Nu raspunde nimeni la rahatul ala de telefon.

optimus wrote:Deci,am vorbit la ASP si a spus ca oricand putem sa mergem in intervalul 5-12 Dec pentru alegerea spitalului,intre orele 13-15.Spitalele sunt deja "planificate" cum a spus ea si nu e nimic de pierdut.Pe 15 se va face alegerea coordonatorilor si stagiilor pe specialitati.Atunci vor fi alte intervale orare pe specialitati.Acum se merge doar cu buletinul si adeverinta aia de la repartitie.Sper ca v-am putut ajuta pe cei care nu stiati.
optimus wrote:Poate pune cineva actele necesare angajarii la Spitalul Judetean Timis...daca stie of course.
antigen wrote:Stiu eu! Stiu eu! (Am fost azi si la Judetean)
1. Dosar medical - se cumpara de la Libraria Mirton, costa 3,5 lei
2. Carnet de munca - daca nu ai, costa 10 lei ca sa il faca spitalul
3. 2 copii xerox C.I.
4. 1 copie xerox certificat de nastere
5. 1 copie xerox diploma de studii - pentru absolventii din 2008, adeverinta
6. CV
7. cazier - daca nu il aducem la timp nu e o problema, poate fi adus si mai tarzu
8. Protectia muncii - din cate am inteles, trebuie sa mergem cu dosarul medical si cu analizele (Ag HBs, Ac antiHCV, VDRL, HIV, ex. coproparazitologic, coprocultura) la medicul de medicina muncii din Judetean - Dr. Smultea; nu sunt sigura ca am inteles bine partea asta
9. Ordin confirmare rezidentiat
10. Dispozitie de repartitie
Am uitat: daca e cazul, trebuie si copii xerox dupa certificatul de casatorie si dupa certificatele de nastere ale copiilor.
gaurav_singh_md wrote:copii xerox trebuie si legalizati ?
agressoru wrote:io nu am vazut bine acolo ? 1019 LEI ? wtf ! ce sa fac cu ajtia ? pai nu imi ajung sa platesc r.a.h.a.t.u ala de carnet de rezident !
erdelean wrote:repartitia pentru Medicina de familie la ASP Timis la ce ora e?multumesc
cami78 wrote:Dar pentru urgente stie cineva? in ce zi si la ce ora ca nu am reusit sa prind pe nimeni la telefon de la asp.....
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests