De la 1 ian. voi fi rezident pe cardiologie in Timisoara. Nu stiti care sunt spitalele unde se face pregatire de rezidenti in cardio si cam care ar fi ordinea indicata pt alegere?
Multumesc.

zoneb wrote:Buna!
De la 1 ian. voi fi rezident pe cardiologie in Timisoara. Nu stiti care sunt spitalele unde se face pregatire de rezidenti in cardio si cam care ar fi ordinea indicata pt alegere?
Multumesc.
folositorul wrote:ai spitalul municipal sau spitalul judetean. cred ca ar fi mai bine la municipal
ag75drz wrote:Nu e niciun rezident pe chirurgie din Timisoara pe forum? Macar sa stiu si eu ce sa aleg.
tovarasu wrote:la municipal e sectie de chirurgie oncologica, da e ok, folositorule esti rezident acolo?
cristnina wrote:Buna!
De la 1 ian voi fi rezidenta pe Medicina de familie in Timisoarasi ma intereseaza ce spital platitor este mai convenabil de ales(salarii la timp, eventuale diferente de salarii..etc) .
Si la capitolul indrumatori de stagii/module ce imi recomandati? Am tot citit pe acest forum dar nu am gasit informatiile ajutatoare:D Va rog frumos sa ma ajutati! Multumesc anticipat!
![]()
![]()
folositorul wrote:tovarasu wrote:la municipal e sectie de chirurgie oncologica, da e ok, folositorule esti rezident acolo?
nope.
e si sexie de oncochirurgie. precum e si toracica. dar e si generala. la generala e si o echipa ce-a facut pregatire pentru transplantul de pateu, dar parca a ramas doar cu stagiul de pregatire, tot i. popescu e primul.
da, daca poti alege cfr, go 4 it. e un prof. f bun, inclinat spre tehnicile noi.
folositorul wrote:daca poti alege cfr, dupa cum s-a mai zis, go for it. sorry, nu prea stiu sa-ti zic pe nume pe cei de la municipal. la cfr e prof. szucsik, iar la municipal e prof. fluture. nu stiu cum e organizarea prin municipal, ca pe-acolo am fost sporadic.
la ATI, nu-ti fa probleme. vei muncii de-ti vor sarii capacele, vei castiga manualitate si vei invata, numa' sa vrei
cami78 wrote:[Cine imi poate spune ceva despre medicina de urgenta la Timisoara? Care ar fi cel mai bun coordonator de rezidentiat si la ce spital se face?
trebuie sa iau in calcul si faptul ca voi face naveta de la Arad si prefer sa fiu la un spital aproape de gara...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests