minglee wrote:Eu zic sa iei un diazepam .
Daca nu ai prins specialitatea dorita corect era sa nu alegi nimic ,nu sa alegi MF pentru ca altii chiar isi doreau specialitatea MF si daca erau suficiente locuri pentru toti cei promovati nu mai dadeau cu siguranta niciodata rezidentiatul .
Ia uite frate ce morala tine, ce superioritate, ce etica…
Cica e incorect sa alegi MF cand iti doreai altceva, ca ar fi trebuit sa-l lasi unuia care isi dorea cu adevarat.
Dar e corect sa se dea MF de pomana ultimilor clasati, ca
ei sigur isi doresc toti asta cu adevarat. Si sigur niciunul dintre ei nu va incerca sa mai dea la anu’ rezidentiatul.
minglee wrote:tantarica wrote:Si o gaina putea sa obtina peste 400 de p daca ai fi pus o sa mearga pe acele grile
In sens invers gaina putea obtine si 700 de puncte.
minglee, eu ii respect pe cei mai destepti ca mine si nu le contest rezultatele. Nu inteleg de ce e asa greu pentru unii sa faca asta
daniela.55 wrote:deci nu mai conteaza ca nu mai sunt argumente,conteaza sa fiti contra.Ok.trebuia sa spui ca sa nu ne mai obosim sa va raspundem.
loloi. Ce-am mai ras. Voi erati aia care n-aveau argumente, dar ati primit ceva, ca pica bine inainte de alegeri. Pomana electorala mai exact.
Ei ar avea argumente, insa ma indoiesc ca asta va schimba ceva. Pomana electorala nu se retrage niciodata. Eventual ar putea obtine repetarea repartitiei