Teddy wrote:e asa penibil acest contract incat imi vine sa vomit.
monn wrote:Nu este vorba de nici un infractor. Acest contract este o aiureala din start si am fost fortati sa acceptam conditiile lui. Normal ca intre ajutorul de somaj si un contract care te forteaza peste 5 ani sa stai intr-o zona defavorizata accepti si asa. Dar sincer trebuie facute presiuni sa se desfiinteze aceasta categorie cu rezidentiat pe post!
monn wrote:Nu este vorba de nici un infractor. Acest contract este o aiureala din start si am fost fortati sa acceptam conditiile lui. Normal ca intre ajutorul de somaj si un contract care te forteaza peste 5 ani sa stai intr-o zona defavorizata accepti si asa. Dar sincer trebuie facute presiuni sa se desfiinteze aceasta categorie cu rezidentiat pe post!
dr_lac wrote:Nu e vorba de ``fentat`` contractul,dar ei sunt obligati sa ne asigure LOCUINTA,nu o camera in spital...sa fim seriosi,e inuman...
ceacky1 wrote:nu stiam ca acest forum se mai numeste si INDRUMATORUL MICULUI INFRACTOR, pt ca mai nou observ tot felul de topicuri cum sa fraudam tot felul de chestii, de la celebrul RENUNTAM LA POST SI INCEPEM PE LOC pana la acesta... sunt persoane care ar face orice ca sa se lipeasca asemeni unor tenii de sistem fara sa se oboseasca prea mult...mai bagati niste studii ori medicale ori in domeniul infractional, poate va specializati pana la urma in ceva
drwikiwiki wrote:Am vazut si contractul,l am citit de DOUA ori.....mi am cerut scuze de deranj,m am ridicat si am plecat!
E un contract de *****
Teddy wrote:Muhahahaha da am sa fac asta - in caz de nu stii esti furat de marele stat permanent daca stai asa ca un apa trece bivolii raman si esti furat eu nu am sa fac asta. Dar sa stii ca ai dreptate defapt, ma voi duce acolo si voi incepe sa lucrez dupa caci asa e corect - NU am sa fur postul cuiva mult mult mult mai destept decat mine si am sa fac numa crime - cam asta e judecata ta? auzi invatza mai mult invatza tu mai mult ma bibliografie din 1925 si mandreste-te cu ce ai invatzat. Toti pe care-i stiu eu care au luat nu au zis decat ca e cel mai penibil examen dat in viatza lor, iar cei care n-au luat nu au tocit ca dementzii probabil au citit. defapt stitzi ce e penibil acest forum e util numai uneori in rest ai de-aface cu tot felu de pierde-vara care stau prin sectii la computer si posteaza in loc sa fie mari doctori la pacienti facand interventii laborioase a au luat punctaj mare la un examen absolut penibil, de rasu cailor daca vretzi. Stiti cumva catzi au stiut dinainte grilele aproximative care s-au dat? - hmm da e ff corect cei ce au facut grile si au propus intrebari pt grile nu se cunosteau si le-au tzinut numai pt ei.... extrem de corect. Pai daca acest examen se sustine in acest fel prefer sa FUR cat pot eu de mult si eventual sa indemn si pe altii. AA ca se schimba treaba si dau astia un ex logic, just cu toata evaluarea necesara depistarii unui adevarat medic? Da l-as da si eu numai din orgoliu sa vad daca am ce-mi trebuie. Daca nu ma reprofilez imediat ca nu-s vreun complexat ca nu am putut sa fac aia si aia. La ora actuala sa stii ca sunt medic de familie si chiar imi place (voi mai fi pana in ianuarie). Probabil ca pe masura ce va trece timpul in functie de specialitatea aleasa si cat de sus tzinteste te lovesti de tot felu de kkturi ca sa nu zic kktzi corectzi. Sa fii asa corect si cand ti-ar da cineva spaga sa zici NUUUU vai cum as putea sa-mi hranesc eu familia din banii dv nu vai doamna va rog...mie-mi da statul
razwin2 wrote:chiar mai oameni buni, daca tot nu vroiati posturi de ce draq le-ati ales? sau daca le-ati ales, de ce ati renuntat cind ati fost la spital sa semnati contractul? nu stiati cum arata contractul? nu a fost pus si pe aici in diverse moduri? eu zic ca sunteti cu capul astia care ati renuntat la contract...macar faceati asta de la inceput la repartitie si lasati locul altuia
Lizz22 wrote:razwin2 wrote:chiar mai oameni buni, daca tot nu vroiati posturi de ce draq le-ati ales? sau daca le-ati ales, de ce ati renuntat cind ati fost la spital sa semnati contractul? nu stiati cum arata contractul? nu a fost pus si pe aici in diverse moduri? eu zic ca sunteti cu capul astia care ati renuntat la contract...macar faceati asta de la inceput la repartitie si lasati locul altuia
nu t supara,dar ,cred ca am mai spus-o,mie chestia asta cu "macar lasai locul altuia" mi se pare d kko.
adica daca eu am punctaj mai mare-al meu,muncit d mine pana la urma-fac c vreau.d c sa las locul?
pana la urma fiecare face c vrea cu sansa lui-cei din fatza "fac regulile"-cei d la coada n-au decat sa astepte,iar daca nu le convine,mai exista si anii urmatori cand poate vor fi ei cei care vor face regula.
pana la urma ,daca tu renuntzi si ia altul locul,parca tzi ridica cineva vreo statuie.
Lizz22 wrote:pana la urma fiecare face c vrea cu sansa lui-cei din fatza "fac regulile"-cei d la coada n-au decat sa astepte,iar daca nu le convine,mai exista si anii urmatori cand poate vor fi ei cei care vor face regula.
pana la urma ,daca tu renuntzi si ia altul locul,parca tzi ridica cineva vreo statuie.
razwin2 wrote:Lizz22 wrote:pana la urma fiecare face c vrea cu sansa lui-cei din fatza "fac regulile"-cei d la coada n-au decat sa astepte,iar daca nu le convine,mai exista si anii urmatori cand poate vor fi ei cei care vor face regula.
probabil ca nu iti ridica nimeni statuie, si daca iesi in fata ok, iti alegi ce vrei, dar daca de exempu mai e un loc de urgente la cucuietii din deal iar tu vrei o specialitate chir ce rost e sa iei chestia aia si sa renunti la 2 saptamini dupa repartitie?. cum spunea si un coleg pe aici, avem cu totii 25+ de ani,si cam stim cu totii ce vrem de la viata. daca nu vrei post, nu te lega cu el la cap. stai acasa, inveti si iei anu urmator ce vrei. si poate nu tit ridica nimeni statuie ca nu ai luat postul x de care oricum nu ai nevoie dar macar dai dovada de fair play si stii ca nu mai pui inca un coleg de suferinta sa mai treaca inca o data prin ororile rezidentiatului.
trident wrote:Dar ce vina am eu ca aia sunt fie cretini fie dezinteresati?
Sa impart piata muncii cu toti loserii?
Si-asa nu mai am loc in centrul de pregatire de toti ****tii cu ochi care au picat rezi de 3 ori si acum au luat si ei un rezidentiat in vara?
razwin2 wrote:acelasi nene care a mai spus si asta:trident wrote:Dar ce vina am eu ca aia sunt fie cretini fie dezinteresati?
Sa impart piata muncii cu toti loserii?
Si-asa nu mai am loc in centrul de pregatire de toti ****tii cu ochi care au picat rezi de 3 ori si acum au luat si ei un rezidentiat in vara?
vucheria wrote:
ps:stiu ca mai e pana la craciun , dar eu am desfacut berea de acum...sau vinul....sau ce vreti voi !
B.
Teddy wrote:Mda pe mine personal dl trident nu m-a jignit pentru ca il consider imaturi-am citit multe topikuri si m-am amuzat - dar ce e misto ca ne mancam intre noi de pe-acum nici macar nu ne stim si incercam sa impungem ici si colo. Mie unul nu-mi place comportamentul medicilor romani din spitale (majoritatea) probabil trident va fi tributar vechiului sistem de comportament, un spasm final al acestuia, impreuna cu cateva colaterale, dar cu timpul vor dispare si vor lasa loc civilizatiei bunului simt primar si dobandit muncii in echipa, bla bla si lista continua...dar e posibil sa fie si niste rautati temporare datorita unor frustrari tot temporare. Eu unul recunosc am facut atata misto in facultate incat cu greu ma abtin acum
CU GREU! Dar ma abtin. De ce? Din bun simt pentru cei ce au trecut prin acelasi chin, adica ii respect pentru efortul depus si eu zic ca este de ajuns.
kooksee wrote:ok, la tine am inteles.
restul?
Teddy wrote:In actul aditional se mentioneaza ca trebuie sa suporti costurile de pregatire si restituirea salariilor in caz de nu te prezinti acolo cel putin durata rezidentiatului bla bla
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests