NU VREM AMANAREA REZIDENTIATULUI
-
etanercept
- newbie

NU VREM AMANAREA REZIDENTIATULUI
Suntem un grup de absolventi si NU DORIM IN NICIUN FEL AMANAREA REZIDENTIATULUI. Consideram ca aceasta incercare de amanare si aceste proteste nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile, in afara faptului ca amanarea rezidentiatului, chiar si cu o saptamana, reprezinta lipsa de respect pentru cei care s-au pregatit pentru acest examen si doresc sa il sustina chiar si in conditiile actuale. Consideram ca o a doua suplimentare de locuri nu mai poate fi posibila deoarece s-a facut deja una iar legat de marirea salariilor, aceste proteste pot fi facute independent de examenul de rezidentiat, dupa examen sau oricand altcandva, deci amanarea rezidentiatului nu va afecta in niciun fel cresterea salariilor.
In concluzie, va rugam sa NU mai insistati asupra amanarii, vrem sa sustinem examenul de rezidentiat pe 9 noiembrie indiferent ce ar fi.
In concluzie, va rugam sa NU mai insistati asupra amanarii, vrem sa sustinem examenul de rezidentiat pe 9 noiembrie indiferent ce ar fi.
-
mnico2
- newbie

Re: NU VREM AMANAREA REZIDENTIATULUI
etanercept minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii.
De unde stim noi ca tu nu reprezinti de fapt cei care "ne pun bete in roate"? Te-or fi platit parlamentarii ca sa incerci sa ne dezbini? Daca este asa, sa stii ca noi suntem o forta si suntem mai uniti ca oricand.
De unde stim noi ca tu nu reprezinti de fapt cei care "ne pun bete in roate"? Te-or fi platit parlamentarii ca sa incerci sa ne dezbini? Daca este asa, sa stii ca noi suntem o forta si suntem mai uniti ca oricand.
- dr_
- elder

O saptamana e firesc sa se amane la cat ne-au destabilizat moral.
- werger
- senior

io propun sa faceti si voi protest ca nu vreti amanarea rezidentiatului
fost student, actual pervers, viitor medic
- lanaiba
- senior

fratilor, asta e unitate? o saptamana nu moare nimeni, cum de altfel nici o luna daca asta implica suplimentare sau echivalare posturi-locuri.
o sa zica aia de le minister sa suntem dushi cu capul. oamenii au negociat aceasta saptamana. ok??? acum sa le zica ca de fapt nu? au mers acolo cu o lista de cereri. hai sa nu mai fim fiecare pt el, pana la rez. ok?
o sa zica aia de le minister sa suntem dushi cu capul. oamenii au negociat aceasta saptamana. ok??? acum sa le zica ca de fapt nu? au mers acolo cu o lista de cereri. hai sa nu mai fim fiecare pt el, pana la rez. ok?
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul
- dr_dr
- elder

Draguta ai vazut acolo ca majoritatea vor........HELOOOOOOOOOOOOOOOO
Acuma te-ai trezit.......sau ai stat inchis in biblioteca si acum ai scos capu ..............

Acuma te-ai trezit.......sau ai stat inchis in biblioteca si acum ai scos capu ..............

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 
- AvLee
- elder

etanercept wrote:Suntem un grup de absolventi si NU DORIM IN NICIUN FEL AMANAREA REZIDENTIATULUI. Consideram ca aceasta incercare de amanare si aceste proteste nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile, in afara faptului ca amanarea rezidentiatului, chiar si cu o saptamana, reprezinta lipsa de respect pentru cei care s-au pregatit pentru acest examen si doresc sa il sustina chiar si in conditiile actuale. Consideram ca o a doua suplimentare de locuri nu mai poate fi posibila deoarece s-a facut deja una iar legat de marirea salariilor, aceste proteste pot fi facute independent de examenul de rezidentiat, dupa examen sau oricand altcandva, deci amanarea rezidentiatului nu va afecta in niciun fel cresterea salariilor.
Niste semnaturi ceva, o petitie nimic? Care sunteti acesti voi?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- werger
- senior

Poate avem colege insarcinate care nu mai pot astepta nicio saptamana in plus, sau deja au programate vacante in Hawaii dupa succesul de la examen si nu le pot amana
- lanaiba
- senior

"Consideram ca aceasta incercare de amanare si aceste proteste nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile"
lol, ca n facultate. " te rog...nu zi nimik...ca daca se enerveaza don' profesor si ne pica pe toti"
cu ce o sa inrautazteasca? o sa injumatateasca locurile actuale??? si n o sa luati toti cardio?
lol, ca n facultate. " te rog...nu zi nimik...ca daca se enerveaza don' profesor si ne pica pe toti"
cu ce o sa inrautazteasca? o sa injumatateasca locurile actuale??? si n o sa luati toti cardio?
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul
- tibheadmachine
- newbie

Voi acest grup ar trebui in primul rand sa multumiti pentru suplimentarea de locuri (146) acestor oameni care s au zbatut sa faca ceva si nu sa i criticati. Pt ca si suplimentarea de locuri lor le o datoram ca sunt sigur ca n ar fi iesit ministru de unul singur sa mai adauge niste locuri, da niste locuri, pt ca mai mult de 100 sunt locuri si nu posturi. Va doresc din suflet ca voi cei ce ii criticati pe cei care au incercat sa faca ceva sa nu aveti parte de ele.
Iar o saptamana de zile este acceptabil sa se amane-in primul rand pt ei, pt cei care s au ocupat de problemele noastre, pt ca mai apoi noi sa i facem cu ou si otet.
Iar o saptamana de zile este acceptabil sa se amane-in primul rand pt ei, pt cei care s au ocupat de problemele noastre, pt ca mai apoi noi sa i facem cu ou si otet.
Once a Blue always a Blue
-
dr doolittle
- newbie

nu domnule.......o sapt de amanare merita toti cei care s-au chinuit sa iasa in strada aceste zile! daca nu e pt noi cei care am stat acasa ,macar pt ei......si nu uitati ca o sapt de proteste ne-au adus 136 de locuri ,deci n-a fost chiar pe deageaba.
nu e momentul acum sa ne certam intre noi cand de abia am reusit sa ne unim vocile si sa avem un scop comun ( lucru rar intalnit intre tinerii doctori daca stam sa ne gandim....)
succes pe mai departe celor care ne reprezinta!
nu e momentul acum sa ne certam intre noi cand de abia am reusit sa ne unim vocile si sa avem un scop comun ( lucru rar intalnit intre tinerii doctori daca stam sa ne gandim....)
succes pe mai departe celor care ne reprezinta!
-
medis
- newbie

Nu vreau amanare!
- AvLee
- elder

medis wrote:Nu vreau amanare!
CLONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
etanercept
- newbie

Vad ca nu intelegeti ca sunt oameni care invata de mult timp pentru rezidentiat si care nu mai suporta amanarea nici cu doua zile. Speram din toata inima sa nu va aprobe nicio amanare. Cat despre un protest impotriva amanarii, avem de invatat, nu avem timp de asa ceva. Nu vedem sensul amanarii examenului de rezidentiat cu o saptamana, in aceasta saptamana nu se va schimba absolut nimic, deci amanarea e total inutila, doar ca sa mai aiba presa ce sa scrie despre noi si sa aiba oamenii de ce sa ne injure.
-
etanercept
- newbie

Scuze, dublu post datorita netului.
- AvLee
- elder

Motivele pentru care nu mai suporta? Sunt asa labili psihic? Atunci kum ati reusit draga sa va incrieti la rezidentiat?
-
etanercept
- newbie

AvLee wrote:medis wrote:Nu vreau amanare!
CLONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nu e clona de-a mea, moderatorii pot sa verifice IP-urile si sa spuna ca nu e aceiasi persoana.
- dr_dr
- elder

FRATILOR NU SUNTETI NORMALI..........OAMENII AIA SE LUPATA PT VOI....PIERD TIMP........
NICI MACAR ATAT NU MERITA ......
SAU EI LUPTA SI VOI LUATI PUNCATJE.
SI EI AU DREPTUL SA ISI REPETE MATERIA CA SI VOI....
IN LOCUL LOR AS CERE AMANARE PE 7 IANUARIE 2009 NUMA SA VA VAD CUM CRAPATI..........
IN LOCUL LOR AS CERE AMANARE PE 7 IANUARIE 2009 NUMA SA VA VAD CUM CRAPATI..........

- werger
- senior

http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1437
s-a amanat .... ce mai vreti?
- dr_dr
- elder

etanercept wrote:Vad ca nu intelegeti ca sunt oameni care invata de mult timp pentru rezidentiat si care nu mai suporta amanarea nici cu doua zile. Speram din toata inima sa nu va aprobe nicio amanare. Cat despre un protest impotriva amanarii, avem de invatat, nu avem timp de asa ceva. Nu vedem sensul amanarii examenului de rezidentiat cu o saptamana, in aceasta saptamana nu se va schimba absolut nimic, deci amanarea e total inutila, doar ca sa mai aiba presa ce sa scrie despre noi si sa aiba oamenii de ce sa ne injure.
PAI TOT DATORITA VOUA AM AJUNS AICI......NU AVETI C.......SA LUATI VIATA IN PIEPT.VA GANDITI NUMAI LA VOI SI LA INTERESELE VOASTRE...NU LA MAJORITATE.....TOTI SUNTEM OBOSITI SI STRESATI....DAR UNII MAI SUNTEM CONSTIENTI SI DE CE VA FI DUPA.
O SA VEDETI ATUNCI STRES.....

- AvLee
- elder

Hai chiar vreau sa aud de ce nu mai puteti sa asteptati nici macar 2 zile?
- dr_dr
- elder

werger wrote:http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1437
- tibheadmachine
- newbie

Asa ca intotdeauna trebuie sa se gaseasca cativa care sa fie impotriva. Eu sunt sigur ca dk v ati fi dus voi la minister l ati fi rugat pe ministru sa dam rezi acu duminica.
Voi sunteti medici sau ce? sunteti asa labili psihic?
Si nu uitati 63% vor amanare! Deci voi sunteti minoritatea si noi majoritatea. Si din cate stiu eu minoritatea se supune majoritatii. Sau asta era demult?
Si vad ca nu ati scris nimic de suplimentarea de locuri. Inseamna ca sunteti nemultumiti. Si sa faceti o petitie in care sa cereti anularea a vreo mie de locuri. Ca astea 2000 si ceva sunte prea mult. Va rog frumos. Ati scos capu din biblioteca? Pana acum unde ati fost?
DE CE NU SUNTEM UNITI?
Voi sunteti medici sau ce? sunteti asa labili psihic?
Si nu uitati 63% vor amanare! Deci voi sunteti minoritatea si noi majoritatea. Si din cate stiu eu minoritatea se supune majoritatii. Sau asta era demult?
Si vad ca nu ati scris nimic de suplimentarea de locuri. Inseamna ca sunteti nemultumiti. Si sa faceti o petitie in care sa cereti anularea a vreo mie de locuri. Ca astea 2000 si ceva sunte prea mult. Va rog frumos. Ati scos capu din biblioteca? Pana acum unde ati fost?
DE CE NU SUNTEM UNITI?
Once a Blue always a Blue
-
ceacky2
- senior

evident ca si cei care NU VOR SA SE AMANE rezidentiatul au dreptul la o parere... dar daca tot au invatat nu vad de ce nu ar mai putea sa invete inca putin, sau sa repete, sau sa se relaxeze pana la rezi
) ... pt ca daca vine inca una si zice ca e gravida si ca ea pe 8 decembrie naste mai fac o tura de febra musculara de la atata ras...astept si motive de genu "am programata o clisma cu ciment pe 8 decembrie", "trebuie sa ma vad cu mos craciun", "taiem porcu'", "programare la epilat"... si acum ca sa nu fiu prea rautacios, fata aia de zicea ea ca naste, ar trebui sa'si vada de sarcina si sa puna copilu' pe primu' loc daca tot l'a facut, da'l in pastele ma'sii de rezidentiat, ca nu e sfarsitu' lumii....sau a aparut iar gaura neagra? :-t
)
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!
- lanaiba
- senior

"FRATILOR NU SUNTETI NORMALI..........OAMENII AIA SE LUPATA PT VOI....PIERD TIMP........
IN LOCUL LOR AS CERE AMANARE PE 7 IANUARIE 2009 NUMA SA VA VAD CUM CRAPATI.........."
clar ca nu s normali daca nu mai suporta nici o zi.poate daca dorm o zi uita neshte procente.
dadadadada
IN LOCUL LOR AS CERE AMANARE PE 7 IANUARIE 2009 NUMA SA VA VAD CUM CRAPATI.........."
clar ca nu s normali daca nu mai suporta nici o zi.poate daca dorm o zi uita neshte procente.
dadadadadaMuntele formeaza omul si marea formeaza sufletul
-
dr.danna
- junior

Ai dreptate! Ma aia zici ca is buricul medicinii! Ce ma doare pe mine ca unii fac copii? Treaba lor! Oricum iresponsabili! Se apuca sa faca copii si mai dau si rezi! Da sa mearga acum in vacanta sa fie relaxati la rezii! Cum zicea cineva mai inainte sa le mai taie din locuri! Acu s-au trezit! Ca parca nu le foloseste si lor niste timp in plus! Lasa ca maine se amana pe 7 dec !ceacky1 wrote:evident ca si cei care NU VOR SA SE AMANE rezidentiatul au dreptul la o parere... dar daca tot au invatat nu vad de ce nu ar mai putea sa invete inca putin, sau sa repete, sau sa se relaxeze pana la rezi) ... pt ca daca vine inca una si zice ca e gravida si ca ea pe 8 decembrie naste mai fac o tura de febra musculara de la atata ras...astept si motive de genu "am programata o clisma cu ciment pe 8 decembrie", "trebuie sa ma vad cu mos craciun", "taiem porcu'", "programare la epilat"... si acum ca sa nu fiu prea rautacios, fata aia de zicea ea ca naste, ar trebui sa'si vada de sarcina si sa puna copilu' pe primu' loc daca tot l'a facut, da'l in pastele ma'sii de rezidentiat, ca nu e sfarsitu' lumii....sau a aparut iar gaura neagra? :-t
)
dar ei pot sa il dea duminica si sa poata pleca in vacanta! Ca sunt asa siguri ca il iau ca si-au programat vacanta? Poate dau rezi a mia oara! Si acu nu mai iau 1000 de puncte ca au uitat trei cifre si iau doar 999! (astia nu sunt e 950 cat e punctajul maxim la rezi
Mor de nervi pe tolomacii astia! Lasa ca vad ei!-
georgian
- junior

eu sunt deacord cu o saptamina doar ca ati pierdut-o cu protestele dar atit..eu am stat un an acasa sa inv ..nu mai suport nici aminare nici baicotare sau ceva de genu..incetati..dc mai aveti chef de proteste cereti locuri nu aminari..ca intr-o luna nu inveti nm..baza e aia care ti-ai facut-o in timpul anului..va rugam incetati ca poate se inerveaza cacatu de ministru si nu mai dam nici un rezi..si noi ne-am saturat sa fi intretinuti de parinti si de soti...si sa invatam fara nici un rezultat
-
cloramina
- junior

nu vreti asta este!nu conteaza ce vreti voi.
dar asa egoisti ca voi n-am mai vazut. si cei care ne reprezinta au aceeasi materie de invatat si repetat si acelasi examen de sustinut. ei au pierdut mai mult de o saptamina cu revendicarile si toate alea si au obtinut ceva pentru noi si asta e numai inceputul.cred ca am castigat o batalie foarte importanta.sa fim seriosi nimeni nu credea ca vom obtine ceva cu petitia si totusi s-a mers mai departe si nico ne asteapta la o noua runda de discutii.MII DE FELICITARI!!!
dar asa egoisti ca voi n-am mai vazut. si cei care ne reprezinta au aceeasi materie de invatat si repetat si acelasi examen de sustinut. ei au pierdut mai mult de o saptamina cu revendicarile si toate alea si au obtinut ceva pentru noi si asta e numai inceputul.cred ca am castigat o batalie foarte importanta.sa fim seriosi nimeni nu credea ca vom obtine ceva cu petitia si totusi s-a mers mai departe si nico ne asteapta la o noua runda de discutii.MII DE FELICITARI!!!
-
etanercept
- newbie

Hai, fie si o saptamana, dar mai mult e inadmisibil.
Cat priveste procentul de 63% sau cat o fi, sunt 63% din UTILIZATORII FORUMULUI, nu din studentii la medicina, ceea ce e irelevant, pentru ca cei mai multi din cei care NU doresc amanarea nu prea stau pe forumuri, si fara sa mi-o luati in nume de rau, stau si invata (nu vreau sa insinuez ca voi nu invatati, doar spun ceva legat de cei pe care ii cunosc si stiu ca nu vor amanare).
Imi cer scuze daca am lezat pe cineva, dar avem si noi dreptul la o parere, iar injuraturile, chiar si mascate, care ni se aduc nu dovedesc decat lipsa de dispozitie in a asculta parerea altora care e diferita decat a voastra.
Spor la invatat.
Cat priveste procentul de 63% sau cat o fi, sunt 63% din UTILIZATORII FORUMULUI, nu din studentii la medicina, ceea ce e irelevant, pentru ca cei mai multi din cei care NU doresc amanarea nu prea stau pe forumuri, si fara sa mi-o luati in nume de rau, stau si invata (nu vreau sa insinuez ca voi nu invatati, doar spun ceva legat de cei pe care ii cunosc si stiu ca nu vor amanare).
Imi cer scuze daca am lezat pe cineva, dar avem si noi dreptul la o parere, iar injuraturile, chiar si mascate, care ni se aduc nu dovedesc decat lipsa de dispozitie in a asculta parerea altora care e diferita decat a voastra.
Spor la invatat.
- AvLee
- elder

Daca nu stiti sa va faceti dorintele auzite nu e vina noastra. Apelati la protectia animalelor ele se ocupa de necuvantatoare.
-
etanercept
- newbie

Cu tot respectul, solicit sa avem un limbaj demn de profesia de medic sau solicit moderatorilor sa stearga orice cuvant care lezeaza pretentiile profesiei de medic.
-
ceacky2
- senior

AvLee wrote:Daca nu stiti sa va faceti dorintele auzite nu e vina noastra. Apelati la protectia animalelor ele se ocupa de necuvantatoare.
vaiii cat de rea estiiii =))
aproape ca sunt gelos :-L m'ai ranit in egoul meu de om rau
foarte buna asta

-
dr.danna
- junior

etanercept wrote:Hai, fie si o saptamana, dar mai mult e inadmisibil.
Spor la invatat.
Si tu ce cauti pe forum? De ce nu stai sa memorezi si ultimele liniute din materialul de rezi? Aia care s-au chinuit sa obtina ceva au facut-o pt toti! Si dc se amana pe 7? Ce se intampla?
Dar cum a devenit deja oficial, poate ai norocul si nu se va mai prelungi chinul! Si o sa va puteti vedea toti de vacante si alte alea care se pare ca sunt mult mai importante decat amanarea rezi si posibila resuplimentare de locuri! Ce o sa faceti dc se amana? Sau dc se mai suplimenteazalocuri? Nu le acceptati?
astea sunt dedicate tuturor celor care vad ac amanare ca pe chinul vietii lor. Nu am nimic personal cu nimeni1 Pe majoritatea de pe forum nici nu ii cunosc! Supuneti-va majoritatii si vedeti-va de treaba voastra! Iar despre statul pe forum face fiecare ce vrea, vad ca ti-ai rupt din timpul pretiosa ca sa it spui parerea asa au facut si altii!

-
georgian
- junior

in loc sa jigniti mai bine spuneti ceva interesant...porcu nu se ingrasa in ajun
-
ceacky2
- senior

etanercept wrote:Cu tot respectul, solicit sa avem un limbaj demn de profesia de medic sau solicit moderatorilor sa stearga orice cuvant care lezeaza pretentiile profesiei de medic.
stii ce nu'mi place mie pe pamantul asta IPOCRIZIA EXTREMA...aproape ca esti o FANATICA A IPOCRIZIEI LA FAZA ASTA.
in primul rand suntem pe UN FORUM, nu la CONGRESUL ACADEMIEI ROMANE DE BALET MEDICAL, deci obisnuieste'te sa vezi si un limbaj mai colorat
in al doilea rand, cand te inscrii la medicina nu iti face arborele genealogic sa vada daca ai sange albastru, ca sa fii demn de viitoarea titulatura, asa ca in randul medicilor o sa gasesti oameni din toate paturile sociale (ti-a placut asta cu "paturle sociale?"
apoi, faptul ca ESTI MEDIC, implica asa zise standarde de nu stiu care? deja ai nasu' lipit de fantele palpebrale de cat esti de ingamfata?
acum ca ai titulatura de medic vrei sa vorbim numai in reverente? ce dracu' maine poimaine o sa vrei sa dam si citate din DICTIONARU DE BUNE MANIERE
aici se vorbea CA INTRE COLEGI daca e pana acolo, ca ma gandesc ca cu eventualii pacienti vorbesti prin portavoce
- dr_dr
- elder

etanercept wrote:Cu tot respectul, solicit sa avem un limbaj demn de profesia de medic sau solicit moderatorilor sa stearga orice cuvant care lezeaza pretentiile profesiei de medic.
Bine AvLee

-
Mhorhe83
- junior

Threadul asta s-ar putea intitula "Vrem de toate si orice/Vrem sa fie ce nu e/Liiiiiniiiiisteeeee!"
Nu pricep cu ce va incurca o saptamana, in primul si in primul rand multe multumiri si felicitari colegilor care s-au zbatut sa ne fie tuturor ceva mai bine. Macar sa beneficieze de aceeasi perioada de timp ca toti ceilalti. Nu sunt de acord ca nu conteaza o saptamana, intr-o saptamana cel care a invatat tot mai trece o data prin materie si mai stoarce niste puncte, iar cel care transpira acum pe la ultima 100 de metrii mai are si el o sansa sa prinda ceva. Contraargumentele pt amanare sunt cel putin puerile, mai ales acum dupa un comunicat oficial. "Avem rezervari.. am o colega care naste.. nu mai suport amanarea". Sunt 150 de ore, nervii vostrii sunt chiar asa de fragili?
Fiecare are parerea lui, si e dreptul fiecaruia sa nu vrea amanare pt orice motiv de pe cer sau luna. Dar sa o trantesti acum, dupa atatea discutii, cand ne bucuram toti ca mai obtinem cate ceva.. mi se pare oarecum lipsit de sens. In fine.
Inca o data felicitari si multe multe multumiri colegilor care au alergat pt noi toti. Spor la treaba tuturor!
Nu pricep cu ce va incurca o saptamana, in primul si in primul rand multe multumiri si felicitari colegilor care s-au zbatut sa ne fie tuturor ceva mai bine. Macar sa beneficieze de aceeasi perioada de timp ca toti ceilalti. Nu sunt de acord ca nu conteaza o saptamana, intr-o saptamana cel care a invatat tot mai trece o data prin materie si mai stoarce niste puncte, iar cel care transpira acum pe la ultima 100 de metrii mai are si el o sansa sa prinda ceva. Contraargumentele pt amanare sunt cel putin puerile, mai ales acum dupa un comunicat oficial. "Avem rezervari.. am o colega care naste.. nu mai suport amanarea". Sunt 150 de ore, nervii vostrii sunt chiar asa de fragili?
Fiecare are parerea lui, si e dreptul fiecaruia sa nu vrea amanare pt orice motiv de pe cer sau luna. Dar sa o trantesti acum, dupa atatea discutii, cand ne bucuram toti ca mai obtinem cate ceva.. mi se pare oarecum lipsit de sens. In fine.
Inca o data felicitari si multe multe multumiri colegilor care au alergat pt noi toti. Spor la treaba tuturor!
-
petro_g
- newbie

am si eu ceva de spus pentru cei ce au ochi de vazut....o plecaciune ptr soriceii de biblioteca care acum s-au trezit...ce puii mei va crapa nervii intr-o sapataman? luati o carte de jules verne si reveniti-va. dupa ce ca toata lumea isi bate joc de noi va mai treziti si voi...cumparati-va niste "minte' de la farmacie ca sa faceti fata inca o saptamana si gata. iar ptr cei care spera post,genoflexiuni la biserica,un brat de lumanari si bani in cutia milei si la cersetori...poate ne vede cineva...multa bafta...
-
swiss
- elite

nici eu nu mai vreau amanare...vreau sa ne rezolve maine tot memoriu...
- AvLee
- elder

dr.moga wrote:nici eu nu mai vreau amanare...vreau sa ne rezolve maine tot memoriu...
Si eu vreau sa fiu ministru al sanatati. Ca sa aprob memoriul desigur