Solutie Ministerul Sanatatii pentru cei ramasi fara post

de dat il dam, dar il mai terminam ?
daniela.55
senior
senior

Re: Solutie Ministerul Sanatatii pentru cei ramasi fara post

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 4:53 pm

minglee wrote:
tantarica wrote:Sper ca nu treb sa mergi in fiecare zi pt banii astia?daca tot vrei sa dai la anul,cum este cazul meu?

NORMAL CA TREBUIE SA TE DUCI LA SERVICIU PTR BANII ASTIA !
Si cand ti-am zis mai devreme ca din cauza astora ca tine care ocupa de-am pixelea un loc nu merg lucrurile ai sarit cu "ancoratul in sistem" pe care consideri ca un coleg care chiar isi doreste asta nu are posibilitatea datorita insuficientei locurilor cu toate ca a promovat ex de rezi , nu trebuie sa il ocupe ca sa iti mangai tu orgoliul .
Doamne cat tupeu !

Crezi ca e singurul caz de pe aici?
Sunt probabil mai multi care o fac pe moralistii pe aici dar......
Campanie de sustinere a colegilor care au promovat dar nu mai prind loc

http://www.petitieonline.ro/petitie-p38884059.html

kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 4:55 pm

tantarica wrote:Sper ca nu treb sa mergi in fiecare zi pt banii astia?daca tot vrei sa dai la anul,cum este cazul meu?Eu una as munci si 48 de ore pe Oftalmo si nu pe altceva!!

Q.E.D :lol:

NO COMMENT !
Last edited by minglee on Thu Dec 03, 2009 4:56 pm, edited 1 time in total.
Your time is the greatest gift you can give to someone.

carmy
junior
junior

Postby carmy » Thu Dec 03, 2009 4:56 pm

tantarica wrote:
tantarica wrote:Sper ca nu treb sa mergi in fiecare zi pt banii astia?daca tot vrei sa dai la anul,cum este cazul meu?

Eu una as munci si 48 de ore pe Oftalmo si nu pe altceva!!

Trebuia sa te straduiesti mai mult ca sa prinzi oftalmo!
Intrebarea ta e o jignire pentru cei care merg la lucru in fiecare zi, indiferent de motive. Si sa stii ca sunt multi "fraieri" din astia.
Sa iti fie rusine!

tantarica
junior
junior

Postby tantarica » Thu Dec 03, 2009 5:01 pm

carmy wrote:
tantarica wrote:

Eu una as munci si 48 de ore pe Oftalmo si nu pe altceva!!

Trebuia sa te straduiesti mai mult ca sa prinzi oftalmo!
Intrebarea ta e o jignire pentru cei care merg la lucru in fiecare zi, indiferent de motive. Si sa stii ca sunt multi "fraieri" din astia.
Sa iti fie rusine!

Sa imi fie rusine pt ca am un alt job la call center pe salvare Sambata si Duminica??poate vreau sa stau si eu acasa o zi in timpul sapatamnii!!ce zici?

carmy
junior
junior

Postby carmy » Thu Dec 03, 2009 5:06 pm

felicitari!
atunci de ce iti mai trebuie un al doilea job? la care nu intentionezi sa mergi...
sa lucreze altii in locul tau ("fraierii" aia de care vorbeam) nu?

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 5:08 pm

tantarica wrote:Eu una as munci si 48 de ore pe Oftalmo si nu pe altceva!!Sa imi fie rusine pt ca am un alt job la call center pe salvare Sambata si Duminica??poate vreau sa stau si eu acasa o zi in timpul sapatamnii!!ce zici?

Vrei sa dai la anul si ai si alt job .
Nu iti place MF ca numai Oftalmo te coafeaza dar tii neaparat sa fii platita "ancorata" ma rog un an ca MF dar vrei sa stai acasa in unele zile ca tu mai lucrezi si la call center .
Mare ti-e gradina Doamne !

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 5:13 pm

tantarica wrote:
carmy wrote:Trebuia sa te straduiesti mai mult ca sa prinzi oftalmo!
Sa iti fie rusine!

Sa imi fie rusine pt ca am un alt job la call center pe salvare Sambata si Duminica??poate vreau sa stau si eu acasa o zi in timpul sapatamnii!!ce zici?

incredibil!!! si cand te gandesti ca facea pe lupu moralist pe aici.

kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.

tantarica
junior
junior

Postby tantarica » Thu Dec 03, 2009 5:15 pm

minglee wrote:Vrei sa dai la anul si ai si alt job .
Nu iti place MF ca numai Oftalmo te coafeaza dar tii neaparat sa fii platita "ancorata" ma rog un an ca MF dar vrei sa stai acasa in unele zile ca tu mai lucrezi si la call center .
Mare ti-e gradina Doamne !

Iti am provocat cumva spasme pe a percheron?fiecare cu plb lui!

anne_marie
junior
junior

Postby anne_marie » Thu Dec 03, 2009 5:15 pm

Ori depui efortul...ori renunti...e alegerea ta.

tantarica
junior
junior

Postby tantarica » Thu Dec 03, 2009 5:18 pm

Voi nu mai stiti sa glumiti?
mai bine ma duc sa fac o crema de zahar ars!! sper sa ne vedem cu bine la SUUB cu totii!

carmy
junior
junior

Postby carmy » Thu Dec 03, 2009 5:21 pm

tantarica wrote:Iti am provocat cumva spasme pe a percheron!

asta nu impresioneaza, sa stii...

emybuse
junior
junior

Postby emybuse » Thu Dec 03, 2009 5:22 pm

tantarica wrote:
alina_ok wrote:
tantarica wrote:Oare cat e salariul pe MF,stie careva?

800 de roni si 20 de bonuri de masa, asta in anul intai. asa mi-au spus colegii "mai mari".

Sper ca nu treb sa mergi in fiecare zi pt banii astia?daca tot vrei sa dai la anul,cum este cazul meu?

Pe aceasta persoana o reneg ca fiind unul dintre cei care se afla in situatia asta.
Trebuie sa mergi cat trebuie sa mergi...cand oi fii mare Prof. Univ. atunci o sa-ti iei un acolit ca tine si o sa faci ce vrei cu el, o sa-ti faca munca pentru tine ca de asa merge treaba in Romania, pana atunci pe branci te vei duce!

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Thu Dec 03, 2009 5:34 pm

Urmeaza topicul "clinici pt chiulangii". Pe petitieonline si la comment-urile de pe alte site-uri legate de subiect sunteti o groaza care ganditi asa.

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 5:37 pm

Bogdan_DD wrote:

Urmeaza topicul "clinici pt chiulangii". Pe petitieonline si la comment-urile de pe alte site-uri legate de subiect sunteti o groaza care ganditi asa.

Tocmai ca domnisoara in cauza este unul dintre promovatii cu loc :lol:

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 5:38 pm

Bogdan_DD wrote:

pe petitieonline nu am vazut pe niciunu care sa zica ca vrea bani sa stea acasa.Tantarica nu i de al nostru.E din cei care ne blamau ca vrem Mf si care ne acuza ca de asta vrem MF,sa stam acasa.

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Dec 03, 2009 5:43 pm

moderator: mda, tantarica este o clona.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Thu Dec 03, 2009 5:47 pm

Hmm, atunci e cu dus si-ntors. (a nu se interpreta gresit)

Matematic e corect. Ai punctajul, faci cum te taie pe meritul tau. E bresa in sistem, aia e.

Moral.. mai putin. Ca asa poti fi primul pe tara, iei o specialitate care n-are decat 1 loc pe tara si te cari in 2 luni.

Velvet Underground
senior
senior

Postby Velvet Underground » Thu Dec 03, 2009 5:49 pm

O clona a cui? :D
Anyway, mi se pare aiurea sa afirmi ca in cei 8xx care au ales MF sunt si oameni care vroiau altceva.
Pai in cei 1500 (daca se va aproba) vor fi si mai multi.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Dec 03, 2009 9:37 pm

minglee wrote:Eu zic sa iei un diazepam .
Daca nu ai prins specialitatea dorita corect era sa nu alegi nimic ,nu sa alegi MF pentru ca altii chiar isi doreau specialitatea MF si daca erau suficiente locuri pentru toti cei promovati nu mai dadeau cu siguranta niciodata rezidentiatul .

Ia uite frate ce morala tine, ce superioritate, ce etica…
Cica e incorect sa alegi MF cand iti doreai altceva, ca ar fi trebuit sa-l lasi unuia care isi dorea cu adevarat.
Dar e corect sa se dea MF de pomana ultimilor clasati, ca ei sigur isi doresc toti asta cu adevarat. Si sigur niciunul dintre ei nu va incerca sa mai dea la anu’ rezidentiatul.

minglee wrote:
tantarica wrote:Si o gaina putea sa obtina peste 400 de p daca ai fi pus o sa mearga pe acele grile

In sens invers gaina putea obtine si 700 de puncte.

minglee, eu ii respect pe cei mai destepti ca mine si nu le contest rezultatele. Nu inteleg de ce e asa greu pentru unii sa faca asta

daniela.55 wrote:deci nu mai conteaza ca nu mai sunt argumente,conteaza sa fiti contra.Ok.trebuia sa spui ca sa nu ne mai obosim sa va raspundem.

loloi. Ce-am mai ras. Voi erati aia care n-aveau argumente, dar ati primit ceva, ca pica bine inainte de alegeri. Pomana electorala mai exact.
Ei ar avea argumente, insa ma indoiesc ca asta va schimba ceva. Pomana electorala nu se retrage niciodata. Eventual ar putea obtine repetarea repartitiei

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 9:45 pm

MumaPadurii wrote:
daniela.55 wrote:deci nu mai conteaza ca nu mai sunt argumente,conteaza sa fiti contra.Ok.trebuia sa spui ca sa nu ne mai obosim sa va raspundem.

loloi. Ce-am mai ras. Voi erati aia care n-aveau argumente, dar ati primit ceva, ca pica bine inainte de alegeri. Pomana electorala mai exact.
Ei ar avea argumente, insa ma indoiesc ca asta va schimba ceva. Pomana electorala nu se retrage niciodata. Eventual ar putea obtine repetarea repartitiei

Noi aveam argumente.Faptul ca tu si cei ca tine nu le luati in considerare nu inseamna ca nu existau.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Dec 03, 2009 9:49 pm

daniela.55 wrote:pe petitieonline nu am vazut pe niciunu care sa zica ca vrea bani sa stea acasa.Tantarica nu i de al nostru.E din cei care ne blamau ca vrem Mf si care ne acuza ca de asta vrem MF,sa stam acasa.

Ei, lasa ca eu am vazut destui. Ba imi amintesc si de cineva, "raysa_damaris" daca nu ma insel (daca ma insel si nu era ea sa ma scuze), dar era oricum cineva din grupul vostru (pro-petitie) care zicea ceva de genul asta:
"eu zic ca daca v-ar da practica asistata ar fi si mai bine decat mf, ca o faci in orase mici si va spun din experienta proprie ca ar fi mai bine: e mai putin de munca si oricum doctorii sunt mai intelegatori si nu trebuie sa vii chiar in fiecare zi la spital".

Daca ar fi sa facem o prelucrare statistica, eu sunt sigura ca marimea punctajului la rezidentiat se relationeaza invers proportional cu probabilitatea ca rezidentul sa vrea sa stea acasa cat mai mult in anul urmator. Si cred ca e o relatie destul de puternica.

Si pentru toti care au sarit in sus la ce-a zis "tandarica" asta. Bai frate, chiar nu v-ati prins ca zice la misto?
Si oricum, chiar dac-ar fi vorbit serios, ce-i asa de rau in declaratia "800 ron? pentru banii astia sper ca nu se asteapta sa vin la serviciu!". Nu inseamna ca automat va si face asta, e o reactie de indignare. O hiperbola daca vreti. O metafora. Ca doar nu credeti ca atunci cand zicea mai devreme ca isi da foc daca se suplimenteaza locurile, chiar avea intentia asta.

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 9:58 pm

MumaPadurii wrote:
daniela.55 wrote:pe petitieonline nu am vazut pe niciunu care sa zica ca vrea bani sa stea acasa.Tantarica nu i de al nostru.E din cei care ne blamau ca vrem Mf si care ne acuza ca de asta vrem MF,sa stam acasa.

Ei, lasa ca eu am vazut destui. Ba imi amintesc si de cineva, "raysa_damaris" daca nu ma insel (daca ma insel si nu era ea sa ma scuze), dar era oricum cineva din grupul vostru (pro-petitie) care zicea ceva de genul asta:
"eu zic ca daca v-ar da practica asistata ar fi si mai bine decat mf, ca o faci in orase mici si va spun din experienta proprie ca ar fi mai bine: e mai putin de munca si oricum doctorii sunt mai intelegatori si nu trebuie sa vii chiar in fiecare zi la spital".

Daca ar fi sa facem o prelucrare statistica, eu sunt sigura ca marimea punctajului la rezidentiat se relationeaza invers proportional cu probabilitatea ca rezidentul sa vrea sa stea acasa cat mai mult in anul urmator. Si cred ca e o relatie destul de puternica.

Si pentru toti care au sarit in sus la ce-a zis "tandarica" asta. Bai frate, chiar nu v-ati prins ca zice la misto?
Si oricum, chiar dac-ar fi vorbit serios, ce-i asa de rau in declaratia "800 ron? pentru banii astia sper ca nu se asteapta sa vin la serviciu!". Nu inseamna ca automat va si face asta, e o reactie de indignare. O hiperbola daca vreti. O metafora. Ca doar nu credeti ca atunci cand zicea mai devreme ca isi da foc daca se suplimenteaza locurile, chiar avea intentia asta.

si marmota ce zicea?
dar te inteleg ca trebuie sa ti faci numarul ca in fiecare seara.Ma intreb ce o sa faci cand nu o sa se mai dezbata problema asta?
Daca si ceilalti ar fi inteles sa nu va mai bage in seama toate replicile si v ar fi lasat sa vorbiti singuri va plictiseati foarte repede,dar se pare ca e mai atractiv sa ne contram.

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 10:03 pm

MumaPadurii wrote:Cica e incorect sa alegi MF cand iti doreai altceva, ca ar fi trebuit sa-l lasi unuia care isi dorea cu adevarat.

Corect ar fi ca cine doreste sa dea rezidentiatul din nou desi a ocupat un loc ca sa se afle in treaba anul anterior sa isi scoata acel loc la concurs anul urmator inainte de a avea posibilitatea de a repeta examenul de rezidentiat .

MumaPadurii wrote:minglee, eu ii respect pe cei mai destepti ca mine si nu le contest rezultatele. Nu inteleg de ce e asa greu pentru unii sa faca asta

Si eu dar aici nu era cazul .

MumaPadurii wrote:Voi erati aia care n-aveau argumente, dar ati primit ceva

Era firesc sa se gaseasca o solutie pentru cei promovati fara loc asa cum au facut-o si in ceilalti ani .Argumente sunt mai mult decat suficiente incepand de la neconstitutionalitatea ingradirii dreptului la munca si terminand cu discriminarea intre generatii.

MumaPadurii wrote:Si oricum, chiar dac-ar fi vorbit serios, ce-i asa de rau in declaratia "800 ron? pentru banii astia sper ca nu se asteapta sa vin la serviciu!". Nu inseamna ca automat va si face asta, e o reactie de indignare. O hiperbola daca vreti.O metafora.Bai frate, chiar nu v-ati prins ca zice la misto?

Ba da stim de gluma a fost chiar ilara pe alocuri .Asa cum esti si tu acum cand incerci sa ii gasesti o scuza.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:14 pm

poate nu ati auzit dar tocmai cineva se lauda latelevizor ca s-a rezolvat problema cu rezidentii ramasi fara loc. deci au spus de posturi in orasele mici sau la tara. mie nu imi suna deloc a mf........
khabi kushi khabie gham...

Aurorix
newbie
newbie

Postby Aurorix » Thu Dec 03, 2009 10:17 pm

Ma intreb daca va amintiti si discutiile de dinainte de rezidentiat legate de subiectul: "daca imbulinez la intamplare" + un pic de logica (fara o pregatire de specialitate) pot sa scot peste 50%.
Eu am facut respectiva experienta cu un absolvent de politehnica si a scos pe rezitest peste 50%.

Generatiile de absolventi de medicina sunt din ce in ce mai bine pregatite din punct de vedere medical si din ce in ce au mai mult bun simt (si isi evalueaza corect nivelul de cunostinte, avand pretentii adecvate).

:mrgreen:

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 10:20 pm

alina_ok wrote:poate nu ati auzit dar tocmai cineva se lauda latelevizor ca s-a rezolvat problema cu rezidentii ramasi fara loc. deci au spus de posturi in orasele mici sau la tara. mie nu imi suna deloc a mf........

foarte bine.acum poti sa dormi linistita. :allright:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:25 pm

daniela.55 wrote:
alina_ok wrote:poate nu ati auzit dar tocmai cineva se lauda latelevizor ca s-a rezolvat problema cu rezidentii ramasi fara loc. deci au spus de posturi in orasele mici sau la tara. mie nu imi suna deloc a mf........

te oftici nu? deci inca un geniu promovat cu 460 de puncte care se viseaza chirurg sau cine stie ce. tanti iese scandal mare. peste tot spun ca dau posturi si voi tot o vrajiti cu MF-ul. las-o moarta ca nu tine. maine sun la minister si daca e nevoie strang semnaturi si nu online.

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 10:36 pm

alina_ok wrote:
daniela.55 wrote:

te oftici nu? deci inca un geniu promovat cu 460 de puncte care se viseaza chirurg sau cine stie ce. tanti iese scandal mare. peste tot spun ca dau posturi si voi tot o vrajiti cu MF-ul. las-o moarta ca nu tine. maine sun la minister si daca e nevoie strang semnaturi si nu online.

poti sa incepi din seara asta.eu ii trag cu ce zice ministerul si guvernul.tu insa dai ca sursa monitorul de suceava.care crezi ca e mai credibil??

citeste inca odata sa vezi de ce tot vrajesc cu MF ul: <Ministerul Sănătăţii a considerat oportună suplimentarea unui număr de 1500 de locuri în specialitatea medicină de familie, specialitate pentru care au optat ultimii candidaţi care s-au încadrat în numărul de locuri/posturi publicate la concurs. >
http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1885
Nu mai crede orice citesti.Maine o sa apari si o sa zici ca nu stiu ce alta minunatie scrie in LIBERTATEA

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 10:38 pm

Alina tu te informezi de obicei de pe monitorul de Suceava sau de pe site-urile oficiale ale guvernului ?

Arunca un ochi aici : vor fi in continuare locuri de MF

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:42 pm

foarte bine.acum poti sa dormi linistita. :allright:[/quote]
te oftici nu? deci inca un geniu promovat cu 460 de puncte care se viseaza chirurg sau cine stie ce. tanti iese scandal mare. peste tot spun ca dau posturi si voi tot o vrajiti cu MF-ul. las-o moarta ca nu tine. maine sun la minister si daca e nevoie strang semnaturi si nu online.[/quote]

poti sa incepi din seara asta.eu ii trag cu ce zice ministerul si guvernul.tu insa dai ca sursa monitorul de suceava.care crezi ca e mai credibil??

citeste inca odata sa vezi de ce tot vrajesc cu MF ul: <Ministerul Sănătăţii a considerat oportună suplimentarea unui număr de 1500 de locuri în specialitatea medicină de familie, specialitate pentru care au optat ultimii candidaţi care s-au încadrat în numărul de locuri/posturi publicate la concurs. >
Nu mai crede orice citesti.Maine o sa apari si o sa zici ca nu stiu ce alta minunatie scrie in LIBERTATEA[/quote]
lasa vrajeala ca din pacate pentru tine am fost azi la dsp la mine in judet si e cam adevarat ce sustin eu aicea. deja s-au propus tanti. eu spun sa nu mai crezi tu ce declaratii dau ministrii astia interimari. am intrebat pt ca vreau si eu alt centru. si am obtinut raspuns. si nu ma inflamez degeaba

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:43 pm

si in plus ti-am mai spus ca orice ar fi nu o sa aveti liniste.....

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 10:46 pm

alina_ok wrote:foarte bine.acum poti sa dormi linistita. :allright:

te oftici nu? deci inca un geniu promovat cu 460 de puncte care se viseaza chirurg sau cine stie ce. tanti iese scandal mare. peste tot spun ca dau posturi si voi tot o vrajiti cu MF-ul. las-o moarta ca nu tine. maine sun la minister si daca e nevoie strang semnaturi si nu online.[/quote]

Nu mai crede orice citesti.Maine o sa apari si o sa zici ca nu stiu ce alta minunatie scrie in LIBERTATEA[/quote]
lasa vrajeala ca din pacate pentru tine am fost azi la dsp la mine in judet si e cam adevarat ce sustin eu aicea. deja s-au propus tanti. eu spun sa nu mai crezi tu ce declaratii dau ministrii astia interimari. am intrebat pt ca vreau si eu alt centru. si am obtinut raspuns. si nu ma inflamez degeaba[/quote]

esti simpatica rau.Deci tanti de la dsp stie mai bine ce si cum la o chestie aprobata ieri.Uaaaa.Si ce mai stie tanti de la dsp?pana mai devreme imi dadeai argument monitorul de suceava.acum doamna de la dsp.OK.
cred ca nici astia de au votat nu stiu exact ce si cum dar e bine ca tanti de la dsp stie. :allright:

esti simpatica rau cu :nu o sa avem liniste.UFFF ar trebui sa mi fie frica,nu? si eu care credeam ca am scapat. :lol:

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Dec 03, 2009 10:47 pm

Indiferent ca sunt locuri pe specialitatea MF sau ca sunt locuri pe alte specialitati, tot e incorect.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:50 pm

daniela.55 wrote:
alina_ok wrote:foarte bine.acum poti sa dormi linistita. :allright:

lasa vrajeala ca din pacate pentru tine am fost azi la dsp la mine in judet si e cam adevarat ce sustin eu aicea. deja s-au propus tanti. eu spun sa nu mai crezi tu ce declaratii dau ministrii astia interimari. am intrebat pt ca vreau si eu alt centru. si am obtinut raspuns. si nu ma inflamez degeaba[/quote]

esti simpatica rau.Deci tanti de la dsp stie mai bine ce si cum la o chestie aprobata ieri.Uaaaa.Si ce mai stie tanti de la dsp?pana mai devreme imi dadeai argument monitorul de suceava.acum doamna de la dsp.OK.
cred ca nici astia de au votat nu stiu exact ce si cum dar e bine ca tanti de la dsp stie. :allright:

esti simpatica rau cu :nu o sa avem liniste.UFFF ar trebui sa mi fie frica,nu? si eu care credeam ca am scapat. :lol:[/quote]
era un nene. si ti-am spus ca sunt suficient de multi care au renuntat pana si la mf din cauza ca nu au posibilitatea materiala sa mearga in alt centru universitar. si care de abia asteapta sa vi se aprobe voia ca sa sara si ei si sunt destui. asa ca nu mai visa,

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Thu Dec 03, 2009 10:50 pm

MumaPadurii wrote:Indiferent ca sunt locuri pe specialitatea MF sau ca sunt locuri pe alte specialitati, tot e incorect.

noi nu vorbeam de asta,dar nu conteaza tu trebuia sa ti faci numarul,nu?

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Dec 03, 2009 10:53 pm

daniela.55 wrote:noi nu vorbeam de asta,dar nu conteaza tu trebuia sa ti faci numarul,nu?

Nici macar nu stii despre ce vorbeai? :)) Tare

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Thu Dec 03, 2009 10:56 pm

Dupa cum am mai spus, se vor da doar locuri de MF

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Thu Dec 03, 2009 10:57 pm

daniela.55 wrote:
MumaPadurii wrote:Indiferent ca sunt locuri pe specialitatea MF sau ca sunt locuri pe alte specialitati, tot e incorect.

noi nu vorbeam de asta,dar nu conteaza tu trebuia sa ti faci numarul,nu?

lasa-o mumo in pace. e o "genie" cu 460 de puncte. e evident dupa cum sare. deci faza cu mf e cusuta cu ata alba. de ce nu au gasit posturile astea inainte de rez, cand au publicat pentru toata lumea locurile si posturile. acu de unde apar locurile astea? e vorba de campanie electorala si presupun ca daniela55 o sa voteze cu cei care ii promit ca ajunge mare rezidenta mare. si restul la fel. minunile tin numai 3 zile si sa nu uitam ca de luni se poate schimba totul cu 180 de grade.

minglee
junior
junior

Postby minglee » Thu Dec 03, 2009 11:00 pm

Profesore iti multumim pe aceasta cale pentru toate eforturile depuse !

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Thu Dec 03, 2009 11:02 pm

minglee wrote:Profesore iti multumim pe aceasta cale pentru toate eforturile depuse !

Nu numai mie trebuie sa imi multumiti, ci si celorlalti reprezentanti din Timisoara, Oradea, Iasi

Return to “Rezidentiat 2009”