http://www.youtube.com/watch?v=AmEDIXGKdvM
CAZUL ESTE REAL, DAR FIRESTE CA NICI DRACU' NU VORBESTE DESPRE ACEST ASPECT AL PROBLEMEI, pt ca medici SUNT SCLAVI nu numai pt ca sunt priviti in acest fel, CI SI PT CA ISI DORESC SA FIE ASA din moment ce sunt indiferenti la tot balegarul ce le este zi de zi servit.
Nu stiu cat ati discutat voi treaba asta, dar pt ca la SEARCH n-a iesit nimic va voi supune atentiei, mai ales celor mai deontologi, devotati si guristi, o tema interesanta CUM TE OMOARA PACIENTU'
SA TRAITI BINE fah!
LUATI NISTE RESPECT DE LA PACIENT (in memoriam)
-
- senior
LUATI NISTE RESPECT DE LA PACIENT (in memoriam)
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!
-
- junior
Re: LUATI NISTE RESPECT DE LA PACIENT (in memoriam)
intre medic si pacient trebuie pastrata o limita... medicul isi face treaba pacientu da banu ..
In multe tari la fiecare sectie din spitale au si pretul aficet per interventie, daca iti convine bine daca nu atunci si mai bine, o metoda buna de a stopa spaga este sa se puna tarife
In multe tari la fiecare sectie din spitale au si pretul aficet per interventie, daca iti convine bine daca nu atunci si mai bine, o metoda buna de a stopa spaga este sa se puna tarife
- razvan.f
- senior
coco esti pe langa rau...
- doareu_mm
- senior
Trist dar adevarat. Traim timpuri in care suntem umiliti, batjocoriti, judecati , hartuiti. O parte din vina o purtam chiar noi. Nu exista padure fara uscaturi, dar sa se ajunga pana la crima mi se pare un fapt tribalic, demn de comuna primitiva.
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Da, doar în comuna primitivă se făceau crime. Între timp, ştiinţa a progresat şi crimele au fost complet eradicate în societatea modernă.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- doareu_mm
- senior
Pai cam asa este, cel putin in teorie. Traim intr-o lume civilizata, democrata etc...
Doar pe vremea sumerienilor unui medic care gresea tratamentul unui nobil, ii era taiat un deget, scos un ochi etc.. (sa ma ierte dl. prof. Marcu daca gresesc).
Doar pe vremea sumerienilor unui medic care gresea tratamentul unui nobil, ii era taiat un deget, scos un ochi etc.. (sa ma ierte dl. prof. Marcu daca gresesc).
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
-
- elite
vlad stroescu wrote:Da, doar în comuna primitivă se făceau crime. Între timp, ştiinţa a progresat şi crimele au fost complet eradicate în societatea modernă.
Da. Acum se numeste eutanasiere...
PS: Ce curatenie s-a facut pe topicul asta, imi place

-
- junior
Un caz tragic, care reflecta multe adevaruri. Din pacate atata timp cat nu exista sindicate capabile sa reprezinte eficient medicii din Romania, nimic nu va progresa si medicina se va afla in aceasta ”zona crepusculara” unde este posibil orice. Cred acum sincer ca cel mai bun lucru pe care il poate face un proaspat absolvent este sa plece din tara.
- ciushka
- elder
ganditi pozitiv:urmatorul poate fi oricare din noi
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- Calico
- addicted
chiar cand trecem strada fara sa ne asiguram