ioana_medline wrote:culmea e doctoratule ca nu numai unii din colegi nostri le incurca aici intra si coordonatorii deci sa mi se ceara si accordurile rectorilor pentru asta deja e prea mult duduile alea mi-au cerut un brat de hartii...asta deja e nebunie
am senzatia ca insfarsit cineva intelege... despre ce vorbes/scriu aici.
deci mai pe larg :
1. vreau detasare 1 an ca atat dureaza stagiul. coordonatorl de stagiu de unde plec nu imi da pe o cerere adresata lui, ci doar pe una adresata rectorului. el/ea (coordonatoarea si rectorul nu inteleg diferenta intre detasare transfer, perioade de depunere si oricum ..."asa ii legea: transfer nu va putem da decat din anul 3..." etc). am reusit sa ii conving sa semneze. in ochii lor aveam detasarea pe 6 luni. merg cu hartiile la CNPDS si aia rad de se sparg, cand le povestesc chestiile din Iasi (practic insa se rade mine iar theoretic rad de metodologia lor, autoritate si colaborarea dintre institutii) iar apoi imi explica : baiete te duci inapoi si ceri hartie de la Dna X, ca aia ii sefa si nu aia care ti-a semnat. NU are sens sa explic ce si cum privitor la urechile surde...subliniez ca nu m-am dus in la prima parafa intalnita in cale ci la coordonatorul de rezi al Iasi afisat cu mare pompa de UMF Iasi pe site, persoana ce ne-a fost data ca si tutore de ASP Iasi.
2. "unii" isi iau detasarea pe loc de la secretara mica. si nici asta nu ii asa grav ca situatia de a fi 40 pe centru pe o catedra si un spital, iar secretara mica verifica specimenul de semnatura.
3. sunt rezi pe post, ce ma fac cu pontaju/ zilele de stagiu? daca de bani ma imprumut si reintroduc friptura de orez si fac ceai cu plante culese asta vara, zilele de stagiu cum le recuperez?
4. ce fu**ing fear de metodologia lu' peste ii asta iar voua vi se pare oki si vorbiti de prb de intelegere? in exemplu:
azi(06.ian.09) s-a schimbat directoru la CNPDS... veste buna ptr mine... nasol ptr unii care cu hartii semnate de transfer/ detasare. dece? trebuiau sa si le refaca (erau semante de dir Ifrim perioada nov- dec 08 sau de cel de dinainte lui Florian Popa)... hartii perfect valabile la data la care au fo' intocmite si semnate; dar doua-trei secretare mici la curent cu schimbarea (CNPDS si spitale) au considerat ca nu mai sunt valabile deoarece se refera la o perioada de transfer/ detasare a anului 2009.