unu cred ca e momentul sa ne mai certam si balacarim pe aici. Hai mai bine sa ne ne unim sa facem ceva; Ex sefa mea de serie o sa vb cu OanaT. pt a lua aprobarea, cu conditia sa ne adunam.
Eu cred ca cei care citesc posturile dupa imed, ar face bine sa-si adune ex-colegii si sa ne strangem si cu asta basta, pt ca alta solutie nu vad acum. Cine iese in strada este rugat sa-si anunte prezenta aici, precum si a celor care il vor insoti. Eu de exmplu, am vb cu serie mea, si cei care sunt in Buc., au spus ca vor veni(10-15 persoane din serie). Sper sa facem co totii la fel.
Hai Bucurestiule
- nicoletaghe
- senior

Re: Hai Bucurestiule
dc se iese ,io vin!!!
o sa mai intreb colegii care-s prin buc, poate ne strangem cativa!
o sa mai intreb colegii care-s prin buc, poate ne strangem cativa!

si la sfarsit, mamotaaa....
-
pingus
- newbie

Prezent. In functie de zi si ora va spun cu ce nr de persoane.
-
crazy_doc
- senior

daca se anunta ceva luma iese...asa era si in timpul facultatii..cand era vb de protest toti erau prezenti, unii chiar nu aveau habar de ce sunt acolo...m rog..sa se organizeze k lume se strange.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.
- mokus
- junior

Au putut anul trecut rezidentii francezi 1 luna intreaga!!! Puteti si voi 2 ore!!!!
Profii ajuta!!! Si va si indruma!! Dar tre vorbit cu ei!! (Mai ales cu cei care sunt la specialitati la care nu s-au scos locuri!!)
Profii ajuta!!! Si va si indruma!! Dar tre vorbit cu ei!! (Mai ales cu cei care sunt la specialitati la care nu s-au scos locuri!!)
Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!
-
bounty
- junior

Doar 2 persoane de pe imed au terminat la bucuresti?????????????????
Eu nu va inteleg sincer.....chiar nu vreti sa facem si noi ceva???
E chiar asa de greu????
Au terminat 560 la buc.....nu-mi vine sa cred ca nu putem sa ne strangem si noi macar cativa daca nu toti!!!!!!!!!!!!
Eu nu va inteleg sincer.....chiar nu vreti sa facem si noi ceva???
E chiar asa de greu????
Au terminat 560 la buc.....nu-mi vine sa cred ca nu putem sa ne strangem si noi macar cativa daca nu toti!!!!!!!!!!!!
-
bounty
- junior

Pai am inteles ca maine va merge oana sa ia aprobare si ea a zis ca cel mai bine ar fi sa fie tot miercuri si aici!!!!!
Nu stiu exact ora si locul.....dar ea zicea ca in fata la minister....
Poate o sa puna ea maine exact ce si cum pe imed.....daca nu oricum de aflat aflam.....
Ideea e ca am inteles ca nu prea vrea lumea sa iasa in strada......eu de exemplu am colegi care de abia astazi au aflat si ei ca s-au afisat locurile,deci......
Trebuie sa ne strangem si noi mai multi ca nu putem sa mergem acolo doar 30 de oameni.....cu cat suntem mai multi cu atat mai bine!!!!!!!
Nu stiu exact ora si locul.....dar ea zicea ca in fata la minister....
Poate o sa puna ea maine exact ce si cum pe imed.....daca nu oricum de aflat aflam.....
Ideea e ca am inteles ca nu prea vrea lumea sa iasa in strada......eu de exemplu am colegi care de abia astazi au aflat si ei ca s-au afisat locurile,deci......
Trebuie sa ne strangem si noi mai multi ca nu putem sa mergem acolo doar 30 de oameni.....cu cat suntem mai multi cu atat mai bine!!!!!!!
- jeromeKjerome
- elder

Eu vin cu doua persoane. 

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- Chingachgook
- addicted

da ma.
aprobarea lipseste.
entuziasm e garla
aprobarea lipseste.
entuziasm e garla
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- jeromeKjerome
- elder

kooksee wrote:da ma.
aprobarea lipseste.
entuziasm e garla
...cica nu suntem destui, de aia nu se duce nimeni dupa aprobare. Poate daca dam din urechi pe aici se dezlipeste careva de scaun si merge la Oprescu sa ceara aprobare.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
-
swiss
- elite

jeromeKjerome wrote:kooksee wrote:da ma.
aprobarea lipseste.
entuziasm e garla
...cica nu suntem destui, de aia nu se duce nimeni dupa aprobare. Poate daca dam din urechi pe aici se dezlipeste careva de scaun si merge la Oprescu sa ceara aprobare.
nu sunteti destui???
pai si aia din brasov care au terminat 54 anu asta medicina sunt?????
voi sunteti de 10 ori mai multi!!!
http://www.mondonews.ro/Interviu-cu-pre ... -1337.html
ia mai bine cititi aici!
- AvLee
- elder

Excelent articolul. In conditile date este cea mai buna expunere a problemei din partea unei autoritati din domeniul sanitar.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
swiss
- elite

AvLee wrote:Excelent articolul. In conditile date este cea mai buna expunere a problemei din partea unei autoritati din domeniul sanitar.
http://www.clujeanul.ro/studenti-clujen ... uj-3300952