CE INSEAMNA CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI?
-
- junior
CE INSEAMNA CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI?
LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
-
- junior
Re: CE INSEAMNA CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI?
Teoretic ar trebui sa le recalculeze tuturor punctajul dar ma intreb dupa ce formula 

- Destiny
- newbie
Salutare!
Eu am avut la scanarea din sala 730! Prin anularea a 2 intrebari inseamna ca s-au adaugat 10 puncte sau ca toata lumea a scazut cu 10 puncte?
Nu prea ma pricep la chestiile astea cu anulari...
Eu am avut la scanarea din sala 730! Prin anularea a 2 intrebari inseamna ca s-au adaugat 10 puncte sau ca toata lumea a scazut cu 10 puncte?
Nu prea ma pricep la chestiile astea cu anulari...

- cristianlica
- senior
Se scade la fiecare numarul de puncte pe care le obtinuse la cele 2 intrebari. Cel mai naspa va fi de cei care dadusera raspunsuri asa-zis "corecte" la ele...vor pierde 7-8-9 puncte
Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost
- jeromeKjerome
- elder
sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
Inseamna ca o sa scada la cei care au facut "chipurile" corect acele intrebari...
Mai exact, noi astia prosti, care am ales "splina", cum era corect, nu o sa primim nimic, ca cica gresisem. Dar aia destepti care au pus rinichiul, vor pierde 5 puncte.
Cam asa ceva.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- Spark
- senior
Inseamna ca ti se scad punctele pe care le-ai facut la intrebarile respective. Una e de CS, una de CM, deci punctajul scade cu maxim 9 pcte. Daca la CS ai rasp gresit, nu ti se scade, se scade doar cat ai facut la CM (4 pcte de ex). Sunt desigur avantajati cei care n-au raspuns corect.
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.
- mica23
- senior
jeromeKjerome wrote:sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
Inseamna ca o sa scada la cei care au facut "chipurile" corect acele intrebari...
Mai exact, noi astia prosti, care am ales "splina", cum era corect, nu o sa primim nimic, ca cica gresisem. Dar aia destepti care au pus rinichiul, vor pierde 5 puncte.
Cam asa ceva.
Ete eu tot splina am raspuns. Deci am avut 0 si nu pierd nimic, iar la cealalta gresisem si aveam numai 3 puncte . Sper sa fie asa.
- Spark
- senior
jeromeKjerome wrote:sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
Cam asa ceva.
Oricum nu era splina. Splina are cea mai mare frecventa la contuzii, ficatul la plagi. Intrebarea era despre plagi.
- d'Arc
- elder
zice mai jos:
"S-au inregistrat 21 contestatii privind recorectarea grilelor. In urma recorectarii nu s-au
inregistrat modificari de punctaj."
"S-au inregistrat 21 contestatii privind recorectarea grilelor. In urma recorectarii nu s-au
inregistrat modificari de punctaj."
- jeromeKjerome
- elder
mica23 wrote:jeromeKjerome wrote:sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
Cam asa ceva.
Ete eu tot splina am raspuns. Deci am avut 0 si nu pierd nimic, iar la cealalta gresisem si aveam numai 3 puncte . Sper sa fie asa.
Asa este, ca de aia au ajuns aia de la 912 la 905... Ca ei "e" destepti si stiau ca e rinichiul raspunsul corect.
Cum? Pentru ca au invatat ma !

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
-
stie cineva ce raspuns au considerat initial ca fiind corect la intrebarea 199(varianta B). Mai are cineva grila master initiala? PLSSSSSS
-
- newbie
Am eu
raspunsul initial era ABD la grila 199 varianta B.
raspunsul initial era ABD la grila 199 varianta B.
-
- newbie
Un mare ***** cu contestatiile astea, pentru ca-i avantajeaza pe cei care au raspuns gresit (ma refer la intrebarea complement simplu) un intradevar raspunsul corect era RINICHIUL.
Comisia c ****** s-a facut de rahatul pentru ca nici in acest moment nu au fost in starea sa raspunda corect la intrebare cu cartea in fata dar in schimb au pretentii la noi sa raspundem corect, sa le fie rusine!
Comisia c ****** s-a facut de rahatul pentru ca nici in acest moment nu au fost in starea sa raspunda corect la intrebare cu cartea in fata dar in schimb au pretentii la noi sa raspundem corect, sa le fie rusine!
-
asta inseamna bataie de joc fata de noi.de ce nu au anulat asa vreo 200 de intrebari......nu doar 2....parerea mea
au vrut sa ne faca cu ou si cu otet si au reusit.si asta nu e tot sa vedeti la repartitie acolo e partea a 2-a a bataii de jocfata de noi.
suntem o tara de incompetenti condusa de niste prosti..................
au vrut sa ne faca cu ou si cu otet si au reusit.si asta nu e tot sa vedeti la repartitie acolo e partea a 2-a a bataii de jocfata de noi.
suntem o tara de incompetenti condusa de niste prosti..................
- floare_albastra
- junior
Re:
sabouf wrote:DECI:LA1. AM RASPUNS SPLINA,2. EXCZ.IN PLAN "SUBFASC" A-PAT CU VIABILITATE CERTA,B-GAROURILE POT FI FOLOSITE DE RUTINA....
DECI IMI SOUNE CINEVA VA ROG CAT PIERD SAU CASTIG.
Pierzi 4 puncte. La intrebarea cu rinichiul aveai 0 puncte deci nu pierzi nimic, la cealalta 4 puncte pe care le pierzi la recorectare.
- gaurav_singh_md
- elder
eu am pierdut 4 puncte...cred ca toata lumea o pierdut ceva puncte.... Domnisoara/domna cu 912 are acuma 905.... inseamna ca cine era "fail" cu 588 este acum "pass".....
bloody unfair.... when questions get cancelled everyone should get those puncte added and not subtracted from their score...... bloody CNPDS perfmed idiots.....
bloody unfair.... when questions get cancelled everyone should get those puncte added and not subtracted from their score...... bloody CNPDS perfmed idiots.....
-
- newbie
deci cine a pus splina, nu a pierdut nimic?la CS
- Destiny
- newbie
gaurav_singh_md wrote:eu am pierdut 4 puncte...cred ca toata lumea o pierdut ceva puncte.... Domnisoara/domna cu 912 are acuma 905.... inseamna ca cine era "fail" cu 588 este acum "pass".....
Sunt de acord cu tine!!!

- Spark
- senior
Re:
sabouf wrote:DECI:LA1. AM RASPUNS SPLINA,2. EXCZ.IN PLAN "SUBFASC" A-PAT CU VIABILITATE CERTA,B-GAROURILE POT FI FOLOSITE DE RUTINA....
De castigat nu castiga nimeni, toata lumea pierde. Tu ai pierdut 4 pcte.
-
- senior
Normal este ca sa se dea puncte l toata lumea nu sa se scada.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.
-
- newbie
In comunicat scrie clar: In urma recorectarii nu s-au inregistrat modificari de punctaj. Deci nimeni nu pierde nimic. Si mai scrie: INTREBARI ANULATE: 2, RASPUNSURI MODIFICATE: 0. Deci orice raspuns ati fi dat, nu s-a modificat varianta cu alta varianta ca fiind corecta.
-
- junior
io pana maine o sa am emotziuni..... initzial am avut un punctaj de 591 (lame, stiu...nu ma huliti) 
amu dupa recorectare ash pierde 3 puncte de la cea cu CM deci 588......la un simplu calcul ar rezulta asha 65% din 912 era 592 (deci picat la mustatza), iar acum 65% din 905 este 588 (deci admis la mustatza), asta bineintzeles fara sperantza la un post, dar cu multzumirea psihologica ca l-am luat....
concluzie este ca eu ash fi unul dintre cei "norocoshi"

amu dupa recorectare ash pierde 3 puncte de la cea cu CM deci 588......la un simplu calcul ar rezulta asha 65% din 912 era 592 (deci picat la mustatza), iar acum 65% din 905 este 588 (deci admis la mustatza), asta bineintzeles fara sperantza la un post, dar cu multzumirea psihologica ca l-am luat....
concluzie este ca eu ash fi unul dintre cei "norocoshi"

Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.
- Insomnia
- senior
denied wrote:In comunicat scrie clar: In urma recorectarii nu s-au inregistrat modificari de punctaj. Deci nimeni nu pierde nimic. Si mai scrie: INTREBARI ANULATE: 2, RASPUNSURI MODIFICATE: 0. Deci orice raspuns ati fi dat, nu s-a modificat varianta cu alta varianta ca fiind corecta.
uita-te la grila definitiva si ai sa vezi ca toti pierdem ceva...nu pierde nica cine a luat 0 la ambele anulate...
recorectarea e altceva si raspunsurile modificate sunt iarasi altceva fata de anulare.
What Goes Around...Comes Around
- shmer
- junior
denied wrote:In comunicat scrie clar: In urma recorectarii nu s-au inregistrat modificari de punctaj. Deci nimeni nu pierde nimic. Si mai scrie: INTREBARI ANULATE: 2, RASPUNSURI MODIFICATE: 0. Deci orice raspuns ati fi dat, nu s-a modificat varianta cu alta varianta ca fiind corecta.
cine nu intelege explicatiile comunicatului nu intelege limba romana si astfel nu poate avea pretentia sa raspunda corect la intrebarile de la rezi.
daca spune clar ca sunt 2 anulate, atunci punctajul maxim teoretic ramane 941 (se scade 4+5 conform tipului de intrebare). sunt scoase din concurs intrebarile respective, asa ca indiferent ca s-au obtinut initial 9, 8, ...1 puncte nu mai conteaza, practic pt ele toti concurentii "primesc" 0 puncte
... muncim ca sa avem timp liber ...
- d'Arc
- elder
Re: Re:
Spark wrote:sabouf wrote:DECI:LA1. AM RASPUNS SPLINA,2. EXCZ.IN PLAN "SUBFASC" A-PAT CU VIABILITATE CERTA,B-GAROURILE POT FI FOLOSITE DE RUTINA....
sa-i ia dreaq cu grilele si rezidentiatul lor de retardati camuflati in toale "academice"!
- d'Arc
- elder
shmer wrote:denied wrote:In comunicat scrie clar: In urma recorectarii nu s-au inregistrat modificari de punctaj. Deci nimeni nu pierde nimic. Si mai scrie: INTREBARI ANULATE: 2, RASPUNSURI MODIFICATE: 0. Deci orice raspuns ati fi dat, nu s-a modificat varianta cu alta varianta ca fiind corecta.
cine nu intelege explicatiile comunicatului nu intelege limba romana si astfel nu poate avea pretentia sa raspunda corect la intrebarile de la rezi.
daca spune clar ca sunt 2 anulate, atunci punctajul maxim teoretic ramane 941 (se scade 4+5 conform tipului de intrebare). sunt scoase din concurs intrebarile respective, asa ca indiferent ca s-au obtinut initial 9, 8, ...1 puncte nu mai conteaza, practic pt ele toti concurentii "primesc" 0 puncte
bine, da daca zice ca "nu s-au inregistrat modificari de punctaj", atunci nu s-a inregistrat si cu asta basta, e oin contradictie cu "se scad x y puncte"
- blackdeceneu
- junior
un ***, eu am rasp de 9 puncte la intrebarile astea, singura mea consolare e ca si din aia care au luat note maricele au raspuns bine, deci nu cred ca se va modifica asa mult ordinea finala.
daca e necesar, pentru a supravietui va iau si zilele din calendar.
- medicinista_bv
- junior
sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
depinde...
de exemplu eu, care am primit la amandoua pctj maxim, pierd 9 puncte.
dar poate pe cel de sub mine, care pusese gresit la amandoua, ramanand cu acelasi punctaj, creste peste mine...
- Insomnia
- senior
dr_bang wrote:
bine, da daca zice ca "nu s-au inregistrat modificari de punctaj", atunci nu s-a inregistrat si cu asta basta, e oin contradictie cu "se scad x y puncte"
nu s-au inregistrat modif de punctaj f de cel initial,la cei ce au solicitat recorectarea
punctajul definitiv se stabileste dupa grila master definitiva....
- lanaiba
- senior
medicinista_bv wrote:sabouf wrote:LA CONTESTATII S-A SPUS CA S-AU ANULAT 2 INTREBARI, LA CARE AM RASPUNS BIN, ASTA CE INSEAMNA, CA O SA SCADA PUNCTAJUL TUTUROR, SAU?
depinde...
de exemplu eu, care am primit la amandoua pctj maxim, pierd 9 puncte.
dar poate pe cel de sub mine, care pusese gresit la amandoua, ramanand cu acelasi punctaj, creste peste mine...
exact si eu la fel.
deci toti vom avea 0 la aceste grile. sa i ia naiba pe toti din comisia p..masii! ei nu stiu cat conteaza un punct???
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul
- medicinista_bv
- junior
shmer wrote:cine nu intelege explicatiile comunicatului nu intelege limba romana si astfel nu poate avea pretentia sa raspunda corect la intrebarile de la rezi.
mai... expertule in limba romana...
da-mi voie sa-ti spun ca tu nu intelegi
ei se referea ca nu se modifica nimic in punctajul celor care au depus contestatii..
pentru restul, lucrurile nu stau chiar asa... daca s-au anulat 2 intrebari la care unii au luat 9 puncte si ceilalti 0 puncte ... clar se modifica ceva... primul grup SCADE al doilea evident CRESTE comparativ cu primul.... mai si gandeste inainte sa sari cu gura pe unul si altul... toti suntem stresati
-
- newbie
cum naiba la aia ce au facut contestatii [color=#BF0080][color=#BF0080][/color][/color]nu s-a modificat punctajul??? e ceva tare ciudat, pe bune
- d'Arc
- elder
pai pana la urma, se scade la toata lumea cele 9 puncte (in urma anularii celor 2 grile), sau se scade doar punctajul facut per om (ca de ex eu care am facut 4 pe cele 2- mi se scad 4 pcte sau tot 9)?
- shmer
- junior
medicinista_bv wrote:.
da-mi voie sa-ti spun ca tu nu intelegi
ei se referea ca nu se modifica nimic in punctajul celor care au depus contestatii..
m-am referit exact la acelasi lucru. colegul tau de stres nu intelesese unde anume nu se modifica nimic
... muncim ca sa avem timp liber ...
- One Elder God
- junior
Un rahart amestecat ....asta inseamna ca vi s-au anulat 2 intrebari!Practic se coboara pragul de la 912 la 905...si sunt avantajati cei care au gresit ambele intrebari!de exemplu.....ai facut 809 puncte...ai raspuns corect...noul puntaj va fi de 800 de puncte.....daca cineva care a avut 808 puncte si a raspuns gresit la ambele intrebari...nu va fi depunctat...si astfel tu vei cobora sub el!
eu cel putin asa vad situatia!!!corectati-ma dc gresesc!!
eu cel putin asa vad situatia!!!corectati-ma dc gresesc!!
Lenea nu e nimic altceva decat o obisnuinta de a te odihni inainte de a obosi.
- Insomnia
- senior
dr_bang wrote:pai pana la urma, se scade la toata lumea cele 9 puncte (in urma anularii celor 2 grile), sau se scade doar punctajul facut per om (ca de ex eu care am facut 4 pe cele 2- mi se scad 4 pcte sau tot 9)?
iti scad numa' ce ai pus tu la intreb respective...deci 4 pct....dc luai init 0 pcte la ele,nu iti scadeau nica.
iti poti calcula inca o data dupa grila master definitiva,ca dupa aia va fi stabilit pctjul definitiv
- medicinista_bv
- junior
dr_bang wrote:pai pana la urma, se scade la toata lumea cele 9 puncte (in urma anularii celor 2 grile), sau se scade doar punctajul facut per om (ca de ex eu care am facut 4 pe cele 2- mi se scad 4 pcte sau tot 9)?
daca tu obtinusei 4 puncte la cele 2 intrebari, pierzi doar 4 puncte... eu am zis 9, pt ca eu atatea puncte facusem...
-
daca am 714 si 663 ce loc ar putea fi? PLS
-
Buna Seara
Nimanui nu ia scazut punctajul in urma anularii celor 2 grile deoarece:
Cel mai mare a avut 912 pct din 950 (max posibile) care reprezinta 96%
iar 905 reprezinta 96,147% din 941 pct (max posibile dupa anularea celor 2 grile)
Astfel Punctaj maxim este 905 pct
minim este 588pct (care reprezinta65% din 905)
Nimanui nu ia scazut punctajul in urma anularii celor 2 grile deoarece:
Cel mai mare a avut 912 pct din 950 (max posibile) care reprezinta 96%
iar 905 reprezinta 96,147% din 941 pct (max posibile dupa anularea celor 2 grile)
Astfel Punctaj maxim este 905 pct
minim este 588pct (care reprezinta65% din 905)