s-a publicat lista cu locurile suplimentare
-
dr doolittle
- newbie

s-a publicat lista cu locurile suplimentare
multumim domnului ministru pt nimic! mare zarva......pt ce?! pt posturile care din alba si maramures care †au uitat †sa le publice prima data , pentru cele mai multe locuri la bucuresti si iasi si pt ceva â€simbolic †pt cluj. asta e ,oamenii au avut curajul sa-si ceara drepturile si acu primesc pedeapsa! ce tara comunista!!!!
- cog1983
- elder

Re: s-a publicat lista cu locurile suplimentare
Numai putin, sa inteleg ceva... S-au suplimentat posturile astfel: MU 3 posturi in Maramures, iar la centralizatorul suplimentarii scrie cate 1 loc la Buc, Cluj si Tg Mures. E clar ca cel care doreste post in MM n-o sa mearga in Bucuresti sa faca rezidentiatul, ci o sa mearga la Cluj sau Tg. Mures... deci practic in aceste 2 centre au scazut numarul locurilor la liber... Sau ma insel eu? Deci mai mult rau decat bine pt cei din Cluj si Tg. Mures! La fel si cu celelalte specialitati avand in vedere ca posturi au mai scos numai in Alba si Maramures.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
dr doolittle
- newbie

mda.....o alta lista criptata pe care tre sa-o descifrezi ,care post se specializeaza unde....in final, am picat din lac in put...n-am castigat mai nimic fata de lista initiala. si frica mi-e ca asa va ramane pana la urma......
doar un ordin politic de foarte sus il poate face pe d-nul nico sa se razgandeasca.......daca sefii de la partid decid ca le-a ajuns cutitul la os si ca sa castige iarasi alegerile tre sa dea drumul la pomana electorala la stil mare......
doar un ordin politic de foarte sus il poate face pe d-nul nico sa se razgandeasca.......daca sefii de la partid decid ca le-a ajuns cutitul la os si ca sa castige iarasi alegerile tre sa dea drumul la pomana electorala la stil mare......
- cog1983
- elder

Pe de alta parte vad ca la psihi inca tot nu s-a scos nici un loc la Cluj sau Tg. Mures, desi sunt o gramada de posturi in apropierea acestor 2 centre...
-
crazy_doc
- senior

E bine k s au suplimentat..dar nu inteleg logica asta cu Maramuresul?????
A young doctor has to do what a young doctor has to do.
-
luly_boy
- senior

crazy_doc wrote:E bine k s au suplimentat..dar nu inteleg logica asta cu Maramuresul?????
Ce logica? Astia n-au nicio logica! De-ar avea un caine in cap ce au ei, ar turba!
-
dr doolittle
- newbie

pai logica cu maramuresul e ca la prima publicare a locurilor cica listele de la ASP Alba si Maramures nu au ajuns in timp util la minster de aceea nu au aparut in viata medicala din 3 oct. si le-au publicat acum.....ca sa infrumuseteze lista cu mareata suplimentare.ma intreb, daca nu s-ar fi facut protestele si petitia , listele de la AB si MM ar mai fi fost publicate sau vre-o tanti functionara de la minister le arunca intr-un sertar cu ideea †lasa ca le dam la anu �!?!
- cog1983
- elder

dr doolittle wrote:pai logica cu maramuresul e ca la prima publicare a locurilor cica listele de la ASP Alba si Maramures nu au ajuns in timp util la minster de aceea nu au aparut in viata medicala din 3 oct. si le-au publicat acum.....ca sa infrumuseteze lista cu mareata suplimentare.ma intreb, daca nu s-ar fi facut protestele si petitia , listele de la AB si MM ar mai fi fost publicate sau vre-o tanti functionara de la minister le arunca intr-un sertar cu ideea †lasa ca le dam la anu �!?!
Si eu ma intrebam acelasi lucru... oare ce se intampla cu locurile acestea daca nu faceam scandal?!
Last edited by cog1983 on Mon Oct 13, 2008 4:44 pm, edited 1 time in total.
-
crazy_doc
- senior

Nu pot sa cred asa ceva..1. aia de l maramures nu trimit listele, cred k au porumbei voiajori si ajung mai greu din capatul tarii.
2. Astia de l minister primesc listele mai tarziu dar sunt nedumeriti cum sa procedeze: sa le scoatem sa nu le scoatem...hmmm..desi locurile alea indica un deficit de medici in zona respectiva( deficit cronic).
3.Se gandesc niste studenti s iasa in strada, mai sunt niste medici care ii sustin si se promit niste locuri.......care locuri probabil ca trebuiau sa fie de l inceput.
Concluzia este :Ministerul se gandeste l noi....de nu mai poate:))))
2. Astia de l minister primesc listele mai tarziu dar sunt nedumeriti cum sa procedeze: sa le scoatem sa nu le scoatem...hmmm..desi locurile alea indica un deficit de medici in zona respectiva( deficit cronic).
3.Se gandesc niste studenti s iasa in strada, mai sunt niste medici care ii sustin si se promit niste locuri.......care locuri probabil ca trebuiau sa fie de l inceput.
Concluzia este :Ministerul se gandeste l noi....de nu mai poate:))))
- lanaiba
- senior

s a scos 1 loc sau post pe iasi la OG? ca pe lista cu posturi e 1 post de OG la Tg Lapus. so? fac rez in iasi si ma duc la tg lapus? maramures? ce *** e asta? nu puteau sa publice si centrele de pregatire pentru posturile scoase? daca tot "s au chinuit" sa scoata inca 146? o sa fie cea mai mare nebunie de pana acum la repartitii.

Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul
- corymp
- junior

dati si voi un link cu site-ul pe care sunt afisate, va rog frumos. Multumesc 

-
crazy_doc
- senior

Probabil ca asta inseamana ca deja se stie centrul de pregatire pentru posturile scoase acum si pentru celelalte nu se stie
))) ameteala totallllaaaaaaaaaa
Din ciclul..hai safacem lucrurile ca in Romania:
-bah astia mai vor locuri...
-da???
-da, cik s putine...
-pai nu avem noi o lista mah de prin maramuresh parca???
-da..
-pai da o bah p aia...ce i asa greu..da modific o si tu putin..
-gata..stai asa k am pix l mine...scriem aici Iasi...aici Bucuresti( c astia ameninta si ei cu protest)...Cluj....aici ce draq sa scriu?....Sibiu hahahahhaah ca rimeaza....gata.
-cate posturi s au facut?
-146...ooooooaaaaaaaa
-cat au astia salariu?
-790ron
-mult fir ar al draq..nu mai raman bani de plafoane nelimitateeee..si studentii oricum nu ne voteaza.
Din ciclul..hai safacem lucrurile ca in Romania:
-bah astia mai vor locuri...
-da???
-da, cik s putine...
-pai nu avem noi o lista mah de prin maramuresh parca???
-da..
-pai da o bah p aia...ce i asa greu..da modific o si tu putin..
-gata..stai asa k am pix l mine...scriem aici Iasi...aici Bucuresti( c astia ameninta si ei cu protest)...Cluj....aici ce draq sa scriu?....Sibiu hahahahhaah ca rimeaza....gata.
-cate posturi s au facut?
-146...ooooooaaaaaaaa
-cat au astia salariu?
-790ron
-mult fir ar al draq..nu mai raman bani de plafoane nelimitateeee..si studentii oricum nu ne voteaza.
Last edited by crazy_doc on Mon Oct 13, 2008 4:53 pm, edited 1 time in total.
- cog1983
- elder

lanaiba wrote:s a scos 1 loc sau post pe iasi la OG? ca pe lista cu posturi e 1 post de OG la Tg Lapus. so? fac rez in iasi si ma duc la tg lapus? maramures? ce *** e asta? nu puteau sa publice si centrele de pregatire pentru posturile scoase? daca tot "s au chinuit" sa scoata inca 146? o sa fie cea mai mare nebunie de pana acum la repartitii.![]()
Pai iti alegi tu centrul de pregatire... dintre alea in care (mai) sunt locuri...
-
crazy_doc
- senior

corymp wrote:dati si voi un link cu site-ul pe care sunt afisate, va rog frumos. Multumesc
www.rezidentiat.info dai cu nasul exact in ele.
- nicoletaghe
- senior

corymp wrote:dati si voi un link cu site-ul pe care sunt afisate, va rog frumos. Multumesc
http://www.rezidentiat2008.info/downloa ... 112008.pdf
si la sfarsit, mamotaaa....
- lanaiba
- senior

si de unde stiu eu ca la iasi sunt locuri sau posturi alea afisate? poate is toate pt posturi. oricum e aiurea facut. in iunie erau si centrele de pregatire afisate parca.
- cog1983
- elder

lanaiba wrote:si de unde stiu eu ca la iasi sunt locuri sau posturi alea afisate? poate is toate pt posturi. oricum e aiurea facut. in iunie erau si centrele de pregatire afisate parca.
Pai nu sunt nici locuri nici posturi. Daca sunt 3 locuri de psihi pe Iasi in total, sa zicem, si primii 3 in ordinea mediilor isi aleg post la Pascani, Botosani si Suceava si vor sa faca rezidentiatul la Iasi, s-au dus locurile de psihi de la Iasi (toate 3 pe post). Iar daca primii 3 vor loc la Iasi (la liber, fara post) inseamna ca toate 3 sunt pe loc si cei care vor posturile de la Pascani, Botosani si Suceava fac rezidentiatul la Bucuresti, Cluj, Timisoara sau unde au mai ramas locuri de psihi...
- helios
- senior

cog1983 wrote:lanaiba wrote:si de unde stiu eu ca la iasi sunt locuri sau posturi alea afisate? poate is toate pt posturi. oricum e aiurea facut. in iunie erau si centrele de pregatire afisate parca.
Pai nu sunt nici locuri nici posturi. Daca sunt 3 locuri de psihi pe Iasi in total, sa zicem, si primii 3 in ordinea mediilor isi aleg post la Pascani, Botosani si Suceava si vor sa faca rezidentiatul la Iasi, s-au dus locurile de psihi de la Iasi (toate 3 pe post). Iar daca primii 3 vor loc la Iasi (la liber, fara post) inseamna ca toate 3 sunt pe loc si cei care vor posturile de la Pascani, Botosani si Suceava fac rezidentiatul la Bucuresti, Cluj, Timisoara sau unde au mai ramas locuri de psihi...
Pai, stai asa. Deci fiecare POST are asignat un LOC? se poate sa ramana posturi libere, pt ca nu mai sunt locuri?
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
crazy_doc
- senior

Cog..cred k te inseli un pic cu concluzia aia....ce explici tu inseamna amestecarea locurilor cu posturile cu centrele de pregatire.
- cog1983
- elder

helios wrote:cog1983 wrote:lanaiba wrote:si de unde stiu eu ca la iasi sunt locuri sau posturi alea afisate? poate is toate pt posturi. oricum e aiurea facut. in iunie erau si centrele de pregatire afisate parca.
Pai, stai asa. Deci fiecare POST are asignat un LOC? se poate sa ramana posturi libere, pt ca nu mai sunt locuri?
Da, fiecare post are asignat un loc... de aia scrie acolo in tabel NR. LOCURI + POSTURI pe fiecare specialitate, numai ca depinde in care centru de pregatire. Dar se pare ca nu s-au gandit sa puna si numarul de locuri in centrele de pregatire in conformitate cu posturile din apropierea lor.
Nu se poate sa ramana posturi care nu au loc... fiecare post are un loc de rezident intr-un centru de pregatire, numai ca nu se stie in care dintre ele... asta ramane la "alegerea" noastra.
- cog1983
- elder

crazy_doc wrote:Cog..cred k te inseli un pic cu concluzia aia....ce explici tu inseamna amestecarea locurilor cu posturile cu centrele de pregatire.
Pai sunt amestecate! Doar scrie in centralizatorul locurilor pe centre de pregatire ca sunt "TOTAL POSTURI + LOCURI", nu scrie ca din 20 sunt 15 locuri si 5 posturi. Deci pot fi in orice combinatie: 2 locuri + 18 posturi, 16 locuri + 4 posturi, 20 locuri sau 20 posturi! Depinde cum isi aleg primii 20 care vor specialitatea respectiva.
- helios
- senior

Pai, stai asa. Deci fiecare POST are asignat un LOC? se poate sa ramana posturi libere, pt ca nu mai sunt locuri?[/quote]
Da, fiecare post are asignat un loc... de aia scrie acolo in tabel NR. LOCURI + POSTURI pe fiecare specialitate, numai ca depinde in care centru de pregatire. Dar se pare ca nu s-au gandit sa puna si numarul de locuri in centrele de pregatire in conformitate cu posturile din apropierea lor.
Nu se poate sa ramana posturi care nu au loc... fiecare post are un loc de rezident intr-un centru de pregatire, numai ca nu se stie in care dintre ele... asta ramane la "alegerea" noastra.[/quote]
Si asa e mare tensiunea cand trebuia sa alegi doar locul si erai in dubii. Acu , sa vezi cum o sa jongleze cu 2 necunoscute. Mai bine cuplau direct postul cu locul aferent,si cu asta basta,stiai o treaba. Acuma,tre sa stii bine geografie ca sa gasesti perechea ideala, in functie de punctaj,distanta, latitudine, precipitatii pe metru patrat. Propun ca in fiecare sala sa stea agatata de perete harta Romaniei.
Nu se poate sa ramana posturi care nu au loc... fiecare post are un loc de rezident intr-un centru de pregatire, numai ca nu se stie in care dintre ele... asta ramane la "alegerea" noastra.[/quote]
Si asa e mare tensiunea cand trebuia sa alegi doar locul si erai in dubii. Acu , sa vezi cum o sa jongleze cu 2 necunoscute. Mai bine cuplau direct postul cu locul aferent,si cu asta basta,stiai o treaba. Acuma,tre sa stii bine geografie ca sa gasesti perechea ideala, in functie de punctaj,distanta, latitudine, precipitatii pe metru patrat. Propun ca in fiecare sala sa stea agatata de perete harta Romaniei.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
cloramina
- junior

cog1983 wrote:crazy_doc wrote:Cog..cred k te inseli un pic cu concluzia aia....ce explici tu inseamna amestecarea locurilor cu posturile cu centrele de pregatire.
Pai sunt amestecate! Doar scrie in centralizatorul locurilor pe centre de pregatire ca sunt "TOTAL POSTURI + LOCURI", nu scrie ca din 20 sunt 15 locuri si 5 posturi. Deci pot fi in orice combinatie: 2 locuri + 18 posturi, 16 locuri + 4 posturi, 20 locuri sau 20 posturi! Depinde cum isi aleg primii 20 care vor specialitatea respectiva.
combinatia nu poate fi decat una singura.d ex la ATI s-au scos 16 locuri plus posturi, dintre care 2 posturi la MM rexulta ca restul de 14 sunt locuri.deci combinatia nu poate fi decat 14 locuri plus 2 posturi .problema e unde aleg cei 2 sa faca pregatirea.la tg mures sunt 7 locuri daca cei 2 de pe post aleg ca centru de pregatire tg mures aici mai ramin 5 locuri.
- cog1983
- elder

helios wrote:Si asa e mare tensiunea cand trebuia sa alegi doar locul si erai in dubii. Acu , sa vezi cum o sa jongleze cu 2 necunoscute. Mai bine cuplau direct postul cu locul aferent,si cu asta basta,stiai o treaba. Acuma,tre sa stii bine geografie ca sa gasesti perechea ideala, in functie de punctaj,distanta, latitudine, precipitatii pe metru patrat. Propun ca in fiecare sala sa stea agatata de perete harta Romaniei.
Pentru asta va recomand cu caldura http://www.tourismguide.ro/x/distante_rutiere/
-
luly_boy
- senior

cog1983 wrote:Pai nu sunt nici locuri nici posturi. Daca sunt 3 locuri de psihi pe Iasi in total, sa zicem, si primii 3 in ordinea mediilor isi aleg post la Pascani, Botosani si Suceava si vor sa faca rezidentiatul la Iasi, s-au dus locurile de psihi de la Iasi (toate 3 pe post). Iar daca primii 3 vor loc la Iasi (la liber, fara post) inseamna ca toate 3 sunt pe loc si cei care vor posturile de la Pascani, Botosani si Suceava fac rezidentiatul la Bucuresti, Cluj, Timisoara sau unde au mai ramas locuri de psihi...
Da, si eu am inteles la fel. De asta am mai spus ca e posibil sa se aleaga si posturi la inceput, nu e obligatoriu sa ramana posturile la coada. De pilda, daca primul vrea psihi si e din Pascani si vrea sa aiba postul asigurat in spitalul ala, evident ca va lua postul din Pascani si va alege ca centru Iasi-ul.
Oricum, o sa fie o harababura pe cinste la repartitie. Cat despre harta Romaniei...anul trecut, la Iasi nu au avut nici macar tabelul cu repartitia, noroc ca fiecare venise cu tabelas de acasa si incercuiau la greu (de parca nu era satula lumea de imbulinatul de la rezi).
Nu cred ca vor fi mai organizati de data asta.
- cog1983
- elder

cloramina wrote: combinatia nu poate fi decat una singura.d ex la ATI s-au scos 16 locuri plus posturi, dintre care 2 posturi la MM rexulta ca restul de 14 sunt locuri.deci combinatia nu poate fi decat 14 locuri plus 2 posturi .problema e unde aleg cei 2 sa faca pregatirea.la tg mures sunt 7 locuri daca cei 2 de pe post aleg ca centru de pregatire tg mures aici mai ramin 5 locuri.
Eu ziceam de fiecare centru universitar in parte.
Ca de exemplu pe MU s-au scos (in total) 21 de locuri + posturi la Cluj si 95 de posturi in toata tara. Dintre astea vom vedea (dupa cum ziceam si mai inainte) cate vor fi pe loc sau pe post. Pot fi inclusiv toate pe loc (daca de exemplu primii 20 in ordinea mediilor isi aleg Cluj, pe loc, si atunci toti cei 95 cu posturile se vor duce in celelalte centre) sau toate pe post.
Last edited by cog1983 on Mon Oct 13, 2008 5:47 pm, edited 1 time in total.
- helios
- senior

Ca sa ma lamuresc suplimentar. Bun, in cadrul fiecarui spital, rezidentii vor fi amestecati? Adica spitalul X din Cluj are 8 rezidenti pe medicina interna, din care 5 pe loc si 3 pe post? Sau cei care sunt pe loc fac toti in spitalul x, iar cei pe post se pregatesc in Y?
- cog1983
- elder

helios wrote:Ca sa ma lamuresc suplimentar. Bun, in cadrul fiecarui spital, rezidentii vor fi amestecati? Adica spitalul X din Cluj are 8 rezidenti pe medicina interna, din care 5 pe loc si 3 pe post? Sau cei care sunt pe loc fac toti in spitalul x, iar cei pe post se pregatesc in Y?
Amestecati. Diferenta va fi doar la terminarea rezidentiatului cand cei cu posturile vor pleca la "posturile" lor si cei cu locurile vor da spaga pt un post cat mai aproape de casa...
- lanaiba
- senior

helios:))) ei nu dau nici centrele de pregatire pt posturi si tu vrei sa stii daca sunt rezidentii amestecati in spitale?:))) nu, nu s amestecati. pe aia pe post ii pune la coltz. m ai facut sa rad pe ziua de azi.
- helios
- senior

lanaiba wrote:helios:))) ei nu dau nici centrele de pregatire pt posturi si tu vrei sa stii daca sunt rezidentii amestecati in spitale?:))) nu, nu s amestecati. pe aia pe post ii pune la coltz. m ai facut sa rad pe ziua de azi.
Nu inteleg unde e amuzamentul.Fiind amestecati, e o problema grava, in detrimentul celor cu post. Niciun coordonator nu se va stresa sa te bage in seama,stiind ca peste 5 ani ai zburat in fundul tarii. Faptul ca dintre cei care au loc, doar cativa...sau niciunul,vor "triumfa" , e alta mancare de peste. Dar macar aia au o scuza sa pupe un f.und, sa dea o spaga. Cel pe post va fi automat pe locul 2.
Last edited by helios on Mon Oct 13, 2008 5:55 pm, edited 1 time in total.
-
luly_boy
- senior

helios wrote:Ca sa ma lamuresc suplimentar. Bun, in cadrul fiecarui spital, rezidentii vor fi amestecati? Adica spitalul X din Cluj are 8 rezidenti pe medicina interna, din care 5 pe loc si 3 pe post? Sau cei care sunt pe loc fac toti in spitalul x, iar cei pe post se pregatesc in Y?
Cei 8 care au ales Clujul (5 pe loc si 3 pe post
-
dr doolittle
- newbie

si totusi....cu noi ce se alege? cu noi ,marea masa de absolventi chinuiti de harri, angelescu....care n-avem nici doza de schizo necesara de a lua 900 de pcte si posibilitatea de a scapa de legarea de glie ce vine la pachet cu postul.
credeti ca se va mai schimba ceva in sapt ramase pana la ex? o sa conteze ca va iesi lumea in strada pe 15?
mai citim ? lasam pt la anul ( in speranta ca se revine la nr obisnuit de locuri ,nu posturi)?
sau ne luam talpasita si ne facem chelneri,soferi de taxi prin lumea vestica?
credeti ca se va mai schimba ceva in sapt ramase pana la ex? o sa conteze ca va iesi lumea in strada pe 15?
mai citim ? lasam pt la anul ( in speranta ca se revine la nr obisnuit de locuri ,nu posturi)?
sau ne luam talpasita si ne facem chelneri,soferi de taxi prin lumea vestica?
- AvLee
- elder

Nu prea vor fi amestecati. Centrele cautate gen bucuresti vor avea marea majoritate rezidenti pe loc, pe cand cele evitate vor avea rezidenti pe post. Si va fi foarte frumos la sfarsitul rezidentiatului cand centrele mai rau famate se vor trezi fara medici.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
crazy_doc
- senior

Deci ....cei care aleg loc aleg si centrul de pregatire l teleconferinta iar apoi vor alege spitalul ,iar cei care aleg post intr o data ulteioara vor alege centrul si spitalul...cel mai probabil asa va fi.
-
luly_boy
- senior

helios wrote:Fiind amestecati, e o problema grava, in detrimentul celor cu post. Niciun coordonator nu se va stresa sa te bage in seama,stiind ca peste 5 ani ai zburat in fundul tarii. Faptul ca dintre cei care au loc, doar cativa...sau niciunul,vor "triumfa" , e alta mancare de peste. Dar macar aia au o scuza sa pupe un f.und, sa dea o spaga. Cel pe post va fi automat pe locul 2.
Te baga in seama daca-ti dai interesul. Coordonatorul nu se streseaza sa te bage in seama, trebuie sa te stresezi tu, ca e in interesul tau, indiferent daca esti pe post sau pe loc.
-
luly_boy
- senior

crazy_doc wrote:Deci ....cei care aleg loc aleg si centrul de pregatire l teleconferinta iar apoi vor alege spitalul ,iar cei care aleg post intr o data ulteioara vor alege centrul si spitalul...cel mai probabil asa va fi.
Da, ai dreptate, m-am zapacit eu.

-
revoltataaa
- junior

luly_boy wrote:cog1983 wrote:Pai nu sunt nici locuri nici posturi. Daca sunt 3 locuri de psihi pe Iasi in total, sa zicem, si primii 3 in ordinea mediilor isi aleg post la Pascani, Botosani si Suceava si vor sa faca rezidentiatul la Iasi, s-au dus locurile de psihi de la Iasi (toate 3 pe post). Iar daca primii 3 vor loc la Iasi (la liber, fara post) inseamna ca toate 3 sunt pe loc si cei care vor posturile de la Pascani, Botosani si Suceava fac rezidentiatul la Bucuresti, Cluj, Timisoara sau unde au mai ramas locuri de psihi...
Da, si eu am inteles la fel. De asta am mai spus ca e posibil sa se aleaga si posturi la inceput, nu e obligatoriu sa ramana posturile la coada. De pilda, daca primul vrea psihi si e din Pascani si vrea sa aiba postul asigurat in spitalul ala, evident ca va lua postul din Pascani si va alege ca centru Iasi-ul.
Nu cred ca vor fi mai organizati de data asta.
NU NU NU Iasi nu pregateste psihi. Vom avea in moldova o generatie de psihiatri cu accent de oltean, banatean sau dobrogean
In schimb vor fi chirurgi si alergologi cu accient moldovinesc in tati tzara.
- AvLee
- elder

Stai linistita olteni si banateni nu prea migreaza, si daca o fac e in general pe directia vest nu est.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
- ildottore
- senior

dr doolittle wrote:multumim domnului ministru pt nimic! mare zarva......pt ce?! pt posturile care din alba si maramures care †au uitat †sa le publice prima data , pentru cele mai multe locuri la bucuresti si iasi si pt ceva â€simbolic †pt cluj. asta e ,oamenii au avut curajul sa-si ceara drepturile si acu primesc pedeapsa! ce tara comunista!!!!
Nu fiti dezamagiti! Radeti din suflet asa cum am facut si eu! Eu sunt din promotia 2008. Si dau rezi anu asta! Da tot ma c.. pe mine de ras de cat de inutili sunt oamenii de rand in tara asta de *****!
Bravo Nicolaescu!
esti number one!
Eu am mai scris pe un forum ca in tara asta singura solutie ca sa mearga bine e sa emigrezi... cu rasculatu si razvratitu nu merge... nici macar in an electoral! Suntem condusi de niste nesimtiti cu salaraii chiar si de 50000 € /luna, care se pisa pe noi oride cateori au ocazia. Iar daca vreti sa nu fiti umiliti in continuare aveti doua variante:
--- emigratia
--- sau incapatanarea de a duce-o prost si de a fi fuckuit prin toate gaurile...
Inca o data!!! BRAVO DOMNULE MINISTRU!!!

I don't need your attitude... I've got my own..
- ildottore
- senior

cog1983 wrote:Pe de alta parte vad ca la psihi inca tot nu s-a scos nici un loc la Cluj sau Tg. Mures, desi sunt o gramada de posturi in apropierea acestor 2 centre...
Le e frica... de-aia nu au scos posturi de psihi...

I don't need your attitude... I've got my own..