Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
alina_ok
elder
elder

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby alina_ok » Wed Dec 31, 2008 11:25 am

pai ma gandesc si eu ca nu intra si rezul ca asta ne asigura doar o specializare nu un loc de munca nu? dar sigur nu o sa mai fie rezi pe post la anul. si irinel popescu a fost ales secretar la ministerul sanatatii si cred ca o sa vrea sa isi bage cartile lui la rez.
khabi kushi khabie gham...

rezid
junior
junior

Postby rezid » Fri Jan 02, 2009 4:50 pm

Anjin-san wrote:Am fost ieri la spital si am vorbit cu managerul....De luni ma duc la lucru:D...gata s-a sfarsit cu traiul de pensionar :peace: . Un an nou sanatos si plin de impliniri la toti!

o intrebare pentru tine Anjin-san: ai depus si actele in termenul legal pentru dosarul de somaj?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 02, 2009 8:59 pm

rezid wrote:
Anjin-san wrote:Am fost ieri la spital si am vorbit cu managerul....De luni ma duc la lucru:D...gata s-a sfarsit cu traiul de pensionar :peace: . Un an nou sanatos si plin de impliniri la toti!

o intrebare pentru tine Anjin-san: ai depus si actele in termenul legal pentru dosarul de somaj?

are vreo legatura practica asistata cu somajul? ca eu nu mi-am depus actele pt somaj, la mine in oras nu primeau dosarele inainte de rezidentiat.

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Sat Jan 03, 2009 3:19 pm

Nu mi-am depus actele pentru somaj deloc, mi le-am depus numai pentru practica asistata, si astea cam pe 15-17 dec cred....
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Sat Jan 03, 2009 3:22 pm

LA MULTI ANI!

Felicitari!
Esti norocos! Eu inca astept si sper sa fiu sunata cat mai repede ca deja m-am plictisit acasa!
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sat Jan 03, 2009 4:15 pm

si eu astept.... :(
mamica unei zane!

rezid
junior
junior

Postby rezid » Sat Jan 03, 2009 4:16 pm

aha OK nu, ma interesa un aspect, dar nu cred ca ma poti ajuta..... eu am depus si actele pt somaj _am inteles ca acea prima de instalare ar fi conditionata de acest dosar_ in fine , la oficiul fortelor de munca mi-au spus ca voi primi un salariu minim pe economie la incadrare, cand ma voi angaja ca si "stagiar" asta in afara somajului, in afara salariului..! mai stie cineva ceva de salariul acesta?
daca il primim mai baneficiem si de prima de instalare cand vom fi rezidenti?!
Felicitari si din partea mea! :allright: eu inca mai astept raspunsul, ar trebui sa-l am sapt asta teoretic.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Jan 03, 2009 4:22 pm

rezid wrote:aha OK nu, ma interesa un aspect, dar nu cred ca ma poti ajuta..... eu am depus si actele pt somaj _am inteles ca acea prima de instalare ar fi conditionata de acest dosar_ in fine , la oficiul fortelor de munca mi-au spus ca voi primi un salariu minim pe economie la incadrare, cand ma voi angaja ca si "stagiar" asta in afara somajului, in afara salariului..! mai stie cineva ceva de salariul acesta?
daca il primim mai baneficiem si de prima de instalare cand vom fi rezidenti?!
Felicitari si din partea mea! :allright: eu inca mai astept raspunsul, ar trebui sa-l am sapt asta teoretic.

salariu sau nu sa vina raspunsul ala o data. teoretic cica trebuie sa primim salariul mediu pe economie nu minim. adica 750 de roni(am pus pe undeva un linck cu salarizarea) sporuri, prime si altele de genul le primesti numai daca ti le vor acorda de la spitatul la care esti angajat, nu ti le da de la minister. si prima de instalare chiar habar nu am.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Sat Jan 03, 2009 6:12 pm

cred ca nu m-am facut inteleasa: vorbeam despre un salariu ce ni s-ar da la incadrare (functionara mi-a spus minim pe economie) care nu are nici o legatura cu restul salarizarii sau cu indemnizatia de somaj; intrebarea mea era: are sau nu vreo legatura acest salariu cu acea prima de instalare..?! daca il ridicam acum mai beneficiem si de acea prima la momentul respectiv?! rog pe cine stie ceva in legatura cu asta sa posteze aici!
merci!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Jan 03, 2009 10:16 pm

rezid wrote:cred ca nu m-am facut inteleasa: vorbeam despre un salariu ce ni s-ar da la incadrare (functionara mi-a spus minim pe economie) care nu are nici o legatura cu restul salarizarii sau cu indemnizatia de somaj; intrebarea mea era: are sau nu vreo legatura acest salariu cu acea prima de instalare..?! daca il ridicam acum mai beneficiem si de acea prima la momentul respectiv?! rog pe cine stie ceva in legatura cu asta sa posteze aici!
merci!

eu zic sa te linistesti. ca pana la anul pe vremea asta se pot schimba multe legi. vezi ca este un topic cu prima de instalare. citeste pe acolo, poate aflii ce te intereseaza. mai mult poti afla peste o luna doua, cand o sa inceapa sa ia salariul rezidentii de pe post.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Sun Jan 04, 2009 1:38 pm

rezid wrote:cred ca nu m-am facut inteleasa: vorbeam despre un salariu ce ni s-ar da la incadrare (functionara mi-a spus minim pe economie) care nu are nici o legatura cu restul salarizarii sau cu indemnizatia de somaj; intrebarea mea era: are sau nu vreo legatura acest salariu cu acea prima de instalare..?! daca il ridicam acum mai beneficiem si de acea prima la momentul respectiv?! rog pe cine stie ceva in legatura cu asta sa posteze aici!
merci!

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Sun Jan 04, 2009 7:11 pm

rezid wrote:
merci!

Am mai postat, cred, pe un alt topic, care e de fapt faza cu prima de instalare sau prima de incadrare. In primul rand nu e una si aceeasi chestie, prima de instalare se da celor care au domiciliul stabilit dupa semnarea contractului in orasul unde au contractul si trebuie sa fie la mai mult de 50 km departare de domiciliul actual.

Cat despre prima de incadrare,care este de fapt ceea ce vrei tu sa stii, se da, sau ar trebui sa se dea :mrgreen: ,tuturor celor angajati, dar care anterior angajarii erau luati in evidenta la AJOFM sau erau someri indemnizati.
Deci poti beneficia de ea numai daca ai fost in situatia asta. :allright: Daca anul acesta dai rezi si te incadrezi ca medic rezident (din cate am inteles eu acum vei incepe practica asistata) nu mai ai dreptul la niciun fel de prima sau alte bonusuri pentru ca tu figurezi ca angajata a unui spital pana la rezi, iar apoi vei fi tot angajata :rightblinky:

Sper sa fi fost cat de cat coerenta :roll: ...oricum, daca esti nelamurita inca, astept PM si poate reusesc sa-ti fiu de folos in vreun fel :allright:
Numai bine!
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

rezid
junior
junior

Postby rezid » Mon Jan 05, 2009 10:24 am

merci pentru explicatii aurora_boreala, dar tot nu inteleg .. :) ai putea sa-mi dai vreun act/ dosar/ trimitere undeva unde ai citit acestea? nu mi se pare normal....!!!! merci din nou!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 05, 2009 10:31 am

am o rugaminte foarte mare. daca mai primeste cineva raspunsul mult asteptat, sa ne spuneti si noua , eventual si cam cat timp a durat sa va studieze dosarul dosarul. eu una deja m-am resemnat si m-am apucat de citit pt rezi si sper ca macar materia sa ramana aceeasi.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 05, 2009 3:39 pm

poate sa imi dea si mie cineva un numar de la minister la care se raspunde? ca la cele afisate pe site am sunat deja si nu raspunde NIMENI. va rog daca are cineva un numar sa mi-l dea si mie.

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Tue Jan 06, 2009 12:36 am

Azi a fost prima zi de lucru:D. Lejer fu' dar din cate mi-au spus au si parte de EPA, IM si accidente de circulatie.....acum urmeaza sa vad cu ce frecventa:)). Am insa o nedumerire: doamna de la personal, ce se ocupa de angajarea mea, mi-a spus ca imi trebuie pentru dosar si asigurare de malpraxis, stie cineva ceva? unde o pot face? la orice firma de asigurari? am cautat pe net si am gasit o lista cu firme ce fac asigurare de malpraxis dar era din ....2006 (mai precis pe site-ul casei nationale de asigurari de sanatate). Aaaaa, si era sa uit, noul an ce tocmai a-nceput sa vina cu o aprobare de la minister, si toamna ce e, deocamdata, departe sa vina cu un loc la rezi. O noapte senina!
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 06, 2009 1:06 am

de obicei stiu doamnele alea de la salariu ( in caz ca nu e vreuna dintre ele broker de asigurari)
oricum ar fi sa nu dai mai mult de 20-30 de lei.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Jan 06, 2009 1:32 am

pentru malpraxis nu ar trebui sa fim inscrisi in colegiul medicilor? nu la ei ar tebui sa cautam in primul rand aceasta asigurare?!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 11:41 am

rezid wrote:pentru malpraxis nu ar trebui sa fim inscrisi in colegiul medicilor? nu la ei ar tebui sa cautam in primul rand aceasta asigurare?!

ei primit vreun raspuns? a mai primit cineva raspuns?

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Jan 06, 2009 12:08 pm

nop ..inca nu. sapt asta ar fi... vom vedea! :allright: bafta multa!

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 06, 2009 12:12 pm

Asigurare de malpraxis??? :roll: Deja?

Sa fie!

Si eu, dupa calculele mele, tot saptamana asta ar trebui sa primesc un raspuns...
Daca nu primesc nici un raspuns pana vineri o sa sun pe cucoanele de la ASP.....pt ca am inteles ca alea tre sa ia legatura cu noi dupa ce vine raspunsul de la minister....

Bafta tuturor!
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

antoneasa
newbie
newbie

Postby antoneasa » Tue Jan 06, 2009 12:28 pm

Buna.Eu sunt din craiova si am depus dosarul pe 5 decembrie
si intre craciun si revelion mi s-a spus ca s-ua aprobat cererile.Ieri am sunat la leamna si cei de acolo mi-au spus ca nu am fosta acceptata de minister.Am sunat inapoi la DSP dolj si doamna mi-a spus ca mai e o lista ce urmeaza sa fie aprobata unde eram eu si inca vreo 4 persoane pt ca ce s-a aprobat acum a fost pt cei care au depus in luna noiembrie cererile .Imi explica si mie cineva ce se intampla??

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 1:54 pm

antoneasa wrote:Buna.Eu sunt din craiova si am depus dosarul pe 5 decembrie
si intre craciun si revelion mi s-a spus ca s-ua aprobat cererile.Ieri am sunat la leamna si cei de acolo mi-au spus ca nu am fosta acceptata de minister.Am sunat inapoi la DSP dolj si doamna mi-a spus ca mai e o lista ce urmeaza sa fie aprobata unde eram eu si inca vreo 4 persoane pt ca ce s-a aprobat acum a fost pt cei care au depus in luna noiembrie cererile .Imi explica si mie cineva ce se intampla??

nu am inteles pana la urma. ti-a zis ca nu ti s-a aprobat intai si dupa aia ca esti pe alta lista in asteptare? sau cum ca nu inteleg? la minister degeaba sunati credeti-ma.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Jan 06, 2009 3:11 pm

cand am depus deosarul inainte de sarbatori si mie mi-a spus functionara de la asp ca toate dosarele au fost acceptate. nu au fost dosare respunse. prin urmare cei care le-au depus mai repede era si firesc sa primeasca deja raspunsul.
felicitari si multa bafta! :allright: celorlalti.. inca putina rabdare sa mai avem :green: :D

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 3:28 pm

rezid wrote:cand am depus deosarul inainte de sarbatori si mie mi-a spus functionara de la asp ca toate dosarele au fost acceptate. nu au fost dosare respunse. prin urmare cei care le-au depus mai repede era si firesc sa primeasca deja raspunsul.
felicitari si multa bafta! :allright: celorlalti.. inca putina rabdare sa mai avem :green: :D

si eu daca am pus pe 2 decembrie primesc raspuns in februarie?

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 06, 2009 3:58 pm

rezid wrote:cand am depus deosarul inainte de sarbatori si mie mi-a spus functionara de la asp ca toate dosarele au fost acceptate. nu au fost dosare respunse. prin urmare cei care le-au depus mai repede era si firesc sa primeasca deja raspunsul.

Mie mi s-a spus ca aprobarea de la MSP este doar o formalitate, dar trebuie sa steptam raspuns de la MSP....
Eu am depus dosarul pe 10 decembrie si pe 11 a plecat la MSP. Teoretic zilele astea ar trebui sa ma sune, dupa calculele mele...

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 06, 2009 4:01 pm

alina_ok wrote:si eu daca am pus pe 2 decembrie primesc raspuns in februarie?

Ma gandesc ca ar fi trebuit sa fi primit un raspuns pana acum...Cine stie de ce le ia asa de mult...Abia s-a schimbat ministrul, pana isi preia functia...mai dureaza...zic eu, desi sper sa nu fie asa!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 4:51 pm

drzuzu wrote:

Ma gandesc ca ar fi trebuit sa fi primit un raspuns pana acum...Cine stie de ce le ia asa de mult...Abia s-a schimbat ministrul, pana isi preia functia...mai dureaza...zic eu, desi sper sa nu fie asa!

da vad ca la concediat s-a bagat tare nenea ministru. dar alte obligatii le lasa in voia sortii.deja incepe sa imi placa despre el. in loc sa faca ceva sa functioneze sistemul el s-a apucat de concediat, de parca situatia din spitale este asa numai din cauza managerilor sau a personalului.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jan 06, 2009 5:02 pm

poate nu ti-ai dat seama, dar ministrii nu sunt pentru sistem sau pt noi cetatetnii, ci pentru ei.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 5:04 pm

trident wrote:poate nu ti-ai dat seama, dar ministrii nu sunt pentru sistem sau pt noi cetatetnii, ci pentru ei.

ba mi-am dat seama si mor de ciuda ca nu pot sa fac nimic si ca nici altii care pot face ceva nu o fac. si imi este si mai ciuda ca nu am un kalashnicov :devil: :devil: :devil: .........

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jan 06, 2009 5:08 pm

alina_ok wrote:
drzuzu wrote:

da vad ca la concediat s-a bagat tare nenea ministru. dar alte obligatii le lasa in voia sortii.deja incepe sa imi placa despre el. in loc sa faca ceva sa functioneze sistemul el s-a apucat de concediat, de parca situatia din spitale este asa numai din cauza managerilor sau a personalului.

fraaate cat de varza esti. cu ramuri.

intre aprobarea unor detasari pentru niste medici rezidenti amarati si sperierea unor manageri de spitale, a doua varianta e mai importanta. nu discut acuam cum o face, cat de politice sunt actiunile sau cat de cretin incepe sa fie bazac.

situatia din spitale e asa IN PRINCIPAL din cauza managerilor.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Jan 06, 2009 5:09 pm

trident wrote:poate nu ti-ai dat seama, dar ministrii nu sunt pentru sistem sau pt noi cetatetnii, ci pentru ei.

Asta e clar!
La noi se merge pe sistemul: "tara piere, baba se piaptana" si cetatenii asteapta si spera...si ii voteaza! :lol: :cry: Sa razi si sa plangi in acelasi timp! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, asta ca sa parafrazez pe cineva.
Si eu as fi vrut sa am o bazooka....ce curatenie as fi facut.... :devil:

Iar Kooksee are si el dreptate, ce se intampla prin spitale e si vina managerului.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 5:18 pm

fraaate cat de varza esti. cu ramuri.

intre aprobarea unor detasari pentru niste medici rezidenti amarati si sperierea unor manageri de spitale, a doua varianta e mai importanta. nu discut acuam cum o face, cat de politice sunt actiunile sau cat de cretin incepe sa fie bazac.

situatia din spitale e asa IN PRINCIPAL din cauza managerilor.[/quote]
is conopida nu varza.......stiu si eu treaba asta.....nu incepe sa fie de acum, era de la bun inceput. de aia l-au si pus ministru.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Tue Jan 06, 2009 5:22 pm

alina_ok wrote:is conopida nu varza.......

sau macar inrudita.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jan 06, 2009 5:27 pm

stiam ca prind replicile gen "sistemul e naspa".
asadar: niciun guvernant nu este acolo ca moare de grija noastra. daca voi credeti ca ei se zbat in campaniile alea electorale si se umilesc tricotand la realitatea si dand cu mopul ca sa prinda un loc de unde sa ne poata ajuta eu zic ca nu e o gandire_ok. toti politicienii sunt criminali in serie, dintr-o semnatura distrug destine etc. doar nu imping atatia bani in campanii fara sa vrea bani inapoi sunt niste ahtiati.
jalnic. traim in Romania...

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 5:27 pm

jeromeKjerome wrote:
alina_ok wrote:is conopida nu varza.......

sau macar inrudita.

UITE TOCMAI CINE VORBESTE!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 5:41 pm

trident wrote:stiam ca prind replicile gen "sistemul e naspa".
asadar: niciun guvernant nu este acolo ca moare de grija noastra. daca voi credeti ca ei se zbat in campaniile alea electorale si se umilesc tricotand la realitatea si dand cu mopul ca sa prinda un loc de unde sa ne poata ajuta eu zic ca nu e o gandire_ok. toti politicienii sunt criminali in serie, dintr-o semnatura distrug destine etc. doar nu imping atatia bani in campanii fara sa vrea bani inapoi sunt niste ahtiati.

la mine incep sa rasara si sa se dezvolte niste instincte distructive..............

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Tue Jan 06, 2009 5:43 pm

alina_ok wrote:
trident wrote:stiam ca prind replicile gen "sistemul e naspa".

la mine incep sa rasara si sa se dezvolte niste instincte distructive..............

la asta nu ne-am fi asteptat de la tine.

poate ca sunt ramurile de care se vorbea mai devreme... :roll:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Jan 06, 2009 5:46 pm

la asta nu ne-am fi asteptat de la tine.

poate sunt ramurile de care se vorbea mai devreme... :roll:[/quote]

DA!!!!vreau sa ti le introduc tie in c.........ochi

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Tue Jan 06, 2009 5:50 pm

alina_ok wrote:
DA!!!!vreau sa ti le introduc tie in c.........ochi

Da' pt asta trebuie sa ajungi la mine pe sectie.

Return to “Rezidentiat 2009”