Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
alina_ok
elder
elder

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 12:47 pm

cosmynutza wrote:Alina nu fi suparata...poate ca inca nu a fost aprobat,poate ca inca nu a ajuns la financiar.Ma gandesc ca totusi ar trebui sa ne sune,sa ne spuna cei de la ASP daca raspunsul e negativ sau afirmativ :hate:

faza este ca de la minister au spus ca au trimis raspunsurile la asp-uri. la asp imi spune ca nu ai primit nimic de la minster. oricum nu-mi mai pasa, incerc sa imi gasesc alte preocupari mai ales ca acu am aflat, in sfarsit, ca nu se schimba materia pt rezi, si sper sa treaca aceste 11 luni care mai sunt pana la rezidentiat fara sa inebunesc stand numai in casa. mai fac si cate o lucrare la colegii mai mici, asta este. alt dosar eu nu mai pun ca nu mai are rost, mai dureaza inca nu stiu cate luni ca sa primesc raspuns si in plus sigur o sa zica dupa aia ca nu mai au fonduri. m-am lamurit cu treaba asta, inseamna ca alte sanse nu am decat sa iau rezi-ul sau sa plec la facut trotuarul in italia sau spania. multa bafta la toti si spor la lucru.
khabi kushi khabie gham...

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 13, 2009 12:52 pm

alina_ok wrote:din pacate sunt sigura. am sunat la toate birourile din ministerul ala ca sa dau de urma dosarului. si intr-un final o tanti a zis ca dosarele aprobate se afla la financiar la o alta tanti si mi-a dat numarul de acolo, am sunat si acolo si tantea aia a zis ca dosarul meu sigur nu este la ea. deci .........

Si eu ma gandesc ca poate dosarul tau nu a ajuns inca la financiar. Faptul ca ti-a zis ca dosarul tau nu e acolo, asta nu inseamna neaparat ca nu a fost aprobat. Nu ti-a spus "nu a fost aprobat" sau "a fost aprobat", deci...dosarul tau poate fi in drum spre ASP din orasul tau. Pt ca o parte din dosarele aprobate au fost trimise spre ASP-uri ca de acolo sa fie trimise mai departe la spitale...
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 12:58 pm

drzuzu wrote:
alina_ok wrote:din pacate sunt sigura. am sunat la toate birourile din ministerul ala ca sa dau de urma dosarului. si intr-un final o tanti a zis ca dosarele aprobate se afla la financiar la o alta tanti si mi-a dat numarul de acolo, am sunat si acolo si tantea aia a zis ca dosarul meu sigur nu este la ea. deci .........

Si eu ma gandesc ca poate dosarul tau nu a ajuns inca la financiar. Faptul ca ti-a zis ca dosarul tau nu e acolo, asta nu inseamna neaparat ca nu a fost aprobat. Nu ti-a spus "nu a fost aprobat" sau "a fost aprobat", deci...dosarul tau poate fi in drum spre ASP din orasul tau. Pt ca o parte din dosarele aprobate au fost trimise spre ASP-uri ca de acolo sa fie trimise mai departe la spitale...

pai si nu era logic sa imi spuna da dom'le a fost aprobat sau nu. mai ales ca am si numar de inregistrare si data cand ajuns la minister?daca era trimis la asp sigur imi spuneau asta. mi-au spus ca aper in lucru la o doamna chivu la care am sunat si a zis ca la ea nu este ca l-a trimis la financiar si aia de la financiar a zis ca la ea nu a ajuns dosarul meu.ca la ea sunt alea aprobate. deci nu este aprobat. sa fie sanatosi

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 13, 2009 1:06 pm

Poate i-a fost lene sa caute printre maldarul de dosare si e mai usor sa spui "nu e", decat sa cauti.
Gandeste-te ca la minister ajung dosarele din toata tara.
Eu tot cred ca si dosarul tau e aprobat.
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Tue Jan 13, 2009 1:14 pm

Speranta moare ultima....poate ca exista si pt noi putin noroc...si poate vom avea o surpriza,cine stie? :allright:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 13, 2009 1:21 pm

ce motive de transfer ai trecut?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 1:22 pm

cosmynutza wrote:Speranta moare ultima....poate ca exista si pt noi putin noroc...si poate vom avea o surpriza,cine stie? :allright:

nu ma intelegeti gresit. eu am pus pe un spital cu rezidenti. deci dupa metodologie e logic si normal sa nu il approbe. doar ca aveam motivatie medicala atat, si dupa legislatie ar fi fost posibil sa imi aprobe.deci restul care sunt le spitale fara rezidenti au aprobare.

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Tue Jan 13, 2009 3:00 pm

hai sa va zic eu una tare......
am facut in 5 decembrie o cerere catre o unitate medico-sociala din judetzul sibiu....am petrecut sarbatorile fericit...cum se face, de altfel.....cu spaerantza in san ca merg dupa sarbatori si gasesc dosarul aprobat....:)
cred ca nu o sa mai fie pt nimeni surpriza daca va spun ca nu aveau raspuns prin 5 ianuarie.....
cea mai tare faza e ca ieri (12 ianuarie 2009) am mers la ASP Sibiu si una din tanti imi spune ca nu o primit raspuns ca b;a bla bla.....si sa stau linistit sa astept..... din fericire am mai asteptat acolo inca vro 2 minute pana o venit shefa ei....care a dat telefon la bucuresti iar tantile alea de la Buc i-au spus ca s-a modificat schimbarea sau ca s-a schimbat modificarea si ca nu mai avem voie sa facem practica asta de *** la unitati medicosociale si sa mergem la un spital....spitalul din aceeashi localitate de care va vorbeam anterior....si sa mergem la un medic de familie sa ne ia ala sub aripioara lui protectoare...asha incat el sa fie supraveghetorul nostru si GURU in acelasi timp iar spitalul respectiv sa ne dea banii....

evident ca acum facem alte cereri si alte dosare......cam cand credetzi ca se aproba oare? pana in noiembrie credeti ca e o shansa? :peace:

in rest toate bune si frumoase......
Asta e tzara pe acre o meritam.....
sa auzim de bine!!!!! numa de bine :D
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 3:08 pm

vokuro wrote:hai sa va zic eu una tare......
am facut in 5 decembrie o cerere catre o unitate medico-sociala din judetzul sibiu....am petrecut sarbatorile fericit...cum se face, de altfel.....cu spaerantza in san ca merg dupa sarbatori si gasesc dosarul aprobat....:)
cred ca nu o sa mai fie pt nimeni surpriza daca va spun ca nu aveau raspuns prin 5 ianuarie.....
cea mai tare faza e ca ieri (12 ianuarie 2009) am mers la ASP Sibiu si una din tanti imi spune ca nu o primit raspuns ca b;a bla bla.....si sa stau linistit sa astept..... din fericire am mai asteptat acolo inca vro 2 minute pana o venit shefa ei....care a dat telefon la bucuresti iar tantile alea de la Buc i-au spus ca s-a modificat schimbarea sau ca s-a schimbat modificarea si ca nu mai avem voie sa facem practica asta de *** la unitati medicosociale si sa mergem la un spital....spitalul din aceeashi localitate de care va vorbeam anterior....si sa mergem la un medic de familie sa ne ia ala sub aripioara lui protectoare...asha incat el sa fie supraveghetorul nostru si GURU in acelasi timp iar spitalul respectiv sa ne dea banii....

evident ca acum facem alte cereri si alte dosare......cam cand credetzi ca se aproba oare? pana in noiembrie credeti ca e o shansa? :peace:

ce inseamna unitate medico-sociala?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 3:11 pm

ce inseamna unitate medico- sociala?

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 13, 2009 3:15 pm

vokuro wrote:hai sa va zic eu una tare......

Ce tare!
Mi se pare o aberatie totala, dar....la Sibiu totul e posibil! Am terminat faculta la Sibiu si am ajuns la concluzia ca Sibiul e special, e diferit fata de restul tarii. Ca la Sibiu nu e pe nicaieri!
Si am mai observat un lucru: chiar daca nu au informatii concrete, ei te sfatuiesc si te indruma, dupa cum cred ei ca s-ar proceda. Si uite asa se nasc zvonurile....
Si unde sa te duci pe mf sa faci practica asistata? Sunt destiu rezidenti pe mf in Sibiu si un singur coordonator/indrumator pe mf....E ca naiba!
Mult spor si bafta!

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Tue Jan 13, 2009 3:27 pm

unitate medico-sociala e un fel de azil cu un statut putzin diferit... in sensul ca le vin bani de la minister, de la primarie si nu mai stiu de unde.....

si da....sibiul este intotdeauna special.....

cat despre unde voi face.....iti spun sincer ca nu stiu....mai inainte am ajuns acasa, am fost pe la o tanti doctora undeva in cartierul meu...dragutza tanti de altfel.....care mi-a spus sa merg joi ca pana atunci da si ea telefoane sa se puna la curent cu ultimile stiri si ma anuntza daca se poate sa merg la ea....deci iti imaginezi in ce stadiu ma aflu :) (ne aflam, noi care suntem pe aici prin sibiu).....

interesant e ca inca am incredere ca o sa fie aprobate cererile....ciudat, nu????
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Tue Jan 13, 2009 3:35 pm

si totusi ar mai fi o solutziune:
in caz ca nu se aproba nimic, sau procesul asta dureaza foarte mult......o sa dau anuntz la Tribuna Sibiului care sa sune in halul urmator: "Tanar medic doresc cunostintza doamna in varsta, bine situata material, cu proprietatzi imobiliare in posesie pentru o eventuala mostenire" :)) :peace: :crazy:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 3:38 pm

vokuro wrote:unitate medico-sociala e un fel de azil cu un statut putzin diferit... in sensul ca le vin bani de la minister, de la primarie si nu mai stiu de unde.....

cat despre unde voi face.....iti spun sincer ca nu stiu....mai inainte am ajuns acasa, am fost pe la o tanti doctora undeva in cartierul meu...dragutza tanti de altfel.....care mi-a spus sa merg joi ca pana atunci da si ea telefoane sa se puna la curent cu ultimile stiri si ma anuntza daca se poate sa merg la ea....deci iti imaginezi in ce stadiu ma aflu :) (ne aflam, noi care suntem pe aici prin sibiu).....

interesant e ca inca am incredere ca o sa fie aprobate cererile....ciudat, nu????

da foarte.......si astia de la minister ne lasa sa fierbem in suc propriu. si nici macar de la ei nu iesi cu ceva concret. stai calm nu numai sibiul e asa. sa vezi tu in suceava ce este. functioneaza alte legi.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 13, 2009 3:46 pm

vokuro wrote:unitate medico-sociala e un fel de azil cu un statut putzin diferit... in sensul ca le vin bani de la minister, de la primarie si nu mai stiu de unde.....

Nu mi se pare ciudat. Eu zic ca va fi bine pt toti. Au nevoie de personal.
Imi imaginez in ce stadiu va aflati...Eu as fi vrut sa raman in Sibiu si probabil mai mult ca sigur ca acum eram in aceeasi situatie cu tine (voi). Nu inceta sa speri! Cu rabdare se va rezolva tot! Numai ca trebuie sa fortezi deschiderea unor usi....
Traim in Romania!

Bafta multa!

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Tue Jan 13, 2009 3:50 pm

drzuzu wrote:

Nu mi se pare ciudat. Eu zic ca va fi bine pt toti. Au nevoie de personal.
Imi imaginez in ce stadiu va aflati...Eu as fi vrut sa raman in Sibiu si probabil mai mult ca sigur ca acum eram in aceeasi situatie cu tine (voi). Nu inceta sa speri! Cu rabdare se va rezolva tot! Numai ca trebuie sa fortezi deschiderea unor usi....
Traim in Romania!

Bafta multa!

sarumana frumos..esti amabil(a).......si eu sper sa fie bine...ca altfel nici macar nu mai incercam ;)

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 13, 2009 3:52 pm

vokuro wrote:si totusi ar mai fi o solutziune:
in caz ca nu se aproba nimic, sau procesul asta dureaza foarte mult......o sa dau anuntz la Tribuna Sibiului care sa sune in halul urmator: "Tanar medic doresc cunostintza doamna in varsta, bine situata material, cu proprietatzi imobiliare in posesie pentru o eventuala mostenire" :)) :peace: :crazy:

Asta da anunt! :lol: :lol: :lol:
Buna ideea! Ma gandeam sa adopt si eu atitudinea asta (la mine ar fi sunat: "Tanara doctorita doresc cunostinta cu un domn cu situatie...etc.." ), dar am renuntat la idee ca am primit aprobarea...

Ai sa vezi ca va fi bine pt toti!

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Tue Jan 13, 2009 4:01 pm

Sa inteleg ca tre sa-mi fac curaj,si sa sun si eu la ASP Bacau,sa vad daca au vreun raspuns.Ca daca astept sa ma sune ei,probabil ca ma prinde toamna si vine 15 noiembrie :devil:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 4:11 pm

cosmynutza wrote:Sa inteleg ca tre sa-mi fac curaj,si sa sun si eu la ASP Bacau,sa vad daca au vreun raspuns.Ca daca astept sa ma sune ei,probabil ca ma prinde toamna si vine 15 noiembrie :devil:

da. numai saq nu iti spuna si aia cum mi-au zis mie ca nu au nici un raspuns dar au numarul meu de tel si sa astept sa ma sune ei.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Jan 13, 2009 4:52 pm

cosmynutza wrote:Sa inteleg ca tre sa-mi fac curaj,si sa sun si eu la ASP Bacau,sa vad daca au vreun raspuns.Ca daca astept sa ma sune ei,probabil ca ma prinde toamna si vine 15 noiembrie :devil:

hai ma ca or sa te sune ei cindva....anul asta :)
qpepsi.gif

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Tue Jan 13, 2009 6:45 pm

eu am sunat astazi si mi-au spus ca tinand cont ca este criza financiara si ca sunt fonduri limitate ... ar trebui sa pun o pila la cel de sus pt a obtine aprobarea!
mamica unei zane!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 13, 2009 6:59 pm

zana_ale wrote:eu am sunat astazi si mi-au spus ca tinand cont ca este criza financiara si ca sunt fonduri limitate ... ar trebui sa pun o pila la cel de sus pt a obtine aprobarea!

criza financiara la noi in romania e mai tot timpul. nu inteleg ce se agita atat cu criza financiara. cine ti-a zis asta,de la minister?

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Jan 13, 2009 8:40 pm

cei care au primit confirmare pt practica asistata, ce alte acte vi s-au mai cerut la angajare?
semnati vreun contract si la colegiul medicilor?

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Tue Jan 13, 2009 10:52 pm

alina_ok wrote:
zana_ale wrote:eu am sunat astazi si mi-au spus ca tinand cont ca este criza financiara si ca sunt fonduri limitate ... ar trebui sa pun o pila la cel de sus pt a obtine aprobarea!

criza financiara la noi in romania e mai tot timpul. nu inteleg ce se agita atat cu criza financiara. cine ti-a zis asta,de la minister?

nu,cei de la asp.
mamica unei zane!

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Wed Jan 14, 2009 1:22 am

rezid wrote:cei care au primit confirmare pt practica asistata, ce alte acte vi s-au mai cerut la angajare?

pana acum tantile de la personal nu mi-au cerut decat asigurare de malpraxis, copie dupa certificatul de nastere, fisa medicala (m-au indrumat catre un medic ce mi-a cerut AgHBS, VDRL si radiografie pulmonara+adeverinta de la med de familie ca nu sunt luat in evidenta cu boli cronice) si card de salariu (iti vor da ele bancile la care vei putea sa iti faci cardul). Maine imi fac analizele si sper sa aflu cat de curand ce salariu vom avea:D.
Succes la cei care nu au primit aprobarea si.......sa ne dam cate o bere din salariul ala mare.....de "practicant supravegheat" ( ce penibil suna!!!!)
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Wed Jan 14, 2009 1:49 am

si asigurarea pt malpraxis unde o inchei? cum procedezi? :D

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Wed Jan 14, 2009 11:05 am

Anjin-san wrote:
rezid wrote:cei care au primit confirmare pt practica asistata, ce alte acte vi s-au mai cerut la angajare?

pana acum tantile de la personal nu mi-au cerut decat asigurare de malpraxis, copie dupa certificatul de nastere, fisa medicala (m-au indrumat catre un medic ce mi-a cerut AgHBS, VDRL si radiografie pulmonara+adeverinta de la med de familie ca nu sunt luat in evidenta cu boli cronice) si card de salariu (iti vor da ele bancile la care vei putea sa iti faci cardul). Maine imi fac analizele si sper sa aflu cat de curand ce salariu vom avea:D.
Succes la cei care nu au primit aprobarea si.......sa ne dam cate o bere din salariul ala mare.....de "practicant supravegheat" ( ce penibil suna!!!!)

Si daca ai deja card si vrei sa primesti salariul pe cardul pe care il ai? Mie deocamdata nu mi-au zis nimic pt ca inca nu mi-a ajuns dosarul la spital...Mi-au spus ca in momentul cand va ajunge dosarul la spital imi vor spune ce trebuie sa fac si ce imi trebuie pt angajare. Pana atunci...frec menta... :)

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Jan 14, 2009 2:52 pm

semnati vreun contract si la colegiul medicilor?[/quote]
Succes la cei care nu au primit aprobarea si.......sa ne dam cate o bere din salariul ala mare.....de "practicant supravegheat" ( ce penibil suna!!!!)[/quote]

Si daca ai deja card si vrei sa primesti salariul pe cardul pe care il ai? Mie deocamdata nu mi-au zis nimic pt ca inca nu mi-a ajuns dosarul la spital...Mi-au spus ca in momentul cand va ajunge dosarul la spital imi vor spune ce trebuie sa fac si ce imi trebuie pt angajare. Pana atunci...frec menta... :)[/quote]
eu cred ca astia zic orice numai ca sa scape de noi.in final cine stie ce se va intampla.

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Wed Jan 14, 2009 4:17 pm

asigurarea mi-am facut-o la BCR si am platit 8 euro, iar cardul tot acolo....de fapt aveam un card ce-l pirdusem dar era gol si nu am facut inchidere de cont, iar cei de la banca mi-au spus ca imi poate ramane acelasi cont si imi fac ei alt card. Bancile la care as fi putut sa-mi fac card sunt: BCR, Transilvania sau Raiffhaizan (no acu am scris ca unu' de la tzara:))))))))).
Sper sa va fie de folos!
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Wed Jan 14, 2009 5:14 pm

merci Anjin-san ! :allright:
cu ce te lauzi in rest? :D ce.. "manevre" ai realizat prin spital? :D

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Wed Jan 14, 2009 5:33 pm

Deci imi pot pastra cardul de la Reiffeisen...Mersi si eu Anjin san.

Sa va zic o bomba: zilele trecute mi s-a spus ca dosarul meu e aprobat....Azi am sunat iar la ASP sa vad cand va ajunge dosarul la spital si mi s-a spus ca spitalul pt care am optat are rezidenti si sa ma duc la alt spital ca acolo nu sunt rezidenti si au nevoie de personal. Am fost la spitalul unde m-au trimis azi de la ASP si am rezolvat cu cererea catre manager, apoi din nou la ASP sa o pun la dosar si sa-l trimita inapoi la MS pt aprobare...Spitalul pt care am optat, in decembrie era pe lista cu spitalele unde poti sa-ti faci aceasta practica si nu avea rezidenti. Acum, cica sunt rezidenti acolo. Eu nu am vazut nici unul....

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Jan 14, 2009 6:11 pm

drzuzu wrote:Deci imi pot pastra cardul de la Reiffeisen...Mersi si eu Anjin san.

Sa va zic o bomba: zilele trecute mi s-a spus ca dosarul meu e aprobat....Azi am sunat iar la ASP sa vad cand va ajunge dosarul la spital si mi s-a spus ca spitalul pt care am optat are rezidenti si sa ma duc la alt spital ca acolo nu sunt rezidenti si au nevoie de personal. Am fost la spitalul unde m-au trimis azi de la ASP si am rezolvat cu cererea catre manager, apoi din nou la ASP sa o pun la dosar si sa-l trimita inapoi la MS pt aprobare...Spitalul pt care am optat, in decembrie era pe lista cu spitalele unde poti sa-ti faci aceasta practica si nu avea rezidenti. Acum, cica sunt rezidenti acolo. Eu nu am vazut nici unul....

pai daca este sa o luam asa toate spitalele au rezidenti acuma nu?

rezid
junior
junior

Postby rezid » Wed Jan 14, 2009 6:28 pm

drzuzu wrote:Deci imi pot pastra cardul de la Reiffeisen...Mersi si eu Anjin san.

in ce lume sucita ne ducem zilele..... :!: :?:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Jan 14, 2009 7:43 pm

acu cred ca ne freaca numai ca sa mergem pe la dispensarele de la tara, ca numai acolo cred ca nu sunt rezidenti si au nevoie de personal. idiotii........ nu au de cat sa se duca ei in frunte cu ministrul, la tara. sa il vad pe bazac cu ferrariul lui plin de noroi si de balega.........

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Wed Jan 14, 2009 11:18 pm

alina_ok wrote:acu cred ca ne freaca numai ca sa mergem pe la dispensarele de la tara, ca numai acolo cred ca nu sunt rezidenti si au nevoie de personal. idiotii........ nu au de cat sa se duca ei in frunte cu ministrul, la tara. sa il vad pe bazac cu ferrariul lui plin de noroi si de balega.........

:lol: :lol: :lol: Asta as vrea si eu s-o vad!

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Thu Jan 15, 2009 11:07 am

Alina la ce numar ai sunat tu la minister?0213072600 sau 0213072524?Eu tot incerc si nu raspunde nimeni.Ca astia de la ASP au zis sa ma orientez catre alt spital,pt ca cel la care vroiam sa fac stag,are rezidenti.Si eu am o vaga banuiala ,ca ei nici macar nu au trimis dosarul la Bucuresti :hate:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Jan 15, 2009 12:43 pm

eu zic sa facem o petitie catre minister. nu se poate? ca sa ii aducem aminte lu nenea ca atunci cand am pus noi dosarele nu erau rezidenti la spitalele alea, si sa nu se mai eschiveze.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Thu Jan 15, 2009 5:45 pm

alina_ok wrote:eu zic sa facem o petitie catre minister. nu se poate? ca sa ii aducem aminte lu nenea ca atunci cand am pus noi dosarele nu erau rezidenti la spitalele alea, si sa nu se mai eschiveze.

De ce sa nu se poata face petitie catre minister? E dreptul nostru. Intrebarea se pune daca vom fi luati in seama.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Thu Jan 15, 2009 7:10 pm

nu a mai primit nimeni confirmarea?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Jan 15, 2009 7:26 pm

rezid wrote:nu a mai primit nimeni confirmarea?

se pare ca nu. totusi daca mai are cineva noutati il rugam sa ne spuna si noua.

Return to “Rezidentiat 2009”