaba ta ca si-asa nu pare sa te ajute dovleacul de pe umeri prea mult, in loc sa te preocupe "patetici" ca noi....
La cat de smart vrei sa pari ar trebui sa ai preocupari mai inalte....
Dubito, ergo cogito; cogito ergo sum.
- b3
- elite
Hai ca incerc iar cu curatenia, mi-a mai venit o idee. Il inchid si mut temporar, pls nu mai incercati sa postati.
later edit: nu merge sa fac curat
Eventual repostati toate informatiile obtinute de la DSP in topicul cu petitia, pe care am reusit sa-l curat, si lasati-l pe asta pentru cearta. Ideal ar fi sa nu va mai certati da' in fine, sa nu fim idealisti acum..
later edit: nu merge sa fac curat

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- dr_h
- senior
Sunt tare curios din toti moralistii cati o sa aleaga post la Cuca Macaii... Mi-ar placea sa se suplimenteze numai posturi de MF ca sa va vad atunci cati dintre voi o sa luati si cati o sa sa resemneze si o sa inteleaga ca mai bine invata mai mult si iau la anul ce-si doresc.
- Calico
- addicted
nektarul wrote:Poate unii mai au si familie, sau copii sau poate nu-si permit sa le spuna acestora "Stii, nu are mami bani sa cumpere mancare , dar am pregatit pe masa in bucatarie niste motivatie personala "
In primul rand sper ca totusi o sa-ti inveti copilul ala sa-si respecte partenerii de discutie, chiar si atunci cand acestia au alta parere.
N-ai de ce sa-ti scoti copilul la inaintare, lucrul asta mi se pare degradant si nejustificat. Faptul ca ai obligatii nu te scuza, te acuza. Faptul ca ai obligatii nu-ti face demersul justificat. Copilul ar fi trebuit sa fie o motivatie in plus pentru tine. Ai putea sa-i spui eventual: "stii, nu are mami bani sa cumpere mancare pentru ca a fost prea lenesa ca sa invete pentru rezidentiat si nu a reusit sa ia nimic". Ar trebui sa-ti fie rusine ca n-ai invatat mai mult PENTRU COPILUL TAU.
Daca as fi avut copil si as fi stiut ca n-am ce sa-i pun pe masa in eventualitatea in care nu iau, as fi rupt si mai mult cartea aia. In definitiv e un examen usor. Lenea e scuzabila pentru cineva care nu are obligatii, dar tu care ai si copil cum poti sa nu inveti si apoi sa te mai si plangi ca nu ti se da ce meriti si ca-ti moare copilul de foame??!! Si am observat ca nu esti singura de pe forumul asta cu argumentul "copil".
Si nu-mi ziceti ca n-ati luat rezidentiatul din cauza bebelusului. Stiu o tipa care a facut doi copii in timpul rezidetiatului, a mers si la serviciu, s-a bagat si in studii, e o tipa super-desteapta. Si a reusit sa invete si sa ia cea mai mare nota la specialitate la endocrine, desi avea acasa un bebe si un copil mic.
Solutii exista. Poti sa intri in somaj, sa te angajezi la o firma de medicamente sau sa-ti iei un job part-time timp de un an. Poti fi vanzatoare, maturatoare, poti sa stai acasa cu parintii. Dar tu ceri ceva la care nu ai dreptul, oricum ai intoarce-o. Eu inteleg faptul ca fiecare face orice pentru a-i fi bine lui si familiei lui si nu va acuz pentru ca incercati tot ce puteti. E uman. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fiu de acord cu voi si sa va dau dreptate.
Iar acum sper ca nu ma acuzi ca ma iau de viata ta personala, ca tu esti aia care a adus copilul in discutie pentru a-si justifica actiunile.
- dr_h
- senior
Cum de n-a aparut nimeni sa spuna ca nu a avut timp sa faca bulinele si de aia au luat punctaj mic?
- Chingachgook
- addicted
dr_h wrote:Cum de n-a aparut nimeni sa spuna ca nu a avut timp sa faca bulinele si de aia au luat punctaj mic?
a fost o domnisoara doctor care declara ca nu a avut timp
ca examenul asta testeaza viteza de reactie nu cunostintele medicale

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Melania
- addicted
c-o-n-c-u-r-s
- nektarul
- newbie
Ideea e ca: TU nu ai nici un drept sa-ti dai cu parerea despre viata lui X sau Y.
Si nu, nu introduc copiii in fata...la fel cum nu sunt nici lenesa (de unde stii tu ca n-am invatat, ma cunosti cumva???)
Dar mi-ar placea sa te vad pe tine cu gemeni mici, cand unul e racit si celalalt nu, si cand a terminat primul incepe al doilea sau cand unul vrea sa doarma si celalalt vrea sa manance si multe multe altele in conditiile in care ii cresti numai tu si sotul fara alte ajutoare.
Asa ca te rog....nu viata personala e in discutie aici...s-o lasam asa cum e...
Nimeni nu vrea pomana...doar ca imi doresc sa prind si eu ceva cu alea 600 amarate cat am reusit sa fac in noptile albe...
Si nu imi spune mie ca nu stiu ce colega a facut si a dres? Tipa si-a crescut cumva singura copiii? iti spun eu ca NU, i-a plasat de la un bunic la altul, de la o matusa la alta de-a putut sa ia note mari si sa intre si in studii. Nu-mi spune mie ca avea intr-o mana pixul si in alta copilul.
Asa ca....nu am nevoie de lectii de la altii care nu stiu....La fel cum nu e cazul sa isi dea cu parerea cei care nu au habar despre ce vorbesc (la modul general)
Toate bune
Si nu, nu introduc copiii in fata...la fel cum nu sunt nici lenesa (de unde stii tu ca n-am invatat, ma cunosti cumva???)
Dar mi-ar placea sa te vad pe tine cu gemeni mici, cand unul e racit si celalalt nu, si cand a terminat primul incepe al doilea sau cand unul vrea sa doarma si celalalt vrea sa manance si multe multe altele in conditiile in care ii cresti numai tu si sotul fara alte ajutoare.
Asa ca te rog....nu viata personala e in discutie aici...s-o lasam asa cum e...
Nimeni nu vrea pomana...doar ca imi doresc sa prind si eu ceva cu alea 600 amarate cat am reusit sa fac in noptile albe...
Si nu imi spune mie ca nu stiu ce colega a facut si a dres? Tipa si-a crescut cumva singura copiii? iti spun eu ca NU, i-a plasat de la un bunic la altul, de la o matusa la alta de-a putut sa ia note mari si sa intre si in studii. Nu-mi spune mie ca avea intr-o mana pixul si in alta copilul.
Asa ca....nu am nevoie de lectii de la altii care nu stiu....La fel cum nu e cazul sa isi dea cu parerea cei care nu au habar despre ce vorbesc (la modul general)
Toate bune
Dubito, ergo cogito; cogito ergo sum.
- Chingachgook
- addicted
nektarul wrote:I.la fel cum nu sunt nici lenesa
pai inseamna ca nu poti mai mult
asta e
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Im
- elite
Care-i treaba cu copiii, intra cumva acest criteriu la stabilirea punctajului ?
Nu intra ? Atunci ?
Tu i-ai facut, doar n-a venit barza, si stiai foarte bine ca vei dai rezi.
Parinti bolnavi nu a avut nimenea ?
Hai, ca poate baga astia un bonus de 200 de puncte pentru toti cei care n-au avut timp de pregatire.
Nu intra ? Atunci ?
Tu i-ai facut, doar n-a venit barza, si stiai foarte bine ca vei dai rezi.
Parinti bolnavi nu a avut nimenea ?
Hai, ca poate baga astia un bonus de 200 de puncte pentru toti cei care n-au avut timp de pregatire.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- dr_h
- senior
Stiu o colega mai mica de facultate care are si bebelus de cateva luni si bursa la medicina. Deci se poate. Si sunt sigur ca nu e un caz singular.
- b3
- elite
moderator: consider ca in 16 pagini pe topicul asta, vreo 7 mutate din cel cu petitia, si noul topic dedicat lui kooksee ati exprimat toate punctele de vedere posibile. Va propun sa va opriti aici inainte sa incepeti sa va injurati ca la usa cortului. Topicul asta, cel cu petitia si cel dedicat lui kooksee se inchid. kooksee, ai putea si tu sa-ti schimbi semnatura si sa lasi oamenii doar cu numele si opiniile exprimate pe petitie online.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- Calico
- addicted
daniela.55 wrote:Si nu imi spune mie ca nu stiu ce colega a facut si a dres? Tipa si-a crescut cumva singura copiii? iti spun eu ca NU, i-a plasat de la un bunic la altul, de la o matusa la alta de-a putut sa ia note mari si sa intre si in studii. Nu-mi spune mie ca avea intr-o mana pixul si in alta copilul.
Ba da, draga. Tipa i-a crescut singura (impreuna cu sotul adica), fara s-o ajute nici un bunic. Si da, exact asta facea, invata cu copilul intr-o mana si pixul in alta. Cand am intrebat-o intr-o zi la spital cum poate sa se concentreze cu toata larma din jur a inceput sa rada si mi-a zis ca a invatat s-o faca atunci cand studia pentru specialitate cu doi copii mici in casa care tipau si-o trageau de maneca se se joace cu ei. Cica dupa asta te obisnuiesti cu orice.
Si daca ea a putut sa faca tot ce-a facut (si crede-ma ca a facut multe), si tu puteai sa iei macar un loc la rezi. Copilul nu e o scuza, e un motiv in plus sa inveti. Nu mai da vina pe el pentru esecurile personale.